28°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: HappyBSC

POHOTNA ASISTENTKINJA Sela je odmah do kraja na njega i osetio sam kako je uska, i topla

Imam 50 godina i radim kao redovni profesor na jednom našem medicinskom fakultetu. Uz to radim i kao hirurg u jednoj bolnici, ali i to sve ređe. Naime, ako si stalno na hirurgiji nemaš vremena za ništa drugo. Ovako sam odrađivao samo pojedine stvari koje su usko specijalizovane.

I tako sam učio buduće doktore, hirurge ili nešto treće, jer dosta njih ne završi fakultet ili se prebaci na neki drugi. Uz studente menjali su se i asistenti. Kako bi neko od njih magistrirao ili doktorirao, tako bi ili postao redovni profesor ili bi, što je bilo puno češće, napustili fakultet za dobrim poslom. Nikad nikoga nisam sprečavao u tome. Svako ima svoje snove i treba da ih ostvari. Ja sam svoje nedavno ostvario.

PROČITAJTE JOŠ

MIHAJLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Nama ženama je TEŠKO u politici

ODLAGANJE POČETKA ŠKOLSKE GODINE: Grupe na koje bi se odnosila ova moguća mera

PAŽNJA, RODITELJI! Nova praksa u vrtićima, OVO VAS ČEKA!

OPREZ! SRPSKI PSIHOLOG OTKRIVA: Pedofile ne možete prepoznati, tako će biti dok se ne uradi OVO

Nakon deset godina kao vanredni profesor dobio sam pre pet godina titulu stalnog profesora. Uskoro sam dobio i novu asistentkinju Nives. Apsolvent na hirurgiji, pa je bila oduševljena što ću joj ja biti šef i mentor. Inače, Nives je bila prava lepotica, pa me je stvarno iznenadilo to što se desilo nedavno između nas... a traje i danas. Naime, jedan dan sam imao obaveze na hirurgiji, pa sam hteo da predložim da ona odradi predavanja, ali me je samo pogledala i rekla:

- Ali profesore, pa sutra nemate nikakva predavanja. Trebali ste da imate samo konsultacije, ali sam ih ja odložila.

- Pa Nives, koliko sam te puta molio da mi ne persiraš kad smo sami? - pogledao sam je i raširio ruke upitno, pa nastavio.- A zašto si otkazala konsultacije?

- Paaa... Mislila sam da pitam da li mogu sa Vama na operaciju. Htela bih da gledam malo - tiho je govorila, a ja sam je samo gledao, pa nakon kraćeg razmišljanja pristao.

- U redu, ali gledaćeš i ništa više, ali moraš da naučiš da me zoveš imenom - rekao sam kao fol strogo, a ona je raširila osmeh od uva do uva i samo klimnula glavom.

Drugi dan sam je pokupio na dogovorenom mestu i zajedno smo došli u bolnicu, a tamo sam je upoznao sa kolegama, od kojih je jedan, inače kolega od četrdesetak godina, odmah bacio oko na nju, ali ga Nives nije ni pogledala. Tokom operacije, koja je trajala skoro pet sati, mirno je stajala sa strane i posmatrala nas kako radimo. Nakon iscrpljuće operacije na licu jednog mladića konačno sam mogao da se opustim, pa sam otišao da se presvučem i istuširam, a kad sam izašao Nives je već čekala, uljudno izbegavajući onog mlađeg kolegu. Samo sam se nasmešio sluteći da je stekla kolegu koji neće biti baš prijateljski raspoložen prema njoj. Do auta mi je pričala kako je oduševljena i fascinirana celom operacijom i svime što se dešavalo u sali, a ja sam samo klimao glavom, ali kad smo seli u auto ostao sam bez teksta.

- Ne znam da li ćeš mi verovati, ali ja sam potpuno mokra dole - nisam znao šta me je više zaprepastilo to što mi je rekla za svoju picu ili to što mi se obratila sa "ti".

Sa zanimanjem sam je pogledao, a ona je samo nastavila:

- Ne veruješ mi? Evo - rekla je i uzela moju ruku sa mjenjača i stavila je između svojih nogu, pa pod suknju i osetio sam pod prstima mokre gaćice kao da se upišala.

- Nives - počeo sam, ali mi nije dala da dođem do reči već je samo rekla.

- Idemo kod mene, brzo! - nisam ništa više govorio jer sam video da nema smisla, pa sam upalio auto i nakon dvadesetak minuta bili smo ispred njene zgrade.

SAZNAJTE I OVO

UBISTVO KOD KNIĆA: Muškarac IZBODEN usred noći zbog LJUBAVNOG TROUGLA?!

NOĆ ZA NAMA: Muškarac uboden nožem!

UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA: Ubio i svoje dve ćerke!

Da se razumemo, laskalo mi je kad mi devojka mlađa od mene 24 godine uzme ruku i stavi je na svoju picu, a onda me vodi u svoj stan. Pa bio bih idiot da odbijem. Jedino sam se bojao da me iznenada odbije. Ali nije. Došli smo liftom do petog sprata i uskoro bili u njenom iznajmljenom stanu, a ona je zaključala vrata i odmah me povela za ruku u spavaću sobu. Počela je da me skida i uskoro sam bio potpuno go, a ona se klekla ispred mene i počela da mi drka kurac, liže ga i puši. Nakon početnog šoka se napokon probudio i sad je stajao u punoj snazi kako ga već dugo nisam video. Inače žena i ja smo imali odnos samo nekakvim praznicima, a znao sam da ima nekog tipa u firmi koji je redovno jebe svaki dan, ali se nisam previše brinuo zbog toga. Mladić je imao kurac, ali ne i lovu, a moja je žena ipak više cenila lovu i to pre dobrog kurca. Ni ja nisam bio za bacanje sa svojih devetnaest centimetara a to je Nives upravo i demonstrirala zagrcnuvši se par puta dok mi ga je gutala celog i nabijala se ustima na njega.

Ja sam se nekako suzdržavao da ne svršim prerano, mada me je Nives dobrano stavljala na iskušenje. Nakon par minuta me je gurnula na krevet i počela da se skida. Bože kakvo je telo imala. Sise su stajale uspravno, trojka ka četvorci, obrijana pica i mišičave butine, a guza čvrsta kao izvajana u kamenu. Mislio sam da ću svršiti samo od gledanja. Legao sam na leđa i popela se na mene, pa mi picom sela na lice. Već dugo nisam lizao picu, a njena je mirisala na parfem i sokove, te sam se svojski trudio da je zadovoljim. Lizao sam je kao da mi život zavisi o tome, a ona je samo zadovoljno stenjala iznad mene i povremeno se trljala svojom picom po mojoj bradi i nosu. Bio sam mokar od njenih sokova i lice mi je bilo lepljivo, ali me dodatno zalila kad je nakon dobrih desetak minuta svršila, a ja polizao sve sokove. Nisam mogao da se setim kad sam zadnji put polizao pravu picu.

Zatim se podigla i opkoračila me okrenuvši se prema meni, a picom se spustila niz moj tvrdi kurac na čijem je vrhu već bilo nekoliko kapljica sokova. Sela je odmah do kraja na njega i osetio sam kako je uska. I topla. Polako je počela da se diže, a onda je samo polako ubrzala tempo i sad se nabijala jako na moj kurac. Pokušavao sam da uhvatim njene sise, ali je to bila nemoguća misija kako je skakala po meni. Nije joj trebalo dugo da me dovede do vrhunca.

- Aaaaaa... Svršaaaavaaaaammmmm...

NE PROPUSTITE!

STIŽE NEVEROVATNA TERAPIJA Stres leče marihuanom, a pogledajte na kome! (FOTO)

OBRADUJTE MALIŠANE! Ovo je recept za dobro jutro!

HAOS U SOLITERIMA Komšinice sa sedmog sprata, smirite strasti! (FOTO)

PRESEK LIGE ŠAMPIONA 2020/2021: Evo na koga će Zvezda ići u TREĆEM KOLU (TABELA/REZULTATI)

Samo se nabila na mene do jaja i sad sam joj punio picu svojim sokovima. Špricao sam u mlazevima ni sam ne verujući da mogu tako dugo da svršavam, a onda sam totalno klonuo. Kao da sam probušeni balon. Ona je pričekala da se moj kurac izvuče iz njene pice, a onda je sišla sa mene i polako počela da ga liže. Ja sam ležao kao oduzet i jednostavno sam joj prepustio da radi šta hoće. Operacija i seks posle nje su me totalno iscrpili.

Ali izgleda da je to napalilo Nives. Od polaganog lizanja je prešla na ubrzano i sad joj je kurac bio debelo u ustima, a ona ga je marljivo pušila, te mi lizala i milovala jaja, da bi mi nakon nekog vremena gurnula prst u čmar i počela da mi stimulira prostatu. U početku mi je smetalo, ali je uskoro moj kurac stajao kao da je od betona. A Nives se samo zadovoljno nasmešila i stala na sve četri uz ivicu kreveta, pa sam ustao i stao iza nje. Malo sam glavićem prošao po njenoj pici do klita, a onda joj ga gurnuo u picu. Zastenjala je, a onda je počela da me bodri:

- Mmmm... Daj, jače... Mmmmm... Jebi me, mmm... Hoću da me jebeš svaki dan... daaaaajjjjj mi gaaaaaa...

A ja sam ohrabren njenim rečima uhvatio njene čvrste kukove i počeo da se nabijam u nju, a pritom je moj stomačić lupkao po njenoj čvrstoj guzi. Promenili smo nekoliko poza dok joj napokon nakon pola sata iscrpljujućeg seksa nisam napokon svršio u picu. Završili smo sa njenim nogama oko moga vrata dok su moja jaja lupala po njenoj guzi. To mi je bilo sve za taj dan, a i morao sam da idem kući. Ali smo nastavili našu avanturu, kao što ona reče, svaki dan. Mada ne baš svaki dan, budimo ozbiljni...

Sad je već prošlo skoro godinu dana. Nives radi na magistarskom, a rekla je da će raditi i doktorat kod mene. Ja sam izgubio onaj stomačić i zategao mišiće. Sada se jebemo svaki drugi dan, a sa ženom i dalje povremeno, ali sam primetio da više troši, pa sam shvatio da sada ima seks sa dvojicom. Ona njima poklone, oni njoj kurčine, a neki dan je jedva sedela, pa sam zaključio da su joj rasturili šupak. Samo sam se nasmejao i zaključio da je nezasitna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti