20°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: HappyBSC

IZAZOVNA SLUŽBENICA PUNIH OBLINA Samo je vikala da hoće još, i još...

Pre nego što počnem samu priču da kažem par reči i o sebi. Imam 25 godina, visok sam 185-6 santimetara, težak 75-6 kilograma, skladno građen, lepo ocrtanih mišića, smeđe kose i zelenih očiju. Kažu i da sam zgodan, devojčice mi nekad govorile da sam sladak i simpatičan, sad kažu da sam šarmantan. Ukratko, blažen među ženama. Jedino što sam stidljiv pa zato i neću spominjati imena u priči jer ne želim da neko makar i pomisli o kome se radi.

Sa čitanjem erotskih priča sam počeo sasvim slučajno, onako više iz dosade na poslu. Međutim, polako sam se sve više interesovao i naišao sam na neke zanimljive pričice. Može se čak reći da su neke bile i vrlo napaljujuće pa čak možda o pouče, haha… Upravo iz tih razloga sam i rešio da napišem, odnosno opišem jedan zanimljiv događaj od pre par godina.

To je bilo seksualno iskustvo kakvo do tada nisam doživeo, ma prava jebačina. U ovom slučaju je posebno bilo to što je glavna akterka bila jedna iskusna dama, inače moja komšinica sa svojih 50 godina. Ja sam tad imao 22-23 godine i možda nekom žutokljuncu deluje da je ona bila i matora, ali verujte da je bila odlična. Znači zrela žena i kao što rekoh dama, ali prava. Službenica u jednoj ozbiljnoj firmi tako da je stalno doterana i stvarno uredna, pa čak i izazovna. Mada i ovako privatno žena izuzetna u svakom trenu. Visoka oko 165 santimetara, šta znam za težinu ne mogu baš da kažem, ali sigurno nije gojazna već onako mesnata, a ja takve baš i volim. Grudi veće, slabo se razumem u brojeve i te veličine, ali ajd da kažem jaka četvorka ili možda i neka petica. Dupe za ženu u tim godinama kao jabuka, bukvalno po obliku, ali i dosta čvrsto i onako veliko. Nije ništa preterano da neko ne stekne pogrešnu sliku.

Lice prijatnog izgleda, tamnog tena i tamnih očiju sa izraženim usnama. I jednim mladežom do samih usana što je onako baš dolazilo do izražaja i upotpunjavalo taj seksipilan lik. Ima još i duge trepavice i loknastu kosu boje kestena, neke srednje dužine. Sve to je činilo jednu skladnu pojavu, a slobodno mogu da kažem za mnoge kao i za mene jebozovnu ženu. Međutim to je takva žena da su joj pošao i kuća bili na prvom mestu i nikad se za nju ništa nije čulo u tom smislu da je se pojebala s nekim i slično. Ne bih da dužim dalje u ovom pravcu, ali bih ipak opisao još neke događaje koji su predhodili da ne pomisli neko da se to sve desilo kao u porno filmu.

Jednog zimskog dana, mesec decembar i onako hladno slučajno u gradu naletim na nju, zapravo više je to varošica nego grad. Završila sa poslom pa me pita ako idem kući da je povežem što sam inače I činio više puta pre toga. Živimo par kilometara odatle, a muž joj je nekim poslom otišao u BG pa nema ko da je vozi i tako pošto svakako idem kući povežem ja nju. Verujte bez ikakvog predomišljaja. Međutim ona mora da pokupi neke stvari kod prijateljice, a i ja da završim još neke posliće i tako se vozikamo kolima po gradu. Ja podložio grejanje, vrućina kao u sauni, a ona u nekom kaputiću i raskopča se ona, a ispod se ukaza bela kosulja sa dekolteom i sisama koje prete da izlete van svakoga časa. Eee, tog trenutka su već počele da mi se vrzmaju razne prljave misli po glavi. Pa sam počeo onako baš lagano da vozim, pa da kružim nešto bez veze samo da bi što više bio sa njom i da bi bacao pogled na to nabujalo poprsje. Mileći tako kao puž i uz tihu muziku I zivahnu priču stigosmo kući, a ja namerno vozim pred samu njenu kuću. Ima stvari pa da ih ne nosi dalje, a i da joj pomognem ujedno.

Ona me naravno pozove da uđem što ja onako pomamljen vrlo rado prihvatih. Pita me da li sam za kafu, ja kažem da ne pijem, ona ajde sok, neki gaziran je bio u pitanju, a ja ni to ne pijem. Tako ona predloži da popijemo neku rakijicu, a ja odmah prihvatim. Inače nisam neki ljubitelj radže, ali sam primetio da mi pozitivno utiče na potenciju. Sipa ona nama i popijemo po jednu, pa meni još jednu, a ja je sve cedim kroz zube da bi što duže ostao. Ona se inače odmah presvukla u neke crne helankice ili uske trenerke, ne znam više ni šta je bilo i neku belu majicu. Pičoka joj je se naravno ocrtavala jer su bile uske, a i sise su se talasale i nazirale svojim tamnim bradavicama ispod majice. Možda je rakija i kod nje delovala na želju za seksom. Meni od tog prizora kurac već nateko samo tako, opružio se kao anaconda i sve mi je teže da ga sakrijem u uskim farmericama, a i primećujem da ona baca pogled ka njemu onako nabreklom. Bili su to sa obe strane kratki, ne usiljeni i stidljivi pogledi, ali ipak se javila neka požuda. U toj priči pita ona mene kao jel ima neka devojka, a ja onako odgovaram:

- Ima koliko hoćeš.

Ona se smeši pa me pita jel imam ja neku sa kojom sam uvezi, a ja trenutno i nisam imao pa joj tako i rekoh. Tad me je iznenadila kad me je pitala da li ima nešto za seks. Kažem joj da se nađe, ali slabo stižem zbog posla i obaveza. Kaže ona: 

- Pa ako sad ne jebeš dok si mlad, kad ćeš, kakve devojke voliš?

A ja onako već dobro napaljen i prilično oslobođen tim njenim rečima kao iz topa rekoh:

- Volim udate žene.

U tom trenutku je sve krenulo vrtoglavom brzinom jer smo bili raspomamljeni I u rekordnom roku je se našla na leđima raširenih nogu, a ja zaglavljen u njenim dubinama. Međutim to se odvija na nekoj ugaonoj garniture koja je prilično tesna pa za malo da ispadnemo odatle I ona predlaže da pređemo u sobu na krevet. Kakav krevet? Gledam u te velike sise sa krupnim bradavicama koje me hipnotisu i ne gubi mi se vreme. Samo je malo pridignem da klekne na ugaonu i rukama se uhvati za naslon, a izazovno dupe istrti ka meni. U tom položaju već i njena velika razajapljena pička dolazi do izražaja, meni na izvolte. Gledam je onako dlakavu, a devojačke sve glatke, bez dlačica, razjapljena kao da je gladna dobrog kurca i ne mogu da odolim.

Prešao sam vrhovima prstiju preko nje, pa zatim je i uhvatio velikom šakom na šta je ona blago zastenjala. Kleknuo sam i pošto nisam mogao da odolim počeo da je ližem. Na sam dodir mojih usana i jezika sa njenim usminama ona je se trgla i okrenula ka meni. Bila je iznenađena, izgleda da je niko nikad nije ni lizao pa je se začudila. Ja sam je pogledao i očima joj dao znak da je u redu i da ostane u predhodnom položaju. Nastavio sam da je ljubim u pohotnu pičku koja je stvarno bila razjepljena i dobrano ovlažila što me je žačudilo.

Kaže meni jedan deda da su starije žene bolje, ali veli mlade ribice imaju bolju podmažu. Baš tim rečima. E, ova je imala dobru podmažu i to me je palilo do bola. Držao sam se rukom za njene guzove dok je ližem, a povremeno bih desnom nadrkavao kurac od čega sam počeo da osećam prijatan bol, toliko mi je bio napet. Muda mi natekla kao gajde od pogleda na to dupe i to grotlo od njene pičke sa usminama koje su bukvalno visile iz nje ostavljajući slobodan prolaz za moj ud. Više nisam mogao da se suzdržavam i ustao sam i nabio joj ga do kraja držeći je za veliko dupe i natežući koliko god mogu.

Osećao sam tu toplinu njene pičke i osećao sam da mogu da je jebem iz sve snage jer nije bila uska kao klinke. To me je dodatno raspalilo pa sam počeo žestoko da je trpam i uhvatio sam je za sise i tako se preklopio preko nje da me bolje oseti, a i ja nju. Uživala je samo tako, što sam primetio po njenom brzom disanju i dubohim uzdisajima. Mislio sam nema šanse da izdržim, eksplodiraću u njoj u rekordnom roku i napuniću joj pičku vrelom spermom. Imao sam utisak da ću da svršim tako da je celu zalijem spermom. Međutim moj verni peniskulus maskulus me je i ovog puta dobro služio i pored silnog uzbuđenja. Valjda što je bila tako široka I razjapljena I dobro podmazana pa ga nije previše nadraživalo njeno vrelo grotlo.

Tako sam je silno tucao da je sve pucalo, i ona se njihala napred-nazad u ritmu mojih naleta. Onda sam osetio da je stvarno gotovo pa sam rešio da malo olabavim. Usporim ritam pa ga izvadim a ona se čudi šta je sad i ja uzmem malo ponovo da joj ližem narajcanu pičku. Da dobijem na vremenu jer me bilo strah da ne svršim i ona da ostane ne zadovoljena pa da se obrukam. Da je bila neka klinka do sad bi je načisto rasturio, ali iskusna komšinica u zrelim godinama se nije pokoravala tako lako. U tom lizanju počnem i da je nadražujem sa dva prsta a ona mi uzvrati jačim pokretima karlice i znao sam da joj prija. Prsti mi ulepljeni od sokova iz njenih dubina, ona stenje sve jače I meša i ubrzo svršava pod mojim jezikom i prstima.

Tad je bila gotova, ali ja na sreću nisam još. Kurac i dalje nabreko, muda otečana, glavić modar kao da je sva krv u njemu. U polu spuštenom stanju, kap prozirne sperme se presijava na vrhu glavića i spreman je ponovo za akciju. Ulazim ovog puta polako i po malo, trljam je glavićem da ga fino oseti i poželi pre nego što jurnem u njene dubine. Jebem je polako tako polu dignutom karom i uživamo oboje bez reči samo sa tihim uzdisajima dok osećam da mi se njeni sokovi bukvalno slivaju niz puna jaja i razmazuju po butinama. Već smo toliko znojavi da me i ti naši mirisi pale do bola, a i nju. Kurac je opet krut i uspravan ko bandera dok je jednom rukom hvatam za veliku dojku, a drugom za bujnu loknastu kosu. Tad ponovo počinjem da ubrzavam ritam, ponovo jaja šljepkaju i puca na sve strane, a ona pomalo podvriskuje. Sve me to neizmerno pali, a ona viče:

- Jače, jače! Još, još!

Traži mi da je jebem i da ne stajem dok u silovitom ritmu vršim napad na njenu do tad dobro branjenu tvrđavu mindžuriju. Rušim sve pred sobom, u glavi mi se manta, i osećam žmarce i samo mislim na to kako je tako dobra i kako je jebem. Odzvanja mi u glavi "još, još" i osećam da sam gotov dok kurac počinje da pulsira i da trza, a ona mi samo kaže da ga ne vadim. Sledećeg trenutka smo se tako stopili dok je moj kurac trzao duboko u njoj, a njena pohotna pička ga tako stegla kao da mu ne da da izađe. Sperma se izlivala i osetio sam neko blaženo olakšanje i kao da lebdim u vazduhu.

Ona je i dalje, sad sasvim tihim glasom govorila:

- Još, još.

- E, pa - reko.- Nema više, gotovo!

Izvadim ga i dok rukama prelazi preko razjapljene i ulepljene pičke meni se opet želja budi da joj ga sjurim. Ponovo je hvatam za dupe i spremam se za nove pohode, ali avaj. Već sam se predugo zadržao i neko bi mogao nešto i da posumnja pa smo ipak morali da se okanemo toga. Jedva smo se obukli koliko smo bili iscrpljeni, a ja inače imam odličnu kondiciju, ali me jednostavno iscedila do poslednje kapi. To je bilo tad i više nikad, a ipak mi je tako urezano u sećanju i to tako posebno da sam morao da podelim sa vama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti