-2°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: HappyBSC

NAJLUĐA PERVEZNA NOĆ Kobilo napaljena, idemo na jahanje!

Bili smo pozvani na svadbu kod muŽeve rodbine. Smestili smo se za sto pri ulasku u salu, deca, mž, pa ja. Desno pored mene je seo neki seljak. Stariji čovek oko 60 godina. Ružan u licu. Debeo sa velikom stomačinom. Na košulji mu je puklo jedno dugme i dlakavi stomak mu je virio napolje. Bio je sav znojav ispod ruku i smrdeo je na znoj. Buljio je mene kao da nikad nije video ženu. I bilo mi je malo neprijatno zbog toga. Približavao se i pokušavao da započne razgovor ali sam ga ja vrlo bezobrazno odbijala.

Muž je razgovarao s nekim muškim društvom preko puta i rakijao s njima. Nisam ništa smela da mu prebacim jer ne podnosi ako mu prigovaram kad pije. Deca su trčala negde okolo po sali. Bilo mi je dosadno i gledala sam okolo ima li ko poznat, barem neka kolegica, da idem da plešemi. Ali ne. Onda me odjednom povuče za ruku taj stariji čovek i upita me koji broj cipela nosim? Rekoh mu...

- Ah prevelik - każe on.

- To je 41 ili 42? 41-  slażem ga.

Visoka sam žena 183 santimetara, mršave građe i dugih tankih nogu. Pa logično imam i velika stopala. Odjednom, ruka toga čoveka posegnu za mojom levom štiklom jer su mi noge bile prekrštene. Gledala sam čoveka zbunjeno.

- Šta će Vam moja cipela?

Pogleda on broj unutra.

- Pogodio sam, ipak, 42 - reče.

Malo je pogledao i zabio nos u moju cipelu. Tip mi njuši cipelu na svadbi. Pogledam okolo i samo se nadam da niko ne primećuje.

- Vratite mi moju cipelu - zamolih ga.

PROČITAJTE JOŠ

MIHAJLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Nama ženama je TEŠKO u politici

ODLAGANJE POČETKA ŠKOLSKE GODINE: Grupe na koje bi se odnosila ova moguća mera

PAŽNJA, RODITELJI! Nova praksa u vrtićima, OVO VAS ČEKA!

OPREZ! SRPSKI PSIHOLOG OTKRIVA: Pedofile ne možete prepoznati, tako će biti dok se ne uradi OVO

To su bile cipele s niskom potpericom. Našta ju je on stavio pod svoje debele guzove. Seo je na moju cipelu. Muž pokraj pije i već je pijan kao torba, ništa ne primjećuje. Niti ne żelim da išta primeti. Ono što mi najmanje treba je skandal na svadbi. Zbunjeno gledam u starijeg čoveka koji se sad bezobrazno cereka. U meni već kipi, dođe mi da ga ošamarim. Odjednom mi reče da nije video nikad veća i jebozovnija stopala. Tip je neko seljački perverznjak. Veli on da nije video lepši i krupniji palac.

- Najbolji su takvi s malo dužim noktima lepo nalakiranima - nastavlja on.

Odjednom su me prošli neki žmarci kroz telo. Osetila sam napaljenost prvi put jer se neko loži na moja stopala. Počela sam malo da vrtim zglobom i migoljim prstima. Starcu su počele da izlaze sline na usta. Osetila sam da mi gaćice postaju lagano mokre. Odjednom on zgrabi moje stopalo i privuče ga sebi ali ispod stola. Stolnjak je bio dovoljno dug da se ne vidi da se baš i ne primećuje da mu je moje stopalo u krilu. Počeo je da mi masira stopalo svojim velikim debelim tvrdim żuljevitim seljačkim šapama. Kako je stiskao sve jače ja sam počela uzdisati. Odjednom se samo uvukao sa stolicom prema unutra do krajnjih granica koje mu je dozvoljavao njegov veliki stomak.

Odjednom osetim da mi ugurava stopalo u svoj otkopčani šlic. Unutra napipavam polumeku debelu kratku seljačku smrdljivu kurčinu

Iako su mi gaće već mokre pibrala sam se i pokušavam da izvučem stopalo ali mi on ne da. Tako me je jako uštipnuo za list noge da sam zagrizla usnu. Gura moje stopalo po svom kurcu. Trlja i muda. Ponovno me štipa nakon čega ja počinjem da mu mešam jaja. Migoljim prstima i napinjem mu velika ogromna muda. Sad sam već potpuno napaljena. Stari se još spušta i pokušava da se još uvuče pod sto.

Diže desnu nogu. Napipavam njegov čmar palcem. Zabi ga. Progovori on tiho. Ja mu nabijam svoj krupni palac u čmar. Svadba se odvija normalno. Svi okolo piju i igraju. Ja sedim u svojoj stolici i levu nogu prebačenu preko desne trpam starcu u čmar koji je u ekstazi. Niko ništa ne primećuje. Odjednom stari vadi moje stopalo iz svog čmara i zaliva ga spermom. Toplina sperme oseti se na mojim prstima, a on se još istresa i istresa. Skoro mi je celo stopalo prekriveno spermom. Osećam se neprijatno i bojim se da neko nešto ne primeti. Pokušavam da povučem stopalo ali ne mogu. Divljak me ponovo štipa za list da sam skoro vrisnula. Odjednom vadi moju cipelu ispod guzice i stavlja je ispod stopala. Sperma se cedi u cipelu. Odjednom opet osetim toplinu po svom stopalu.

Perverznjak piša a piša se sleva niz stopalo u cipelu. Napokon mi pušta cipelu. Ja povlačim nogu sebi na pod. Mešavina sperme i pišaćke mi se sliva iz cipele. U panici uzimam iz torbice papirnate maramice i bacam jednu po jednu na pod. Desnom nogom brišem pod. Strah me da neko ne primeti mokar pod. Ispraznila sam celi paketić maramica i dovukla sebi između nogu. Stavljam prljave maramice sebi u torbicu i pogledam okolo da me slučajno neko ne posmatra. Seljak uzima flašu vina i nateże iz flaše. Vino mu odjednom ispada iz ruku i proliva ga sam sebi u krilo. Ja trzam i ustajem jer malo zaliva i mene. Ustaje i stari seljo sav mokar i ispada mu flaša.

SAZNAJTE I OVO

UBISTVO KOD KNIĆA: Muškarac IZBODEN usred noći zbog LJUBAVNOG TROUGLA?!

NOĆ ZA NAMA: Muškarac uboden nožem!

UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA: Ubio i svoje dve ćerke!

Pantalone su mu skroz mokre i privlači pažnju cele sale. Izgleda kao da se zalio. Svi gledaju u njega. Moj muž komentariše "ovaj stari konj je pijaniji i od mene".

- Da li te je polio? - pita me muž.

- Nije, možda samo malo po hulahopkama. Svejedno je belo vino pa se ne vidi - odgovorim mu ja ironično dok mi se još pišaćka i sperma lagano slivaju iz leve cipele.

Starac seljo, dobrano je pijan, i konobari ga odvode do WC-a. Govorim mužu da idem napolje na svež vazduh i da pogledam gde su deca. Izlazim i pitam neko dete jel video dvojicu dečaka u crvenim košuljama. Deca mi odgovaraju da igraju žmurke i da tu negde trče okolo. Lagano produżim korak i šetam u mrak prema parkiralištu. Tražim naš auto. Zastajem kod nekog plavog auta. U mislima mi večerašnji događaji. I osetim ponovno da mi se pizda vlaži. Odjednom neko prilazi u polumraku prema trećem autu od mene. Pa to je, logično, onaj stari perverznjak! Žmarci su mi prošli kroz telo. Čovek otključava auto, a ja mu prilazim. Bio je to neki jači nagon od mene. On se okrenu i sav u začuđen reče:

- Opa, kujo, pa to si ti!

Postala sam još napaljenija kad mi je rekao da sam kuja. Nikad mi to pre niko nije govorio. Prišla sam mu na metar.

- Da ja sam.

- Sad će tebi čika Mile da pokaže kako se obrađuje kučka. Kobilo!

- Pa pokażi čika Mile. Al ajmo negdj dalje još. Oko sale ima prolaznika i deca trče - rekla sam mu drhtavim glasom.

Izvadi on iz auta neki stari kaput i uhvati me za ruku. Vodi me dalje u mrak. Doveo me skroz do kraja parkinga. Bili smo već daleko od sale. Ali je bilo malo osvetljeno tu od reflektora koji je bio prekoputa parkinga. Mile je bacio kaput na pod i rasprostro ga. U daljini se čula muzika iz sale. Mile me čvrsto uhvatio svojim medveđim rukama i okrenio me leđima prema svojoj stomačini. Bio je za glavu manji od mene, ali je imao oko 120 kila. Prvo mi je svukao haljinu do pupke i pokidao grudnjak. Velike sise su mi se obesile do pupka.

- Da li si normalan, kako ću nazad bez brusa - rekoh mu.

Ali, Mile mi opali šamar i reče:

- Ćuti kobilo smeš da pričaš samo kad ti se ja obratim.

Tada mi podigne haljinu. Spusti hulahopke i otkine mi mokre gaće. Ponovno mi navuče hulahopke i zabije mi dva debela prsta u pičku. Zastenjala sam.

- Sad će tebi čika Mile pokazati kako jašu kobile.

Skide mi jednu cipelu pa drugu. Ostala sam bosa u hulahopkama. Njegove me snažne ruke pogrbiše i on naskoči na moja leđa. Uf kako sam zajaukala. Kad me nisu noge izdale

Uhvatila sam se rukama za haubu od auta pokraj. Mile je bio na mojim leđima. Jahao me kao kobilu. Odjednom je levom rukom otpustio pantalone i spustio ih na pod. Osetila sam njegovu stomačinu kako pritiska moja leđa i njegovu debelu polumekanu kitu kako udara u moju guzicu dok me jaše. Svršila sam prvi put. Tada je rekao:

- Puštaj ruke s haube kučko. Idemo na jahanje.

Pustila sam ruke i krenula da hodam. Stenjala sam i jaukala pod njegovom težinom. A njega je to jako palilo. Znojila sam se kao da klade nosim. Noge su mi klecale i jedva me držale. Što sam ja više jaukala tako je on on sve žešće naskakivao. Drobio me kao kravu.

Povremeno mi je stiskao bradavice koje su bile već krute kao kamen. Nakon 10 minuta sam pala. Više nisam imala snage. Mile je sjahao i bacio me na kaput. Stao je iznad mene, a ja sam jedva hvatala vazduh. Uzeo je moja stopala i naskočio preponama na njih.

- Radi nogama kobilo, diži me.

Jedva sam ga dizala i spuštala uz jauke i glasno stenjanje. Dok me nisu noge izdale. On je tada ustao a ja sva zadihana ležala bespomoćno. Okrenuo se iznad mene i raširio rukama svoje debele guzove. Pogled na njegov smrljivi brabonjavi dlakavi čmar je bio odvratan. Seo mi je na facu svojim šupkom i počeo da se trlja po mom licu. Stopala mi je povukao ispod svojih pazuha, stisnuo ih i počeo da mi nabija prste u pičku. Svršila sam ponovno. Onda je ponovno raširio guzove rukama i nabio mi svoj smrdljivi čmar u usta.

- Liži kučko, nabijaj jezik.

Napinjao je čmar koliko je god mogao. Jezik mi je bio duboko unutra. Gorak ukus, a smrad nesnosan.

- Pišaj mi u usta čika Mile, operi me - rekla sam.- Daj svojoj kučki tekućine.

Pišao mi je u usta, a ja sam zadovoljno grgljala i gutala kao luda kiselkastu tekućinu mada mi se i povraćalo ali sam użivala. Onda mi je Mile stavio svoju debelu kitu u usta. Jedva mi je stao. Dudlala sam ga divljački i, oblizivala glavić, cuclala ga i srkala. Trljala sam se po klitorisu i svršavala. Onda me je Mile divljački podigao, okrenuo. Nabio je moje ruke na haubu od auta i ponovno naskočio na moja leđa.

Počeo je da mi nabija debelu kitu u čmar i pičku naizmenično. Kita mi je već ulazila unutra kroz najlon. Bila sam potpuno mokra. Onda mi je raskinuo najlonke i nabio ga unutra do kraja. Cedili su mi se sokovi iz pičke. Mile me punio toplom spermom, a ja sam svršavala. Onda je sjahio s mene. Sperma mi je curela niz hulahopke.

- Očisti mi kurac kujo - naredio mi je.

Odmah sam ga celog oblizala i pokupila sav ostatak sperme.

- Tako kujo grbava. Bila si odlična kujica. Oćeš da ti čika Mile da još jedan poklon?

- Oću čika Mile.

- Otvori usta širom.

NE PROPUSTITE!

STIŽE NEVEROVATNA TERAPIJA Stres leče marihuanom, a pogledajte na kome! (FOTO)

OBRADUJTE MALIŠANE! Ovo je recept za dobro jutro!

HAOS U SOLITERIMA Komšinice sa sedmog sprata, smirite strasti! (FOTO)

PRESEK LIGE ŠAMPIONA 2020/2021: Evo na koga će Zvezda ići u TREĆEM KOLU (TABELA/REZULTATI)

Zinula sam. On se opet nakečio i nabio mi istureni šupak ispred usta. Prdnuo je tako jako da sam odmah ustala. Smrad je bio ogavan i ispovraćala sam se na haubu toga auta. Mile je obukao pantalone. Pokupio kaput i otišao.

Ja sam krenula prema sali gde ima svetla. Popravljala sam šminku na retrovizoru nekog kombija. Raščupanu kosu svezala sam u rep i gledala jel mi haljina prljava da je malo počistim maramicama, iz nesesera. Ušla sam u salu sva izmorena. Delovala sam kao da sam jako pijana. Već je falilo pola ljudi unutra. Vidim muža nema za stolom, a ni dece. Veli mi neki mužev rođak da su već otišli kući jer je muž bio pijan. Priupita me me zasto su mi noge tako prljave. Pogledam dole i vidim da sam tamo negde zaboravila cipele. Noge su mi bile blatnjave i izlepljene travom. Zacrvenila sam se. Rekoh tome rođaku da sam se napila kao krmača i da sam negde upala. On se odvali od smeha.

- Ajd operi te noge tamo u WC-u pa te vozim kući.

Ja uzeh dve flaše kisele vode sa stola.

- Opraću ih napolju.

Samo sam htela da što pre pobegnem napolje jer me bilo sramota. Konobar je već džogerom prao moje blatnjave otiske sa pločica. Oprala sam noge napolju. Taman je čovek stao autom i sela sam unutra. Čim je krenuo otvorio je oba prozora do pola, samo smo ćutali. U glavi mi je samo bilo kako sam svršavala. Najluđa perverzna noć.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad