28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

POZIVALA JE MOG ZAGORELOG VRAGOLANA Dođi, tvoj Paja Patak mora da odradi zadatak

Savetnica ministra Jovana mi saopštava da treba da pogledamo novi prostor za arhivu dokumentacije u okviru vladininog kompleksa na Dedinju.

– Paja Patak dobio zadatak – prokomentarisao sam.

– Molim?! – Jovana kao zbunjena, ali je dobro znala da umem da komentarišem.

– Ništa, ništa. Rado prihvatam zadatak. Pogotovo sa tobom – sarkastično sam zaključio.

Napravila se da nije shvatila moj sarkazam i podjebavanje.

– Ok. Onda za 15 minuta kod mojih kola – reče Jovana.

IZBORI U CRNOJ GORI...

Ovo su KONAČNI REZULTATI izbora u Crnoj Gori!

KRIVOKAPIĆ: Desila se sloboda! Neka nam priđu sve nacionalne stranke!

HAOS U NIKŠIĆU: Automobilom uleteo u grupu koja je slavila! Ima povređenih! (VIDEO)

PODGORICA SLAVI! Krivokapića primio Amfilohije!(VIDEO)

Meni je to odgovaralo. Em ću imati izgovor da ranije odem kući sa posla em ću neko vreme da provedem sa Jovanom – veselom udovicom – kako sam joj nadenuo nadimak. Kad je čula kako sam je nazvao žalila se ministru ali na tome se završilo. On je imao važnija posla. U svakom slučaju Jovana se držala suzdržano prema meni. Iako sam se ja i dalje zajebavao sa njom. Moglo mi se. Pa ja sam tek vozač fotokopir mašine – kako sam nazivao posao glavnog arhivara. Ili kako bi stari rekli pisar 3.klase.

Uvek je sve bilo na svom mestu i sa stilom. Kako bih ja rekao kao iz modnog časopisa. Idemo mojim kolima – reče u prolazu dok smo izlazili iz zgrade ministarstva. To mi bas i nije odgovaralo jer neću moći da uhvatim krivinu. No šta je tu je.

Jovana se danas obukla veoma jednostavno ali atraktivno. Bio je njen dan zacrveno-crnu kombinaciju. Crvene čarape između crnih čizama i crne mini suknje su lepo isticale njene noge. Bila je baš slatka. Dok smo se vozili njenim "pežoom" njena kratka suknja se podigla toiko da su joj se videle gaćice. Moj glupan se uznemirio. Počeo sam da se vrpoljim.

Jovana kao da je bila svesna situacije pa je suknju zadigla još malo više tako da joj se lepo videla cela noga istaknuta crvenim čarapama. Njena ruka na butini kao da se mazi me je dovela do ludila.

Mislio sam da ću da svršim. Počeo sam da se češem svoju nabreklu kurčinu. Vruća atmosferau kolima je rasla

– Volim seks i rado ga se sećam – odgovrio sam pošalicom. Dobro je znala da sam razveden već tri godine i da živim sam.

– Isto – kroz smeh je rekla.

– Pa šta ćemo da uradimo po tom pitanju? – napravio sam se blesav iako sam znao kuda ovaj razgovor vodi.

Nisam dobio odgovor na pitanje. Na radiju je pustila neku domaću muziku. Otvorila je prozore i zapalila cigaretu. Skrenuli smo izglavnog bulevara ka šumi. To je bio duži put ka kompleksu.Naslućivao sam razlog ovog skretanja. Ćuteći sam pušio i čekao epilog. Parkirala je kola kod hajdučke česme. Poznatog izletišta sugrađana i još poznatijeg svratišta ljubavnika.

– Zašto mestalno zajebavaš? – započela je Jovana razgovor. U njenom glasu nije bilo ljutnje već vapaj žene željne kurca.

– Bolje da te zajebavam nego da ti se šlihtam kao druge kolege koje bi te rado pojebale. A bolje da te zajebavam nego da sam ravnodušan prema tebi. Zar ne?

– Da li sam ti toliko ružna? – zapita skoro plačnim glasom.

Umesto odgovora sam je poljubio. Počeli smo strasno da se ljubimo. Došlo je do eksplozije strasti dvoje zagorelih. Njena ruka mazila je moje grudi. Oslobodila je moju batinu iz gaća i počela je halapljivo da je dudla i ljubi. Njena kratka crvena kosa išla je gore – dole niz moju kurčinu. Igrao sam se njenim oslobođenim sisama, što je još više razluđivalo.Štipkao sam je za tamnu nabreklu bradavicu.

– Mmmmm… Mmmmm… Zadovoljno je mumlala.

– Kurac ti ukusan mada malo zagoreo – reče musava dok me je nežno poljubila pa se vrati dudlanju.

Osetio sam da ću uskoro da svršim. Nadrkavala ga je dok joj je bio u ustima. Dovodila me do ludila.

– Ughhhhh… – moja bela tečnost joj je šiknula u usta. Osetio sam slatki grč.

– Ukusan si dečko.

Obrisala je bele fleke sa košulje i suknje. Vragolasto je skinula belu kap sa crvenih čarapa i prstom me dotakla po usnama.

– Ajde da požurimo – čeka nas ozbiljan posao kroz smeh reče.

Motor je zabrundao. Kad smo stigli do arhive nismo gubili vreme gledajući police. Čim smo ušli Jovana je zaključala vrata i čučnula naslonivši me na policu.

– Sad si uhapšen dečko – vragolasto reče Jovana.

– Ne protivim se. Samo nemoj da me zakopaš u neki registator.

– Ne boj se. Mogu samo da te zakopam u sebe.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI...

ŠKOLSKO ZVONO SAMO ŠTO SE NIJE OGLASILO: Za nastavu na daljinu se izjasnilo NAJVIŠE STARIJIH UČENIKA!

Vučić DANAS RAZGOVARA sa Angelom Merkel: GLAVNA TEMA Kosovo i Metohija!

Beograd večeras u BOJAMA Poljske!

U njenim ustima moj vragolan je počeo da raste. Izvodila je svoj ples oko moje batine dok joj se pljuvačka slivala na raskopčanu košulju i butine. Nabijala se pohlepno. Prosto me je usisavala u sebe. Bila je željna da oseti kurac u ustima.

– Pojebi me. Pojebi me tu na stolu kao poslednju kurvu – zadigla je suknjicu a njena lepa obrijana navlažena pičkica me je pozivala da uđem unju.

Položio sam je na registratore i počeo da je nabijam. Zadovoljno je ječala. Njena pičkica ispod podinute suknje je izbacivala sokove zadovoljstva. Beli tragovi su ostajali na crvenim čarapama.

– Napuni svoju kurvu – prostenjala je dok sam svršavao u nju.

Tresla se u ekstazi. Bela tečnost se slivala iz njene pičice dok je dahtala. Redovno druženje je kulminiralo brakom. Jovana više nije bila nadrkana udovica već srećna žena. Na opšte zadovoljstvo okruženja koje više nije moralo da trpi dvoje zagorelih u svom okruženju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti