20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

OTKOPČALA SAM MU ŠLIC I ISPAO JE PALAMAR Gutala sam i nabijala se kao poslednja uličarka

Ušla sam u poluprazan bus. Klackaću se čitav sat do posla. Ne mogu da ne pomislim kakav jebeni život vodim. Nemam ni kučeta ni mačeta. Većina mojih drugarica se poudavalo. nije da nisam imala prilika za ozbiljnu vezu ili udaju ali izabrala sam nakon fakulteta da radim u jednoj privatnoj firmi.

Sama sam sebi izgledala smešno skockana kao poslovna žena na zadnjoj platformi busa koji brundajući prevozi ljude sa periferije ka centru. Počeo je da pada sneg.

– Sneška ostaćeš ti babadevojka – rekoh sebi iako sam napunila tek trideset godina. Kurca nisam videla godinu dana. Gadno sam zagorela.

IZBORI U CRNOJ GORI...

Ovo su KONAČNI REZULTATI izbora u Crnoj Gori!

KRIVOKAPIĆ: Desila se sloboda! Neka nam priđu sve nacionalne stranke!

HAOS U NIKŠIĆU: Automobilom uleteo u grupu koja je slavila! Ima povređenih! (VIDEO)

PODGORICA SLAVI! Krivokapića primio Amfilohije!(VIDEO)

Na trećoj stanici ušao je Miroslav, rođeni brat mog prvog dečka. Doktor u kliničkom centru. Težak folirant. Fura šatro neki neka stil. Mada moram da priznam da mu kaput dobro stoji. Razmenili smo par reči. Uobičajeno smo se pitali kako su moji kao su njegovi. Eto da se tek nešto kaže. Zazvonio mu je telefon koji je prekinuo ovu farsu. Posmatram ga dok priča telefonom. U jednom trenutku mi je nešto puklo.

Zavukla sam mu ruku ispod kaputa i otkopčala šlic zavlačeči mu ruku u gaće kao poslednja dronfulja. Miroslav nije promenio glas tokom razgovora ali je bio zbunjen razvojem događaja. Dok sam mu nadrkavala njegovu kurčinu počela sam da mazim zagorelu uspaljenicu. On je nevešto pokrio moju ruku njegovim kaputom. Počeo je da teže diše u slušalicu.

– Ne, ne dobro mi je. Samo je malo vrućina u autobusu – čujem ga kako se pravda sagovorniku.

Zadigla sam mu kaput posmatrajući njegov ustrepteli palamar. Spustila sam glavu u njegovo krilo počela sam da dudlam. Prekrio me ja kaputom, dok je moja crvenokosa glava u ritmu klizila po njegovom palamaru. Miroslav je stenjao i uvijao se dok sam obrađivala njegovo parče mesa. Krenuo je ritmično da se podiže nabijajući mi ga u usta.

Podigla sam glavu ispod njegovog kaputa gledajući ga u oči. Videla sam u njegovom pogledu zadovoljstvo i odbravanje. Vratila sam se u tminu kaputa nastavljajući da mu ga šamaram jezikom i sisajući mu muda. Osetila sam da ga dovodim do ivice da počne da prska. Dala sam mu podsticaj.

– Ughhhhhhh. – počeo je da se koprca.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI...

ŠKOLSKO ZVONO SAMO ŠTO SE NIJE OGLASILO: Za nastavu na daljinu se izjasnilo NAJVIŠE STARIJIH UČENIKA!

Vučić DANAS RAZGOVARA sa Angelom Merkel: GLAVNA TEMA Kosovo i Metohija!

Beograd večeras u BOJAMA Poljske!

Taj osećaj me je ispunjavao, rođeni brat mog dečka mi svršava u usta. Autobus je i dalje lenjo prolazio pored kuca na periferiji. Umorni putnici su na prednjim sedištima dremali dok smo se Miroslav ja jebali na zadnjoj platformi. Zadigla sam suknju na kukove i sela sam mu u krilo. On nas je prekrio svojim kaputom.

Dok je ulazio u mene držao me obema rukama za sise. Lagano me je podizao gore dole. Tek na kojoj stanici bi autobus stao da primi putnika. Rastopljeni sneg je klizio niz zamagljena stakla. Naša tela su se spojila u jedno. Imam osećaj da mi Miroslav nabija kurčina do grla.

– Ughhhhh… Aaaaaaa… Mmmmmm… Majko… – mešali su nam se uzdasi dok je štrcao svoje seme u moju pizdulju.

Presamitila sam se preko prednjeg sedišta dok su naše izmešane tečnosti curile iz mene. Još sam bila na njegovom krilu. Znojava i pošteno izjebana. Vratila sam se na svoje sedište i popravila izgužvanu garderobu. Svoje razmazano lice spustila sam na Mirosljavljeve grudi. Sneg je i dalje padao. Znala sam da više nisam babadevojka. Videla sam to u njegovim očima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti