22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

STOPERKA KOJA JE ZNALA POSAO Čim sam joj gurnuo jezik odmah je zacičala

Zimski period, smor dosada i depresija, razmišljam šta da radim. Odlučim da se provozam do obližnjeg grada. I tako upalim auto i polako krenem. Celim putem tražim odgovarajuću muziku al bezuspešno. Odjednom vidim poredputa stopira starija gospođa.

Zaustavim, otvaram prozor i pita da li sam krenuo do obližnjeg mesta. Potvrdno sam joj odgovorio i pustio je da uđe. Predstavila se, rekla je da se zove Milica i da se vraća kući i da niko neće da joj stane. U šali sam rekao da joj je stao dobar mladić, što je ona potvrdila. Tokom putem smo se šalili i delili komplimente jedno drugome. Vidim da joj prija i nastavljam sa komplimentima kako je lepa i zgodna i pitam da li udata, na šta je ona rekla da je razvedena već 8 godina. Ispričala mi je da se razvela zato što joj je muž pijanac i kockar i da to ne voli. Složio sam se sa njom da su to loše osobine i podržao je u svemu. Pitam je:

- Milice, a kako izdržavaš toliko dugo bez seksa?

- Snalazim se nekako, sama, al bez pravog muškarca.

Začudio sam se i rekao nema šanse da je tako zgodna žena bez muškarca na šta je ona samo slegla ramenima. Tu sam dobio malo veća krila i rekao da bih voleo da vidim to netaknuo telo. Bojao sam se šamara.

- Zašto da ne, taman da ti zahvalim za vožnju - odbrusila je brzo.

SAZNAJTE I OVO...

BRNABIĆ: "U naredne dve nedelje moramo da izolujemo sve slučajeve da bismo videli kakve nam efekte daje polazak u školu..."!

MINISTAR LONČAR ISTIČE: Biće zbrinuti oni koji su do sada čekali zbog korone!

MINISTAR PRIVREDE POSETIO PEŠAKA KOGA JE ZAKAČIO RETROVIZOROM: Izrazio žaljenje zbog incidenta!

JAKA EKSPLOZIJA ODJEKNULA JUTROS! BOMBAŠKI NAPAD: Napadač SAMOUBICA se razneo na RASKRSNICI!

DOKTORKA DARIJA POZVALA DA BUDEMO ODGOVORNI: Kršenje pravila i nepoštovanje mera i discipline moglo bi da pokrene lavinu!

Ispod jakne i majice su izletele su ogromne sise sa velikim bradavicama. Parkirao sam sa strane jer sam ostao u šoku, jer nisam nikad video veće sise u životu.

- Da li smem li da ih pomazim i poljubim?

Samo je klimnula glavom. Čim sam stavio jezik na bradavice čuo se uzdah. Polako sam mesio sise i lizao bradavice a ona je uzdisala. Odjednom me gurnula u stranu i uhvatila za kurac. Izvadila ga je iz gaća i u čudu me gledala. Ispred nje je stajalo 24 santimetra debelog mesa. Samo se oblizala i bacila na posao. Počela je žestoko da ga puši. Odmah se videlo da je to stara kučka koja voli dobar kurac. Pušila ga je dobrih 20 minuta.

- Ne mogu više da izdržim, želim ga odmah u sebi.

Prešli smo na zadnje sedište i samo me uzjahala. Onako vlažna je samo skliznula uz glasan uzdah. Jahala me u početku polako, al onda je ubrzala sve jače i jače da sam mislio da će mi polomiti kurac. Ubrzo je i svršila i počela da se grči na mom kurcu. Bacio sam je na sedište i raširio joj noge i jako ga zabio. Jebao sam je jako.

- Jebi me sine, jako me jebiii...

To me dodatno napalilo da sam ubrzao ritam i ubrzo svršio u nju.

- Nema veze, odavno ne mogu da ostanem trudna.

OVO ĆE VAS ZANIMATI...

Ðaci u Liplju traže da uče BOSANSKI jezik

DR STEVANOVIĆ UPOZORAVA: "Ovo je samo predah, zatišje koje moramo da iskoristimo za pripremu za neki SLEDEĆI TALAS..."!

NION: Održan je ŽREB! Zvezdi se sve otvorilo, na vidiku Liga šampiona!

Osetio sam olakšanje. Još smo neko verme ostali tako da ležimo, sabirali smo utiske, razmenili brojeve telefona da ponovimo ovo - ali kod nje jer sama živi. Obukli smo se i odvezao sam je u blizini njene kuće i tu je ostavio. Na rastanku sam dobio poljubac.

- Vidimo se uskoro - poručila mi je.

Celim putem nazad sam razmišljao o idućem susretu sa Milicom i nisam mogao da verujem da će se bezvezna vožnja završiti savršenim seksom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti