23°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MLADI PASTUV JA PAO Odvalio je mačkicu, ispunio me moju itrobu

Ćao, ja sam Sonja, ima 52 godine. Pre dve godine sam ostala udovica, imam sina koji je u Nemačkoj sa svojom porodicom sa kojom dolazi povremeno, a najviše leti tako da sam zadnje dve godine uglavnom sama. Stan koji sam nasledila od pokojnog dede bio je ogroman za mene samu, a kako još nisam u penziji i plata nije bog zna šta, odlučila sam da iznajmljujem sobu studentima. Kako je stan veliki i ima dva kupatila mogla sam slobodno da imam podstanara koji mi ne bi smetao, a ujedno bi i mirnije živela znajući da dok me nema ima nekoga u stanu.

Dala sam oglas kako iznajmljujem sobu i nakon nekoliko dana javilo mi se nekoliko kandidata za razgovor. Od svih studenata najviše me se dopao Marko, koji je došao na razgovor sa svojim roditeljima pa sam mu iznajmila sobu. Marko je imao 20 godina, lep, zgodan, visok skoro 190 santimetra. Jak, širokih ramena, čvrstih mišića jer se bavio sportom, bio je pristojan i drag i jako sramežljiv. Barem mi se tako činilo.

Šta da vam kažem o sebi, plavuša, visoka 160 santimetra, sa vidljivim godinama na sebi, ali držim do svoga izgleda koliko mogu, nisam manekenskog izgleda, ali sise i guza se dobro drže uprkos vidljivom celulitu, ali to sam znala da sakrijem dobrim ukusom za modu pa sam znala da se nosim sa svojim godinama. Prolazili su dani kada ga uopšte nisam susretala. Po koji put znali smo da se sretnemo na ulaznim vratima od zgrade kada sam se ja vraćala sa posla, a on odlazio na fakultet. Jednog dana kada sam došla ranije sa posla, a on to nije očekivao, srela sam ga kako izlazi iz kupatila omotan samo peškirom oko pojasa. Kada su nam se pogledi sreli sav se zacrveneo i videlo se da ga je sramota, ali ja sam pred sobom samo videla zgodnog mišićavog mladića, a i činilo mi se da ispod peškira isto lepo razvijen.

Oprostite rekao je i otrčao u svoju sobu ubrzo sam čula kako je izjurio iz stana. Krenula sam da se okupam pripremila sam kupku i legla u kadu i počela sunđerom da perem svoje telo. Zatvorila sam oči i setila se Marka to jest njegovog izgleda umotanog u peškir. Počela sam da zamišljam šta se krije ispod peškira, a kako već dugo nisam imala seks i sama pomisao na njega me je uzbudila i ja sam se počela da se samozadovoljavam misleći o mladom i potentnom momku koji me jebe celu noć pa sam lepo svršila. Jedne subote sreli smo se u kuhinji, a on je opet bio onako sramežljiv, pozvala sam ga da zajedno popijemo kaficu, Marko je pristao, uz kafu počeli smo da pričamo. U početku je bio sramežljiv. Pitala sam ga malo kako mu je na faksu, malo smo pričali o njegovoj porodici, a kada sam ga pitala ima li kakvu devojku sramežljivo je rekao da nema.

Kad smo kod devojaka Marko me je upitao da li može koji put da dovede kolegicu sa kojom radi nekakvu prezentaciju za ocenu i da zajedno uče, pošto ona baš u studenskom domu nema puno prostora za učenje i radu na prezentaciji.

- Naravno, nema problema - rekla sam, popili smo kafu i otišli svaki svojim poslom.

Jednog dana ponovno sam došla ranije sa posla, onako umorna otišla sam da se tuširam, zatim sam napravila ručak i posle otišla u svoju sobu da se malo odmorim. Toliko sam bila umorna da sam čvrsto zaspala da kada sam se probudila napolju je već bio mrkli mrak, pogledala sam na sat bilo je 21. Osetila sam laganu glad i krenula prema kuhinji, prolazeći prema kuhinji morala sam da prođem ispred Markove sobe, a kada sam se približila videla sam svetlo i čula prigušene zvukove.

Pomislila sam kako je Marko u sobi sa kolegicom o kojoj mi je govorio o zajedničkom učenju. Bila sam znatiželjna i prišla bliže vratima naslanjajući uvo na vrata. Zvukovi koje sam čula nisu imali veze sa učenjem u smislu njihove prezentacije već su to bili zvukovi stenjanja i dahtanja. Sagnula sam se da provirim kroz ključanicu, ali se nije moglo videti zbog ključa. Devojka koja je bila unutra postala je glasnija i to je počelo lagano da me uzbuđuje. Borila sam se u sebi da li da otvorim vrata ili ne, međutim, uhvatila sam kvaku i što sam tiše mogla lagano sam otvorila vrata zavirujući u sobu. Videla sam Marka kako od iza ulazi u mladu devojku dok ona uzdiše i stenje primajući Markov kurac duboko u sebe. Umesto da odmah izađem i pustim njih dvoje da obave posao u svom stomaku sam osetila vrelinu koja mi se lagano spuštala među moje noge, tačnije prema mojoj pički.

Devojka je bila sve glasnija jer ju je Marko sve jače i brže ulazio u nju. Srce je počelo ubrzano da mi kuca, a ruku sam počela približavati sve bliže svojoj pički i preko gaćica počela da se trljam. Moje gaćice bile su vlažne. Pomerila sam ih u stranu i počela da trljam klitoris, povremeno gurajući prst u moju sad već jako vlažnu pičku. Ubrzo je Marko izvadio kurac i počeo da svršava po njenim leđima i guzi, lagano sam zatvorila vrata kako me ne bi primetili i vratila se u svoju sobu. Legla sam na krevet i pošteno izdrkala i izjebala pičku prstima zamišljajući sebe tako naguženu i Marka kako me jebe s guza. Ujutro još uvek pod utiskom seksa dvoje mladih ljudi i mog samozadovoljavanja krenula sam u kupatilo da se spremim za posao. Kako je bilo rano nisam zaključala vrata misleći kako Marko neće biti budan još nekoliko sati.

Ležala sam u kadi i naravno ponovno se milovala i lagano stenjala zamišljajući Marka, kada sam svršila i izašla iz kade primetila sam da vrata kupaonice nisu bila skroz zatvorena. Nisu bila zaključana, ali sam bila sigurna da su bila zatvorena. Odmah sam posumljala da je Marko gledao dok sam se milovala, ali nisam bila sigurna sto posto. Otišla sam na posao razmišljajući o tome i pitala se da li je moguće da se Marko zagledao u mene. Pogledala sam se u ogledalu koje je bilo u mojoj kancelariji i rekla sebi kako ne izgledam loše pa sam odlučila da se pred Markom počnem slobodnije i izazovnije, čisto da vidim njegovu reakciju. Konačno došla je subota znala sam da je Marko kod kuće i započela svoju igru, obukla sam samo svilenkasti bade mantil koji je bio do mojih butina, gore sam bila bez grudnjaka, a ispod mantila čipkaste bele tangice. Pokucala sam na Markova vrata i pitala da li je budan i ako je za kafu.

- Da može, samo malo - odgovorio mi je Marko, a ja sam otišla u kuhinju da kuvam kafu.

Bila sam okrenuta leđima, ali sam ga osetila to jest čula kada mi je poželeo dobro jutro kroz lagano zamuckivanje.

- Sedi - rekla sam mu i kada je seo namerno sam se propela malo više kako bi dohvatila šoljice znajući da će mi se bade mantil podignuti dovoljno da Marko vidi malo moje guze.

Krenula sam lagano prema stolu noseći poslužavnik, moje grudi oslobođene grudnjaka pratile su moj hod lagano se njišući. Prišla sam Marku sa prednje strane, lagano spuštajući poslužavnik saginjući se prema stolu otkrivajući kao slučajno moje grudi u celosti Markovom pogledu. Sela sam naspram njega nameštajući se tako da su moje grudi i noge bili u Markovom vidokrugu.

Natočila sam nam kafu i započela razgovor povremeno prebacivajući jednu nogu na drugu pokazujući svoje butine i svoje međunožje. Marko se sve teže koncentrisao na razgovor. Njegove oči bežale su malo prema nogama i međunožju pa prema sisama. Svako malo pomerao se na stolici očigledno nameštajući svoj kurac. Popio je kafu u par gutljaja, zahvalio se vadeći se kako mora da ide da piše seminar i naglo se dižući od stola i sa rukama u džepu kako bi donekle sakrio izbočinu na svojim pantalonama. Međutim nije ušao u svoju sobu nego direktno u kupatilo. Krenula sam za njim i tiho se prišuljala vratima. Naslonivši uvo čula sam kako stenje, a u meni su se pojavili žmarci u stomaku znajući da Marko upravo drka na mene i tada sam odlučila kako želim da se pojebem sa njim.

Te subote u jutro kada sam čula Marka kako drka svoj mladi kurac na mene odlučila sam da moram da iskoristim tu situaciju čekajući pravi trenutak. Marko je uveče izašao, vratio se negde oko tri sata ujutro jer me tad probudio njegovo pokušavanje da otključa vrata. Pretpostavila sam da je bio malo pod uticajem alkohola, čula sam ga kako ulazi u kupatilo i kako pušta vodu čekala sam da završi i da legne u svoju sobu. Nakon nekih pola sata krenula sam prema njegovoj sobi. Na sebi sam imala onaj isti svilenksti mantil, a ispod sam bila potpuno gola i obrijane pičke koju nisam sređivala godinama. Ušla sam tiho u njegovu sobu. Spavao je duboko dišući. Bio je go i prekriven samo do pojasa. Gledala sam u njegovo mlado mišićavo telo krenula sam prema pokrivaču jer me jako zanimalo koliko je i dole razvijen.

Kada sam pomerila pokrivač zinula sam od čuda pred menom se ukazala polu dignuta kurčina u onakvom stanju bio je po mojoj slobodnoj proceni 18 santimetara. Pomislim u sebi koliki mu je u punoj snazi. Uzela sam njegov kurac i počela laganim pokretima da mu ga drkam. Čula sam kako je počeo da diše malo dubljim uzdasima, povukla sam mu kožicu preko glavića i počela vrhom jezika da mu ga ližem. Lizala sam mu ga po celoj dužini, a njegov kurac je počeo sve više da bude napet i raste. Počela sam da mu ga pušim i sisam koliko sam mogla da ga stavim u usta. Bio je sad potpuno tvrd i narastao do preko 25 santimetara. Polovina njegovog predivnog kurca bila je u mojim ustima, a rukama sam držala drugu polovinu i laganim tempom nastavila da mu ga drkam i pušim. Pogledala sam prema njemu. Nije otvarao oči, ali je lagano stenjao i uzdisao.

Odjednom, osetila sam njegovu ruku kako mi miluje moje butine. Primaknla sam se malo bliže, a njegova ruka sada je bila na mojoj uzavreloj pički. Počeo je prstima da prolazi između usmina prema mom klitorisu i počeo lagano da ga miluje, postepeno mi gurajući prst u moju unutrašnjost.

- Mmmmmm... - zamumlala sam i zadrhtala kada je počeo da me ubada prstom, a ja sam i dalje pušila tu predivnu mladu kurčinu sve jače nabijajući se ustima koliko sam mogla da ga strpam.

Ustala sam se i skinula mantil i potpuno gola popela sam se na krevet. Lagano sam ga prekoračila, polako sam sedala na njegov kurac koji je počeo da me skroz ispunjava. Glasno sam zajecala i zastenjala kada mi je ušao ceo. Nisam mogla da verujem da sam uspela da ga primim celoga. Počela sam polako da se nabijam na taj predivni kurac, uh kakav je to samo bio osjećaj. Otvorio je oči i tiho izustio:

- Oh teta Suzi!

S ja sam osećala da sam blizu orgazma. Ubrzala sam nasađivanje na taj predivni kurac kakvog nisam u životu imala niti videla, a sada ga imam u mladom podstanaru koji je pratio moj tempo. Svršila sam tako snažno i intenzivno nabijena do samih jaja. Dok me je tresao orgazam mešala sam kukovima na njegovom kurcu. Skinuo me je sa sebe, bacio me na leđa, legao preko mene i počeo da me ljubi po vratu. Svojim rukama šarao je svuda po mome telu. Rukama se zaustavio na mojim sisama i počeo lagano da oh meša, gricka i sisa moje napete bradavice. Lagano sam uzdisala predeći kao mačkica pod njegovim dodirima. Lagano je poljupcima nastavio preko moga stomaka. Osetila sam njegov topli dah na svojoj pički. Željno sam očekivala njegov jezik, ali još je nastavio da me pali ližući moju unutrašnju stranu butina, ja sam samo jednom rukom raširila svoje usmine, a prstom druge ruke trljala klitoris.

Konačno, počeo je da me liže. Lizao je čas lagano, čas malo grublje, pazeći da ne izostavi nijedan deo moje pičke iz koje je curilo kao nikad u životu. Marko je lizao savršeno. Bila sam oduševljena njegovim umećem tako mlad, a već zna kako da zadovolji ženu. Kad mi je lagano gurnuo prste i jezikom jače stisnuo moj klitoris ponovno sam svršila. Pustio me je da se malo smirim dok je lagano podizao moju nogu i svoj glavić nameštao na ulaz moje pičke. Dva-tri puta samo mi je lagano gurnuo glavić i onda ušao naglo, zabolelo me je kada je tako naglo ušao u mene. Ali bol je kratko trajala i prešla u takvo predivni ugođaj. Jebao me je žestoko, ulazio je i izlazio takvom brzinom bez imalo zadihgivanja počela sam da vrištim...

- Ahh ahhha ah jebi ahh jebi me jače!

Počeo je grubo da mi mesi sise što me totalno napalilo. Počela sam da drkam klitoris. Krevet je škripao pod nama. Kriknula sam toliko glasno kada sam opet svršila da sam mislila da me je čula cela zgrada. Svršavala sam kao luda, a Marko mi nije davao predaha već je nastavio istim tempom da me jebe. Izašao je iz mene, prekoračio me i počeo da trlja svoj kurac među moje sise, a ja sam svako malo liznula njegov glavić, zatim sam se namestila na sve četiri, zapravo tri jer sam mu jednom rukom drkala, lizala i pušila njegov ogromni kurac. Pušila sam ga nekih desetak minuta pokušavajući da mu pružim najbolje pušenje koje sam mogla i znala. Okrenuo me naguženu prema sebi, namestio svoj kurac i ovaj put lagano ušao u mene, guzio me je u laganom ritmu puštajući me da uživam i osetim celu njegovu dužinu. Nekako je osetio da ću ponovo svršiti, pa je ubrzao tempo pljeskajući me po guzovima.

Svršila sam ponovno intenzivno po ne znam koji put. Odjednom ga je naglo izvukao i ja sam osetila njegovu toplu spermu na svojoj guzici i leđima. Okrenula sam se, a njemu je još uvek tvrdo stajao, počela sam da mu ga ližem i pušim, nije ni malo izgubio na svojoj čvrstoći. A onda, kao da se u njemu probudila životinja, ponovno me je namestio na leđa, podigao mi je noge skoro do iza glave i silovito počeo da me jebe. Ovaj put bio je grub što je na moje iznenađenje meni jako prijalo. Počeo je da vodi igru. Bila sam mu kao lutka na naduvavanje. Jebao me je u svim mogućim i nemogućim pozama. Govorio mi je kako sam odsad njegova kurva koju će da jebe kada god poželi.

- Da tvoja, biću samo tvoja! Samo me jebi, jebi svoju kurvu koja je željna tvoje kurčine!

Svršila sam po ne znam koji put te noći, ubrzo je i on svršio ričući kao mladi lav i svršavajući duboko u mene. Srušili smo se od iscrpljenosti, a on me je neprestano ljubio i milovao po celom telu.

- Joj Marko kako si divan. Niko me nikada nije tako izjebao u životu - tepala sam mu na uho.

A on me samo grubo šakom uhvatio za pičku i rekao:

- Ovo je od sada moje!

Još mi je naredio da po kući hodam gola da može da me jebe u svakom trenutku.

- Marko ovo je samo tvoje i biće kako ti kažeš - samo sam izustila i strasno sam ga poljubila.

Od te noći Marko me jebe kada god stigne i gde god stigne. Više nije u svojoj iznajmljenoj sobi već u mojoj spavaćoj. Sa njime seks nikada nije monoton, pun je novih ideja i načina seksa za koje nisam ni znala da postoje. Bila sam njegova kurva i uživala sam u tome. Za svoj rođendan priuštio mi je nešto što ću zauvek pamtiti...

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti