21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

UHVATILA JE ŠIPKU I POČELA DA SE UVIJA Prava kokana ekstra oblina padala je u trans na čvrstoj batini

Radila je ko konobarica u jednom prilično malom bircuzu blizu pijace na koju sam išao svaki dan i uvek sam prolazio kraj te birtije, jer stvarno je izgledala ko prčvarnica, dok je jednog dana nisam video kako stoji na vratima. To što sam video prilično mi se dopalo, nosila je naočare, što je njenu jako simpatičnu facu činilo još lepšom, dugu crnu kosu zavezanu u repić, neku bluzu prilično raskopčanu a sise su joj bile raskošne. Kupio sam na pijaci što mi je bilo potrebno i odlučio sam da svratim.

U toj birtiji bila su samo dva stola, mesto za šankom i pored prozora. Kako su stolovi bili zauzeti, morao sam da sednem za šank, inače to ne volim, ali nisam imao izbora. Video sam da su joj gosti sitni šverceri sa pijace, ni to mi nije odgovaralo, ali ona me baš nekako privlačila. Naručio sam hladno pivo, pitao je jel ima nekakve novine. Imala je samo one koje nerado čitam. Polako sam ispijao svoje pivo i snimao situaciju, gledao kako se ponaša prema gostima, zaključio sam da je dosta otvorena, ali i da ima granicu jer je počesto znala da spominje svog muža.

Nije bila baš nešto pedantna. Znalo je da joj se nakupiti puna sudopera čaša, što od kafe, što od pića. Gosti koji su sedeli za tim jednim stolom, naručili su rundu, ona im je to odnela i u tih par koraka koje je prešla, video sam da ima vrlo neobičan hod. Hodala je tako kao da joj je kurac među nogama. Vratila se za šank i počela da pere te šoljice i čaše. Kako je bila malo sagnuta, pogled na njene sise bio je fenomenalan, jedino što joj je bluza bila malo umrljana.

SAZNAJTE I OVO...

BRNABIĆ: "U naredne dve nedelje moramo da izolujemo sve slučajeve da bismo videli kakve nam efekte daje polazak u školu..."!

MINISTAR LONČAR ISTIČE: Biće zbrinuti oni koji su do sada čekali zbog korone!

MINISTAR PRIVREDE POSETIO PEŠAKA KOGA JE ZAKAČIO RETROVIZOROM: Izrazio žaljenje zbog incidenta!

JAKA EKSPLOZIJA ODJEKNULA JUTROS! BOMBAŠKI NAPAD: Napadač SAMOUBICA se razneo na RASKRSNICI!

DOKTORKA DARIJA POZVALA DA BUDEMO ODGOVORNI: Kršenje pravila i nepoštovanje mera i discipline moglo bi da pokrene lavinu!

Ispio sam svoje pivo, skupio za prvi dan dosta informacija, znao sam da je primetila moje poglede ali reakcije su joj bile kao da joj se to gadilo. Ništa, platio sam, zahvalio i otišao kući, ali od tog dana svaki dan sam svraćao u tu birtijicu. Kad je bilo mesta seo bi za sto koji je bio bliže njoj, sve više smo razgovarali, ali uvek bi me oprala nekom svojom primedbom. Obično se radilo o mojoj odeći, govoreći mi kako je njen muž za mene gospodin, kako on nosi odela a ne farmerke i patike kao ja, kako vozi "mercedes".

Trpeo sam te njene tzv. kritike. Došao je Ddan žena, kupio sam joj finu čokoladu, lepo zamotanu i na njoj zalepio papirić na kom je pisalo: molim te daj mi svoj broj mobilnog. Uzela je to hladno, ja sam otišao i sutradan kad sam svratio do nje.

- U što si se istrošio, a ono što si napisao ti je bezveze, ne dajem broj gostima - rekla mi je.

Kako su po mom mišljenju sve žene promiskuitetne, znao sam da spada u onu drugu grupu. Jedne hoće odmah da ih uhvatiš, druge treba osvajati. OK, mislio sam u sebi, da vidimo sad ko će više da izdrži, ali neću odustati dok ti ga ne stavim. Nastavio sam da dolazim, priča je bila ista, opet je govorila o svom mužu, ali sad sve više provodeći vremena uz mene. Te divan je, pa je meni pukao film.

- Pa dobro jel te bar dobro pojebe kad ste kući?

Faca joj se malo promenila, ali odgovorila mi je:

- O da, čak mi je kupio šipku da mu mogu da  izvodim striptiz, pre nego što me pojebe.

Divno pomislio sam u sebi, ali ne lažeš mene lažeš sebe. Sledeći dan nisam baš bio dobre volje, već po inerciji otišao sam u njenu birtiju, nisam mislio da ostanem dugo ali bacila je pred mene novine na kojim je gore u vrhu napisala broj svog mobilnog.

- Iscpaj i skloni, kasnije stavi u memoriju da ga neko drugi ne vidi.

Nije mi baš bilo jasno otkud tako nagla promena, ali već na putu do kuće, napisao sam joj poruku u kojoj je pisalo da nisam znao da jedan broj telefona tako može ukrutiti kurac. Odmah mi je odgovorila:

- Pa šta ćeš onda s njim?

- Imam pet minuta do kuće, izdrkaću ga na tebe.

- Pa to si mogao i ovde, u WC-u. Došla bi da ga vidiš?- A ne samo da ćeš ga videti biće on i u tvojoj pički, duboko. Nemoj me paliti, pošalji nešto kad izdrkaš.

Stvarno mi je bio ukrućen i čim sam došao kući bacio sam sve kesice i otišao da se ispraznim. Taman kad sam svršavao, čujem mobilni, njena poruka.

- Gde si tako dugo?

- Pa rekao sam ti da hoću da ga izdrkam na tebe, a ja ne svršavam za 5 minuta.

- Jel možeš toliko i da jebeš?

- E, to ćeš videti, a ako ti sutra ne bude gužva videćeš i njega.

Sutra je bila sređena, ja sam seo za sto, ona prekoputa mene.

Kurac mi je bujao dok sam joj gledao sise moje konobarice, koje je još podbočila rukama

- Moramo nešto da se dogovorimo.

- Reci.

- Ne šalji mi poruke kad ne radim, jer smo oboje u braku.

- To se samo po sebi podrazumeva.

Gost koji joj je došao tražio je piće i ja sam joj u to vreme napisao poruku.

- Ako hoćeš da ga vidiš, dođi gore.

WC je bio na spratu. Čim je mobilni dao znak da je primio poruku i čim ga je ona uzela da je pročita, krenuo sam stepenicama gore. Ona je došla minutu posle mene. Kurac mi je već bio van gaća i čekao je. Pravio sam se kao da pišam, ako bi naišao neko ali rekla je slobodno se okreni. Bila je zadivljena onim što je videla, lagano ga uhvatila u ruku, malo oblizala.

- Moram da se vratim.

- Znam, ali sad znaš ko te čeka.

Sišla je dole, ja sam ostao još minutu, pa sam se i ja spustio. Naše poruke koje smo razmenjivali bile su toliko pune požude i tako otvorene da se ni u jednoj nije spomenula njena pička ili moj kurac. Nakon nedelju dana njen bircuz je bio zatvoren. Firma joj je propala i sad mi je bilo jasno zašto je odlučila da mi da broj. Muž joj je radio uvek prvu, isto ko i moja žena. I, mada je živela u Rakovici što je dosta daleko od mene, šibali smo poruke, a onda sam ja zapucao k njoj. Rekla mi je gde ćemo se naći, odvela me u jedan prilično usamljen parkić.

Tu sam je prvi put raskopčao, uvalio joj jezik i izvadio jednu sisu da je mogu poljubiti i lizati bradavicu. Ona je trljala moju kurčinu onako preko farmerki, ljubili smo se dugo, dugo... I drugi put smo se našli u tom njenom parkiću, ali kako je uvek imala na sebi farmerke, bilo mi je teško da dođem do njene pičke. Morao sam skroz da je nagnem ka sebi, da otkopčam bar prvo dugme da bi mi ruka skliznula kroz njene gaćice. Teško je to u parku, ipak uvek neko prođe, ali smo mogli da se ljubimo bez problema.

- Slušaj, ja sutra moram na biro, tebi je to blizu, ako si sam mogao bi da me pokupiš. Ja ću krenuti što ranije i kad završim zvcnem te da dođeš po mene.

- Naravno da ću doći - ma sav sam se naježio od pomisli kako ću joj sutra konačno staviti kurac.

Još malo smo se ljubili, ali je morala kući. Razmenili smo još nekoliko jebačkih poruka taj dan, čekajući sutra

Nagovorila je muža da je odveze deo puta idući na posao i već oko devet mi se javila da je gotova i da dođem po nju.

- Evo me za 10 minuta, najviše - poručio sam joj.

Čekala me je šetajući već opisanim hodom. Pustio sam je u auto, kurac mi je već pulsirao.

- Hoćeš na kafu ili ćemo kod mene?

- Kod tebe - reče stavljajući mi ruku na kurac.

Za par minuta bili smo pred mojom zgradom, na sreću stan nam je bio u prizemlju, tako da komšije nisu mogle da vide da dovodim nekog, a i da jesu boleo me kurac, uvek možeš nešto da izmisliš. Na ulazu i hodniku nije bilo nikog, uveo sam je u stan, zaključao vrata i odmah je uhvatio za vrat i navukao na sebe. Nisam ni primetio kada je raspustila kosu ali sad mi je bila još jebozovnija. Odveo sam je odmah u spavaću sobu, svukao sa sebe farmerke, ispod nisam imao ništa, tako da mi je kurac odmah iskočio napolje. Ona ga je uhvatila u ruku, dok sam je skidao.

- Da li će ti trebati šipka?

- Imam je u ruci i sada ću da ti pokažem šta radim na njoj.

Oboje smo bili goli. Malo sam joj rukom prešao preko njene izbrijane pičke, bila je vlažna, jako.

- Legni na leđa, molim te, samo da vidiš kako se izvijam.

Poslušao sam je kurac mi je bio u njenoj ruci. Popela se na mene, namestila ga na svoju pičku i polako se spustila na njega. Kriknula je od zadovoljstva kad je skroz ušao u nju i stvarno se izvijala malo prema napred, tražeći moje bradavice, malo prema nazad jednom rukom držeći se za moje butine, drugom milujući mi jaja, a onda se ponovno vratila u uspravan položaj i nabijala na moj kurac.

- Joj ne mogu više! Sise, gnječi mi sise, ali jako, jako, ne štedi me.

Malo se nagnula prema meni, ja sam je obema rukama zgrabio za sise i stvarno ih stiskao što sam više mogao. To joj je bilo dovoljno da svši, padne na mene, dok mi je kurac još uvek bio u njenoj pički

Pomerio sam joj kosu da bih je poljubio, a onda je okrenuo tako da je ona sad bila na leđima. Podigao sam joj jednu nogu sebi na rame i nastavio da klizim po njoj, tako jako da su mi se jaja prepuna sperme, koja još nije htela napolje, nabijala na njenu guzu.

- Nemoj više, ne mogu, gotova sam.

A baš to mi je dalo još snage, nabijao sam se sve brže, tražeći joj prstima njen ulaz u guzu. Kad sam joj prst uvalio unutra ponovno je svšila u savršenom orgazmu.

- Kako sad hoćeš ljubavi? Gde bi šipku.

- U grlo, pusti je malo da se odmori.

Izvadio sam ga iz pičke, namestio je u 69 i pustio je da radi s njim što hoće, a ja sam lizao i grickao lepo izbrijani klitić. Čuo sam je samo kako stenje i grca, jer bio joj je prevelik, al kako je rukama mogla da mi dohvati jaja, ubrzo je mlaz moje sperme završio u njenom grlu i po licu. Ja sam joj i dalje lizao klitić i osetio sam ono grčenje tela. Moja sperma i moje lizanje opet su je doveli do vrhunca. Kad sam se okrenuo prema njoj bila je to druga žena, potpuno iscrpljena.

- Jel ti dobro? Hoćes vode, soka?

- Ne, daj mi nešto žestoko, ako imaš i čašu vode.

Zazvonio joj je mobilno, ali nije bila u stanju da odgovori istog časa i pustila ga je da odzvoni do kraja. Doneo sam joj žestoko i vodu, i sebi naravno. Malo se povratila.

- Nikad u životu nisam doživela tri orgazma za redom. Stvarno si dobar a ti si samo jednom svršio.

- Ma ne brini se tako je ispalo, možda drugi put bude obrnuto.

Ponovno joj je zazvonio moblni.

- Muž - šapnula je.

Ovaj put se javila, rekla mu je:

- Ti nemaš pojma koliki su redovi ovde, nisam još gotova, trebalo bi uskoro da dođem na red. Javiću ti se.

Popili smo po još jedno piće, ponovo sam počeo da je mazim, stiskam joj sise, tražim njen jezik, rukama joj prelazim preko pičke... Kurac mi je opet skočio

- Da li si za još jednu šipku?

Opet se popela na mene, strpala ga u svoju pičku. Sad joj je već bio poznat, ponovila je istu igru, izvijajući se i naginjući napred-nazad, isto mi štipajući bradavice i milujući jaja. Rekao sam joj:

- Milka sad sam ja gotov, svršiću, hoćeš da ga vadim.

- Ni slučajno samo je napuni, na tabletama sam.

I opet su mlazovi moje sperme ispunili, ovaj put, njenu pičku. Kad je legla pored mene sve se cedilo iz nje, ja sam joj rukom trljao svoju vlastitu spermu po pički i klitiću, sve dok i ona nije ponovo svršila.

- Eto vidiš, sad si ti bila izdržljivija, pa rekao sam ti.

Malo smo se još mazili i ljubili, otišla je da se istuširi, spremila se, popili smo još po jednu i otišla je.

- Nemoj da me pratiš, znam da i ti imaš svog posla, ali ostajemo u vezi.

Čim je izašla iz zgrade dobio sam poruku: nikad u životu nisam se ovako dobro izjebala. Odgovorio sam: ali hoćeš! Otišao pod tuš. Taman kad sam završio nazvala je i moja žena da pita kako sam. Odgovorio sam pa ne baš nešto najbolje danas i to posle i meni, mada Milki to nisam hteo da kažem - najbolje jebačine u životu. Naravno da smo Milka i ja ostali u kontaktu porukama, oboje željno očekujući dan kad ćemo sve ponoviti.

Pa naravno da svaka priča ima nastavak, ali ovaj je pomalo tužan za mene. Šibali smo mi i dalje poruke pune seksa, čak i ljubavi, ali ona je kako sam i pretpostavljao, jako brzo dobila posao, pa i ja bi je da imam birtiju zaposlio bez razmišljanja. Što je najgore, posao joj je sad bio bliže kuće, a kako je živela sa svekrvom i ćerkom, mogao sam da je vidim tek kad bi odlazila na posao, u poslepodnevnu smenu i to na kratko. A kad bi se vraćala, muž (veličanstveni) uvek bi dolazio po nju. Viđali smo se samo kada bi je pratio na posao, u jednom hodniku. Znali je dobro da se ljubi, ali to je nažalost bilo sve.

Jedno jutro dobio sam poruku da je škola bila gotova, da šalje ćerku svojoj majci na selo, ali problem je i dalje bila svekrva. Sve češće sam je čekao da ide na posao, želeo sam bar njene poljupce, kad joj već nisam mogao doći do pičke. Priznala bi ona meni da joj je vlažna, ali šta je to vredelo.

- Koliko ti ćerka ostaje kod bake?

- Pa sigurno mesec dana.

Život nam se nastavio na porukama i na tim kratkim susretima, dok me nije nazvala i rekla:

- Svekrvu smo noćas odvezli u bolnicu, pozlilo joj je i ostavili su je. Ako možeš dođi sutra ujutro posle osam kod mene, ali ponesi nešto u ruci, kao da si anketar ili kao da očitavaš brojila, moje komšije sve vide.

OVO ĆE VAS ZANIMATI...

Ðaci u Liplju traže da uče BOSANSKI jezik

DR STEVANOVIĆ UPOZORAVA: "Ovo je samo predah, zatišje koje moramo da iskoristimo za pripremu za neki SLEDEĆI TALAS..."!

NION: Održan je ŽREB! Zvezdi se sve otvorilo, na vidiku Liga šampiona!

Bio sam kod nje u 9, pozvonio sam sa gomilom praznih papira u ruci. Kod nje je sve bilo spušteno, čak sam pomislio da se nešto zakomplikovalo, pa da je morala u bolnicu. Ipak vrata su se otvorila. Stajali smo na njima nekoliko minuta jer me kao ispitivala ko sam ja, a ja sam buljio u njenu lepršavu haljinu. Uvela me je u polumrak svoje kuće, dobro smo se izljubili. Moj kurac bio je napet od iščekivanja, ona je samo ovlaš prešla preko njega, uhvatila me za ruku i odvela u spavaću sobu. Bila je u potpunom mraku, soba.

- Sad ćeš ti doživeti nešto posebno - rekla je Milka.

Sagnula se i upalila malu lampicu, crvene svetlosti, ispod štange o kojoj mi je pričala. Polako, kao večnost je trajalo njeno raskopčavanje haljine, spustila je na pod, ja sam bio na krevetu, jer tako je tražila. Skinula je grudnjak, bacila ga na mene, isto kao gaćice i počela da se penje uz šipku. Što ono jebeno crveno svetlo, što njeno jahanje po šipki, uglavnom nakon par minuta ja sam sve iz svojih jaja izbacio u vlastite gaće. I na farmerkama se videla vlažna mrlja. Sišla je...

- Ajde sad, idemo po macana.

Malo se iznenadila, kad je videla da sam svršio, ali bila je srećna, što me toliko uzbudila.

- Ništa se ti ne brini sad će tvoja Milka njega vratiti u život.

Ma čim mi je uzela u ruke jaja i počela da ga ljubi ništa više nije moglo da ga zaustavi. Čak je bilo dobro što sam već svršio, jer sad sam mogao puno duže da izdržim. Ne želim da pričam o onom aaaah..., ali doživela je tri orgazma, treći kad sam joj spermom napunio pičku. Nismo se više jebali kao da smo znali da je to kraj naše ljubavne veze, samo smo se dugo mazili i ljubili.

Kad sam otišao od nje, poruke su stizale još par dana, a onda je na jednoj pisalo dobila sam posao u Skupštini. Promenila je broj mobilnog telefona, ja nisam želeo da je uznemiravam, poštovao sam njenu odluku i više se nikad nismo ni videli ni čuli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti