28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MLADA PILETINA NAJSLAĐA POSLASTICA Ja sam bila ta koja je želela da ga izludi, da on bude moje vlasništvo

Oduvek sam bila tatina i mamina ćerka koja je imala šta god je poželela. Bilo to najksuplja barbika u detinjstvu i najveći plišani meda, ili garderoba po poslednjoj modi i duga krznena bunda od kune ili nerca… Dovoljno je bilo samo da poželim, i svaki hir bi mi bio ispunjen. Sa 20 godina, roditelji su mi kupili stan na Dedinju i od tada sam počela samostalno da živim, evo već nekih 15 godina.

Oni su mi davali novac ili sam se ja snalazila koristeći sve prednosti ženske lepote, zanosa, strasti, i malo taktike zavođenja. Ne, nikada ja nisam tražila ikome novac za bilo šta, ali svaka iole malo pametna žena, znaće kako da osvoji muškarca, a kada se to desi, takav će se truditi i zvezde sa neba da ti skine. Najbitnije od svega je da se uvek krećem u bogatom društvu i uvek osvajam mlađe muškarce. Zahvalniji su, darežljiviji, trude se, i za sve novo čemu ih naučim budem nagrađena zauzvrat.

Nisam se ja ni oko jednog nešto preterano trudila, čak šta više, što sam veća kučka bila prema njima, više su me voleli, pokušavali da me osvoje u potpunosti, ali je to svakom išlo teško od ruke. Pa kako i ne bi, kada su moji hirovi uvek bili i ostali veliki. Muškarci se lože na ovakve žene kao što sam ja, dobrog izgleda, jakog karaktera, samouverene, stroge, dominante i koje tačno znaju šta žele.

Nikada nisam bila verna, a opet dovoljno iskusna da to vešto sakrijem i da svako od njih veruje, da je baš on moj, namerno kažem da su oni moji, jer ja ne pripadam nikome

Ja sam ta koja uzima ono što želi, a mlada piletina je oduvek bila najslađa poslastica. Miloša sam upoznala na koncertu Georgijeva prošle godine, bio je u obezbđjenju ispred bine, a ja u prvim redovima. Pred kraj koncerta, gledala sam samo kako da se probijem nekako na binu, da nakon poslednje otpevane pesme uzmem autogram, i kada sam krenula, on me je zaustavio. Ja sam se tako začudila jer nisam navikla da u bilo kojoj situaciji čujem neko NE, počela sam da se raspravljam, ubeđujem, malo i zavodim (pa ko bi još odoleo vatrenoj crnki u letnjoj lepršavoj majčici sa velikim dekolteom koji otkriva lepe i čvrste grudi, i crnim kožnim pantalonama koje su tako lepo prijanjale uz nogu). 

Tako jaka na rečima, kao i na delima, uz svoj prodoran pogled i obećavajući osmeh, uspela sam da ga nateram da me uvede iza bine kada se bude raščistila gužva i da dobijem autogram. To vreme koje smo imali iskoristili smo i da se malo bolje upoznamo. Bio je deset godina mlađi od mene, ali je tako dobro izgledao, da to ni u kom slučaju nije moglo da mi promakne, imao je oštre crte lica, što me je od uvek palilo, ali isto tako sam znala da je i spoljni izgled često varljiv, i da bi mi ovaj jeo iz tanjira makar mu i otrov služila. Kada sam dobila autogram, prišla sam mu ponovo onako sva zadovoljna jer sam ipak dobila svoje i rekla da sada za kaznu što sam toliko čekala, ima zadatak da me odveze do stana.

Videla sam da je ostao zbunjen ali na neki način i oduševljen, ali naravno da nije mogao da me odbije, ovakva prilika kao ja se ne propušta. Još na putu do stana, primetila sam da je nervozan, a dok smo razgovarali, ja sam sve vreme držala do svog imperativnog tona. Videla sam da ga to uzbuđuje. U krvi mi je da provociram ljude, pa sam se šalila na njegov račun, da izgled i snaga nisu merilo kvaliteta. Znajući da je u muškoj sujeti da se stalno dokazuju, mada je muškarcima pored mene to zaista teško išlo od ruke. Kada smo stigli, samo sam mu rekla:

- Lepo si me provozao, sada je moj red da ja tebe vozim!

I nasmešila sam se onako vragolasto i izazovno, spustila mu ruku na njegovu nogu, i prstom pokazala da krene za mnom

Ne, nije me bilo stid, jer sam oduvek uzimala šta sam htela. Živim za trenutke. I tada sam. Zbunjen, bez i jedne reči, krenuo je za mnom. Otključavam vrata i pokazujem mu put do dnevnog boravka. Seo je u kožnu fotelju, a ja sam otišla po piće, ipak, zaslužio je na neki način, a i ja sam bila prilično lepog raspoloženja. Donela sam dve čaše nekog makedonskog crnog vina, pružila mu jednu, i nazdravila sa njim. Sve vreme dok smo ispijali gledala sam ga pravo u oči, ne skrećući pogled, bez i jedne reči. Videla sam da mu je bilo neprijatno ali mene je to uzbuđivalo. On je skretao pogled s vremena na vreme, ali mu nešto nije polazilo za rukom. Sela sam onda na ivicu fotelje u kojoj je on sedeo i pitala ga:

- Pa šta je bilo mali, nismo se valjda sada malo unervozili - i spustila ruku na njegov kurac koji je već počeo da dobija na snazi, i stisnula ga onako preko farmerki.

Nije uspeo ništa da kaže, samo se cimnuo i uzdahnuo onako iznenada. Kako samo volim muške uzdisaje. Noktima mu prolazim kroz kosu, i približavam glavu svojom, ljubim ga, strasno, vatreno, dok oseća kako mu moji nokti šaraju po vratu, to ga dodatno uzbuđuje, drugom rukom mu otkopčavam šlic da oslobodim taj napaljeni kurac pritiska tesne farmerke. Ljubim ga po vratu, grickam, zavlačim jezik duboko u njegovo uvo. Dok sam mu kurac izvadila iz njegovih bokserica i lagano, ali sa jakim stiskom trljala, mesila jaja nije mogao da izdrži, krenuo je i on u akciju. Ruke su mu već bile ispod moje majce i na mojim grudima, stežući ih, meseći ih, i ja sam bila jako napaljena. Ali sam bila ta koja je želela njega da izludi, da on bude taj koji bi se osećao kao moje vlasništvo.

Skinula sam sebi majicu, i brus, a njemu skroz farmerice i bokserice, spustila sam se na kolena, mmm mali brije svog mačora. Super, mogu svašta da mu radim. Drkala sam mu ga za početak gledajući ga pravo u oči i prateći njegovu reakciju, kako samo uživa u tome.

Počela sam da mu ližem jaja, znala sam kako to muškarci vole, i uvlačila ih u svoja usta igrajući se jezikom sa njima

Prelazim na njega celom dužinom, ližem ga kao sladoled, ali tako pohotno, uhvatio me je za kosu i pokušao da mi nabije svoj kurac u usta ali mu nisam dozvolila, jer sam ja ta koja vodi igru, mesila sam mu jaja i drkala kurac ostavljajući samo glavić slobodan kako bih njega sisala tako da nije mogao da mi ga nabije kada je on to želeo. Ali me je i dalj držao za kosu.

Bio je tako čvrst, krut, ne, nemam ja duše, nisam htela da svrši. Ne još uvek, pa još je rano, tek smo počeli igru. Usporavala sam svaki put kada sam primetila da je kritično. Onda sam konačno stavila njegov kurac u svoja usta, najpre do pola, a kada sam počela sve brže da mu pušim, nabijala sam ga skoro do jaja, kako sam samo bila napaljena, veče je i meni postalo vruće. Skinula sam i ostatak odeće sa sebe, a on je skinuo i svoju majcu. Nabila sam svoje prste sebi u pičku i onda ih dala njemu da ih poliže, zatim sam ga uhvatila za ruku i odvela do spavaće sobe.

Kako sam ga gurnula tako je pao preko preko mog kreveta. Ja sam čučnula na ivicu kreveta, i počela da ga ližem od unutrašnje strane njegovih butina, pa grickajuci tu svaki milimetar, pa se ponovo vraćala na njegov nabrekli kurac i jaja i penjući se ka njegovim grudima, grickajući njegove bradavice njegov kurac sam trljala svojom vlažnom pičkom, koja je podjednako bila željna ali se suzdržavala. Noktima sam šarala celo njegovo telo dok sam stajala nad njim opkoračivši ga. Trljala sam pičku o njegova jaja. A on mi je mesio sise, stiskao ih, pokušavao što više da ih uzme u svoja usta.

Jako je grickao njihove bradavice, videlo se da jedva izdržava. Uzela sam njegov kurac u ruku, i stavila ga onda u svoju pičku, odmah, celog, duboko u sebe, onako do jaja, nema kod mene ništa postepeno niti polovično. Sve, i odmah!

Ušao je ceo u moju pičkicu, i to ga je tako uzbudilo, ali nisam počela odmah da mešam, želim da ga mučim, želim da uživam u tom osećaju kako je u meni

A onda sam zabacila kosu i telo unazad i tako počela da mu mešam, da skačem po njemu i da ga razvaljujem, i svaki put kada osetim da to može da ga dovede do kraja, smiravala i nastavila da mu mešam velikim kružnim pokretima. Tako sam to dobro radila, čuli su se i moji uzdasi.

Uživala sam bilo mi je prelepo. Nastavila sam onda sve brže da skačem po njemu, a onda sam ustala i okrenula se njemu oknuta leđima, i tako se nabila ponovo na njegov kurac. Stiskao je moju guzu, uživao u tom prizoru. Bila sam na kolenima, držala svoje sise koje su skakale zajedno sa mnom i nabijla se sve jače, sve brže. Sa promenom ritma ali uvek do kraja, jednostavno volim da ga osetim duboko u sebi. Osećala sam da smo oboje pri samom vrhuncu. Nastavljala sam zato sve brže, drhtala sam od zadovoljstva, a moji sokovi su curili na sve strane. Samo sam osetila kako me je stisnuvši me za guzu podigao sa kurčine, ostala sam tako nagužena a naslonjena na svoje laktove. Svršio je u velikim količinama na mojoj guzi. Samo sam osetila taj vreo mlaz sperme po njoj.

I ovog puta sam dobila šta sam želela. Osećala sam sreću i zadovoljstvo, Miloš je pod jakim utiscima, ostao još neko vreme da leži na krevetu, a onda priznao kako ga nikada nije neka devojka dovela do takvog užitka. Nakon te večeri, sa Milošem sam nastavila da se viđam svaki put kada sam ja imala vremena za njega, iako je on hteo da to bude češće, ipak nije on taj koji se pita. I svaki put nam je bilo sve bolje, svakog puta smo radili drugačije stvari, i njega sam vremenom izbezobrazila. Važno je samo da smo u svemu tome uživali i on i ja.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti