27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

KUJO, DA LI SI SPREMNA ZA RAZARANJE!? Poslušno je primala moje seme u talasima!

Bio sam loš u školi, i znala je da ću napisati loš maturski rad. Pa, budući da je moja razredna, kao – pomoći će mi. Samo neka dođem kod nje, pisaćemo zajedno, biće moja mentorka. I prihvatio sam. To je bila velika greška. Čim sam ušao u njen stan, objasnila mi je kako stoje stvari. Ili ću joj dati kurac, ili će me oboriti. A ne bih valjda ponavljao razred? Kurva.

Da je barem, kao u nekom lošem porno filmu, bila super-zgodna plavuša sa dugim nogama i čvrstim sisama. Ah, ne. Gledao sam je dok je gola sedela na krevetu, predamnom. Ružna. Stara. Oko pedeset godina, rekao bih od oka. I debela. Debela kao svinja. Ogromne, mlohave sise prelivale su joj se preko još većeg i mlohavijeg stomaka. Kukovi su joj se talasali pri svakom pokretu, te naslage sala lelujale su se čim bi se imalo pomakla. Podbradak joj je podrhtavao dok je govorila, a govorila je mnogo.

– Eh, dečko moj, imala sam i ja osamnaest. Znam kako je to. Gledaš samo one kurvice, je li? Mlade i jedre, sa dugim nogama i čvrstim sisicama, ha? Zavukao bi im se u njihove nevine pičkice, sisao bi im tvrde bradavice  – brbljala je, milujući se debelim prstima između nogu.– E, ovoga puta neće ići tako. Ima da siseš moje debele sisetine, da grizeš moje masno salo. 

Gledao sam u nju s gađenjem. Smrdela je po znoju i ustajaloj pički.

– Dolazi ovamo – naredila je.– Dolazi ovamo, i liži mi sise.

Polako sam joj prišao i kleknuo pred njom.

– Brže, govno jedno malo! – vrisnula je nervozno.

Oklevajući, prišao sam njenoj beloj sisi koja se njihala kao maslac u providnoj kesici.

– Liži, derište, liži je! – požurivala me histerično.

S gnušanjem, prešao sam lagano vlažnim jezikom preko njene mesnate bradavice na ogromnoj sisetini

– Aaaaah, jače! – vrisnula je napaljeno.

Ugrizao sam je za sisu, a ona me grubo zgrabila za kosu i zagnjurila moje lice u svoju dojku. Lizao sam je, i primetio kako mi kurac nesvesno, izazvan nekim životinjskim instinktom, bubri i raste. Propeo se do svojih krajnjih gabarita, do dvadesetak centimetara, i slučajno je dotakao po butini. Odgurnula me od sebe, i pohlepno procedila:

– O, digao ti se, je li? Jebao bi? Prljava mala životinjo! Voliš debele, zar ne? Lezi!

Ne, ne volim debele, pomislio nam u sebi. Ali sisa je sisa. I eto, digao se. Što mogu? Legao sam, kao što je naredila. Nadvila se nad moj kurac i obuhvatila ga svojim nezgrapnim prstima. Počela je da mi drka, divlje i žestoko, gotovo nekontrolisano. Stezala je moj kurac do bola, zabijala nokte u njega. Poželeo sam da je udarim i pobegnem. Nije joj dugo trebalo da ga usisa u usta. Njene pune usne obuhvatile su tvrdo meso moje uspravne batine, a slina joj je curela iz ustiju, niz njega, po jajima. I niže, prema mom šupku. Imala je debeo, ogroman jezik, kojim me tromo oblizivala, dok je zubima čvrsto stezala koren kurca. Šakom je gnječila moja jaja i mislio sam da će eksplodirati. Bila je grozna, ali najgore se tek spremalo.

Sisala mi je kurac nesmanjenom žestinom, čineći da se osećam gotovo silovano, izjebano. Ali moj kurac je i dalje bubrio i podrhtavao. S užasom, shvatio sam da me uzbuđuje. Ta odvratna masa sala nanosila mi je bol. Ali bilo je divlje, bilo je strastveno, bilo je sočno. Poželeo sam da svršim u njena usta, a ona to kao da je osetila, pa se odmakla od mene i legla.

– Što je jebaču? Samo bi ležao? Nema šanse. Liži mi pičku – naredila je.

Zavukao sam joj se među noge i osetio težak zadah, mešavinu znoja i vaginalnih sokova stare pohotnice. Uronio sam jezik u njenu lepljivu, naboranu pičku i oblizao je.

– Mmmm, to je dobro! – stenjala je, previjajući se kao prasica u blatu.

Kurva prokleta, što si ona umišlja, zapitao sam se. Ako je već jebem, jebaću je kako se meni sviđa. Podigao sam se.

– Zašto si prestao? – zavapila je – Jebem ti majku, zašto si prestao? Liži, liži, pička ti materina!

Ostao sam miran, pa se nasmešio i snažno je pljusnuo po licu. Ostala je ukočena.

– Šta je, debela? – upitao sam smireno.– Ti bi seksa? Evo ti seksa, kurvetino stara!

Skočio sam na nju, raširio joj noge i ugurao joj kurac u mokru pizdu. Zastenjala je, zbunjena, ali i zverski napaljena.

Podrmao sam kurcem po njenoj pičketini, pa počeo žestoko da je jebem. Grčila se i koprcala, gnječila grudi i cvilela

Njena pička usisavala je moj kurac i kupala ga svojim sokovima.

– Uuuuuh… Jebi me… Jebi… Jebi meeee… – stenjala je.

Izvukao sam kurčinu iz nje, pa zlobno upitao:

– Reci mi, kujo, kako stoje stvari s tvojom masnom guzicom? Jesli li spremna da podnese razaranje čmara?

Nespretno, ali ipak brzo, okrenula se i legla na stomak, pružajući prema meni svoju guzicu. Guzovi su joj bili kao iz vica, u bioskopu bi joj trebale dve stolice da se smesti. Ali, ima nešto u tome. To belo, debelo meso palilo me do pakla. Razmakao sam joj guzove i prislonio kurac na ulaz u njen šupak. Ostao sam zapanjen kada se njen čmar željno rastvorio i sasvim progutao moj kurac. Žestoko sam ga nabio, do jaja, pa ga izvukao iz njenog šupka, i zatim ga opet zakucao unutra. Guzovi su joj lelujali kao naslage loja. Guzio sam je, osećajući kako se nešto u meni lomi. Čitava mi je utroba titrala, a zatim sam sasuo enormnu količinu sperme u dubine njenog čmara.

Scena koju mi je potom priuštila sprečila je moj kurac da se opusti. Razmakla je prstima šupak i uvukla kažiprst desnice duboko u guzicu. Izvukla ga je oblivenog spermom, pa ga pohotno polizala. Ponovila je tu radnju nekoliko puta, a ja sam se napalio kao nikad. Prodrkao sam malo, pa vratio kurac u njenu guzicu. Poskočila je od užitka. Ovoga puta čmar joj je bio podmazan znojem, spermom i vaginalnim sokovima, pa sam klizio kao vrućom kašikom žlicom po sladoledu.

Kada sam osetio da ću opet izbaciti spermu u tu matoru kurvetinu, isukao sam ga iz njenog šupka

– Puši! - naredio sam joj.

Uzela ga je u usta i poslušno primila novi talas semena u sebe. Legao sam na krevet iscrpljen.

– Mislim da si izborio prolaznu ocenu – nasmešila se.

– Ali Vi niste – odgovorio sam hladno.

– Sada ćeš ti biti poslušna, kurvo stara, ili idemo do direktora škole da pričamo o tvojoj uceni.

Mislim da ju je moja pretnja oduševila. Podigao sam kurac i naredio:

– Liži.

Uzela ga je u usta.

– Ne njega – viknuo sam.– Liži mi čmar.

Njen jezik kliznuo je niz moja jaja, pa se zaustavio na mom anusu. Lizala je pohotno, a ja sam drkao. Mekoća njenog debelog jezika napalila me i svršio sam po treći put. Moja sperma prsnula je u vazduh pa joj obasula kosu i lice. Baš fino, pomislio sam. Uloge su se promenile. Od roba, postao sam gospodar. I mislim da ću svoju ulogu često koristiti.

Do kraja godine često smo radili na mom maturskom, a debela razreda nagutala se sperme, mokraće i koječega još. Kada sam ocenjen s najvišom ocenom, gotovo mi je bilo žao što nisam pao razred i proveo još godinu dana među mesnatim guzovima i u toplim ustima stare debele kurve.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti