27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

VRELIM BATINAMA SU POPUNJAVALI RUPICE Igrali su se sa mojim telom i dovodili me da vrelog užitka

Hm... Moram da priznam, ljubitelj sam seksa. A ko nije? Muž i ja vodimo privatni posao i poslednja priča odnosila se na našu trojku sa radnicom. Hm... bila je dobra, ali posle par put već pomalo dosadna. U međuvremenu otvorili smo novi konkurs, primili smo mladog radnika, nekoliko godina mlađeg od nas. Na početku, bila je zima i meni je počeo da se sviđa njegov lep osmeh, prelepa figura i snažne ruke. Sve više sam se udubljivala u njegovu figuru. Prokomentarisala sam Nikoli jedan dan.

- Znaš mali Srđan ima mnogo dobro dupe.

- Vidi ti nju - rekao mi je na šta sam se ja samo slatko nasmejala.

U našem odnosu sve je bilo otvoreno, pričali smo o seksu i o  svojim fantazijama. Palilo nas je to dok se jebemo da pričamo jedno drugom. Došlo je i lepo vreme, počeli su da se nose kratki rukavi, uske majcice. Jednog dana Nikola mi je prokomentarisao.

- Znaš, izgleda da mali Srđan vežba u teretani.

- Hm... da primetila sam - dodala sam dok me je Nikola zajedljivo posmatrao.

Te večeri pošto sam mislila da su svi otišli svojim kućama, sela sam i umorna od posla rešila da se malo opustim. Nikola je trebao da stigne. A ja sam htela da ga dočekam raširenih nogu i vrele nabrekle pičkice. Na našem velikom plazma televizoru pustila sam pornić koji mi je Nikola poklonio jednom prilikom, imala sam na sebi crnu usku bluzu sa "v" izrezom i kratku crnu suknjicu, ispod kojih sam nosila crni čipkast komplet. Na poslednjem poslovnom putu u Pariz kupila sam par igračkica samo za sebe. Pripremila sam jedan silikonski dilido da mi se nađe ako Nikole ne bude i gledala film zavaljena u svoju fotelju.

Uzbuđenje je raslo, moja već vlažna pičkica je počela da polako pulsira, uzela sam svoju igračkicu, malo je jezikom ovlažila, rukom pomerila već vlažnu tangu i počela da se trljam lagano

Bradavice su mi se krutile, lagano sam izvukla jednu svoju siku i vlažnim prstom kružila po njoj. U tom momentu čulo se kucanje na vratima i brava za koju sam mislila da je zaključana, pomerala se. Na vratima je stajao Srđan sa fasciklama u ruci. Štrecnula sam se i brzo dohvatila daljinski da ugasim film. U bunilu nisam ni shvatila da mi je suknjica još zadignuta i da mi sevaju sise. Srđan me je još zbunjenije pogledao, brzo se okrenuo i zbunjeno počeo da se izvinjava. Pomislila sam - evo moje prilike. Ustala sam i prišla mu, uzela iz ruku fascikle.

- Nemoj se izvinjavati, treba ja tebi da se izvinem.

- Ma, ne, to je OK.

- Koje je OK?

- Pa to.

- Koje?

Polako sam se uvijala oko njega, želela sam ga. Ubrzano je počeo da diše.

- Znaš, Nikola...

Prekinula sam ga poljupcem, divno se ljubio, na momente mi se vrtelo, prekinula sam ga.

- Šta Nikola?

Zbunjeno me je gledao.

- Ubiće me, ako, nas vidi.

Nasmejala sam se i ponovo ga poljubila. Tako priljubljena uz njega osetila sam kako mu se pantalone skupljaju, što me je još više napalilo. Reagovala sam spontano. 

- Zar ćeš me pustiti ovakvu dok ne dođe Nikola? 

I udajila se na momenat, dala mu sekundu da razmisli i opet se privukla njemu, pripila uz telo i poljubila ga. Mogla sam da osetim da mu se kurac digao i da ga ima prilično... Zavukla sam mu ruku pod majcu i milovala njegove lepo izvajane mišiće. Lagano je rukom pipao moje bradavice i vrelim jezikom počeo da ih ljubi, to me je još više raspalilo. Napaljeno sam uzdahnula, suzdržavajući se. Uzela ga za ruku i povela ka trosedu.

Pustio me je da sednem, lagano mi stiskajući sise, drugom rukom mi je malo sklonio tangu i rukom prelazio preko moje vlažne pičke

Polako je počeo da je liže, ja sam zastenjala, igrao mi se sa klitorisom i lagano prstom ulazio u moju pičkicu. Prijalo mi je to bila sam na ivici da svršim kada sam na vratima ugledala Nikolu kako stoji naslonjen na zid i posmatra svog radnika kako mu obrađuje ženu. 

- Pomozi mu, što stojiš tu? 

Na momenat Srđan se opet zbunijo. 

- Ne prekidaj, vidiš da Nataša uživa.

Videla sam po Nikolinim pantalonama da mu se svidela ova scena, njegova kurčina se već bila ukrutila, pipnula sam ga rukom i otkopčala mu šlic, na njegovim gaćama jasno se videlo - moj zmaj. Halapljivo sam ga izvadila i počela da ga oblizujem. Prvo malo glavić, pa onda lagano ga uvlačeći, malo po malo, sve halapljivije sam ga gutala i puštala da prođe skroz. 

- To - stenjao je Nikola.

A ja sam toliko ovlažila da sam mislila da ću pući, dok je Srđan jednom rukom nadrkavao svoj kurac i posmatrao kako ja pušim Nikoli, pa mi zabijao prst u ritmu pušenja. Izvukla sam Nikolinu kurčinu iz usta i pogledala ga.

- Ja bi sad malo Srđanu.

- Pa dobro, skini se da mogu ja da priđem od pozadi. 

Srđan je stajao predamnom, ja sam se opustila, svoju guzu nabila na Nikolin kurac i glasno zajaukala, obožavala sa da se nabijam na njega. Malo sam oblizala Srđanov kurac i počela da ga usisavam sa vakumom, po njegovom licu videlo se da uživa.

- Jel ti neko pušio tako? - pitao ga je Nikola. 

- Ne - stenjao je Srđan. 

A ja sam kao podivljala krenula da mu pušim grlom sve brže i brže.

- Polako mala, neće izdržati, meni nisi tako - dobacivao je Nikola. 

Povukla sam Srđana da sedne na trosed, kako bi mogla da ga uzjašim, lagano se ispravila, dok me je Nikola stezao oko struka, izvadivši svoj kurac i rukom ga još malo nadrkavao. Savila sam se prema Srđanovoj kurčini i pljunula da ga ovlažim pre nego što se nabijem na njega. Pička mi je bila vrela i pulsirala je puštajući sokove. Lagano sam se nameštala kako bi mogla da trljam svoju pičkicu njegovom kurčinom. Nikola je stajao pored mene i trljao mi bradavice, naginjao se i kratko ih lizao, znao je da to volim.

A ja na ivici svršetka sela sam na Srđana i izdigla se pa zatim opet nabila koliko sam mogla, i vrisnula

Svršila sam i pustila svoje sokove da cure. Srđan nije usporavao, čvrsto me držeći za struk nabijao me je. Okrenula sam se prema Nikoli. 

- Daj mi ga malo! Aaaaaa... 

- Ne dam, znam koliko te pali kad vidiš da ga drkam!

Bila je to istina. Obožavala sam da gledam kako ga drka. Prišao je i ipak mi dao da mu pušim, bio je predivan, sa ukusom moje pičke na sebi, trpala sam ga usta da ne bi vrištala, mali me je rasturao.

- Dobro ti je mala? Kako te jebe ovaj mailša? 

Jedva sam dolazila do daha. 

- Dobro, dobro me jebe! 

- Oćemo te jebati zajedno, hoćeš li to? 

- Da, da, jebite me!

Na samu pomisao sam svršila, što je Srđana iznenadilo pa je morao da promeni ritam, po njegovim jajima bio je blizu. Nikola je doneo jednu od mojih spravica kako bi mi smekšao guzu. Sišla sam sa Srđana i pustila ga da dođe malo sebi, i naguzila se Nikoli da me polako razrađuje. Nikola je lagano zavlačio u moju guzu dilido. 

Igrao se sa mojom guzom, zavlačio mi vlažan prst, ja sam stenjala, prijalo mi je to. Gledala sam Srđana kako polako nateže svoj kurac, momenat bola, tresla sam se

- To ljubavi, jebi me u guzu!

Polako je ubrzavao, ja sam bila van sebe.

- Opusti se - govorio mi je Nikola, lagano mi pljeskajući guzu.

Izvadio je dilido i ponovo pljunuo, da ostanem dobro vlažna. Srđan je opet seo i ja sam ga uzjahala, Nikola je prišao mojoj guzi i malo po malo mi zavlačio kurčinu u guzu. Momenat bola i njegova vrela pljuvačka doveli su me do vrhunca, obilno sam u mlazu svršila, ušao je ceo. Obojica su me punili u ritmu, ja sam skičala od uzbuđenja.

- Jebemo te dobro mala. 

- Da! Jebite me tako!

Srđan mi je lizao bradavice koje su skakale po njegovom licu. Osetila sam da Nikola neće još dugo izvukao je svoju kurčinu, a ja sam svršila još jednom, što je i Srđana skoro dotuklo, ustala sam sa njega i rekla im:

- Koji će prvi - Nikola me je gledao i uzvratio nam: 

- Mali daj joj.

Stajao je ispred mene i drkao ga rukom dok ja nisam uzela da mu drkam i ponovo oblizujem, uvukla sam ga i brzo pustila do grla, kriknuo je

Ja sam nastavila da ga pušim a on se tresao i svršavao u mlazovima.

- Aaaaaaaa... - vrištao je.

Nikola ga je posmatrao, progutala sam sve i kap. 

- Što ti gledaš? Dođi ovamo.

I malo rukom nadrkala mu kurčinu i krenula da ga gutam.

- To... - svršavao je i on u mlazu.- To malena!

Najviše je i voleo da mi svrši u usta, mada ja to nisam često dozvoljavala. Pao je na trosed, a ja pored njega.

- Srđane možeš u kupatilo.

Nikola me je pogledao, strasno me poljubio.

- Eto ispunila ti se želja. 

- Ne ljutiš se? - pitala sam ga i nasmejala se. 

- Ne, volim te!

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti