10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MOJA PERSIJSKA MACA SE SAMO UVIJALA O kako lepo je to radi, životinjski je prodirao a nabreklina je udarala moju matericu

Toga jutra probudila sam se tužna i srećna. Srećna sam bila što je sunce obasjavalo krevet i što ulazim u novi dan, a tužna, jer sunce nije obasjavalo njega, moga muža koji je otputovao sinoć u Pariz kako bi prisustvovao sinovljevoj ženidbi za neku Francuskinju. Nisam sigurna je li Argentinka ili Francuskinja, ali to je manje važno.

Sinoć sam ga otpratila na aerodrom u svom sužno elegantnome stilu. Tamo će ostati 3 dana, a ja nisam htela da budem njegova pratnja, jer nisam bila na spisku “pozvanih”. Ali i bolje. Ne trebaju mi pogledi njegove bivše orhideje, a još manje predrasude. Među njegovim cvećem, ja sam bila najnežnija mimoza, a sve bivše divlje orhideje. Ostao je sa mnom i uživa sa mnom, jer sa mnom njemu je stalno proleće. Lepota bez duše mu je prisela i to je bilo očigledno. Cenio je dušu, kao i ja.

Ustala sam iz kreveta trljajući svoje od suza sjajne oči i uputila se prema kadi. Napravila sam kupku s bugarskom ružom i slušala Enigmu. Uživala sam s pundžom na glavi i u mirisu ruže, ali ipak bih radije da se kupam s njim, bez tog bugarskog ponosa. Da me on kupa kao princezu i briše, pa iznosi na rukama. “Touch me, touch me, I wanna feel your body…” - zazvonio je mobilni u mojoj omiljenoj pesmi Samante Foks i brzo sam izašla iz kade, obukla ogrtač od roze svile i javila se. Bio je to on. Moj savršeni muž.

- Ljubavi moja, volim te najviše - rekao je blago i zagonetno.

Bila sam presrećna što ga čujem i što je srećno stigao u lepi i drag nam Pariz.

- Volim i ja tebe - odgovorih nespretno kao nevinašce na početku naše ljubavne priče.

- Kako si mi, ljubavi? - upita me.

- Usamljeno, ali vrlo dobro.

Stvarno sam se tako osećala.

- Nedostaješ mi.

- I ti meni nedostaješ. Najradije bih da smo zajedno, ali da nisam u Parizu na venčanju tvoga sina.

- Ljubavi moja, trebalo je da dođeš. I dalje si nesigurna u nas.

- Ne, bolje ne, maleni moj. Bilo bi mi previše neprijatno. Nego, reci mi… Da li si razgovarao sa sinom nasamo? Kako je on? - zaista me to zanimalo, a i htela sam lagano da pređem na lakšu temu.

- Video sam ga nasamo. Razgovarali smo o svemu kako treba. Jako je srećan i vjeruje da je Celin njegova ljubav života. Podseća me na mene. Siguran je u nju kao i ja u tebe. Ljubavi, mi smo sudbina.

- Da, stvarno smo sudbina.

To je dobro rečeno. Otkad sam ga upoznala, nisam više mogla ni s jednim da budem. Samo s njim. On je bio kroj koji mi je idealno pristajao. Još smo lagano čavrljali i odlučio je da me nazvove sutra kad se probudi. Naravno, kad završi ta ceremonija - venčanje. Skakutala sam po stanu u ritmu svoje sreće i obukla se za susret sa Žaklinom. Obukla sam lepršavu cvetnu haljinu i košulju na nežno naduvane rukave i kosu ulepšala svilenom maramom, a oči zaštitila okruglim naočarama. Bilo je prevruće za ikakav grudnjak. 

Žalkima me je čekala u kafiću da bi mi prepričala sve o svom “savršenom” advokatu s kojim je prethodnu noć tu provela. Bila je precizno i s ukusom našminkana, kosa joj je bila kao i inače skupljena u bogati crveni rep, a telo je ukrasila haljinom u bojama cveta trešnje i breskve. Bila je zanesena dok je prepričavala proteklu noć.

- Bili smo u pozorištu, moderni balet. Predstava je bila fantastična. Klod ima toliko ukusa. Posle predstave smo izabrali hotel. Nismo išli do kraja, ali s pravim frajerima se ne srlja.

-. Tako je, nastavi… - zanimalo me dalje.

- Crn, nežno kovrdžav, zgodan, visok, advokat, roditelji mu imućni. Imaju hotel u Nici. On je savršen, zar ne?

Ovakvu priču sam stoti put čula iz njenih usta. Uvek ju je spoljni utisak zadržavao, dok se ne bi našla sama i ostavljena ili na abortusu jer navodno nije išla do kraja u krevetu. Nije mogla protiv svoje prirode. Njen život je bio sukob predrasuda i prirode. Ovaj put sam joj dala najiskreniji savet:

- Žaklina, spoljni utisak se može opisati vrlo lako, ali pričekaj… Nemoj dozvoliti da te i on povrijedi. Polako. Vreme će ti pokazati.

Žaklina je samo kimnula glavom i maštajući pogledala kroz prozor. Provele smo gotovo ceo dan u ugodnoj šetnji pričajući o lakim temama i završile ga odsedanjem u jednome kafiću, gde puštaju večne italijanske kancone. Na povratku sam kupila šareni materijal od kojega ću sašiti haljinu. Žaklina je i kupila i za sebe isti materijal te rekla:

- Sašij i meni takvu haljinu, kako ti osmisliš dizajn. Za 10 dana idem s njim u Beč na operu pa hoću da upotpunim kolekciju. Moram blistati za njega.

Naravno, pristala sam. Ušla sam u naš lep, ali bez njega pust i prazan stan. Sve je odzvanjalo tugom i bedom samoće. Napravila sam si voćnu salatu i plakala uz “Love story”. Stvarno me fasciniraju priče kad se jedan od dvoje razboli i taj drugi ostane uz bolesnoga i voli ga večno i kad umre. Te noći sam legla rano, ali nisam brzo usnula. Nisam volela mrak i u mraku da čujem samo svoje disanje, pa sam imala upaljenu malu svetiljku. Razmišljala sam o njemu. Setila sam se svega lepoga i ružnoga. Setih se njegovih orhideja koje je uvek voleo da spominje, kao da su njegovi lovački trofeji. Setih se koliko sam bila prkosna prema njemu, misleći da možda ipak žali za propalim vezama. Setih se koliko se borio s mojim lošim trenucima i kako me nikad nije napustio. Uvek je verovao u mene. Nadasve, ja sam tu u mondenom društvu, zahvaljujući baš njemu. On mi je dokazao da je samopoštivanje i voleti najveća sreća. Setih se naših mokrih noći od suznih strasti. Setih se da je naša ljubav pobedila i da sam ja njegova mimoza - njegovo večno proleće. Uz te misli, ja sam usnula.

Dan bez njega se činio kao gladna godina. Odlučila sam se opet za izlazak sa Žaklinom koja je bila idealna da se sa njom provede vreme na sve i ni na što istovremeno. Znala je da odagna nostalgiju, tugu, sve loše osećaje. Imala je poseban karakter. Neiscrpno optimistična i samouverena, da zaslužila divljenje. Uvek bih s njom vodila lake teme, ali bismo donosile snažne zaključke iz njih. Dan smo odlučile da provedemo na bazenu hotela. Obe smo besprekorno negovanu aristokratsku put i grozile se sunca, šljunka, pijeska, sunčanice… Pile smo sveže isceđene koktele južnog voća i ležale u najplićem bazenu s mehurićima. Smejale smo se, prepričavale anegdote, pevale. Žaklina je lepo pevala, ali još bolje je svirala gitaru. Zaista je bila virtuoz u tome.

Ubrzo smo prešle u dublji bazen i plivale, okretale se, ronile, Žaklina je pravila stoj, masirale smo stomake u vodi. Ceo dan smo se smejale. Rastale smo se u hotelskoj poslastičarnici. Žurila se pozivu njoj neodoljivoga advokata, a ja pozivu mome nezamenjivome. Kako lepo ispunjen dan. A sutrašnji dan će biti još bolje ispunjen, jer nn dolazi iz Pariza. Odlučila sam noć pre da sašijem haljinu od juče kupljenog materijala. Izmerila sam svoje, po njemu idealne dimenzije i proporcije tela i krenula sam na posao. Slušala sam filmsku muziku i pila kakao sa šlagom. Haljina je bila gotova tačno sat posle ponoći. Rezultat: taman za moje telo. Jako uska u struku i lepršava u donjem delu s izazovnim otvorom napred. Bez naramenica. Hm… Ispeglaću je i obući sutra za aerodrom. Jedva sam čekala sutra. Zaspala sam brže nego što poližem sladoled, a ujutro sam od LJUBAVI bila živahna, puna sreće i osmeha.

Ušetala sam na aerodrom u svojoj interesantnoj kreaciji. Hodala sam kao u reklami, a tom osećaju je doprinosio i topao vetar u kosi. “Jedva čekam da njegov dah postane vrući vetar na mom telu” - pomislila sam. Videla sam kako neko ide sa šeširom, u sivom odelom i crnoj košulji prema meni. Bio je to on, moj muž, moj san. Spontano sam trčala prema njemu da sam se skoro sudarila sa svakim od putnika. Skočila sam na njega i slasno ga poljubila, dalje ljubila i zarivala nokte u potiljak. Kad sam konačno ostala bez daha, skliznula sam s njega i rekla mu:

- Volim te macane moj.

- A tek ja tebe cica maco moja - odgovori mi u oko i poljubi me pod samu obrvu.

Kao da je vreme stalo dok smo čekali njegov prtljag. Naslonila sam se na njega, kao mahovina na stablo, sve privijajući i upijajući se. Konačno je stigao prtljag, provukli smo se kroz carinu i uzeli prvi taksi. Uputili smo se u naš stan. Dok smo koračali ljubavnim korakom, prepričavao je venčanje, pričao o zvanicima i rekao kako sam mu užasno nedostajala. Ja sam mu prepričavala svoje dane bez njega i kako je bez njega uspela da nastane haljina, koja mu se jako svidela. Ali, međunožje će mi narediti da je treba skinuti. Ušli smo u naše odaje.

- Ah, kako je ovaj stan opet lep i raskošan - samo kad je on tu.

Poljubio me jednom brzo, drugi put lakše, treći put jako brzo, četvrti put je ispružio savršeno vitalan jezik u moja usta. Nosio me na rukama, ostavivši sve stvari na podu. Nakon par minuta i naša odeća je bila na podu. Naslonila sam leđa na svileni jastuk i uzdisala strasno i glasno, jer on je moju persijsku crnu mačku lizao iznutra, klečeći ispred kreveta. Vrludao je jezikom u njoj, kao ja mislima protekle dve noći bez njega. Popeo je jezik na klitoris, sisao ga, vratio se u vaginu, pa na klitoris, prešao na pupak, uzdigao se celim telom i počeo da ljubi grudi, dekolte i ramena.

Zatim me okrenuo potrbuške, spuštao jezikom preko leđa, guzova, i opet je klekao pre nego je ušao u moju crnu mačku jezikom. Okrenuo me opet na leđa i zaronio jezikom u mene. Pustila sam ga dok ne svršim, a onda uhvatila ga za potiljak i dovukla mu glavu do mojih usta. Dok sam mu gutala jezik, napipala sam i uzela sam njegov nabrekli ponos u ruku i nežno rekla:

- Povedimo ljubav ljubav do kraja, uteraj mi ga do jaja.

Podigao mi je nogu po nogu na svoja ramena, ližući ih pri tomu sve do mačkice. Osetila sam kako mu kurac sve više bubri do pucanja među mojim prstima i kroz tihi uzdah uvukla sam ga u sebe, sva puna isčekivanja. Pažljivo je pratio moje otvaranje i svaku moju reakciju, dok mi ga je gurao. Nema lepšeg osećaja, nego kad mi kurac polako ulazi, a ja se sva širim od njega! Uh kako je to dobrooo! Prodire u mene, pa mi udara u čmar jajima. Pa kaži sad da sam luda, ali ja to volim više od svega i radim kad god imam priliku! Čvrsto sam ga zagrlila nogama oko vrata i počela da se tresem od želje za orgazmom dok mi je ulazio malo po malo. Polako i nežno gurao ga je u moju po njegovoj želji neobrijanu pičku koja se tako brzo navlažila i s lakoćom ga primila.

- Aaaaahhhh... - prostenjala sam i zabacila glavu.

Polako ga je vadio i nabijao nazad. Sokovi su mi curili iz pičke po butinama, njegovim jajima i slivali na čaršav. Zatim je ubrzao ritam i ja sam počela da gubim dah. Snažno mi ga je gurnuo bezbroj puta. Uhvatila sam ga rukama oko vrata i zabila mu nokte u potiljak, a ustvari zabila sam mu moju želju da što pre svršim. On je stisnuo zube od bola i obema rukama zgrabio je moje sise. Mrdali smo telima kao da plivamo. Strast je već obuhvatila ceo stan, nas, naša tela.

Opet sam ga još više zavolela. Tucao me, jebao, ševio i mesio grudi svojim nežnim rukama. Neko vreme sam tako ostala, ali nisam mogla da izdržim porast temperature u meni, pa sam počela da se gibam napred nazad po dužini njegovog neumornog kurca. Ispunio me celu i tada sam se počela da se nabijam do jaja, gutajući pičkom požudno kitu. Ahhhh, kako volim njegov kurac u sebi. Da mogu nikad ga ne bi ispustila iz sebe, aaahhhh da ovo traje večno. Uhvatili smo naš ritam i stenjala sam od užitka.

- Ahhhh… ohhh… jaaaooojjjj… jeee… joj kako je dobro… ajjjj dragi samo takooooo, jebi meeeeee, jebi meeeeeeee… srećo moja jedinaaaaa, ajde daj mi, aaahhhh… - stenjala sam u zanosu.

Bez prestanka sam jecala, dahtala i stenjala. Suze radosnice su mi navirale od lepote i ugodnosti. Opet smo videli da jedino ja mogu njega da ispunim, a samo on mene. Drala sam se:

- Volim te!

A on je govorio glasno:

- Ne dam te nikome!

Ne bih ga menjala ni za uskrsnuće Elvisa Prislija! Neizrecivo je kako mi je bilo lepo na njegovom kurcu. Izludeo me i ovaj kao i svaki put do sad! Telo je  počelo da mi se uvija i grči. Disala sam na usta sve brže i brže da uhvatim dah.

- Aaaaaaaahhhhhhhhhhhhh! - vrisnula sam u naletu savršenog osećaja rastućeg orgazma.

Svršavala sam mahnito i glasno, nisam se ni htela ni mogla suzdržavati. Vrištala sam od zadovoljstva koje me preplavilo. Promenila sam položaj desne noge s dušeka na njegovo, ali sigurno rame. Napravila sam špagu kao balerina, balerina na nabreklom i nezaustavljivom kurcu. Kapi s njegovog tela su padale po meni. Slivali su se slapovi niz mene. Lizao je moju nežnu nogu harmonično sa pokretima svojih kukova i udarima kurca. Nastajali su orgazmi… Nebrojeno mnogo orgazama je bilo u meni. Terali su me na plač. I bili su od sreće. Plakala sam, i vrištala:

- Volim te!

Unutrašnjost moje persijske mačke sam stisla jako, najjače i njegovom nabreklom ponosu. Nisam dala da ode iz mene. Svršavala sam u znak svoje večne predanosti njemu! Svršavala sam blaženo i srećna od ponosa što je baš on moj i samo moj. Bila sam samo njegova: oduvek, uvek, stalno, neprestano i zauvek. Samo s njim ja sam htela da svršavam i plačem. Samo njemu sam dala da gleda moja nabujala usta, sklopljene oči i mokru kosu kad svršavam. Samo on je video i gledao i gledaće taj blaženi prizor. Kako sam ponosna: svršavam i poklanjam orgazme PRVOM, JEDINOM i POSLJEDNJEM. Kratki i duboki uzdasi su se smjenjivali. Uzeo je moju butinu. Mesio je, a ja sam stiskala moju persijsku mačku, koja se na njegovom kurcu pretvarala u divlju mačku.

Nastavio je dalje sabrano da me jebe, kao da za njega umor i vreme ne postoji, a orgazmi su se sami počeli da se ređaju jedan za drugim. Jebao me, jebao i nije stajao. Kurac u meni je činio svoje čarolije. Zaridala sam opet od sreće, radosti, plakala kao prolom oblaka od erupcije sreće. Zagrlio me nežno i ljubio u usta i držao ramena dok sam se smirivala a njegov tvrd i nabreknuo kurac još je radio najdivnije radnje u meni. Osećala sam ga presrećna kako pulsira u meni. Uz snažan trzaj svršio je u meni i zavapio roktanjem od sreće. Zatim je bespomoćno cvilio u moje grudi.

Tigar koji me do maločas zverski jebao postao je kao mala beba, koju sam ja maločas rodila. Stisla sam ga i rukam a i nogama, da ostane zauvek u meni, da se nikad više ne razdvojimo. Da, svršila sam po ko zna koji put, a i on je svršio, ovaj put u meni, jer sam baš tako htela. Bio je to moj 12. plodni dan - idealan za pravljenje lepog i zdravog dete. Nakon toliko godina braka, to sam konačno i želela. Zaspali smo zagrljeni. Jednog dana rodiću nam dete.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti