10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

BILA JE TO ŽURKA ZA PAMĆENJE! Sve se završilo orgijama!

Mi smo bračni par i svingeri smo već 6 godina. Oboje sada imamo po 38 godinu.

Poziv za žurku smo dobili od prijatelja sa kojima smo par puta imali seks. Objasnili su nam da je žurka kod njihovih prijatelja, da će biti nekoliko parova, ali da ne moramo da učestvujemo u ničemu ako to ne želimo. Možemo samo da posmatramo ili da se uključimo, ako nam se neko svidi.

Ceo taj dan imali smo tremu, jer je to bila novost za oboje. Ona je obukla dugu crnu haljinu sa velikim izrezom i dekolteom. Ispod je imala crne samostojeće čarape i minijaturne tangice. Naravno visoke štikle su bile obavezne, kao i nekoliko detalja od nakita. U pola devet smo bili na toj adresi i pozvali prijatelje da nas uvedu. Bila je to poveća kuća sa lepo sređenim dvorištem. Domaćini su bili par od četrdesetak godina, ona visoka plavuša, dugih nogu i prelepog lica. On je bio čovek za koga bi se moglo reći da dobro izgleda u svojim godinama, crne kose prošarane sa ponekom sedom.

Uveli su nas u prizemlje koje je bilo uređeno kao da se radi o nekom klubu ili kafiću. Poveći šank, nekoliko kožnih garnitura, nekoliko stilskih stolova i dosta jastuka i taburea po podu. Kada smo mi stigli u prostoriji su bili naši domaćini, prijatelji, još dva para i prelepa mlađa devojka izazovno obučena koja je posluživala piće i koja je tu bila hostesa. Mora se priznati da su svi dobro izgledali. Svetla su bila prigušena, muzika je dopirala iz skrivenih zvučnika, a prostorijom se širio miris aromatičnih sveća.

Poveli su nas u obilazak ostalih prostorija. Na istom spratu su bili još dva velika kupatila i tri sobe (sa velikim bračnim krevetima) do kojih je vodio dugački hodnik. Domaćin nas nije upoznao sa ostalim gostima, već je ostavio da sami odlučimo ko nam je interesantan. U narednih sat vremena došli su još 2 para, dve devojke i još dva mlađa momka. Sve u svemu bilo nas je 7 parova i još dve dve devojke, dva mlađa momka i prelepa hostesa. Atmosfera je bila opuštena, piće, hrana i đuskanje uz muziku. Tek oko ponoći su počele prve varnice u smislu ljubakanja i pipkanja među gostima. U međuvremenu smo prijatno ćaskali sa gostima o svemu. O dosadašnjim iskustvima, željama, stanjima. Upoznali smo par koji je bio u vezi oko pet godina i koji je, kao i mi prvi put bio tu i koji je bio u kasnim dvadesetim, tako da smo nas četvoro stajali sa strane i posmatrali šta se dešava. Posle ponoći su se dva para uputila ka jednoj od soba.To je bio znak da se atmosfera podigne na veći nivo.

U fotelju do nas je sela gazdarica sa dva mlađa muškarca koji su sami došli. Za čas je ostala samo u sandalama boje zlata. Smenjivali su se na njenim usnama i mačkici. Domaćin je sedeo u barskoj stolici, dok su mu hostesa i dve devojke pušile. čas jedna čas druga. Još jedan par se mazio u ćošku, dok su se ostali pogubili po sobama. Prostorije su se za čas ispunile uzdasima i dahtanjem. Nas četvoro smo krenuli da obiđemo sobe. U prvoj sobi su bili ono četvoro koji su prvi krenuli ka sobama. Nagužene, ljubile su jedna drugu, dok su ih partneri tucali otpozadi. U drugoj sobi je bio mlađi par (samo njih dvoje). On je ležao na leđima, dok je ona jahala na njemu. Bila je u minicu, čak je imala i tangice na sebi samo malo pomerene u stranu.

Jebačina je trajala nekoliko sati. Učesnici su prekidali samo kad bi došli po piće ili otišli na tuširanje. Naš četvoro, iako napaljeni smo se uzdržali od seksa. Malo smo se mazili u svojoj loži dok smo posmatrali ostale. Nekoliko sati posle ponoći svi smo se grupisali u prizemlju. Pre toga su mnogi otišli na tuširanje i po piće. Tu je domaćin otvorio ogroman šampanjac koji smo svi na iskap popili i onda je predložio jednu igru. Ko hoće da ostane. Predložio je da svi odemo u jednu sobu sa ogromnom ugaonom i da se sve žene rasporede po ugaonoj jedna do druge, skinu, stave povez na oči i stanu u dogy pozu. Doneo je i ogromnu količinu kondoma. Mi muškarci bi onda neizmenice jebali jednu pa drugu, dok one ne bi znale ko ih jebe.

Žena i ja smo se samo pogledali, nasmešili i to je značilo da ostajemo. Od nas sedam parova jedan par je krenuo kući, dok su oba momka i tri cure ostale. Znači ostalo je 9 žena i 8 muškaraca, što je značilo da će neka morati i da odmara malo.

Dok smo navlačili kondome, žene su se već namestile. Moja žena je bila tu negde u sredini ugaone odmah pored mlade hostese. Ja sam odlučio da prvo priđem mladoj hostesi, jer ću moći i svoju ženu da posmatram iz prvog reda. Jedan od mlađih momaka je za to vreme prišao mojoj ženi koja je inače jako zgodna, a u ovoj pozi je tek bila savršena i totalno neodoljiva i seksi. Dok sam ja počeo da jebem hostesu, mladić je počeo polako da tuca moju ženu tik pored mene. Ona je počela da stenje i da se uvija. Brzo smo promenili partnere.

Ja sam sada jebao devojku od onog para što je isto bio prvi put na ovakvoj žurci. Za to vreme su se muškarci u mojoj ženi menjali. Jedan po jedan. Svo vreme sam kraičkom oka gledao ženu koja je na trenutke vrištala od uzbuđenja. Ja sam već dva puta bio svršio kada sam prošao sve devojke i došao do svoje žene, koju sam čuvao za kraj. Do tada su kroz njenu picu prošli svi iz sobe osim mene. Njena pica je izgledala ko nikada pre. Sva crvena i toliko je tečnosti iz nje curilo da nisam mogao da verujem da je sve to njena tečnost. Toliko je bila mokra da sam samo skliznuo u nju bez kondoma, pa je shvatila da sam to ja. Izgubila je glas već bila od toliko uzdisanja, ali je i dalje uzdisala i uvijala se ko mačka oko mog već crvenog kurca koji je i dalje bio dignut. Nju sam jebao do kraja. Svršio sam u nju dok je ona vrištala od uzbuđenja. Guza joj je bila crvena od hvatanja raznih muškaraca pre mene. To je bio otprilike i kraj ovog grupnjaka.

Devojke su polako skidale poveze preko očiju i sedale na ugaonu da dođu do daha, a i mi muškarci smo pored svojih žena sedali i dolazili takođe do daha. Dok je većina krenula ka kupatilu, žena me je poljubila sočno u usta i rekla:

- Menjali su u meni... Ne znam ni koliko njih me tucalo i priznajem da mi je jako prijalo. Svršila sam nebrojeno puta.

Zagrlio sam je i onda smo i mi krenuli ka kupatilu. Pošle smo se svi obukli. Žena je onda nasula poveću čašu viskija na šanku i popila je. Krenuli smo kući, ovaj put svako svojoj. I dalje ne znam ko je više ovo veče uživao i kako smo toliko izdržali. Nedelju dana smo se oporavljali od ovoga, ali nam osmeh sa lica nije silazio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti