1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

PUNI ME, KOMŠIJA MOJ DOBRI Nameštala sam se na tu batinu, koja je razbijala moju rupicu bolje nego muž

Sve je počelo slučajno ali na moje veliko zadovoljstvo, Jaca je moja komšinica na koju sam kao klinac drkao kurac mnogo puta, bila je starija od mene nekih desetak godina i sa dvadeset i pet se udala za komšiju. Danas Jaca ima 46 godina, dvoje odrasle dece, a još uvek je dobra pička koju bi svako voleo da nabije na kurac, pa i ja bez obzira što sam i ja oženjen i imam lep brak, dobru ženu koja mi redovno daje pičke. Jacin muž se u zadnjih desetak godina poprilično zapustio kod je ostao bez posla, a skoro svaki dan je bio pijan pa je verovatno zapustio i svoju ženu koja je sad morala da radi kao frizer da bi bar nešto imali.

Svaki dan je putovala za grad. Jednom prilikom kad sam se vraćao kući video sam komšinicu Jacu da čeka autobus i stao sam da je povezem. Sela je na mesto suvozača i počeli smo neku neobaveznu priču, a onda se Jaca otvorila i počela da mi se jada kako ne moze više da živi u nemaštini i kako oskudeva u svemu, predložio sam joj da odemo negde na piće da pa da se slobodno izjada biće joj lakše što je ona i prihvatila.

Nakon par pića smo krenuli ka kolim i džentlmenski sam joj otvorio vrata da sedne, a ona je namerno ili možda slučajno dok se provlačila pored mene, njeno još uvek lepo dupe očešala o moju muškost koja je bila u poludignutom stanju jer sam se malo napalio dok smo razgovarali uz piće. Seo sam u auto i rešio da je okušam, dokle je spremna da ide obzirom da mi se poverila u našem razgovoru da već duže vreme nije vodila ljubav sa mužem jer je uvek pijan i nije sposoban za seks. Čim sam seo spustio sam ruku na Jacinu butinu kao drugarski i rekao joj da se ne sekira puno jer će se njen život srediti, da će sve biti u najboljem redu, a ona nije odreagovala na moju ruku već me pogledala i upitala onako radoznalo kad će to biti sve u redu sa njom i svoju ruku je spustila na moj kurac bez trunke stida.

PROČITAJTE JOŠ

Zemljotres pogodio Kragujevac!

DR ŠEKLER O NOVOM SOJU KORONE: Manje virusa je potrebno da biste se zarazili!

AUTOMOBIL SLETEO U LIM! Teška nesreća kod Prijepolja, očekuje se pristizanje ronioca

- Super to mi se sviđa - pogledao sam joj u oči koje su dobile onaj lep sjaj.

Rekao sam samo:

- Evo već sad ćeš osetiti da ide na bolje.

Počeo sam ruku da joj zavlačim među njene butine i da trljam njenu pičku preko suknje i gaćica. Jaca je ćutala i raširila je noge da bi mi olakšala posao. Podigao sam joj suknju i ugledao lepe čipkane gaćice ispod kojeh se mogla videti sveže obrijana pička koja je već počela da pušta sokove i da vlaži čipkane gaće. Jaca je polako otkopčala moje pantalone i iz gaća mi izvukla sad već nabrekli kurac, nežno se igrala sa mojom kurčinom, a onda se sagla i uzela ga u usta rekavši mi da nikad nije popušila kurac.

- Nije to nikakva nauka, snaćićeš se ti, dobro - rekao sam joj i malo se zavalio u sedište dok je ona nastavila da ga sisa, nije bila baš vešta kao moja žena ali me je uzbuđivalo pošto je ona žena mog komšije, a toliko sam maštao o njoj.

Nije mi trebalo mnogo da joj svršim u usta samo sam stigao da joj kažem da proguta sve sto je i učinila. Podigla se gore i počela da me ljubi, tad sam joj predložio da odemo u obližnji motel i uradimo sve kako treba, samo je rekla:

- Vozi tamo.

Čim smo ušli u motelsku sobi gurnuo sam je preko stola i svukao suknju sa nje, ostala je u čipkanim gaćicama nagužena, koliko lepo i čvrsto dupe ima nikad ne bi rekao da joj je 46 godina, počeo sam da je ližem i da grickam preko gaćica, a onda pomerio gaćice u stranu i nabio prste u vlažnu i toplu pičku, uzdahnula je i počela se nabijati na moje prste. Ustao sam i stavio ga na samu rupicu spremajući se da ga sjurim jako i do kraja, ali Jaca se izvila i rekla da uđem polako jer već tri godine nije primala kurac u sebe i da se malo skupila jer se za te tri godine samo zadovoljavala prstima.

Ulazio sam polako, stvarno je bila malo tesna ali dovoljno vlažna da uđe ceo, stao sam kad sam ga nabio do kraja i onda sam joj raskopčao košulju i bacio na pod njen brushalter sam bukvalno pokidao sa nje, a u rukama su mi sad bile Jacine sise poveće i ne tako čvrste kao dupe ali bradavice su štrcale nadražene i lepe. Mesio sam joj sise, a ona je počela da se navlači na moj kurac sve brže i brže, dahtala je i stenjala pokušavajući da priguši svoje vriske. Polako sam i ja počeo da je nabijam na kurac, bilo je to sada divlje jebanje i u jednom trenutku Jaca je prostenjala:

- Svršiću, svrši sa mnom, napuni me molim te, puni me komšija moj dobri!

Punio sam je koliko sam god mogao, a onda sam dohvatio moj mobilni telefon i počeo da snimam njeno dupe i moj kurac i njenoj pički. Lagano sam izvukao iz nje i nastavio da snimam kako moja sperma curi iz pojebane Jacine pičke, raširila je noge još više i rukom počela da razmazuje spermu po pički i čmaru dok sam je snimao. Podizao sam mobilni da joj snimim i lice i sise, a ona se malo nameštala, pozirala i onda naguzila. Iz torbe je izvadila kremu i brzo namazala čmar, okrenula se u objektiv i rekla:

- Komšija, jebi me u guzu, budi mi tu prvi želim tvoj kurac u meni, u svakoj mojoj rupi.

ZANIMAĆE VAS I OVO

PREDSEDNIK SUTRA SA ŠIBOM: Vučić se sastaje sa ambasadorom Nemačke

OSUĐEN NA TRI MESECA: Jutka se javio na izdržavanje zatvorske kazne

TO MOŽE SAMO MARIĆ! Večeras je spojio dvojicu neverovatnih gostiju ("ĆIRILICA", 21 SAT)

Naguzila se, raširila guzove, prislonio sam sad opet nabrekli kurac na čmar i polako sam gurao u nju. Jaukala je tiho i tražila da nastavim da je nabijam i snimam, što sam i radio sa velikim zadovoljstvom. Čim sam joj razradio čmar počelo je žešće jebanje koje je potrajalo malo duže jer su mi jaja bila ispražnjene. Jebao sam je malo u guzu malo i pičku, a ona je trazila jače i brze, osetio sam da ću opet da svršim i okrenuo sam je prema sebi, podigao je na sto i sjurio u pičku rekavši da ću je opet napuniti.

- Puni me koliko god možeš - samo je rekla i poljubila me strasno gurajući jezik u moja usta dok sam ja punio njenu pičku sa supermom.

Obuhvatila me nogama i rekla da ne želi da ga izvadim iz nje, ali čim je omlitavio ispao je sam, puštajući spermu da curi u tankoj liniji praveći baricu na stolu. Uhvatila je moju ruku u kojoj sam držao mobilni i snimao i privukla sebi.

- Obećaj mi da ćeš me jebati svaki dan, da ćeš puniti moju picu spermom, obećaj.

I obećao sam joj, jebem i nju i moju ženu, naporno je ali prija u svakom slučaju. Mada ovih dana jebem samo ženu, Jaca je trudna, a onaj njen misli da je on napumpao. Pijana budala nije svestan ničeg.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad