5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

SLUČAJNI SUSRET SA MALDIM PASTUVOM! Pružio joj je nezaboravno jahanje u toaletu kafića!

Često sa prijateljicom izlazim u jedan lokalni kafić na trač partiju. Dve žene srednjih godina koje su upale u monotoniju života i taj izlazak na kafu koriste kao način da se izprazne i da pokažu jedna drugoj nove krpice. Takmičimo se koja će da izgleda bolje. Tako sam ja tog dana rešila da se doteram seksi, to danas i nije teško, obučem suknju 10-ak santimetra iznad kolena, crne najlonke sa seksi sarama koje daju čar mojim butinama posebno kad prekrstim noge, čizmice i tanak džemper sa dubokim dekolteom koji ističe moje veće zrelije grudi.

Ušavši u kafić odmah sam izazvala poglede muškog dela i prezriv pogled ljubomorne prijateljice. Ali tamo nije bilo kvalitetnih mužjaka. Sela sam i počela je uobičajena priča sa prijateljicom, a u kafić ulaze dva klinca od nekih dvadesetak godina, kad me je jedan od njih spazio odmah je insistirao drugu da sednu za susedni sto. Kako su seli taj mali je odmah počeo da zuri u moje butine koje su izazovno delovale u kurvanjskin najlonkama, suknju sam uzalud pokušavala da spustim gledajući ga prekorno. U trenutku misli mi prekinu komentar moje prijateljice.

- Nije li ga sramota, majka možeš da mu budeš!

Nastavile smo razgovor a on je i dalje zurio dok sam mu na trenerici primetila poveću izbocinu koju mi je naprosto pokazivao, bilo je očigledno da mu je kurčina poveća. To me je malo zaintrigiralo jer mi se u zadnjih nekoliko godina uglavnom dešavao seks sa sredovečnim muškarcima mlitavih alatki, nisam ni ja svetica bilo je tu kolega s’posla, muževljevih “prijatelj” i slično. Ali seks sa klincem mi nikad nije padao na pamet. Vreme u kafiću je prolazilo tako što je klinac zurio, a ja se nameštala da što bolje vidi moje butine i naginjala se da mu pokažem duboki dekolte.

Klinci su ustali, platili i krenuli da pođu, zatvarajući staklena vrata od kafića moj klinac se osvrnuo u tom trenutku sam instiktivno uradila nešto nedopustivo na njegov pogled sam tako polako prekrstila noge da sam mu u trenutku dozvolila da vidi moje međunožje, na sta se on zgranuo i okrenuo. Pomislih nek mu to bude za kraj, neka ga kući drka zamišljajući mene. Ali ne lezi vraže eto ga on sam nakon desetak minuta seda na isto mesto. Bilo mi je neprijatno jer sam mislila da neću više da ga vidim. Posedela sam malo pa krenula u WC osećala sam se glupo, zapalila cigaru u WC-u i eto ga on, ulazi i sa vrata ga vadi, bila sam u pravu, to je bila poveća kurčina koja je visila na dole, krenuo je ka meni.

- Stani! - rekla sam.- Šta ti je ja sam udata žena!

Hipnotisano sam gledala u kurčinu!

- Pa kad si udata što me mamis - rekao je grubo!

- Daj to je šala, ja sam starija žena ne možeš tako sa mnom.

Prišao mi je tako da me je odmah uhvatio za dupe obema rukama i počeo ljubiti po vratu. Njegov kurac sam odmah osetila preko tanke suknje.

- Nemoj ući će neko - rekoh drhtavim glasom.

- Pa nek uđe.

- Nemoj, sramota je, ja sam starija žena, a ti klinac koji me vata…

To kao da ga je još više napalilo. Okrenuo me je ka lavabou za koji sam se ja uhvatila obema rukama i po instiktu natrcila, klekao je dole i preko najlonki počeo da mi grize dupe i lize ribicu. Odlepila sam!

- Tooo mali napravi me na kurvu koja se jebe sa klincima u WC-u.

Ni sama ne znam kako sam to izustila u tom transu. Ustao je svukao mi najlonke do pola butina i nabio se u mene do pozadi. Bila je to mlada i tvrda kurčina od koje sam gubila dah i urlikala kao kobila. Brzo mi je iz džempera izvadio grudi i počeo jednom rukom da ih stiska jako. Najednom je počeo da trza, osetila sam mlazeve sperme u sebi, kolena su mi popuštala ali me je on držao jer sam od svršavanja bila u transu!

- Vidimo se - rekao je i izašao spustivši me na pločice onako izjebanu.

Ležala sam minut pa ustala, navukla najlonke, vratila sise u džemper i izašla.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti