12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happy bsc

U NOVOJ FIRMI! Dežurni UTEŠITELJ nahranio njenu izgladnelu MAČKICU!

Golden Rose ad

Imala sam tad 26 godina i jedan propali brak iza sebe koji je kratko trajao. Udala sam se na nagovor svoje majke koja je smatrala da to moram učiniti s obzirom da sam s njim izgubila nevinost. Bilo je to drugo vreme, a moja je majka bila vrlo strogih načela po pitanju muško ženskih odnosa. Seks je u tom braku bio izvrstan i moj tadašnji muž je bio po tom pitanju jako maštovit, ali zbog prevelikog uplitanja njegove majke u naš brak ta zajednica nije imala šanse. Zato sam brzo zaključila tu epizodu.

Za mene seks nije bio nikakav misterija i smatrala sam ga normalnom ljudskom potrebom kao što su i hrana i voda. Ne, nisam se ševila unaokolo iako mi je jako nedostajalo seksa nakon razvoda. Ne bi se, međutim, branila ako bi s nekim dečkom uspostavila određeni odnos za koji nije bilo bitno da ima budućnost. Želela sam živeti u sadašnjosti i tucati se kad to istinski poželim. Mnogi muškarci su se trudili oko mene misleći da ću biti laki plen s obzirom da sam razvedena i da sam sigurno željna kurca. Neki su mi to i otvoreno rekli u stilu, „hajde mala da se pojebemo i da nam oboma bude lepo. Nemaš se za šta čuvati. Uživaj u seksu kad imaš priliku,“. Nisam pristajala na takve predloge. Moram priznati da sam sve teže podnosila seksualnu apstinenciju i često sam se sama zadovoljavala dildom maštajući o neobuzdanom seksu. Pomišljala sam da se pojebem s nekim meni nepoznatim muškarcem kojeg posle više nikad neću videti samo da zadovoljim strahovitu potrebu da budem ispunjena muškim udom.

Nekako u to vreme promenila sam posao. Došla sam u firmu koja se bavila spoljnom trgovinom. U firmi je bila većina mladih ljudi. Tek kasnije sam saznala da među zaposlenicima vladaju vrlo otvorena načela u pogledu seksa i da su druženja među zaposlenicima dosta česta. Na tim druženjima je gotovo uvek dolazilo do seksa jednog ili više parova. Naši šefovi, a to su bila starija gospoda, bili su pri tome voajeri i napasali bi svoje oči na golim telima mladih devojaka i momaka u često divljem tucanju.

Oko dva meseca od mog dolaska u firmu organizovao se izlet u drugi grad u kojem je firma imala podružnicu. Putovalo se autobusom. Većina mladih krenula je na izlet. Putovanje je trajalo nešto preko četiri sata i atmosfera u autobusu sve se više zagrejavala zahvaljujući alkoholu koji se nemilice trošio. Monci su s vremenom postali dosta slobodni u ophođenju s devojkama kad su osetili da nas je alkohol dosta obuzeo. Osetila sam hvatanje za grudi i guzu što mi je jako prijalo i nisam se bunila. Videla sam da su neke cdevojke dobile i više. Ne mislim da je u busu bilo seksa, ali momci su zavlačili ruke ispod haljine. I ja sam odjednom osetila dve ruke ispod majice kako mi podižu grudnjak i oslobađaju sise. Milovanje sisa, koje sam dobila, gotovo me dovelo do ekstaze. Zbog dosta slobodnog ponašanja postala sam vrlo popularna među momcima, ali osim grudi do drugih, njima željenih ciljeva, nisu mogli dopreti, jer sam nosila pantalone. Međutim, sva ta milovanja, uključivo i međunožja preko pantalona, izazvali su poplavu u mojim gaćicama.

Nakon dolaska na odredište smestili smo se u hotel. Kolegica i ja delile smo sobu. brzo smo se sredile, jer je sledio večernji izlazak sa domaćinima. Presvukla sam se u usku mini haljinu bez naramenica ispod koje sam imala tange i dosta providni grudnjak . Izlazak je bio u jedan restoran na periferiji grada uz živumuziku. Atmosfera je bila vrhunska. Plesalo se, momci su pipali devojke koliko su smeli. Sve u pristojnim okvirima. Neki parovi su znali izaći iz restorana na vazduh ili da popuše cigaretu. Ne znam šta se tamo dešavalo u mraku. Verojatno je bilo žešćeg milovanja, možda i pušenja. Niko nije obraćao pažnju na to po čemu sam shvatila da je takvo ponašanje uobičajeno u toj firmi.

U hotel smo se vratili u sitnim noćnim satima. Bila sam iscrpljena kako od alkohola tako i od plesa pa sam uzela ključ i požurila u sobu. U sobi me dočekalo iznenađenje. Soba je bila opremljena bračnim krevetom, a u njemu je ležao muškarac, kolega iz firme. Iako pijana odmah sam shvatila da su dogovorili zamenu i da je ovaj dečko dobio mene. Nisam nameravala praviti nikakav problem. Zašto se ne bi pojebala ako su mi ga već tako lepo namestili. Bila sam u neplodnim danima i već jako dugo bez kurca. Mislila sam, zašto ne?

– Mi večeras znači spavamo zajedno, – rekla sam.

– U svakom smislu, – odgovorio je.

Dečko mi je na lep način rekao da me namerava pojebati, a iz mojih je reči bilo očigledno da ja pristajem na seks.

Otišla sam da skinem šminku i presvučem se. Kad sam završila ušla sam u sobu obučena u prozirnu spavaćicu kroz koju su se dobro videle moje grudi i žbunjić među nogama. Tad se nisam brijala. Razrogačio je oči kad me video. Tražila sam uzvisinu od erekcije na pokrivaču, ali nisam ništa videla. Legla sam do njega na bračni krevet, okrenula mu leđa i poželela laku noć. On nije ugasio svetlo na noćnom ormariću već je rukom krenuo uz moje bedro pod spavaćicom. Tu se nešto zapetljao sa spavaćicom i pokrivačem i nije mogao dalje. Odlučila sam spašavati stvar.

– Ako se želiš jebati onda skini sve sa sebe. Ja ću se sama skinuti.

Spustio je bokserice iz kojih je izašao mlohavi poveliki kurac. I ja sam brzo skinula spavaćicu i ostala potpuno gola. Prišao mi je i počeo mi ljubiti sise. One su odmah reagovale i bradavice su iskočile. polako se spuštao prema dole. Drhtala sam nestrpljivo očekujući kad ću osetiti njegov jezik na klitorisu. Intuitivno sam potpuno raširila noge da mu olakšam prilaz. Kad se već približio zastao je.

– Uh jebote, koja ogromna pička. Takvu još nisam video ni u porniću.

– Daj ne pričaj sad nego liži. Želim osetiti tvoj jezik pre nego što uđeš u mene.

Majstorski je lizao, a nosom je rovario po klitorisu. Svršila sam jako bučno.

– Možeš li malo tiše? Čuće nas svi, – rekao je.

– Pa kad si dogovarao ulazak u moju sobu, zar nije svima bilo jasno da je to zbog seksa? Svi znaju da se mi sad jebemo i nema smisla da se ja obuzdavam i prigušujem tako divne osećaje koje mi pružaš, a očekujem još puno toga.

Uhvatila sam ga za kurac koji je i dalje bio mekan. Pokušala sam ga podići tako da sam ga lagano drkala, a drugom mu rukom milovala jaja. Stavila sam ga onako mekanog u usta i sisala. Nije pomoglo. Ako je tip impotentan, mislila sam si, koji kurac se onda gurao meni u sobu. Verovatno ga je alkohol toliko obuzeo pa mu se zato ne diže. Bilo mu je jako neprijatno.

– Nemoj se sekirati. Pre seksa ne smeš toliko lokati. Kad se otrezniš skočiće on kao kod ždrepca. Hajdemo mi sad lepo na spavanje. I ja sam jako umorna. Ujutro ćemo nadoknaditi ovo što sad propuštamo.

Zaspala sam u trenu gola. Nisam imala snage obući spavaćicu. Ne znam kako je bilo s mojim partnerom. Kad sam se probudila soba je bila osvetljena dnevnim svetlom, jer uveče nismo navukli zavese. Ko bi tad još mislio i na zavese. Otišla sam u kupatilo, naravno gola. Kad sam se vratila moj je partner ležao na leđima, go. Među nogama mu je štrčao jarbol, sad očigledno potpuno spreman za mene. Pogledala samsad taj kurac malo detaljnije. Bio je impresivan. Glavić mu je iskočio iz kožice, a koža je bila prošarana žilama. Jaja su mu izgleda bila puna, jer su stajala uz koren uda.

– Oprosti za onaj kiks juče. Nadam se da ću te danas zadovoljiti. Kako ti se sviđa? Pipni ga!

– Ne spominji ono sinoć. Ko bi mogao nešto napraviti posle onoliko alkohola. Nisam ni ja bila sposobna za seks, bila sam srećna što mogu zaspati.

– Ali ti si tad divno svršila.

– To je istina, ali samo zato što nisam morala ništa da radim. Samo sam raširila noge, a ti si lizao. Nisam bila sposobna za ništa drugo. Usprkos pijanom stanju orgazam je bio prelep. Na žalost tebe nismo mogli nikako zadovoljiti pa ni ručnim radom. On te sad odaje da nešto želiš.

– Želim tebe. Želim da uživamo, prvo u nežnom, a onda u divljem seksu. Čini mi se da si i ti spremna. Imamo dovoljno vremena do doručka.

Prišao mi je i počeli smo se strastveno ljubiti. Ruke su mu klizile po mom telu. Drhtala sam. Mesecima nisam osetila muškarca. Nežno mi je milovao grudi i onda je s usana prešao na bradavice koje su se odmah ukrutile pod dodirom njegovog jezika. Proizvodio je vrlo prijatan osećaj u meni ljubeći mi sise. Za to vreme ja sam rukom potražila njegov kurac. Pod rukom mi se činio još veći nego pri pogledu. Lagano sam mu drkala kurac, a drugom rukom sam mu mešala jaja. Čuli su se uzdasi njegovog zadovoljstva, a osetila sam i pulsiranje u njegovom kurcu.

– Nemoj sad svršiti, molim te!

– Užasno sam napaljen već od same činjenice da te imam. Imaš jako seksi telo, ma šta seksi imaš jebozovno telo kojem ne mogu odoleti. Daj mi ga izdrkaj sad tu u peškir. Drugi put ću moći duže izdržati da ne svršim.

– A hoće li ti se opet dići posle. Poludeću ako me ostaviš nezadovoljenu.

– Ništa ti ne brini. Biće on sposoban za djelovanje vrlo brzo nakon svršavanja bez da mu ti pomogneš.

Uhvatila sam čvrsto njegov kurac i počela ga polako drkati. Videlo se na njegovom licu da je u sedmom nebu. Kad sam osetila da je pred svršavanjem ubrzala sam ritam. Ispalio je nekoliko snažnih mlazeva sperme. Videlo se da neće imati problema s potencijom.

Otišao je u kupatilo i kad se vratio kurac mu je već stajao u punoj erekciji. Sedela sam na ivici kreveta, prišao mi je i ponudio ga na pušenje. Uhvatila sam ga rukom i liznula glavić. Trznuo se. Ljubila sam mu glavić i lagano ga oblizivala. Hteo mi je ugurati kurac u usta što sam vešto izbegavala. Htela sam ga izludeti. Lizala sam kurac sa donje strane i onda glavom zaronila među jaja. Imao je zaista čvrsta jaja. Konačno sam ga celog usisala i on se počeo gibati tako da me zapravo jebao u usta.

– Stani malo, svršiću.

Vešto je izvukao kurac iz mojih usta i seo do mene sa željom da se smiri. Nakon kraćeg vremena krenuo je prema mom međunožju.

– Pa mi tu imamo pravu poplavu. Pičkica je željna primiti kurac u sebe. Koji položaj voliš?

– Ja bi sela na tebe.

– Savršeno! Tako mogu najduže izdržati da ne svršim.

Legao je na leđa. Kurac mu je divno štrčao. Opkoračila sam ga okrenuta licem prema njemu. Moj bivši muž voleo je da me može gledati kad se jebemo. Lagano sam se nataknula na kurac dok mi ceoi nije ušao. Započela sam se njihati na kurcu i nabijati se na njega. Osećaj blaženstva ispunjavao mi je celo telo. Brzo sam svršila. Nisam silazila s kurca već sam se nastavila jebati poslije kratke pauze. On me držao za sise i trljao mi bradavice. Ponovno sam svršila.

– Hajdemo sad zajedno. Jebi me divlje. Smeš svršiti u mene, nisam u plodnim danima pa nema opasnosti.

Uhvatio me je za guzove i navlačio na svoj kurac. Bila je to strahovita jebačina. Krevet je škripao i lupao pod udarcima naših tela. Osetila sam da mi dolazi orgazam. Njegovo se telo počelo grčiti. Kad sam osetila izlivanje tople sperme u mene počela sam i ja svršavati. Legla sam na njegov stomak s tim da smo ostali spojeni. Kad smo se smirili sperma je izgurala njegov, sad već mlohavi kurac. Otišla sam u kupatilo da se istuširam i sredim za doručak.

Nakon povratka saznala sam u firmi da je moj jebač poznat po tome da trči za ženama i da je poševio većinu radnica u firmi. Razgovarala sam s dve od njih. Imale su samo reči hvale za njega u pogledu njegovog odnosa prema ženama, ljubazan, nežan, galantan, diskretan. Posebno su istakle umeće u krevetu. Maksimalno su uživale u seksu s njim. Jedna je čak zatrudnela s njim. Bila je to velika afera u firmi, jer oboje su ostali da rade na istim mestima. Avantura bi najčešće prestala kad bi shvatile da tu nema budućnosti i kad bi poželele partnera za dužu vezu, možda i za celi život. Čula sam da su neke i nakon stupanja u brak ponekad išle s njim na jebačku seansu. Jednostavno uoželele su se fantastičnog seksa. Moje kratko iskustvo s njim stvorilo je i kod mene mišljenje da je izvrstan ljubavnik.

Našu seksualnu vezu nastavili smo i poslije tog izleta. Bio je to čisti seks, nikakva ljubavna veza. Nalazili bi se samo kad smo se poželeli pojebati. U ostalo vreme svatko od nas živeo bi svojim životom, ulazio bi u ljubavne veze i sl. bez da bi to uticalo na naše jebačke seanse. Obično bi se nalazili posle posla, odlazili na ručak, a posle, tad sam mislila, u njegov stan i jebali se celo popodne. Vraćali bi se kući u ranim večernjim satima kao sav pristojan svet.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad