5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

MOJA MLAĐANA KOMŠINICA Cepaj mi gaćice, puni me slobodno pijem tablete!

A da sam počeo da je primećujem u poslednjih sest-sedam meseci - jesam! Raspustila se, nabujala poput reke s proleća, procvetala. Sisići porasli i zaokruglili se, postali slični onom što ja zovem "italijanska skakaonica", guza očvrsla, zaoblila se i ispunila farmerice, a još više crne helanke. Noge joj se nekako izdužile, postale vretenaste, al ne tanke i štrkljaste, a Venerin brežuljak se popunio, izbočio se, prosto počeo zvati prste da se zamrše u dlačicama.

A da je ranije nisam primećivao - nisam. Ali, sad je došlo drugo vreme: moja slatka komšinica se zadevojčila, postala poželjna, postala pravo žensko, a ja poludim kad mi se u blizini nađe pravo žensko. I, što je najvažnije, nimalo ne patim od onog sranja koje moralisti zovu "skrupule"! Šta me boli kurac što je mlađa od mene preko deset godina, što je tek dobila ličnu kartu. I šta me boli što me u komšiluku svi smatraju za matorog perverznjaka, koji samo gleda u čiju će ga ženu, sestru, ili devojku staviti. U svakoj mu je pički bolje, nego u gaćama, ili, ne daj Bože, u krepaloj mački, zar ne? A ti, što mi seru da devojčice ne treba dirati, nek se nose u pizdu materinu! Kao da ga oni ne bi gurnuli u piletinu? Bi, itekako, al treba imati muda od čelika pa se zaleteti na mlađano meso, treba znati šta curicama pričati, treba znati kako od njih dobiti cvetić devojaštva!

I tako počnem se ja vrzmati oko moje mlađane komšinice - te je pozovem u Novi Sad, kao slučajno, te se nađem u kafiću kad sama dođe da kupi cigarete, te pozovem da uzme pesme koje su zaostale od moje udate sestre, te tu tamo udelim po koji kompliment, sve u stilu:

- Razlikuješ se od vršnjakinja, deluješ zrelije i odraslije.

I naravno, moja lepa komšinica Sanja počne da reaguje! Osmesi pri susretima postanu sve širi i topliji, oči sve sjajnije, a bradavice na sisama sve čvršće. A ja počnem da navijam sa pozivima na kafu i sok, u neko noćno doba, jer, navodno, spadoh sa guzice od pisanja, pa nemam mnogo vremena za druženje, sem u kasnim satima. O, nije ni Sanja bila kuče od juče! Znala je ona šta ću ja tražiti ako dođe, isto kao što je znala da ću ja to dobiti, ako se odvaži na noćnu kafu i sok.

I, jedne subotnje večeri, pozove ona mene putem telefona i najavi se za ponoć. Kao, svratiće kad se bude vraćala iz kafića. U jebote! Sav sam se naoštrio! Na brzinu sam pospremio svoj ćumez, usisao stoletnu prašinu, knjige složio, ohladio sokove, tri puta se okupao, pola bočice mirisa potrošio, a kožu sa lica samo što nisam zgulio brijući se. A o čvrstini mišića među mojim noga ma da ne govorim - kita mi je već od njenog poziva stajala pravo, kao da sto godina nisam ništa jebavao, kao da će mi to jebanje sa Sanjom bit poslednje u životu. Tačno u ponoć pojavila se. Kosa joj je plavo lepršala, ono malo pegica oko nosa jedva se primećivalo, a dve štrčeće izbočine bradavica jasno su govorile da je i sama jedva dočekala susret. Skuvao sam kafu, natočio u čaše hladni sok, odmah navalio! Ljubio sam je po kosi, ruku joj pod majicu zavlačio, gnječio porasle sise. 

- Polako, Marko, polako… - drhtala je, nevešto se braneći.- Istegnućeš mi majicu.

- Jebeš majicu - dreknuo sam, cepajući je sa nje.- Kupiću ti sto majica!

Na Sanji očito nikad niko nije kidao odelo, pa ju je cepanje majice toliko uzbudilo, da sam pomislio da će svršiti i bez prsta na klitorisu, bez kite u sebi! Dahtala je, uvijala u mom naručju, grabila po mojim farmerkama, ne uspevajući da se sa dugmićima izbori. Pomogao sam joj, pa je moj kurac za čas bio smiren u njenoj nevelikoj šaci. Činilo se kao da nije znala šta bi sa njim.

- Drkaj ga… Polako…

I počela je da ga drka. Polako. Gore, dole, uz i niz. A ja sam lice zagnjurio među njene sise počeo oprobani ples jezika i usana - kružio sam oko jedne bradavice, lizao je. Uvlačio u usta, sisao, a onda na drugu prelazio, sve to ponavljao, pa se na prvu vraćao. 0, kako je Sanja jecala! 0, kako mi je kurac prstima stezala! Niz njene sise, preko stomaka, primakao sam se Venerinom brežuljku, nestrpljiv da što pre skinem te njene crne helanke, nestrpljiv da što pre vidim, liznem i onjušim taj nekoriććeni pičić, nestrpljiv da pod jezikom osetim kako joj klitoris raste i nadima se. Povukao sam helanke niz njene noge, zatreptao kad sam ugledao minijaturne, crne gaćice obrubljene finom čipkom, a onda jednim potezom te gaćice iskidao i bacio ih negde u ugao. 

- Kupiću ti sto takvih svilenih gaćica - prošaputao sam, zabijajući lice u zlato dlačica, zabijajući lice među njene noge, ka rumenom raspičju, koje se presijavalo od Sanjinih sokova, od Sanjine strasti i želje.

- To, Marko, to… - zajecala je, kad sam prstima razgrnuo njene usnice na pici i jezikom kliznuo po klitorisu.

Slankasto - kiseli ukus mladog picica, miris oprane zene, raspomamio me je! Jezik mi je divlje lutao po njenom picicu vracao se na klitoris, a prsti desne sake sami su trazili put da se u nju zabiju, da taknu ono magicno, sunđerasto mesto u unutrasnjosti pice, koje je kod svake zene osetljivo, koje je kod svake zene osigurac, koji kad se takne oslobađa cistu energiju… Nisam vise mogao da cekam, nisam! Legao sam na nju, noge joj rasino, da me njima obgrli, da me stegne, da uhvati ravnotezu na leđima, da kukove izdigne i namesti se za prvi ulazak… Glavićem sam klizao po usnicama njene pice, pipavo i drhtavo trazio put i, kad sam ga nasao, malo sam gurnuo, tek da samo glavić uđe, da osetim koliko je uska, koliko je tesna, da osetim koliko je klizava i vlazna, da osetim da je za mene spremna. A bila je! Itekako! Uklizao sam lako, preko nauljanog prolaza, u vrelu dubinu moje mlađane Sanje. Uzdahnula je i nokte mi u leđa zabila, sama se jos malo nabila. Mada sam pomalo gajio nadu da je jos uvek bila devica, nije mi nimalo zasmetalo gto nije bila. Jebi ga, nisam u svojoj triciesetoj mogao odekivati da ću jos koji himen poderati. Proslost je to za moje godine…

- Uuuuu - jeknula je, kad sam joj ga skoro citavog uvalio.

- Uuuuuu, punis me…

Osetio sam elastično stezanje njenih unutrašnjih mišića, povlačenje zidova vagine pred mojim mesnatim klipom. Trenje je bilo toliko snažno, da sam poželeo da vrisnem od sreće - moja mala komšinica imala je najtesniju picu od svih u koje sam do tada imao priliku da stavim kitu!

- Jebi me, jebi me! - molila je, uvijajući kukovima, nogama me na sebe još više navlačeći.

I počeo sam da je jebem! Malo napolje, pa svom snagom unutra, do jaja. A ona je na svaki moj nalet tihim vriskom odgovarala, trzala se, dahtala, stezala me nogama i rukama, ujedala za ramena. Raspomamljen, zgrabio sam njene noge, kolena joj sa ramenima spojio, izdigao se i u nju, raspuklu kao kajsija, zabijao svoje meso, brzo, divlje, sve brže i brže, bez igrica mešanja, bez ikakvog cifranja, samo unutra - napolje, unutra - napolje. A kurac je klizao i klizao, dirao samo dno njene pice, zabijao se u nju, cepao je i rastezao, bivao mleven.

0, Bože, gde je ta mala ranije bila? I, naravno, ta situacija, mlado meso ispod mene, fantastično njeno reagovanje, sve je to uticalo - osetio sam kad mi je iz prstiju na nogama i iz malog mozga istovremeno krenulo, pa sam načinio još nekoliko grčevitih naleta, zabio se u nju i ukočio, u magičnom predtrenutku, treptaj oka pre nego što je iz mene pokuljala sperma. Urlikao sam, svu je slomio stegao u zagrljaju, a ona je otegnuto vrisnula, sama počevši da plovi božanskim sferama orgazma.

lz mene je liptalo, Dunav je jurio, kvasio joj utrobu, zalivao grlić materice, mešao se sa njenim nabujalim rekama sokova. A dvadesetak minuta kasnije, kad smo se povratili, kad smo cigarete zapalili, kad je ona, zadovoljena i sva raznežena, mazila bradavice na mojim grudima, ja sam počeo da mislim o tome da se nisam smeo da se istresem u nju. Jebi ga, mlada je, možda pojma nema o kontracepciji. Ali, kao da mi je misli pročitala, ona je sama rešila moje strahove. Poljubila me je u pupak rekla:

- Čuj, ne moramo da pazimo, ja sam se zaštitila… i, da znaš, bilo je fantasticno!

Došlo mi je da podvrisnem. Ipak nisam. Samo sam sačekao da dovršimo cigarete, a onda sam započeo igru iz početka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti