12°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: happybsc

RADIO SAM KAO SINGER MAŠINA Bio sam naložen k’o zver u sezoni parenja!

Golden Rose ad

Bio sam pre godinu dana na nekom jednodnevnom izletu, čisto malo da se promeni sredina. Krenuli smo busom u šest ujutru. Tako čekićam bus sa drugarom i snimim jednu devojku. Mnogo mi bila poznata. Izvalio sam da je znam odnekud. Setim se da se družila u gimnaziji sa jednim mojim pajtosom iz razreda. Isto smo godište. Bila je nafurana, ali opet nekako kao da nije htela samo to, nego je odavala malo i utisak intelektualke, neke dame. I eto prošlo je dvanaest godina od tada, sad je sretoh.

Meni je iskreno bilo neverovatno. Lepa zgodna, malo jača, ja to volim. Crna, lepe velike oči, pune usne, ma ja nisam verovao. Crna suknja, malo ispod kolena, crne čarape i neke lepe čizme sa višom štiklom. Ma, baš damica. Krenulo se autobusom. Ona negde napred sedi, sa kevom i nekom drugaricom, možda i kumom, nisam pitao.

I šta se dešava… Stigli mi i tamo negde tokom razgledanja grada, priđe ona nekako blizu, a posle će mi objasniti i zašto. Krene priča lagana, ja sam joj objasnio da je se sećam cedeći kroz razvučene osmehe. Govorio sam što laganije, jer je odavala utisak uznemirene ženske, pomalo namrgođena. Iznenada puče neka šala od grupice sa strane, nevezano za nas, oboje smo se nasmejali i opustila se. Počela da priča, da se smeška i opušta. Saznala je dosta o meni, ali i ja o njoj. Razišli smo se tu u gradu, ali sa ciljem da se nađemo u devet uveče na jednom trgu odakle smo se vraćali za Beograd.

HRONIKA

OVO JE BEOGRADSKI PARKING SMRTI: Advokat ranjen, kralj noćnih klubova RAZNET!

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Rasturen lanac prostitucije

UŽAS KOD LESKOVCA: Muškarac izboden pet puta, osumnjičen SIN!

TRAŽILI GA OD SINOĆ: Aleksandar iz Novog Sada nađen MRTAV na Fruškoj Gori!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad