20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

IZAZIVALA JE VULKAN U MENI Uzele ga je u ruke, masirala i - nabola se

Nije Milunka bila neka bomba, pamtim je kao visoku, mršavu ženu. Desilo se da sam je jednom video otpozadi, sagnutu da nešto zasadi, ili ubere (verovatno da izvadi krompir iz svoje bašte) i buknula je želja baš za njom.

Njen sin je bio loš đak i dopalo mi je da mu pomažem iz mnogih predmeta. Odlazio sam kod njih nekoliko puta nedeljno, pa bismo učili zajedno. Sela bi pored mene, prislonila nogu uz moju, što me je neverovatno palilo i površno nadgledala kako radimo domaće zadatke. Povremeno bi nehajno spustila dlan na moje koleno, ili preponu, zbog čega bih odmah potpuno pocrveneo. Jednom, kad je njen sin otišao do toaleta, najprirodnijim pokretima mi je raskopčala šlic, zavukla ruku i uspravila mi kitu. Pa me zakopčala.

- Ovako treba da ti uvek stoji, tako će te devojke više voleti, rekla je i ustala, ostavivši me zabezeknutim.

Kako sam njenom sinu često pomagao, s vremena na vreme bi ponovo koristila trenutke kad ostanemo sami, gurala mi ruku u gaćice, ponavljajući:

- Samo da proverim držiš li ga kako smo se dogovorili...

Mislim da tada pušenje nije bilo mnogo popularno ni kod odraslih, a kamoli kod klinaca. Tako da je naš prvi “seks” bilo najobičnije drkanje. Poslala je sina do prodavnice, da nam kupi neki slatkiš. Čim je izašao, gurnula  mi je ruku u šlic.

- Držiš li ga kako smo se dogovorili?

NE PROPUSTITE

DAČIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Nije mafija tražila podršku od Narodne bibiloteke

Makljali se NOŽEVIMA I AŠOVIMA, ima povređenih: Tuča migranata kod Kikinde

Pojavljivao se sa AUTOMATOM! Novi detalji: Bivši visoki službenik MUP UKLANJAO KRVAVE TRAGOVE Velje Nevolje!

SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Stefanović poručio: Hapšenjima nije kraj! (VIDEO)

Njena ruka je obuhvatila moja jaja, pa zatim i kitu. Blesavo sam klimnuo glavom, na šta se ona grohotom nasmejala, gurajući i drugu ruku u moje gaćice. Erekcija je bila očigledna. Gledajući me u oči i smešeći se, jednom rukom mi je premetala jaja, a drugom nežno prevukla kožicu preko glavića. Trebalo je svega nekoliko sekundi da eksplodiram u njenu šaku. Ne puštajući me, nastavila je da mi drka, i ubrzo sam svršio još jednom.

Mislio sam da ću se onesvestiti. Bilo je to nešto najlepše što sam doživeo u dotadašnjem životu. Dok se njen sin vratio, izdrkala mi je još jednom, pažljivo izvukla ruke, obrisala ih kuhinjskom krpom, pa istom krpom i mene, šeretski se smejući:

- Uvek ga drži uspravno. Zapamti...

Bližio se kraj školske godine i obaveze su porasle. Moje ocene su bile odlične, ali nekoliko prijatelja je bilo baš u problemu. Pomagao sam koliko sam mogao, ali prosto nisam stizao na sve strane. Kako se sam nije mnogo trudio, Milunkin sin je bio u najtežoj situaciji. Radio sam s njim skoro svakog dana, ali pomaci su bili minijaturni.

Milunka se zabrinula da bi mogao da ponavlja razred i prilično se upinjala da ga nekako spase. Terala ga je da uči po cele dane, a kad bih došao da mu pomognem, uvek je sedela s nama, bodrila ga i prekorevala. Iako smo nas dvojica bili dobri prijatelji, godilo mi je pre svega njeno prisustvo. Uvek bi sela uz mene, naslanjala se, držala mi vreo dlan na butini. Kad bi se on makar na tren odmakao, uzimala bi me za kitu i ponavljala večno isto - “Drži ga uspravno!”

Bila je udata za omanjeg debeljka, koji je uz to bio i priglup. Nikako mi nije bilo jasno zašto ga je izabrala, jer je kao mlada sigurno bila lepotica. Mnogo kasnije, u vojsci sam imao kolegu koji je podsećao na Milunkinog muža po mnogo čemu. Kad sam kod zajedničkog kupanja uočio koliku kitu ima, odjednom mi je sinulo – verovatno je Nebojša, kako se Milunkin muž zvao, upravo zahvaljujući tome i dobio takvu ženu... Na kraju juna, uz neopisive napore, moj drugar je uspeo da popravi većinu ocena, ali ostala su dva keca, koja je trebalo popraviti u avgustu. Bio sam razočaran, ali pomalo i radostan što ću povremeno dolaziti kod njih i viđati Milunku. Prvih dana raspusta, pristigao sam da dogovorimo kako ću mu pomagati tokom ferija.

Napolju je bilo prevruće i Milunka je bila u kratkoj suknji i providnoj majici. Njene sise, nesputane brusom, mamile su moje poglede

Sede pored nas, sa onom običnom, platnenom kuhinjskom krpom u krilu, pokušavajući da prati ono o čemu smo učili. S vremena na vreme, podigla bi pogled s knjiga i svesaka, pravo u mene. Ćutke bi me gledala. Zacrveneo bih se do ušiju. U jednom trenutku ustade, dohvati novčanik, izvuče par novčanica i mog drugara posla po kokte i slatkiše u prodavnicu. On spremno ustade, i zato da bi se njegove muke oko učenja prekratile. Otrča i mi ostadosmo sami, u prohladnoj polutami njihove dnevne sobe. Ona ponovo sede pored mene i široki osmeh obasja njeno lice. Spusti ruke na moje međunožje, otvori mi šlic da proveri kako držim kitu.

- Vidim, dobro ga držiš. Bravo! Tako i treba...

Nije me puštala i erekcija je buknula u njenoj šaci. Kao da se ništa ne dešava, gledala me je u oči i govorila o tome kako je veoma zahvalna što pomažem njenom sinu, sve vreme lagano mi drkajući. Činila je to s dva prsta, stežući me ispod korena glavića, pa nežno naviše. Nije mi dugo trebalo, naravno. Čim je osetila nadolaženje sperme, dohvati krpu, pokri njome glavić i svrših, tresući se. Nije prestajala ni na tren da me masira. Produžila je i tiradu o tome kako će mi se svakako odužiti i molila me da nastavim da radim s njenim sinom. Nisam je slušao, jer su njeni pokreti, iako nežni i spori, ubrzo ponovo proizveli novu fontanu iz mog glavića. Ne prestajući da priča i osmehuje se, pažljivo je pokupila spermu u krpu, drkajući mi neumorno i dalje. Kad sam svršio još jednom, ona se zasmeja veoma glasno:

- E, baš imaš toga, reče.

Smesti krpu nazad u krilo i dohvati me obema rukama. Jednom mi je snažnije masirala jaja, a drugom prevlačila čitavom dužinom kite, snažno stiskajući glavić kad bi kliznula uz njega

Iskočiše bezbrojni svetlaci, izvih se iz stolice, a ona ponovo zgrabi krpu i u nju pokupi novu količinu sperme. Svalih se u stolicu, kad začusmo korake. Hladnokrvno, pažljivo me obrisa, pa vrati nazad u gaćice. Motajući krpu u rukama, nežno me poljubi u obraz i ustade baš u času kad je drug ušao s kesom iz prodavnice...

Moji časovi su bivali sve duži. Dolazio bih obično za vreme najvećih vrućina. Uvek je bila tu, pazila da me njen sin sluša i trudi se. Ako bi se samo na tren odmakao, nameštala bi mi kurac i naslanjala sisama na rame, ili moje grudi. Ako bi, kad bih došao, pored nas sela s kuhinjskom krpom u krilu, znao sam šta sledi. I unapred se radovao novom seksualnom iskustvu. Drhtavim glasom bih objašnjavao nove lekcije, čekajući kad će ga poslati po koktu, kako bismo desetak minuta ostali sami. Izvukla bi me iz gaćica i drkala dok se on ne vrati, puštajući da punim onu krpu. Na kraju bi me vratila u gaćice i nežno poljubila u obraz, namigujući. Ponavljalo se to dva, tri puta nedeljno i s nestrpljenjem bih tragao za krpom u njenom krilu...

Bilo je sparno veče i igrali smo fudbal. Bilo nas je dvadesetak, uvek je neko čekao da uđe u igru. Kad bih morao da izađem, kako bi ušao neki drugi dečak, pogodi me pomisao da je možda Milunka sada sama. Niko nije obratio pažnju da moj odlazak, uostalom – jedan kandidat za ulazak u igru manje je uvek poželjan. Onako znojav, gotovo potrčah niz ulicu u polumraku. Nekako se suzdržah da pored njihove kuće prođem najmirnijim mogućim korakom.

Ulica je bila pusta i kako nikog nije ni u njihovom dvorištu, nastavih razočarano niz ulicu još nekoliko stotina metara, naglo se okrenuh, pa nazad. Najsporijim korakom, vraćao sam se ka igralištu, duboko razočaran. Kad ponovo naiđoh na njihovo dvorište, grozničavo bacih kratak pogled, pa glumeći ravnodušnost nastavih gledajući pravo pred sebe. Tiho me zovnu po imenu. Zastadoh, ozaren. Oslonjena gornjim delom tela na prozorsku dasku, u beloj majici koju sam često imao priliku da vidim, rukom me pozva da uđem. Drhtureći, munjevito otvorih kapiju i šmugnuh u kuću. Bila je u polumraku, nijedno svetlo nije bilo upaljeno. Pojavi iz dečje sobe okrenute ulici, iz koje me je i pozvala. Mogao sam jasno da vidim kako njene bradavice napinju majicu.

- Ha, ti to mene tražiš??

Zamucah nemušto izvinjenje i objašnjenje...

- Zaželeo si se, jel da? Pa, neka, neka, pravi muškarci to vole.

Priđe mi i snažno me zagrli, mirišući mi kosu. Zadrža me u zagrljaju nekoliko trenutaka, dovoljno da mi kurac poskoči. Naravno da ga je odmah osetila

- Hajde, dođi - tiho mi reče.

Povede me za ruku u dnevnu sobu, u kojoj smo uvek učili. Grozničavo sam očekivao da potraži onu krpu, ali ona sede u stolicu i postavi me ispred sebe. Otkopča mi pantalone.

- Da vidimo držiš li ga kako treba.

Stajao sam ispred nje, gledajući kako mi zavlači ruku, uzima ga čitavom šakom, zatim mi i spušta i gaćice. Obuhvati mi tom rukom jaja, a onom drugom, ponovo s dva prsta, kažiprstom i srednjim prstom, prihvati glavić. Zažmurih, u ekstazi. Otvorio sam oči na nekoliko trenutka pre nego što ću svršiti, ona zastade i obe ruke ukloni s mog međunožja. Kao u usporenom filmu, zadiže svoju majicu i prevuče je preko glave, pa je baci na krevet. Ostade golih sisa! Zapanjeno sam gledao u najlepši prizor na svetu. Dve dugačke bradavice i tamne oreole opčiniše me. Nastavi da mi drka. Nakon svega nekoliko trenutaka, iz mene pokulja.

Zapanji me naginjući se tako da mlaz za mlazom iz moje nutrine sjuri među svoje sise! I po njima. Razrogačenim očima sam pratio kako lagano curka niz njeno poprsje, dok se ona, ne obazirući se na to, usredsredila samo na moju kitu. Nije trebalo dugo i novi mlazevi završiše na njenim sisama. Nasmeja se glasno, pa me dohvati čitavom šakom, ne prestajući s pokretima gore-dole. Gubio sam se i u vremenu i u prostoru. Potpuno je gospodarila mojim međunožjem - izlio sam se još dvaput, zalivajući joj sise sada već obilno poplavljene spermom. Ne puštajući me iz ruku, konačno se nagnu, pa me kratko poljubi u vrh glavića.

Taj ovlašni dodir je bio dovoljan da svršim još jednom, ovog puta pravo u njeno lice! Preplaših se i ustuknuh, pokušavajući da koraknem unazad, s pantalonama oko zglobova, ali me ona čvrsto zadrža. A, onda se desi nezamislivo - prisloni ponovo usne uz moj glavić, ne puštajući me iz ruku, pa dopusti da u njena usta klizne njegov gornji deo.

PROČITAJTE JOŠ

SKANDAL DRMA HRVATSKU: Roditeljima preti zatvor zbog zanemarivanja dece - Nisu ih vodili kod lekara!?

PRAZNIK PORODICE, MIRA I SLOGE U DOMU: Danas se slavi prepodobni Ksenofont i Marija

Dr Tiodorović OTKRIVA kada će kraj: Nema opuštanja, brojke i dalje visoke

Zapalio se kamion, OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ na Ibarskoj

Polako spuštajući ruku naniže, uvodila me je sve dublje u svoja usta. Konačno, smesti me čitavog! Sisala me je, milijući mi guzu oslobođenom rukom, ne prestajući da mesi jaja. Zažmurih ponovo i iz mene, pravo u njeno grlo, na nepca, pokulja nova masa. Stideo sam se i nisam znao šta ću s rukama. A, ona ga je držala u ustima i izvlačila još i još, povlačeći kao kroz slamku. Smirih se i ona polako kliznu nagore, uz kurac. Pogleda me u oči, nekako se čudno smeškajući, pa otvori usta i niz njenu bradu, pomešana s pljuvačkom, moja se sperma ponovo izli na njene sise.

- Izvinite, izvinite, pokušah nešto da kažem, ali me ućutka neznatno snažnijim pritiskom na jaja.

Otpusti mi kurac i obe ruke obrisa o goli stomak, pa mi podiže gaćice, pažljivo namesti kurac da stoji uspravno, zatim i pantalone. Ustade, onako umazana, nagnu se ka mom licu i ovlaš me poljubi u obraz.

- Hajde, idi sad, prošaputa.

Trudeći se da nekako skrenem pogled s njenih sisa umrljanih spermom, nesigurno koraknuh prema izlazu. Kad sam zatvarao vrata za sobom, okrenuh se da je još jednom pogledam. Učini mi se da prstom povlači preko sisa, čisteći spermu, sve do usta i da ga oblizuje.  Mada, možda mi se to samo učinilo...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti