28°C

Beograd

Photo: freepik javi_indy

Izvor: happybsc

TO SNAJKA, UDRI! Pokušala sam da se izmaknem, ali je duboko tonuo u meni

Zovem se Ana imam 26 godina, ovu priču moram nekom ispričati a ovako mi je najlakše ko zna zašto. Udala sam se pre 5 godina za Mišu posle kratke i burne veze, beše mi prvi muškarac, seks je bio sjajan i ljubav velika. On je 10 godina stariji od mene. Ubrzo otiđosmo u veliki grad kod prijatelja njegovog oca, veoma bogatog i poštenog čoveka, kojeg upoznah na našoj svadbi inače udovca Velju od 65 godina koji sam živi u velikom stanu u samom centru grada. Mišu su odmah zaposli u jednoj velikoj prevozničkoj firmi na međunarodnoj špediciji a smestili smo se kod njega pošto mu je  potrebna pomoć u kući a prostora ima u i previše.

Ja sam se bavila kućnim poslovima dok mi je muž bio odsutan družeći se sa čika Veljom. Bio je to jedan fin kulturan gospodin, bivši sportista koji je mnogo mlađe izgledao, kome je supruga umrla pre nekoliko godina a dece nisu imali. Kako je vreme prolazilo sa Veljom sam bila sve prisnija a odnos drugarski. Razgovarali smo o svemu i svačemu, Miša je često odsutan i po mesec dana pa me samoća ubijala a i žalja za nežnošću i seksom. Mišinim dolaskom to je prestajalo ali njegov posao je bio takav a decu nismo još želeli dok se bar malo ne skućimo.

Posle 6 meseci u vreme jednog od njegovih dužih odsustva osetila sam jaku seksualnu želju koju više ni samozadovoljavanje nije moglo ugasiti, jednostavno potreban mi je bio muškarac. Krenula sam da se istuširam potpuno gola i na vratima naišla na Velju koji je izašao iz kupatila samo u gaćicama, zaprepastih se! Imao je sjajno telo a pogled mu se spusti na moje nabrekle grudi i reče:

- Prelepa si mačkice dođi da pogledamo neki film ako ti se ne spava.

Pobegoh u kupatilo zbunjena i uzbuđena, istuširah se obukoh bade mantil i uđoh u dnevnu sobi gde je on gledao nekakav film, reče mi da sednem pored njega i da zna kako mi je u tim godinama bez muža, jer je i sam bez žene 5 godina ali ipak njegove godine. Posle kraćeg razgovora poče me milovati po ruci i osetih da moram pobeći ali vrelina iznutra me sprečavala, mogao je deda da mi bude a želela sam ga. Prepustih se kao  gledanju filma a osećala sam svaki njegov pokret na mojoj ruci, pomisli “pa imam samo 21 godinu a on…”. Njegova ruka skliznu na moje koleno i poče ga milovati.

- Ne radi mi to molim te - rekoh ali osetih usne na svom vratu, mantil spade sa mene i izgubila sam svaku kontrolu.

Usne mu se nađoše na mojim grudima, stomaku, legoh na leđa opijena i osetih ono što nikad nisam poljupce na mojoj sad već vlažmoj maci i moju guzu u njegovim rukama, ono što mi je radio jezikom beše nešto najlepše što sam dosad osetila, svrših uz naviđenu vrisku, malo dođoh sebi izvukoh se iz njegovog zagrljaja ustadoh, videh ogromnu nabreklinu na njegovim gaćicama i veliku fleku na njima mislila sam da u tim godinama muškarci...

- Tako si slatka - reče mi.

I pobegoh u svoju sobu i pomislih “što uradih pa imam muža” ali on beše daleko. Nedugo zatim tiho se otvoriše vrata uz pitanje:

- Mogu li?

Uđe Velja, ništa ne odgovorih i njegovo telo se nađe uz moje, videh mu požudu u očima osetih polubac na usnama i ruke po celom telu, uze mi ruku i spusti na svoj nabrekli kurac, prvi put osetih drugog osim muža a ovo u ruci bilo veoma debelo i dugo. Moje telo nestade ispod njegovog, moje noge se instiktivno raširiše i on se nađe među njima, usne mu vešto kliziše po mom vratu i grudima a kurac mu milovaše moju spremnu macu.

- Ženu nisam imao godinama, ti si predivna mlada ženka za parenje i nisi za moje godine ali ne mogu ovo pustiti, prelepa si mila.

Više ga nisam cula prepustila sam se tom starom iskusnom liscu. Lagano je kliznuo u mene I neznim pokretima tonuo sve dublje ,uzivala sam kao nikad osecala sam ga u duboko u sebi navarovatno nabreklog ,udarci po mojoj maci bili su sve snazniji ,svrsila sam veoma glasno uz njegove sapate I snazno zabijanje uda u mene ,milovala sam ga po guzi I leđima  telo mu je pocelo podrhtavati osetivsi to uleteh u najduzi orgazam ikad ,nakako ga uhvatih za tvrda jaja I utom momentu osetih vrelinu koja me ispunjava ,shvatila sam da on svrsava u mene.

- Nemoj unutra - pokušah se izmaći ali njegov stisak to nadozvoli.

Bla sam puna njegovog semana a to nikad nisam osetila jer je Misa uvek to radio napolju. Izvuce ga napolje ,spusti glavu na moju macu I poce je lizati I sisati zatim se podize I spusti poljubac na moje usne ,tad osetih ukus njegove sperme u ustima I prosaputa:

- Želeo bi te oploditi ali da mi je bar 30 godina manje ,znas maco da nemam dece, bila si divna.

I izađe napolje, ja ostadoh sa strahom I kajanjem ali kad sam se dodirnula dole i osetila seme koje curi ni moju guzu I razmazala ga po maci sve je proslo a ovo seme u meni me jako uzbuđivalo jer sam konacno osecala da me neko posedovao I ostavio trag u meni ,to je bilo novo veoma napaljujuce iskustvo za mene .Kad sam se ujutro probudila osetila sam jak meni do tad nepoznat miris sperme koja je prenocila u pici ,otisla u kupatilo I sredila se.

Velja je vec bio ustao I skuvao mi kafu koju popismo uz neobaveznu pricu ali shvatih da nista vise nece biti isto ,do dolaska Mise jos nedelju dana a ja sama sa drugim .To vece me odvede na veceru I uz vino I muziku provedosmo divno vece, po povratku kuci opijena svim I svacim nađoh se ponovno u njegovom zagrljaju ovaj put bez ikakvih kocnica odvukoh ga u svoj krevet .Poceh ga ljubiti I cepati odecu sa njega ,ubrzo ostade potpuno go a na mojim usnama osetih njegov ukruceni ud, moje prvo pusenje trajase kratko jer mi on podize glavu I rece:

- Neću da ti svrsim u usta pored te tvoje lepotice dole.

Skidoh gaćice i sedoh na negov nabrekli ud i već posle nekoliko uboda osetih vrelo seme kako mi ispunjava unutrašnjost moje vrele mace zatim me okrenu na leđa i poče da me sobu po njoj kao predhodne večeri i ubrzo doživeh prelep orgazam sa njegovim jezikom na mojoj mačkici. To beše prva noć provedena sa njim u krevetu i znala sam ne i poslednja na sve sam zaboravila. Ta nedelja dana bila je moj medeni mesec, vodio me kojekuda uživali smo i tucali se. Kad se Miša vratio uhvatio me strah i ponovno kajanje zbog sveg ovog ali sa njim u krevetu sam ponovno osetila onu strast i želju, bilo mi je lepo on je mlad, snažan i sirov ali neiskusan, poželela sam njegovu spermu u sebi i to mu rekla. Ali, on mi reče:

- Sačekaj još malo ljubavi dobićeš je.

A ja nisam mogla vise bez tog osecaja da me muskarac poseduje do kraja I posle seksa se nisam osecala potpuno zadovoljenom kao sa Veljom.Tako je proslo jos dva meseca ,seksa sam imala koliko hocu sa obojcom I stvarno sam uzivala stari udovac  me punio semenom I lizao a Misa zestoko tucao I dovodio do orgazma iznutra.

Jedno vece dok smo svo troje sedeli Velja rece da planira da provede 10tak dana u Budvi pa ako nemamo nista protiv da ja pođem sa njim posto Misa ide na put ,slozismo se mada videh da moj muzic malo pocrveni I to vece mi isprica za dogovor o kojem nisam ni sanjala a vec sam bila upletena .

- Znaš mila Velja želi da mu rodiš dete zauzvrat nam nudi ovaj stan i lokale od kojih možemo dobro da živimo i neće nam više smetati s tim što, po njegovoj smrti, nasleđujemo sve ostalo.

Da mi je to rekao pre sveg ovog poblegla bi bez obzira ali ovako sam se zamislila. Otiđoh lekaru koji me pregleda i rece da sam zdrava I plodna i ako zelim dete sledece nedelje ne odvajam od muza. Posle dva dana nađoh se u Budvi sa Veljom koji mi se celo vreme izvinjavao sto je krio taj bezobrazni dogovor I prizna mi da mu je lekar rekao da je potpuno spreman za ovo sto namerava da mi uradi ,bila sam rezervisana I on nije navaljivao ali to je kratko trajalo jer već sutra uvece osetih njegovu ruku na svojoj i kao poslušna kuckica pođoh za njim u njegovu sobu zabrinuta ali jako uzbuđena.

Primetio je to I bio veoma pazljiv I nezan ,polako me ljubio I  svlacio ,ubrzo ostadoh potpuno gola osecala sam njegove poljupce svud  po telu ,odvede me u kupatilo skide sve sa sebe I zajedno zavrsismo u kadi punoj vode uz obostrano milovanje gotovo svrsih ali me on uze I odnese I krevet I spusti glavu na moju picu ,nisam dugo izdrzala svrsila sam .

Osetila sam njegove usne kako klize preko mojih grudi i vrata dok je njegov nabrekli kurac klizio po mojoj vreloj pičkici, zadnjom snagom pokušah da se izmaknem ali njegov ud je počeo da tone u mene a ruke čvrsto stežu oko struka, znala sam da sam plodna a isto tako da on nije svrsio 15 dana ,poceh ga moliti da mi to ne uradi ali moje telo mu se potpuno predalo ruke su nekontrolisano klizile po njegovim leđima I guzi , noge obavijene oko njega  misli sa Misom koji me do ovog doveo .

Svaka nežnost je prestala, Velja me tucao životinjski osećala sam ga duboko u sebi. Njegovo telo ja podrhtavalo, velika nabrekla jaja su šamarala moju guzu osetih kako mi njegovo seme puni picu, ta vrelina me dovede do vrhunca i svršismo zajedno. Dugo je još ostao u meni šapućući mi kako sam divna, bio me je strah što sam jako uživala u ovom. Narednih dana tucao me i ljubio svakodnevno uživala sam u svakom trenutku već mi je i koža mirisala na njegovu spermu.

Po povratku kući Miša me dočekao pomalo zabrinut tražeći da mu ispričam šta je bilo ali mnogo toga prećutah, dok me je tucao osetila sam da nisam više samo njegova jer je Velja ostavio mnogo dublji trag u meni a po izostanku mece i ćerku Maju koja se rodila devet meseci kasnije ali tom nije kraj…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti