28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

NADMETANJE DVOJICE VRSNIH UDARAČA Čas me dohvatio jedan, čas drugi, a ja sam samo pucala

To jutro sam se probudila jako raspoložena. Sanjala sam neverovatan seks sa mojim dečkom i kad sam se probudila primetila sam kako sam vrela i napaljena. Počela sam da trljam međunožje, da trljam klitoris. Prstima sam ulazila u vrelu macu i stenjala. Ubrzo su mi prsti postali nedovoljni i ustala sam do svoje fioke u kojoj držim vibrator. Gurnula sam ga do kraja i uključila. Sa svakim pokretom glavića u meni i onog fantastičnog dodatka za draženje klitorisa pomišljala sam kako je vredeo i svaki santimetar dat za tu famoznu igračku. Ubrzo sam svršila.

Ustala sam i uzela telefon. Zovem momka Sašu. Javlja se. Pričam mu sta sam sanjala i molim ga da dođe do mene. Kaže da ne može jer ima puno da uči i da bi mu oduzelo puno vremena da dolazi kod mene i da se vraća, jer mi studiramo u različitim gradovima. Ja mu kažem da sam ga jako željna i da mi treba da me dobro izjebe. Kaže mi da se snađem i da on nema ništa protiv da ja sebi nađem neki kurac za danas. Pitam ga da li to stvarno misli? Potvrdio je. Rekoh dobro, a nemoj posle da mi se ljutiš. Kaže da ga je jako napalilo to što sam tako željna kurca i da bi sad strgao sve sa mene.

NAJVAŽNIJE DANAS

VREMENSKI ROLERKOSTER: Spremite se, još danas toplo, a od sutra PONOVO ZIMA!

POLITIKA IZBACILA "DARU": Ovo je sramota, sada i zvanično - srpski film NIJE NOMINOVAN za Oskara!

STANJE NA PUTEVIMA: Kiša i mokri kolovozi, ujutru i uveče magla

LEPE VESTI IZ NOVOG SADA: Za 24 sata rođeno 26 beba!

Vernici i crkva se danas slave Prepodobnog Jefrema Sirina: Pročitajte ovu MOLITVU

VELIKA ČAST: Nikola Jokić u Kući slavnih

Vodimo jedan kratak pokvareni razgovor i seksamo se preko telefona. Kad smo završili razgovor, ja pozovem svog bivšeg sa kojim sam zajedno na faksu. Pitam ga šta radi, kaže da uči. Da li bi volio da se preslušamo, i da mi objasniš par stvari? Kaže da hoće. I ja mu kažem da navrati popodne do mene. To prepodne je čini mi je trajalo kao čitava večnost. Zvala sam dečka i rekla mu da sam zvala bivšeg da zajedno učimo i rekla da mi ne pada na pamet da ništa otvaram osim njegovih pantalona i da se kresnem sa njim. Pitam ga:

- Da li možda želi da ga nazovem kad budem sa Akijem?

- Obavezno, jer želim makar preko telefona da čujem kako uživaš! - kaže.

Sat pre dogovorenog otišla sam na jedno dugo tuširanje i pripremanje svih delova tela za jebanje. Kad sam izašla namazala sam se cela losionom i obukla kompletić od crnih čipkastih tangia i brus-majicom, i uske crne prozirne helanke koje su utegle mi noge i guzu. Jako sam se namirisala omiljenim parfemom i sva sam mirisala na greh. Aki zvoni na interfonu. Kažem mu da se popne i uđe sam jer sam zauzeta. Odlazim u spavaću sobu, ostavljam vrata širom otvorena i sedam na ivicu radnog stola i prekrštam noge. Maca mi vrelo pulsira. Ulazi i pravo iz hodnika vidi me i zastane mu dah. Klizim prstima niz noge i pogledom ga proždirem. Ne zna gde će pre da gleda ili u moje grudi ili noge. Pogledam ga drsko i kažem:

- Sad znaš što sam te zvala!

Prilazi mi. Krećem mu stopalima uz telo i još više me uzbudi kad osetim da mu je ukrućen. Obavijam ga nogama oko struka i privlačim ka sebi. Rukama mu obuhvatim glavu i spustim na moje grudi i govorim:

- Danas želim da me dobro tucaš, da se prisetimo starih dana!

Miris mojih grudi i vrelina mojih butina ga opija. Ljubi mi vrat i šapuće na uvo:

- Tako sam te se uželio. Da vidim šta si u međuvremenu naučila!

Rukama mi gnječi guzu. Skidam mu košulju. Već je oslobodio moje grudi i ljubi me i liže bradavice. Ljubimo se i grickam mu usne. Osećam kako su mi gaćice natopljene sokovima iz željne pičkice. Stavljam mu ruke između butina, kurac mu jako pulsira. Otkopčavam mu farmerke, padaju na pod. Iz bokserica mu izvlačim kurčinu vrelu i napaljenu, u punoj veličini. Pulsira mi u ruci. Drkam mu polako kurac. On mi liže stomak. Zatim podiže mi noge i gricka me za butine preko helanki, i preko njih oseća kako sam vlažna i kako mi pičkica miriše. Skida mi helanke niz noge i liže mi listove. Kad vidi tangice, kako mi dobro stoje kita mu provri. Širim noge i on počinje da me liže. Sklanja mi gaćice u stranu, liže me dole, klitoris, usmine, jebe me jezikom. Stenjem napaljena i gladna kurca.

Sastavljam stopala oko njegovog kurca i tako mu ga drkam. Sav mi se prepustio, uživa i stenje. Kad se do kraja napali privužem ga ka sebi

- E, sad je vreme da me pojebeš. Jako sam ja kurvasta, ti to nisi znao, i sad me pojebi tako da se osećam kao kurvica! - šapućem mu.

Skida mi gaćice. Ulazi u mene. Prvo polako i samo glavićem a onda sve brže i dublje. Glasno dišemo, stenjemo, i dodirujemo se vrhovima jezika. Sad ja ustajem, njega naslanjam na sto i naslonim se guzom. Stavim mu kurac između guzova i tako ga drkam. Njegov kurac podmazuje mi ulaz u guzu. Namešta mi ga na ulazu pičkice a ja se onda nabijem na njega, tako da me je celu ispunio, a ja sam od zadovoljstva vrisnula, a on je glasno zastenjao. Drži me za struk i navlači na sebe. Tako volim da se tucam od pozadi, kad tako duboko ulazi kurac u mene. U zanosu, podižem glavu i vidim nekog kako viri. Ostajem bez daha, pravo sam se prepala. Tad sam se setila i da sam trebala da ga nazovem i sve, ali ja kad vidim kurac ispred sebe na sve zaboravim. Tad vidim da si go, i da drkaš kurac. Shvatim da si ti namerno sve ono rekao, jer si želio nešto jako vrelo. Kad vidim koliko si se napalio i da ti je kurac veći nego ikada, još više se napalim. Shvatam da me čeka nešto žestoko. Srećna što imam tako super dečka, i što je moj S. Spreman na sve da me usreći u svakom pogledu, a naročito seksualnom, nastavim da se nabijam na A. Uzimam mu kurac, stavim ga između guzova i kažem:

- Hteo si da vidiš šta sam naučila? Jebi me u guzu! To sam sa sadašnjim dečkom otkrila i fantastično je!

Aki me gleda napaljeno i govori:

- Stvarno si kurvastija nego pre, a mislio sam da od onoga nema boljeg. Jebaću te kao pravu kurvicu!

Oprezno ulazi u guzu, prvo glavićem a onda sve više i više. Još mu je veći doživljaj i uživa. Kako mi je pičkica slobodna, prilazi mi Sašu. Kad Aki vidi da je Sašu tu prepadne se i stane. A Sašu mu kaže:

- Nemoj ni slučajno da ga vadiš! Ona danas mora da bude dobro izjebana!

Osećam se tako droljasto, krv je provrila u meni kad shvatih da su tu dva muškarca koja će sve uraditi da mi bude dobro. Još ih i dobro poznajem, i budem ona prava ja i da ispoljim te svoje seksualne apetite. Saša stavlja moje ruke na njegov kurac i kaže mi da da drkam dok mi on zabija prste u pičkicu i jebe me prstima. Nabijam se guzom na Akija dok mi Sašini prsti ulaze duboko. Sašin kurac drkam jako i brzo. Aki je blizu svršavanja i kaže da se pomerim ali mu Saša onako pajtaški sugeriše da mi svrši u guzu jer "ona je kurvica i voli to". Osećam kako mu se kurac grči i prazni u moju guzu, i ja svršavam Saši na prstima stenjući glasno i pogubljeno. Aki vadi kurac iz moje guze, sa kojeg curi sperma. Saša mi govori :

- Ajde, slobodno mu poliži, znam da želiš to! Ajde, klekni na kolena da nam pušiš istovremeno. Znam kako voliš tvrde kurčeve.

Kleknem i oni mi priđoše sa desne i leve strane. Uzimam ih oba u ruke i drkam istovremeno, oblizujući čas jedan čas drugi glavić. Stavljaju mi obojica kurčeve na jezik i ja uživam osećajući kako pulsiraju mi na jeziku i rastu da bi me opet dobro pojebali. Moj Saša mi kaže da se naslonim na kolena i laktove, jer će da me jebu kao pravu kučkicu. Mmm, jako volim ovaj položaj, i odmah se napravim tako na krevetu. Saša mi prilazi spreda, stavlja mi kurac u usta.

Jebe me, onako kako on najbolje zna. Uhvatio me za vrat i nabija mi kurac do kraja. Gutam ga čitavog

Za to vreme Aki se spustio otpozadi i liže mi klitoris. Osećam njegov dah na mojoj pičkici. Istovremeno mi gura prste i u pičkicu i u guzu. Počinjem da stenjem i još bolje gutam Sašin kurac. Nabija mi jako kurac, dok se Aki namešta kurcem na moju pičku i jebe me otpozadi jako, strasno, brzo. Saša mi svršava usta i puni ih spermom. Gutam je i onda mu oblizujem glavić. Aki me naizmenično tuca u pičku i u guzu, a Sašin kurac mi ponovo raste u ustima. Više i ne mogu da stenjem, sva pogubljena svršavam. Njihovi pokreti su tako usklađeni da sam uvek popunjena. Aki vadi kurac i svršava mi po guzi i leđima. Osećam se kao najveća drolja, dok se sperma sliva niz mene.

Saša me okreće na leđa i spušta se između mojih nogu. Kaže Akiju da mi stavi kurac usta, jer želi da vidi kako je to kad njegova vrela jebačica (kako me inače zove) puši nekom drugom. Jedna noga mi je na Sašinom ramenu a druga oko njegovog struka, i uživam dok mi tako rastura pičku. Gledam Sašu kurvasto i drsko dok ližem Akijev glavić i dok mu ga drkam. Vidim kako se njih dvojica nadmeću, ko će me bolje pojebati. Svršavam pod naletima Sašinog kurca i svršavam mu na kurcu. On ga ne vadi dok i on ne svrši u mene. Skoro istovremeno i Aki svršava puneći me spermom.

PROČITAJTE JOŠ

Danas stiže još pola miliona kineskih vakcina

DANAS počinje isplata UVEĆANIH PENZIJA

OGROMNA CIFRA: Španija premašila više od tri miliona obolelih od korone

 Saša i dalje vodi glavnu reč u ovoj ludoj igri i kaže da još nije gotovo i da se okrenem na bok. Na izmaku sam snage ali ne želim da prestane ova igra, o kojoj sam maštala, ali skriveno. Želela sam da uživam u njoj dok god su oni raspoloženi da mi ugađaju. Ležimo na boku sve troje. Licem sam okrenuta ka Saši, ljubim ga. Po meni putuju njihove ruke. Sašin kurac je na mojoj pičkici a Akijev na guzi. Ja sam na sedmom nebu dok me oni njihovim glavićima trljaju. Pružam jednu ruku spreda, drugu otpozadi i drkam im kurčeve. Njihove usne i ruke svuda po meni. Dovode me do ekstaze.

Sada Saša leže na leđa i kaže mi da ga opkoračim licem okrenuta ka njemu. Nabijam mu se na kurac. Saša mi širi rukama guzove i kaže Akiju da mi ga stavi u guzu jer hoće da me dobro napune. Zna on kako ja volim da sam dobro popunjena. Imam osećaj da se njihovi glavići sudaraju u meni. Aki me je uhvatio za sise i nabija mi kurac u guzu. A Saša me drži za guzu i nabija mi kurac u pičku. Naginjem se i palacam jezikom po Saši dok mi Aki liže leđa. Svršavam više ni sama ne znam koji put dok mi sokovi cure niz Sašin kurac. Oni istovremeno svršavaju u meni puneći me spredi i otpozadi spermom.

Ležim na krevetu pogubljena. Ne verujem šta se dešavalo u mom stanu danas. Ovako nešto sam gledala samo u pornićima i nisam mogala da verujem Saši kad je rekao da je on tu da ispunjava sve moje pokvarene želje. Ostala je samo uspomena na neočekivani ali fenomenalni seks u troje, šteta što nismo se snimali. Ja sam i dalje sa Sašom, uživamo u našim igrarijama kao nikada do sada. Svaki dan je neko novo iskustvo. Nisam mu ni ja ostala dužna. Vratila sam mu to tako što sam dovela jednu devojku kod nas u krevet. Bilo je fenomenalno, samo što osim uspomene imamo i vizuelni podsetnik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti