18°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

MORALA JE DA BUDE KAŽNJENA Želeo sam da je vežem i ne puštam iz zagraljaja strasti

Dopuzala je do mojih nogu gledajući me ponizno u oči i znajući da će biti kažnjena. Kažnjena zato što jebeno dobro izgleda. Velike, čvrste grudi, perverzne usne, pogled koji mami…

Sedeo sam go. Zavaljen u fotelji desnom rukom sam drkao svoju, već uveliko čvrstu kurčinu, dok sam u levoj držao čašu sa viskijem. Došla je do mojih stopala i počela da ih liže i ljubi pohotno. Svaki dodir njenog jezika budio je u meni želju da uđem u nju žestoko, da joj pokažem da nisam kao ostali džukci koji su je imali ili maštali da je imaju, da sam jedan, jedinstven, iznad svih! Ali, bilo je još rano za to. Morala je da zasluži. Stavio sam desnu nogu na njeno rame i odgurnuo je grubo dok se pela niz moju nogu ljubeći mi butine.

- Polako kučko! Ne tako brzo. Neće ti pobeći nigde.

- Izvini - procedila je gotovo plačnim glasom i četvoronoške dopuzala do mojih nogu.

Ponovo je počela da mi ljubi noge, ovog puta sporije. Polako se pela mazeći me i ližući moje cevanice, a zatim i koleno. Bila je sve bliže mojim preponama. Osećao sam svaki dodir njenog jezika i njenih usana. Svaki njen dah mi je govorio da me želi, da sam samo njen. Došla je do mojih jaja i počela da ih liže. Jezikom je prelazila duž moje tvrde kite, sve do glavića. Polako ga je uzela u usta.

NE PROPUSTITE

MESEC DANA PAKLA! Hranili se pacovima, BEZ VODE ZA PIĆE! Spasioci u ŠOKU kad su ih ugledali na pustom ostrvu! (VIDEO)

"Kod njih se vakciniše brže nego u Evropskoj uniji!" KAKO TO SRBIJA MOŽE, a ostatak regiona ne?

DOKTOR BELOJEVIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Vizir je najbolji, ne znam ko predsedniku Srbije daje one maramice od maski!

LEGLA ZARAZE: Novi pik sedam dana posle Sretenja, planine su novi rasadnici korone

NIKOLA, SILA SI! Novi dabl-dabl Jokića, Denver pregazio Kavalirse (VIDEO)

- Aaaahhh… - oteo mi se uzdah zadovoljstva.

Opustio sam ruke i prepustio se čarima njenih usana i njenog jezika. Poigravala se mojom kitom kao sa igračkom. Uvlačila ga polagano, nežno ga dodirivajući usnama i gledajući me pravo u oči. Znala je da me to strašno pali. Rukom je mazila moja čvrsta jaja menjajući ritam pušenja i ubrzavajući sve više i više.

- Dosta! - uzviknuh i zgrabih je grubo za kosu. 

Ustala je i opkoračila me nabijajući se na moju kurčinu, koja je dočekala njenu vlažnu ribicu spremno i željno. 

- Šta je kurvo, sviđa ti se, je li?

Povukao sam je ponovo za kosu. Pogledao sam je u oči, pljunuo joj u lice i uvalio bezobrazno jezičinu u usta. Ljubio sam je pohotno čvrsto je držeći za guzove i nabijajući je žestoko na moju kurčinu. Obgrlila me je rukama oko vrata stežući me i nudeći mi njene čvrste grudi. Prihvatio sam poklon i u trenu si moje usne bile na njenim bradavicama. Lizao sam ih kružnim pokretima, grickao i sisao. Osećao sam svaki dodir njenog tela, mekoću njene smeđe kose, ukus njenih bradavica, svaku kap njene vlažne ribice koja me je primala u sebi neverovatnom lakoćom i željom. Mris požude pomešan mirisom znoja naših tela osećao se u vazduhu. Sviđalo joj se da bude kažnjena.

- Aaaahhhh… Izvini, srećo, za sve! - uzviknula je plačući.

Iskreno, jebalo mi se za njeno izvinjenje i za njene suze. Samo sam želeo da me što dublje oseti, želeo sam da je razvalim od jebanja, da iscedim svaku kap soka iz njene pičkice, da zapamti ovaj dan zauvek!

- Dobro, dosta je. Skini mi se s kurca i klekni! - naredih joj.

Poslušala me je bez pogovora. Izvuko sam kaiš iz pantalona i čvrsto joj ga vezao oko vrata. 

- Polazi za mnom!

Krenuli smo ka spavaćoj sobi. Došli smo do kreveta i ne čekajući moju naredbu ona se popela i naguzila. Neodoljiv prizor njene slatke guze i klitorisa mi se ukazao pred očima. Činilo mi se da se sva krv slila u moj tvrdi penis. Odavno nisam osećao toliku želju da je pojebem žestoko. Njena poniznost je budila zver u meni. Želeo sam da je grizem i ujedam, da je bičujem i šamaram. I ne, nisam osećao ni trunke griže savesti zbog toga… Zato što je mala droljica to želela svakim delićem svog tela. Prišao sam joj od pozadi i sagnuo se prislonivši moje grudi na njena leđa. Prislonio sam usne njenom uhu i gotovo nečujno je upitao:

- Želiš li da te pojebem?

- Da - odgovorila mi je takođe tiho.

- Zamoli me - rekoh joj sada već povišenim tonom.

- Molim te, srećo, pojebi me.

- Ne čujem te, kučko! - uzviknuh tako da su zidovi počeli da se tresu.

- Jebi meee! - zavrištala je.

Skinuo sam joj kaiš sa vrata, presavio ga na pola i udario je po dupetu krvnički jako, iz sve snage.

- Aaaaaa - počela je da vrišti.

PROČITAJTE JOŠ

ODLOŽENA ISPORUKA VAKCINA MAKEDONIJI! Srbija je spremila kontigent, samo se ovo čeka!

ČAK SEDAM SAOBRAĆAJNIH NESREĆA U BEOGRADU: Osmoro ljudi povređeno

BAJDEN: U Beloj kući dnevno vakcinišemo milion i po ljudi

Njen anus je bio spreman da ga primi. Želeo sam da ga oseti u punoj snazi, žestoko, da zaboli. Uzeo sam ga u ruke, raširio joj guzove i stavio joj ga celog. Njen uzdah i trzaj tela mi je govorio da sam na dobrom putu da je odvedem u carstvo požude i strasti. Ulazio sam joj najpre lagano, želeći da dobro oseti i zapamti svaki milimetar moje kurčine, da spozna svog gospodara, da vidi šta zapravo znači biti kažnjena. Postepeno sam ubrzavao prateći taktove njenih uzdisaja i svaki put sam ulazio sve brže i lakše… Sve jače. Njeni uzdasi i jecaji su se menjali. Tako ga je silno želela u sebi.

Osećao sam da ću uskoro svršiti. Ponekad bih zastao, trudio se da se iskontolišem. Želeo sam da pružim to zadovoljstvo kučki da svrši pre mene. Ipak je bila MOJA kučka. Želeo sam da je vežem i ne puštam iz zagrljaja strasti koje sam osećao prema njoj. Bila je tako prokleto jebozovna.

- Aaaaaaa… - oteo joj se krik. 

Svršavala je glasno i obilno. Sokovi su joj curili po butinama i krevetu. Borila se za vazduh, dahtala. Imao sam utisak da će da se onesvesti. Izvadio sam ga i uperio joj u lice.

- Zini! - naredih joj i počeh da svršavam.

Mlaz sperme joj je šikljao po licu, ustima, jeziku. Sperma joj se slivala preko grla, do njenih grudi. Jedva sam disao od uzbuđenja. Znoj je curio kao iz kabla. Ostali smo da ležimo još dugo u noći, nepomično i bez reči.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti