19°C

Beograd

Photo: freepik freepic diller

Izvor: happybsc

TA OGROMNA ALATKA ME OPČINILA Srećom, bila sam podmazana, ali sam toliko vrištala da sam probudila komšiluk

Jednog dana pri povratku sa posla u poštanskom sandučiću videla sam da imam poštu. Pokušala sam ga otključati ali ključ mi se zaglavio. Tada je naišao on, moj komšija lepotan po imenu Bojan.

- Problemi komšinice? - pitao je.

- A zaglavio mi se… - nisam ni dovršila oboje smo prasnuli u smeh.

- Dopusti meni - rekao je i nakon par sekundi otključao.

- O hvala. Kako si uspeo? - pitala sam ga.

- Samo polako. Ništa ne može na silu i grubo - rekao je.

Osetila sam kako mi obrazi gore. Nakon tog dana više smo komunicirali, pozvao me i na kafu kod sebe i roditelja i dosta smo se zbližili. Sve sam lošije mogla kriti svoju opčinjenost njime. Uhvatila sam sebe kako drhtim u njegovoj blizini. A kako mi je samo pičkica vlažila i gorela pri samoj pomisli na njega. Čini mi se da je i Bojan to primetio i hvala Bogu da jeste. Živeo je dva sprata iznad mene i dopratio me do vrata. Pričala sam nešto bez veze i ne povezano a on nije skidao pogled s mene. Nisam ni bila svesna osetila sam njegove usne na svojima i jezik u svojim ustima. Od tog poljupca zavrtelo mi se u glavi. Zavukao je ruku ispod moje bluze i stisnuo mi grudi na što sam ja zajecala. Nisam želela da prestane.

PROČITAJTE JOŠ

(UŽIVO) DODELA ODLIKOVANJA, VUČIĆ PONOSAN: Ovo je veliki dan za Srbiju!

MEDVED UROŠ NIJE VIDEO SVOJU SENKU: Prema verovanju - ČEKAJU NAS SUNČANI DANI (FOTO)

DAČIĆ U DOBRO JUTRO SRBIJO: Pitanje kriminala i borbe protiv Kovida treba da bude opšti društveni konsenzus

Tražila sam ključ po torbici i napokon ga našla. Otključavala sam drhtavim rukama vrata dok me on držao za sise, mesio ih i ljubio mi vrat. Moje telo je zahvatio jak plamen strasti kakvu do tad nisam osetila. Isprekidano i brzo sam disala, stenjala i uzdisala dok je Bojan disao kroz nos. Nije se odvajao od mene izljubio mi je celo lice, vrat, uši… Kada me je skinuo ostao je bez teksta i nije znao šta bi pre. Ljubio mi je i stiskao sise. Bio je potpuno opčinjen njima a ja sam umirala od zelje da se posveti mojoj pičkici koja je gorela. Mislila sam da će eksplodirati. Ubrzo sam i njega skinula i imala šta videti. Alat mu je bio zadivljujući na šta je moja pičkica još više poludela. Stisnula sam se uz njega drhteći kao u groznici.

- Uzmi me. O kako te želim - prostenjela sam trljajući se uz njega.

A njegov kurac je postajao sve tvrđi. Postavio me na krevet i izljubio mi vrat i sise. A kada je počeo da mi liže i sisa bradavice potpuno sam izgubila kontrolu nad sobom. Počela sam da stenjem sve glasnije i koprcam se. Izlizao mi je stomak i izljubio grudi ali tamo gde je buktela erupcija nije se približio. Nakon što mi je izljubio noge samo je lagano kažiprstom prešao od klitorisa do rupe koja je bila mokra i željno ga išekivala.

- Aaaaaaaaahhhhhhhhhh“ - uzviknula sam i nastavila jecati i preklinjati ga da me uzme.- Molim… teeee! Jebiiiii meeeeeeeee.

- Još malo. Samo još malo se strpi - rekao je i okrenuo me na stomak.

Lizao je i ljubio moja leđa i guzu a ja sam sve jače drhtala i stenjala. Imala sam osjećam da je ispod mene poplava i da su svi moji sokovi presušili. O kako sam se prevarila. Uhvatio me rukama za kukove i podigao mi zadnjicu. Čvrsto sam stisnula jastuk i zatvorila oči a on me opkoračio.

- Ni jedna me još nije tako napalila veruj mi. Tako si napaljena, vrela i prelepa - rekao je i tada sam osetila njegov veliki glavić na svojoj rupi.

Podigao ga je do klitorisa i glavićem mi par puta protrljao klitoris.

- Aaahh ah ah… ajjjj… aaaagghhh! - stenjala sam i jecala u isto vreme a sokovi su još više izleteli iz mene.

Napokon sam ga osetila kako ulazi u mene. Kako je to bio lep osećaj. Podmazan mojim sokovima klizio je bez problema iako je bio ogroman

Počela sam da gubim vazduh. Ispunio me celu. Stisnula sam mišiće svoje vrele pičkice i uvlačila ga u sebe. Bojan ga je izvukao do pola i onda ga opet sjurio unutra. Malo je tako ostao u meni a ja sam osetila kako njegov kurac pulsira. Pogledala sam ga a on je zatvorio oči a lice mu je bilo zaneseno. Očigledno mu je bilo jako lepo u mojoj vreloj unutrašnjosti jer ga nije vadio neko vreme. A onda ga je počeo da ga vadi do kraja i nabija nazad svom žestinom, pa ga je vadio samo do glavića a onda do pola. Na trenutke mi se činilo da sam ostajala bez svesti. O kako je bilo lepo. I tada mi se celo telo izgubilo u nekom uzvišenju.

- Ohhhh… Ahhhh… Bojaneeeee tooooooo! - zavrištala sam i zabila glavu u jastuk.

I plakala sam i jecala i uzdisala i stenjala.

- O Bože - ponavljala sam.

Bojan me okrenuo na leđa a ja sam se podigla i izljubila mu lice, ramena i vrat.

- Nije još gotovo - rekao je i polegao me na jastuk.

Podigao mi je noge preko svojih ramena i kleknuo ispred mene. Gledala sam kako ga je moja pohotna pičkica celog progutala. Zatvorila sam oči i uzdahnula. Nikada ga tako duboko nisam imala u sebi. Bio je to predivan osećaj koji sam želela da zauvijek traje. Počela sam mešati kukovima, stiskati svom snagom mišiće i još dublje i dublje ga uvlačiti u sebe. Bojan je počeo stenjati i sve glasnije i užurbanije disati. Ja sam mahnito svršavala i lebdela na krilima strasti. Bojan se sve više znojio, tresao i rumeneo.

A kurac mu je sve jače i jače pulsirao. Više nije mogao i iz njega je provalila erupcija. Srušio se na mene, zagrlio me snažno i dugo se smirivao

- O Bože. Ne pamtim kada sam ovako svršio - rekao je, poljubio me i legao na jastuk.

U mene kao da je ušao vrag. Bila sam nezastina. A trebalo je i nadoknaditi sve ove godine. Legla sam preko njega i ljubila vrat, pa grudi i onda bradavice. Lizala sam ih i ljubila. Izliza sam mu celo telo.

- Ako se nadaš još jednoj turi varaš se. Sumnjam da ću nakon ovoga moći - rekao je zatvorenih očiju.

- Zar sumnjaš u mene? - pitala sam ga.

Spustila sam se između njegovog međunožja. Bio je mlohav i uspavan. Uzela sam ga u ruku i počela ga natezati. Počeo je da se budi.

- Kako si ti meni dobar. Učinio si čudo i zato te obožavam - tepala sam tom kurcu koji je prvi učinio ženu od mene u pravom smislu reči.

Bojan se nasmejao a ja sam počela da ližem glavić, nakon njega sam ga celog izlizala. Bojanovo disanje se promenilo. Halapljivo sam ga strpala u usta. Uvlačila sam ga u sebe što sam dublje mogla, pušila sam ga i drkala u isto vreme. Probudio se i opet je bio u naponu. Opkoračila sam ga i sela na njega uz dubok uzdah. Prvo sam ga nekoliko minuta držala ga u sebi i mešala kukovima, pomerala se napred-nazad, ne ispuštajući ga iz sebe a sve vreme ga uvlačeći sve dublje u sebe svojim mišićima. Bojan je bio zanesen i duboko je disao zatvorenih očiju. Tada sam ga počela jahati, sve brže i mahnitije. Za to vreme Bojan je milovao moje sise i dlanom dražio bradavice a ja sam imala osećaj da sam se upišala koliko sam bila mokra. Mljackanje je postajalo sve glasnije. Opet sam svršila vrišteći i jecajući kroz plač. Pala sam na njegove grudi i nisam imala više snage, a on me okrenuo na bok i sa strane mi ga počeo nabijati. Podigao mi je nogu visoko i držao je.

VAŽNO JE I OVO

ČEKA NAS NOVI PIK KORONE? Stručnjaci navode PET razloga povećanja broja zaraženih

STIŽU ČESTITKE IZ CELOG SVETA: Predsednik Srbije primio lepe reči od velikih državnika

PUK'O KO ZVEČKA! Hoti: Nisam ovo očekivao, bićemo konstruktivna opozicija

AMSS: Oprezno vozite zbog poledice!

- Ostani tako. Ah… ohhh - prostenjao je i spustio prst na moj klitoris.

Počeo je da ga trlja a ja sam izludela.

- Jooojjjj… aaaaaaaaahhhhhhhh… ajj… tooooo… - jecala sam i stenjala.

Svršila sam nekoliko puta a onda mi se i on pridružio. Dugo smo dolazili k sebi. Bojan je i zaspao a ja sam milovala njegovu prelepu kosu, njegovo usnulo lice i bila mu zahvalna što mi je pružio ono o čemu su moje drugarice pričale. Mislim čak i puno više.

Nisam izgubila Bojana, redovno smo se nastavili da se viđamo. Moja nezasitnost njemu odgovara. Jutros pre posla imali smo seks na brzaka ali je bilo predivno. Došao je da mi poželi dobro jutro a ja sam ga uvukla u stan i na hodniku stojeći uz zid izjebali smo se žestoko. Bez predigre ali bilo je fantastično. Od te igre ostao mi je ožiljak na vratu. Još niko ne zna ko me je tako oživeo i vratio mi osmeh na lice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti