28°C

Beograd

Photo: freepik halayalex

Izvor: happybsc

PRVA SVINGERSKA ŽURKA Prijatelj je zabo u moju ženu, a ja sam odmah napao njegovu dragu

Posle silnog dopisivanja, SMS-ovima, mejlovima i slanja slika na MMS, odosmo mi za Novi Ssad. Stigli smo tamo oko 16 sati, uzeli taksi i otišli na Liman kod Nene i Zvekija. Malo je reći da smo bili sve vreme napaljeni a nismo hteli da se seksamo četoro dana pred put, hteli smo da budemo u kondiciji za susret.

Prošli put je sve završeno na soft varijanti ali kroz priču shvatili smo da nam je super i da bi svi četvoro prešli granicu i učestovali u pravom svingu. Moja V. je dva dana pre uradila komplet depilaciju, namestila frizuru, sva se skockala. Ja sam sebe sredio isto, sveže obrijan, dole i gore. Lepo su nas dočekali, izljubili smo se na vratima, dan je bio vruć ali klima kod njih je lepo rashladila sve. Pošto smo se već dobro upoznali priča je išla lako. Dogovorili smo se da izađemo na klopu u neki restoran a posle da se vratimo u stan. Otišli smo u restoran na Petrovaradin. Atmosfera super, klopa isto ali nama se žurilo za nešto drugo. V. je sela do Zvekija a Nena do mene. Stalno smo se štipikali, grilii, pevali i zezali kao deca.

Vratili smo se oko ponoći u stan, lepo zagrejani i raspoloženi. Palo je zezanje ko će prvi na tuširanje oni su insistirali da idu gosti, odnosno mi a ja da idu prvo žene a mi da sačekamo kao kavaljeri. Zveki se složio sa mojim predlogom, dok su one išle ka kupatilu nas dvojca smo seli i pričali. Pitao sam ga kako mu se sviđaju slike koje sam mu slao on će, nisam spavao dva dana zbog njih, napalio sam se na prvu fotku i od tada samo čekam da se vidimo. Počeo sam da se smejem jer sam i ja to isto iščekivao od prve Nenine slike. Dok smo mi sedeli Nena i V. su se skidale u sobi a mi smo kroz vrata sve gledali.

Moja V. je sve vreme se guzila prema njemu na šta je njemu kurac počeo da raste dok je gledao. Ni meni nije sve jedno bilo dok sam gledao Nenu. Zacakljenih očiju smo pričali ali su nam pogledi sve više išli prema njima. Otišle su u kupatilio zajedno i odande se čulo samo šuštanje vode i njuhovo smejuljenje. Nas dvojica se pogledasmo i negde u isto vreme smo ustali i počeli da se skidamo za nas red za tuširanje. Obojci su nam mačori stajali tvrdi i spremni za akciju. Pogledasmo se i počesmo da se smejemo. Njih dve izađoše iz kupatila, pogledaše nas i naše mačore i uz osmeh odoše do dnevne sobe. Ja uđoh prvi da se istuširam, dok je Zveki otišao po peškire. Kad sam završio, kažem mu da ću ga sačekati pa da zajedno izađemo napolje, što je on prihvatio. Deset minuta kasnije, bili smo spremni za akciju.

Moram reci da nas je ono soft iskustvo skroz oslobodilo. To prvo veče i meni i njemu je bilo zeznuto, ne znaš kako ćeš reagovati, kako će one reagovati, da li ćeš ili nećeš da omaneš... Kako se sve to završilo lepo sad nam je bilo skroz OK da gledamo jedan drugog golog i sa dignutom kitom. Izašli smo i krenuli prema sobi a tamo…

V. leži na krevetu, uzela je dildo koji je ponela i mazi se sa njim a Nena leži preko puta i mazi svoju izbrijanu mačkicu. Uh… prizor od koga nam se zavrtelo obojici. Prišao sam V. i počeo da je ljubim po grudima, vratu i da joj mazim već vlažnu picu. Z. je prišao Neni i počeo da joj liže mačkicu koja se presijavala od sokova. Spustio sam se i ja dole i počeo mojoj V. da ližem već vrelu pičku. Čulo se samo dahtanje i uzdasi dok smo obojica lizali već dobro napaljene supruge.

Moja V. je prva svršila uz trzaje i stiskanje moje glave butinama. Kako je ona završila počela je i Nena da svršava, glasno i jako, prizor je bio predivan. Nas dvojica smo sa osmehom to ispratili a kite su nam stajale tvrde kao nikad do tada. V. me polegla na leđa i počela da mi ga liže i sisa, nabijajući ga duboko u grlo. Uhhh kao da joj je sve ovo dalo neku novu dimenziju, počela je da mi ga puši kao nikad do tada. Digao sam pogled i video Nenu koja je gutala Z. kurac sa takvom slašću da se meni još više ukrutio od tog prizora. Zatvorio sam oči i prepustio se užitku. U neko doba moja V. prekide da mi ga puši, okrete se i onako na kolenima dođe do Z. Nena se samo pomerila a moja V. je uzela njegov kurac u usta i počela da sisa. Joj kako me to napalilo uhhhh, ne mogu opisati taj trenutak kada njegov kurac nestaje u njenim ustima, u meni se sve pomutilo. Nena je prišla i počela meni da ga sisa. Bila je dobra pušačica ili joj je cela situacija dala elana. Ubrzo je počelo po glavi da mi se manta.

Gledao sam moju V. kako lize kurac drugome, Z. koji je sav utrnuo od zadovoljstva i Nenu koja mi sa njenim jebozovnim ustima liže tvrd kurac. Počeo sam da svrsavam kao nenormalan. Nena se izmakla u prvom trenu od siline mlaza sperme koja je izletela da bi ga u sledećem trenutku strpala u usta i sve što sam ištrcao posisala. Polulud od svršavanja bacio sam pogled na V. koja je počela da drka i liže Z. kurac koji je bio pred krajem. Počeo je da svršava posle drugog drka a moja V. je kao prava sve vreme ga lizala. Kako sam bio napaljen na taj prizor uhhhhh i sad mi porolaze žmarci i jedva kucam ovo. Onako iscrpljeni i umazani ležali smo neko vreme i ćutali uz neki novi osećaj koji se širio među nama, neopisivo.

Posle tuširanja i kraćeg odomora, malo osveženja sve je počelo opet. Ja sam preustio Z. malo da bude vodeći. On i V. su počeli da se ljube dook mu je V sve vreme mazila poluspuštenu kitu. Nena i ja smo sedeli sa strane i gledali. Dok se sve to dešavalo Nena je meni mazila kitu. Nije prošlo dugo a obojci su nam kite staljale podignute. Nena mi je samo rekla idi do V, znao sam šta želi da vidi. Prišao sam V. s leđa dok se ona ljubila sa Z. Tako u sendviču ja sam je mazio po grudima i ljubio po leđima i vratu. Spustio sam ruku između njenih nogu, bila je mokra skroz. Prošaputao sam joj u uho da legne na leđa. Dok se ona spuštala Z. je sve vreme ljubio po grudima i stomaku, polako je prelazio na pičku. Zabio je glavu u njeno međunožje a ja sam klekao sa strane, namestio joj glavu na jastuk i stavio moj kurac u usta. Gutala ga je i lizala preko uzdaha koji su joj se širili. Pogledao sam Z. a on je prestao da joj liže, pridigao se i uzeo je dignuti kurac u ruku i počeo polako da joj ga gura u pičku. Malo je stala sa sisanjem dok ga lepo ne ubaci. Počeo je polako da ulazi i izlazi iz nje, moj kurac nije vadila iz usta osim da udahne malo vazduha. Z. se sve brze nabijao u nju a meni ga je sve više sisala i i cimala. Počela je da svršava uz glasne uzvike. Ja sam ga izvadio iz njenih usta, nisam svršio a Z. je izvadio kurac i počeo da svršava po njenom stomaku, V. se uvijala od zadovoljstva pod nama.

Nena je sve vreme gledala to i mazila svoju pičku. Prišla je Z. i počela da mu liže kurac sav umazan od spreme. Klecala je okrenuta prema meni, znao sam šta želi. Prišao sam i ubacio ga u njenu već vrelu pičku. Počeo sam da se nabijam naglo i duboko. Bio sam baš, baš napaljen. Nena ima jako usku pičku, kao i moja V. nije rađala nego je decu dobila na carski rez. Zbog toga i naše napaljesnosti počela je da svršava posle minut-dva. Ja sam ga brzo izvadio i počeo da svršavam po njenim leđima.

Moja V. je sve to gledala sa strane sa čudnim sjajem u očima. Kada sam počeo da svršavam, prišla mi je i počela da mi ljubi i gricka bradavice i da se ljubimo sa toliko strasti koju odavno nisam osetio. Još me više uzbudilo kad sam pogledao Nenu i Zvekija kako zaljubljeno sede i maze se. Seks i ljubav su se osećali u vazduhu. Posle ovoga večeras, nastavilo se…

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti