21°C

Beograd

Photo: freepik wayhomestudio

Izvor: happybsc

MOJ ŠEF, MOJA NOVA ŽRTVA Htela sam da ga palim, ali kada je izvukao batinu znala sam da sam se zaigrala

Svaki put kad bi prišla njegovom radnom stolu ja sam to radila kurvinjski i tako izazovno verovatno sam ga dovodila do ludila. Uglavnom sam nosila dekoltirane košulje i bluze i sise su mi uvek ispadale njemu pred lice. Puno puta bi se oznojio, videle bi se sitne kapljice na čelu koje je nervozno pokušavao da obriše. Boban je bio zaista vrlo fin i kulturan momak ali ja sam jednostavno takva zlobna, volim da se poigravam s muškarcima. Svesna sam svog izgleda i to maksimalno koristim. Najzanimljivije je to što sve te moje igrarije na poslu i van posla ja prepričavan mom mužu. Uvek se smejemo na tu temu kako bi mnogi želeli da me imaju. On je voleo da se ja pokazujem i tako ponašam, ustvari ja sam oduvek takva, takvu me i upoznao. U početku smo normalno vodili ljubav i normalno nakon izvesnog vremena počeli smo malo da istražujemo našu seksualnost. On je za vreme vođenja ljubavi tražio da mu pričam s kim sam se tucala, kako sam im pušila i kako su svršavali po meni. Mada ruku na srce imala sam par ozbiljnijih veza pre njega i nekoliko brzinskih jebačina s tipovima koji su imali za cilj sam da me opale i posle toga kraj. Naravno bila sam mlada ali sam brzo shvatila kako idu stvari. Od kako sam u braku par puta sam imala aferice i to uglavnom s ljudima koji su mi pomogli da se zaposlim. Džaba dobar đak i fakultet kad posla nema, a bez davanja ribe pa tek nema. Mislim da on to ne zna ili se pravi da ne zna.

Na poslu mi je bilo naporno ali sam ja to pokušavala da prevaziđem mojim zezalicama. U zadnje vreme žrtva mi je bio Boban. Moj novi šef iz susednog grada koji je putovao svakog dana svojim "puntićem". Vrlo stručan momak, ima rešenje za svaki problem koji iskrsne. Fin, zgodan,ckulturan i vrlo obazriv. Uvek se trudio da ako ima nešto teže da on to prenese ili odradi. Ja sam odmah videla kako me gleda i rešila da se igram s njim. Guzila bi se trtila pred njim stavljala mu do znaja šta sam obukla, da li su tange ili ne. Par puta bi otišla van kancelarije, skinula brus i to njemu jasno stavljala do znanja. Čak sam jednom prilikom i rekla kao u tonu izvinjavanja da sam morala da ga skinem mnogo me steže. Obično bi pocrveneo i tek nešto promrljao, kao u redu je i slično. Sve bi to prepričavala kući mužu obično bi odmah navaljivao da me mazi i sledilo bi tucanje, to ga palilo mnogo.

Šefić kasni na posao i od vrata mi priča da mu je auto u kvaru i to baš kad mu najviše treba. Pri kraju radnog vremena ponudila sam se da ga odvezem do stanice mojim "puntićem", malo se nećkao ali na moje insistiranje prihvatio. To sam učinila iz razloga što je zaista fin momak. Čim smo seli u auto odmah mi je proradila moja mašta i počela sam da zadižem suknjicu i kao nameštam se u sedištu. Nosila sam crnu suknjicu tik iznad kolena s malo većim rascepom i belu košulju dosta providnu i ispod crni brushalter. Dok sam menjala brzine nekoliko puta sam ga namerno dodirnula po kolenu na šta je malo odreagovao i znojio se. Ja sam se glasno nasmejala uz pitanje zašto se znoji da li mu je neprijatno. Ništa nije odgovarao samo me pogledao i uhvatio za ruku, približio je pantalonama i stavio je na kurac. Osetila sam da mu se digao. Pokušala sam da pomerim ruku ali on je čvrsto držao i počeo polako da je pomera gore-dole terajući me da mu drkam.

- Vozim čoveče šta ti je?

Ali nije dozvoljavao da pomerim ruku.

- Vozi na izletište - rekao je kratko malo pretećim tonom.

Malo me bilo strah ali sam osetila uzbuđenje i svrab na ribici. Osetila sam da sam se ovlažila. Par kilometara od grada je izletište gde ima stolova i klupica i vikendom ima ljudi, preko nedelje vrlo retko i to mesto služi za ovakve situacije onima koji nemaju smeštaj za seks. Boban je očigledno znao za to mesto iako je bio iz susednog grada. Pokušavala sam da mu objasnim moje ponašanje i da to ne znači da želim da se jebem s kim stignem, ali bezuspešno.

- Ajd ćuti molim te - odgovorio je kratko.

Malo sam i pretila da ću ga prijaviti ali nije vredelo, nekoliko puta mi je pustio ruku da promenim brzinu i opet na kurac. Celo to vreme ja sam najnormalnije vozila ka izletištu nijednog trenutka ne pomišljajući da skrenem. A osetila sam da su mi gaćice već mokre. Već na prilazu izletištu ne čekajući da mi išta kaže odvezla sam do najudaljenijih klupica i parkirala auto da se ne vidi ako neko slučajno i priđe blizu. Otkopčao je šlic i izvadio onako poveći kurac. Veći od kurca mog muža ali imala sam ja prilike videti i osetiti kurčinu za primer, doduše samo jednom ali pamtiću tog do kraja života. Uhvatio me za vrat i povukao mi glavu prema svom krilu udarajući me kurcem po licu, to mu je verovatno značilo da počnem da mu pušim. Malo sam ga polizala i stavila ga u usta počela mu pušiti čini mi se sve veći i deblji kurac. Pušim mom mužu skoro svakodnevno i osetila sam da je Bobanov dosta veći. Polako je podizao moju suknjicu, pomerio gaćice i dirao mi već vrelu i skroz mokru pičku. Gurao mi prste i trljao klitoris, pušila sam sve žešće pomišljajući da mu samo ispušil i valjda će me pustiti. Osetio je da će svršiti pomerio mi glavu i izašao i auta. Prišao do mojih vrata otvorio i izveo me napolje, nekoliko metara od auta bio je drveni stočić sa drvenim klupicama. Odveo me do stočić podigao i stavio da sednem na ivicu. Oborio me na leđa, pocepao moje gaćice. Bacio ih sagnuvši se, počeo je da mi liže pičku. Čim sam osetila njegov dah na mojoj ribici počela sam da drhtim od uzbuđenja, stavio mi nekoliko prsta u ribicu dok mi halapljivo lizao. Nakon par minuta sam svršila uz glasne uzdahe.

- Uh daj mi kurac molim te, stavi mi ga u ribicu.

Glava mi je bila na dugom kraju stola i pomalo mi padala jer je stočić bio taman toliko kraći, što je Boban iskoristio i ponovo mi prineo kurac licu zahtevajući da mu pušim, prihvatila sam traživši od njega da me posle malo jebe.

- Dobićeš malo više od jebanja kurvice mala - odgovorio je.

Par minuta pušenja i stiskanja mojih sisetina koje je izvukao iz brushaltera i napokon je prišao mojoj vreloj ribetini koja je željno čekala to. Malo je protrljao kurac od mojih usmina i nabio ga postepeno do kraja, ubrzavao je sve više i više hvatajući me za sise, bradu stavlja moje noge na njegova ramena ne znam koliko je sve trajalo činilo i se dosta dugo. Svršavala sam nekoliko puta uz uzdahe ne mareći da li će neko čuti. Bližio se vrhuncu zabijajući ga sve brže i brže u moju pičku, mislila sam da će mi svršiti u pičku i kroz jecaje ga molila da to ne radi. Naglo ga je izvadio prišavši do mog lica sa druge strane stola, drkao ga na mom čelu i počeo da svšati po mom čelu, licu, očima čak su i prvi mlazevi stigli do mojih sisa. Kako mi je glava padala peko ivice stola stavio mi je kurac ponovo u usta. Držao ga u mojim ustima nekoliko trenutaka dok mu nisam oblizala svu spremu s njega. Mislila sam da je gotovo rekavši mu da mi donese vlažne maramice iz auta ali prevarila sam se, iznenađenje je tek sledilo.

Ponovo se vratio i stavio ga onako omlitavelog u moju pičku. Osetila sam kako ga pokreće pokušavajući da valjda ponovo digne, brisala sam spermu s lica rukama tražeći maramice ali bezuspešni.

- Kakva si ti kurvica - rekao mi je držeći ga u mojoj pički.

Žmurio je neko vreme držeći mi noge na svoja ramena, izvadio ga i ponovo prišao mom licu. U trenutku sam mislila da źel da mu opet pušim, kako mi je glava bila zabačena unazad na stolu gledala sam u njega on je držao kurac svojom rukom žmureći a drugom me uhvatio za glavu. Počeo je da piša po meni. Bila sam šokirana iznenađena poskočila sam sa stola ali me čvrsto stisnuo za glavu počela sam se gušim. Prestala sam da se opirem osetivši jezu dok me polivala vruća mokraća. Zatvorila sam usta dišući na nos ali osetila sam slanu mokraću u ustima ma koliko se trudila da ne dopre do mojih usta. Pišao je dugo i tek tad mi je bilo jasno šta je čekao onoliko, nakupljao je. Namokrio me skroz, koßulja mi je bila skroz mokra i malo požutela od mokraće. Celo vreme osetila sam uzbuđenje, stomak mi je treperio ali osećanja su mi bila pomešana i gadljiva i uzbuđena. Kad je završio istresao je kurac par puta me mlatnuvši po čelu, obukao se i seo u auto ali sad za vozačevin sedištem. Upalio je moj "puntić" i kroz prozor mi dobacio:

- Ajde požuri pobećiće mi autobus.

Videla sam da se ne šali požurila i sela u auto, sva upišana i bez gaća. Brisala sam se vlažnim maramicama koje sam imala u kaseti ali bilo je dovoljno samo za lice.

- Daj molim te stani kupi mi još maramica.

Na taj moj zahtev samo se nasmešio i nastavio daje da vozi pilični brzo ka stanici.

- Pa znaš li ti koliko puta sam ga drkao na poslu zbog tebe, skoro svaki moj odlazak u WC je bio zbog drkanja.

Ispred stanice je stao, izašao iz auta i bez zbogom potrčao ka peronu. Onako zbunjena brze sam se prebacila na vozačevo mesto i krenula ni sama ne znajući gde ću, smrdela sam ko tvor i počela je mokraća pomalo da me peče. Kako sad, šta da radim, gde da idem da se presvučem, nisam imala ideju. Muž mi je bio kući jer završava sat ranije s poslom. Rešila sam idem kući i odmah u kupatilo pod tuš a izgovor za kupatilo bar nije problem. Molila sam boga da u ulazu zgrade nikog ne sretnem ili ne daj bože u liftu, slobodno mesto do ulaza, posrećilo mi se. Uletela sam u ulaz i brzo u lift do našeg stana, par trenutaka osluškujem na vratima, otključam i kroz hodnik pravac kupatilo. Hvatam se za kvaku kupatila kad ono novi šok, otvaraju se vrata, izlazi moj muž iz kupatila i gleda u mene onako popišanu. Košulja skroz mokra sise i crni brus se ocrtale, smrdim na pišaću. Stajala sam kao kip. Na pitanje o čemu se radi ćutala sam nekoliko trenutaka i pomislila šta da pričam.Nje bilo nikakve svrhe lagati ga, rekla sam:

- Boban me odveo na izletište jebao me i i na kraju se popišao na mene, nije hteo da mi pomogne da se sredim i ostavio me takvu popišanu u sred grada.

Par minuta ćutke smo stajali jedno nasuprot drugo na vratima kupatila, meni su ti minuti izgledali kao večnost.

- Daj molim te skloni se da uđem u kupatilo i mokra sam i piški mi se - procedila sam stidljivo ne gledajuć muža u oči.

- Leto je kakve veze ima što si mokra, nije ti valjda hladno? - upitao me moj muž.

Ćutala sam ko zalivena.

- Idi donesi mi iz frižidera pivo - naređivačkim tonom mi reče.- Pa ćeš onda da piškiš.

Donela sam hladnu limenku piva i dok sam dolazila do vrata kupatila primetila sam na njegovim bermudama da mu se kurac podigao. Pomerio se malo sa vrata tek da se provučen pored njega i uđem u kupatilo, zadigla sam suknjicu i sela na šolju.

- Opa pa nemamo ni gaćice, pa gde su ti gaćice kurvice - primetio je.

- Pocepao ih je kolega i bacio u šumu - odgovorih gledajući u pod bilo me malo sramota ali nisam imala gde.

On je otvorio pivo pijuckao po gutljaj i stalno me nešto zapitkivao polako se približavajući do mene. Ne sećam se pitanja ali uglavnom se radilo o tome kako me moj kolega tucao i kako se ispisao na mene, odgovarala sam uglavnom sve kako je bilo. Na pitanje da li sam se uzbudila i da li sam uživala zaćutala sam nisam htela nista da odgovorim, čak sam mu i rekla da mu je kurac veći ali na to da li sam uživala nisam mogla.

- Jesam, uživala sam čak i dok je pišao po meni uhvatila me neka jeza i uzbuđenje, osetila sam se kao prava kurvetina - odgovorih mu nakon nekoliko puta postavljenog pitanja.

I dok sam to odgovarala digla sam glavu nekako ponosno i gledala ga u oči. Kurac mu je bio poprilično dignut i to na nekoliko centimatara od mog lica. Spustio je bermude dole u uvalio mi kurac u usta uhvativši me za glavu i nabijajući ga u moja usta kao da me jebe u usta. Prihvatila sam da mu pušim a iskreno rečeno i volim da mu pušim kurac, jednostavno volim kad ga osetim vrelog u ustima. Sad je bio malo agresivniji kao da želi da me kazni ali ja sam prihvatila i počela da mu ga obrađujem mazeći mu muda levom rukom i držeći ga čvrsto desnom, polako mi je popustio glavu i prestao da ga nabija do kraja, par puta sam se zagrcnula jer je i njemu bio poveći kurac i nikad nisam uspela da ga celog stavim u usta. Pušila sam mu dok je polako pio svoje pivo. Htela sam da što pre svrši da se konačno dočepam tuša jer je mokraća počela da se suši na mom telu i da me pecka, ubrzavala sam drkajući mu ga istovremeno i mazeći mu muda. Kao da je shvatio šta želim i nekoliko puta me usporavao i to u momentima kad je bio blizu svršavanja, poznajem ga odlično u tim momentima jer sam pušila skoro svakodnevno. Ovog puta je želeo da bude što duže, u nekoliko navrata bi me uhvatio za ruku i glavu ne dajući mi da mrdam da ne bi svršio a kurac uopšte nije vadio iz mojih usta.

Posle možda nekih pola sata pušenja i još jednog piva koje je u međuvremenu doneo naredivši mi da ne mrdam sa šolje podigao me i neguzio preko veš mašine, guzio me žestoko baš onako kako ja najviše volim. Ubrzavao je, izvadio ga i spustio me da čučnem na kolena i počeo da mi svršava po licu i ustima.

Svršio je obilno, prilično me umazao po licu, ja sam mu oblizala svu spermu kao što obično i radim, ustala i krenula ka tušu. Naglim pokretom me uhvatio za kukove i opet naslonio na veš mašinu i nabio mi kurac u ribu, bio je malo omlitaveo. Samo ga je nabio i ćutao, nije me tucao ponovo već me čvsto držao za kukove nabivši ga što dublje. Nakon par minuta izvadio ga i opet me gurnuo ka podu kao da želi da mi opet svrši po licu, malo sam se začudila i brzo shvatila šta sledi.

Držao je kurac desnom rukom ispred mog lica a levom moju glavu i počeo i on da piša po meni. Curilo mi je niz lice, sise ka pločicama, najviše je pišao po mojim sisama, slivalo mi se niz stomak preko ribice ka pločicama…

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti