24°C

Beograd

Photo: freepik racool_studio

Izvor: happybsc

VIKEND ZA RAZBIJANJE Prstima je raširila macu, vrelu i vlažnu i to je bio poziv koji se ne odbija

Odvinutih nogu i glave naslonjene na ruku. Kada je čula da ulazi lagano se digla i krenula prema njemu.

- Evo me, gde je mali? - upitao je začuđeno tražeći klinca pogledom po sobi.

- Odvela sam ga kod mojih.

- Zašto to?

U tom trenutku je opazio da je za razliku od inače bila upadljivo našminkana i kosu vezala u rep. Odmah je pomislio da je verovatno zaboravio neki dogovor za večeru sa prijateljima ali pre nego što je pokušao da se seti šta su večeras planirali, prekinuo ga je njen glas:

- Zato što sam zelela da ovaj vikend budemo sami.

Pretpostavio je da je delovalo prilično zbunjeno jer ga je ona ne čekajući šta će reći uzela za ruku, dovela do kupatila i rekla:

- Kada se osvežiš dođi u sobu. Moramo da razgovaramo.

Dok se tuširao u glavi mu je vladala zbrka. Ništa mu nije bilo jasno. A ponajmanje šta ga očekuj. Obukao je bokserice i došao do nje u sobi. Zatekao ju je na trosedu kao i kad je ušao u stan. Pokazala mu je rukom da sedne kraj nje i zatim ga pogledala u oči.

- Vec dugo nismo imali priliku da budemo sami. Zato sam danas nazvala svoje i rekla im da uzmu maloga preko vikenda jer mi imamo neke obaveze. Dakle, od sad do nedelje uveče smo samo nas dvoje i neće nam nitko smetati. Ugasi i svoj mobilni.

NE PROPUSTITE

USKORO PRIVOĐENJE POLICAJACA, FUNKCIONERA I TAJKUNA: Klan Veljka Belivuka imao snagu da NAPADNE DRŽAVU!

HOĆE LI BITI SVADBI I VESELJA NA LETO? Doktor Tiodorović odgovara "Potrebna su DVA USLOVA"

POSLEDNJA VEST IZ MELBURNA: Novak trenirao, evo da li će igrati protiv Raonića! (VIDEO)

VAKCINISANO PREKO 800.000 LJUDI: Srbija druga u Evropi, a pogledajte koji smo u svetu

SRPSKA DONACIJA: Vučić danas predaje Zaevu prvi kontingent vakcina

Bez reči je ustao, ugasio mobilni i vratio se do nje. Sa stolića kraj kreveta uzela je dve čaše šampanjca i njemu dala jednu.

- Na ex!

Oboje su ispraznili čaše i konačno je još uvek zbunjen uspeo nešto da izustiti.

- Hm. Ovo se zove iznenađenje…

Nasmejala se i pomilovala ga o obrazu.

- Ne. Iznenađenje tek dolazi.

Ustala je sa troseda, stala ispred njega i jednim potezom skinula sa sebe kućni ogrtač. Ono što je ugledao potpuno mu je uzelo dah. Na sebi je imala samo samostojeće crne čarape i štikle. Polako se okrenula u krug tako da je može posmatrati sa svih strana. Nije verovao svojim očima. Gledao je u nju i još uvek u ruci stezao praznu čašu šampanjca. Kleknula je pred njega, uzela mu čašu iz ruke i odložila je na sto.

PROČITAJTE JOŠ: 

NOVI ZEMLJOTRES U HRVATSKOJ: Drmalo se kod Petrinje

URUŠIO SE RUDNIK: Svi rudari evakuisani

MILAČIĆ DANAS NA SASLUŠANJU: Bivšem načelniku beogradske policije sledi krivična prijava

- Ovo je prvi deo iznenađenja. Sviđa ti se?

Nijemo je klimnuo glavom.

- Onda mogu da nastavim?

Ne čekajući odgovor, digla se, sela u naslonjac nasuprot njega, i raširila noge. Prešla je lagano rukom preko sisa i spustila je na obrijanu pičku.

- Ostaću gola od sad do nedelje uveče. Imaću na sebi samo ovo što i sad vidiš. I možeš me jebati kako, koliko i kad hoćeš. Ništa me ne pitaj, ništa me ne moli. Samo me jebi.

Izgovarajuci posljednju recenicu gurnula si je dva prsta duboko u picku. Gledala ga je pravo u oci i polako se pocela jebati prstima.On jos uvijek nije bio sasvim svjestan sto se dogadja. Ali njegov kurac je shvatio situaciju i vec se jasno ocrtavao ispod bokserica. Jos trenutak je promatrao svoju zenu kako se rasirenih nogu jebe prstima, a zatim ustao i polako joj prisao.

- Ti to ozbiljno?

- Proveri - rekla mu je i dalje zabijajući dva prsta u mokru pičku.

Još uvek nesiguran u ono što vidi, izvukao je nabrekli kurac iz bokserica, nategnuo ga dva puta i prinio ga njenim ustima.

- I proveriću, puši ga.

Bez reči je otvorila usta i strpala njegov kurac u usta. Kako mu je i inače redovno popušila kurac barem jednom nedeljno, odmah je primetio razliku. Pušila je drugačije. Jebozovnije. Dublje. Glasnije.

Shvatio je da ona misli ozbiljno. Maknuo je njenu ruku sa kurca, uhvatio je za potiljak i počeo da je jebe u usta. Poslušno je pustila da on diktira tempo i usisavala mu kurac koliko god je mogla. Izvadio je kurac iz njenih usta, lupio je njime par puta po obrazima i malo se odmaknuo od nje. Pogledala ga je u oči, izvukla dva prsta iz pičke i gurnula ih sebi u usta. Nakon što ih je oblizala, prešla je njima između sisa, dotakla već tvrde bradavice i spustila ruku na naslonjac.

- Da li si se uverio? Ponavljam - ništa ne pitaj, ništa me ne moli. Jebi me. Puna dva dana. Samo me jebi.

Od tog trenutka više nije bilo nikakvih granica. Prišao joj je i zgrabio je obrijanu picku. Lagano je zastenjala ali nije skidala pogled sa njegovih očiju.

- Jebi me.

Gurnu joj je dva prsta u pičku. I dalje ga je gledala.

- Jebi me.

Izvukao je prste, uzeo joj noge, stavio ih sebi na ramena i zabio se u nju. Izvila je leđa od užitka, a zatim ga opet pogledala u oči.

- Jebi me. Ne čekaj. Jebi!

Izvukao je kurac i nabio joj ga opet do jaja. Zatvorila je oci, zabacila glavu unatrag i samo stenjanjem pratila svaki ubod njegovog kurca u njenu pičku. Jebao ju je kako već dugo nije.

Oboje su postajali sve glasniji i glasniji sve dok je u zajedničkom kriku nije ispunio mlazom sperme. Odgurnuo se od nje i pao na trosed. Kada je došao opet sebi i pogledao nju, sedela je sa osmehom na licu i dalje širom raširenih nogu dok joj se iz pičke polako cedila sperma.

Kada je videla da je gleda, prstima je pokupila spermu između nogu i polizala je. Polako se pridigla, kleknula ispred njega i strpala sluzav kurac u usta. Polizala je sa njega svu mešavinj njegove sperme i svojih sokova, dala mu glasan poljubac posred glavića i zatim ustala.

- Odmori se. Dolazim za pet minuta.

Zatvorio je oči i pokušavao shvatiti šta se to upravo dogodilo. Ali više ga nije bilo briga. Odlučio je iskoristiti priliku o kojoj pre dva sata kada je kretao sa posla kući nije mogao ni sanjati. Ustao je i krenuo za njom. Zatekao ju je na izlazu iz kupatila i bez reči joj gurnuo ruku među noge.

- Dogovoreno. Bez pitanja. Bez moljenja.

Klimnula je glavom. Zgrabio ju je za kosu, privukao sebi i uvalio joj jezik u usta dok joj je drugom rukom trljao nabrekle usne pičke. Uzeo ju je za ruku i odvukao nazad do troseda.

- Klekni i naguzi se.

Učinila je to bez pogovora, šireći butine i nameštajući se tako da dobro vidi obe njene rupe. Zario je lice među njene noge i počeo divljački na liže preko pičke i čmara. Rukama joj je širio guzove, rastezao usne, jebao je jezikom i onda opet lizao. Ona je zabila glavu u jastuk i nabijala mu se na lice. Odmakao se i posmatrao je trenutak naguženu a onda je rukom udario lagano po guzici. Trznula se bez da se izmakne. Ponovio je udarac istom jačinom i nastavio da je posmatea. Nakon petog udarca čuo je kako nešto govori.

- Šta si rekla?

- Jače!

- Molim? Ne čujem te.

- Jače… - ponovi ona glasnije.

- Šta jače?

- Jače me lupi!

Nije razmišljao već učinio kako je htela.

- Jače, još jače!

Zamahnuo je jače.

- Još jače… još…

Sledeći udarac je već ostavio jasan crven otisak na njenom dupetu. Zastenjala je i isturila mu još više dupe.

- To… tako… još jače…

Ruka je počela naizmenično da lupa obe strane guzice. Ona se trzala i stenjala. Gurnula je dva prsta u usta i sisala ih dok je osećala kako joj se guzicom širi toplina od njegovih udaraca. Taman kada je zamahnuo da je još jednom udari, izvadila je prste iz usta, jednom rukom raširila guzove i mokra dva prsta gurnula u šupak. Ostao je iznad nje dignute ruke i gledao kako prstima ulazi u šupak. Okrenula je glavu prema njemu, izvadila prste i najkurvanjskijim glasom koji je dosad od nje ikad čuo rekla:

- A sad me jebi u guzicu… molim te…

Dlan mu se još jednom svom snagom spustio na njeno već dobro crveno dupe, a onda ju je zgrabio za guzove, gurnuo kurac dva-tri puta u pičku da ga navlači, razmazao glavićem njene sokove po šupku i počeo gurati glavić u uski otvor. Dok joj je glavić probijao mišić na ulazu ispustila je duboki uzdah i lagano kriknula kada joj je kurac počeo sve dublje da ulazi u dupe.

Gotovo da je on nije morao jebati. Sama je počela da nabija usko dupe na njegov kurac, spustila jednu ruku među noge i počela da trlja klitoris. Izvadio je još jednom kurac iz njenog dupeta, i do kraja napaljen pogledom na njene nabrekle usne i poluotvoren šupak, ponovo joj ga gurno skoro do jaja. Uhvatio je za bokove i počeo je sve brže navlačiti na kurac koji je bio pred novom eksplozijom. Osećajući nalet sperme, pao je na nju i svršio gurajući joj kurac koliko je god mogao u guzicu. Ona je svršavala trljajući klitoris i osećajući kako joj se muževa sperma širi po crevu. Ostali su tako da leže neko vreme sve dok on nije ustao i izvukao mlohavi kurac iz njenog šupka. Povukao ju je ka sebi i čvrsto zagrlio.

- Vreme je za malo odmora i tuširanje - rekla je tiho, ustala i krenula prema kupatilu dok joj se sperma iz još uvek pulsirajućeg čmara polako slivala niz unutrašnju stranu butina.

Polako su se tuširali, međusobno se obrisali i zagrljeni legli u krevet.

- Sutra nastavljamo sa iznenađenjem - rekla mu je tiho i sklopila uz smešak oči.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti