22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

BILA JE TO JEDNA SJAJNA NOĆ! Pocepao sam je pijanu i POHOTNU!

Kada je te večeri Bojana dosla u sobu gde smo zajedno spavali, video sam da je malo veselija nego obično. Brzo sam, naravno, shvatio da je malo više popila nego što treba. Ustao sam iz kreveta obučen samo u gaće i majicu, jer sam se već spremio za spavanje. Želeo sam da joj pomognem da se skine i legne na spavanje. Ali, stvari su krenule drugim, lepšim tokom. Prvo sam joj sa nogu skinuo cipele, ali je Bojana izgubila ravnotežu i pala na krevet. Kada sam joj pomogao da ustane zanela se i prislonila na mene. Na svojim grudima osetio sam njene čvrste sike, i momentalno se napalio. Osetio sam da mi se diže kurac, a ubrzo je to i Bojana osetila i samo je rekla:

- Ovo će biti jedna sjajna noć.

Poljubio sam je tako strašno da sam mislio da ću je ugusiti svojim jezikom. Uhvatio sam je za dupe i mazio dok je ona stenjala. Osetio sam kako joj ruka ulazi u moje gaće i u sledećem trenutku je osetio na svom kurcu kako je povlači gore-dole. Bilo mi je prelepo. Zaustavio sam je ne želeći da tako brzo svršim i malo sam je odmakao od sebe. Skinuo sam joj kratku majičicu koju je nosila i jezikom joj prešao preko vrata, sisa i stomaka, a zatim sam kleknuo i krenuo da joj otkopčavam farmerice. Kada sam joj konačno otkopčao i poslednje dugme, farke su pale i ona je uzdahnula sa takvim olakšanjem kao da sam je pustio iz okova.

Počeo sam da joj ljubim gaćice, osecajuci da su već prilično vlažne. Bacio sam Bojanu na krevet i potpuno joj skinuo farke. Sada je predamnom ležala samo u seksi donjem vešu a meni se činilo da mi ud postaje još čvršći samo na pomisao da ću je uskoro kresnuti. Najzad sam i ja skinuo ono malo stvari što sam imao na sebi i potpuno go stajao pred njom.

- Oh, jebi me, Miki. Jebi me celu noć. Tako te želim.

Njena želja bila je ubrzo ispunjena. Mazio sam joj kosu, lice vrat stomak. Konačno, zavukao sam joj ruku u gaćice i osetio koliko je topla i vlažna bila njena pičkica. Bila je spremna za tucanje. Ali, želeo sam još malo da uživam. Skinuo sam joj grudnjak i ljubio sise. Prvo jednu pa drugu. Bojana je stenjala i uvijala se od užitka. Najzad, krenuo sam da joj sisam bradavice, a rukom sam prešao preko stomaka, do gaćica i nežno joj mazio macu.

Zavlačio bih joj srednji prst duboko u ju, a zatim bi ga olizao. Sve to vreme nisam iz usta vadio njenu sisu. Mazio sam ih, sisao, lizao, uživao u njima. Poželeo sam i da je potucam među sise pa sam je opkoračio i rekao joj da sastavi rukama grudi, što je ona sa zadovoljstvom učinila. Počeo sam prvo polako da joj guram kurac, koji joj je dosezao do usana, a zatim sam se toliko napalio da sam je jebao tako jako, kao da sam već u maci. Tada je Bojana još i otvorila usta i osećao sam pri svakom naletu kako mi kurac ulazi u njena usta. Nisam mogao dugo tako i osetio sam kako svršavam. To je osetila i Bojana, pa mi je brzo uvukla kurac u svoja usta i progutala i poslednju kap moje sperme, oblizujući se. Ležali smo tako, ali samo kratko dok ja nisam osetio kako mi se batina ponovo ukrućuje. Naravno, tome je doprinela i Bojana koja ga mi je drkala od kad sam prvi put svršio.

Ponovo sam krenuo da je ližem, ali sam ovaj put krenuo od nogu. Sisao sam joj svaki prst, dok je ona mazila svoju pičkicu, spremajući je za mene. Lizao sam joj stopalo, listove, butine, prepone, prvo jedne pa onda i druge noge. Mazio sam joj i sise, osećajući kako joj se učvršćuju bradavice. Konačno, skinuo sam joj gaćice i predamnom je ležala Bojana, gola i spremna za sva iskušenja te večeri. Prvo sam je nežno poljubio među noge, a zatim počeo da je ližem. Uhvatio sam je za sise i lizao joj mačkicu kupeći njene sokove. Kako je samo bila dobra. Vlažna, vrela, uspaljena. Bojana je bila napaljena i samo je stenjala i uzdisala, ponavljajući:

- Jebi me. Jebi me jako!

I ja sam se napalio toliko da sam počeo da joj jezikom ulazim duboko u macu i ližem je kao da je to najlepši slatkiš. Bojana mi je gurala glavu još dublje među svoje noge da bi me još više osetila, a ja sam uživao u ovom jebanju jezikom i njenim pohotnim kricima. Nisam mogao više izdržati, pa sam se povukao gore, legao preko nje i zavukao joj kurac što sam jače mogao. Bojanini krici postali su glasniji, a moj ritam sve brži. Ulazio sam u nju tako duboko da mi se činilo da ću je raspoloviti. Osećao sam njene sise i njene čvrste bradavice na svojim grudima, njene raširene noge kako se pomeraju napred-nazad zajedno sa mojim kurcem.

Tucao sam je kao nikog do tad. Uhvatio sam je za ruke i ona se potpuno prepustila mom jebanju. Klizio sam unutra-napolje, unutra-napolje, sve dok nisam osetio da ću joj svršiti u mačkici. Tada sam ga izvadio iz nje, i rekao Bojani da se okrene i klekne na sve četiri. Davno sam obećao sebi da ću je jebati u divnu, čvrstu guzu koja je sada spremna čekala da bude pojebena. Spustio sam malo Bojaninu glavu i uhvatio je za sise, milujući ih i stiskajući joj bradavice.

Moj mališa je neverovatno lako, mokar od Bojaninih sokova, kliznuo u njenu guzu. Ona je malo vrisnula, ali se onda opustila i uživala zajedno sa mnom. Ulazio sam joj svakim naletom sve dublje i dublje i sve sam bio bliži vrhuncu. Bojana je mazila svoju macu prstima i ubrzo svršila. Tada sam i ja izvadio kurac iz njene guze i istresao celu spermu na njena leđa. Bez reči je ustala i otišla da se okupa. Ja sam zaspao, a kada sam se ujutro probudio Bojana je sedela na terasi, pila vodu i zalila se na glavobolju. Na bolove u guzi nije se žalila.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti