21°C

Beograd

Photo: pexels

Izvor: happybsc

MOJA DEVOJKA JE PRVA FUFICA Odrao je šofer, pa je došla da je iscepam u trpezariji

Moja je devojka prava kurva. Ali do nedavno nisam mislio tako. Kada sam upoznao Jagodu pre pet godina bila je neiskusna, ali željna da upozna seksualne užitke. Brzo je raširila noge, a picu sam za nagradu prvo počastio jezikom. Nakon nekog vremena poželela je i ona da vidi moj kurac. Čim je spustila gaće i ugledala ga odmah ga je uhvatila u ruke i počela da ga drka. Na moj zahtev ga je prvo poljubila, a onda i nespretno strpala u usta.

Zavolela je "oralno zadovoljavanje!" (pušenje je tada smatrala za jeftinu i prostu reči). Prvu dozu semena koje je dobila u usta brzo je s gnušanjem ispljunula, a usta pošteno isprala. Ali već je drugi put zdušno sve progutala, a do tada već nije imala ni problema da "popuši" na moj zahtev i na kolenima. Jednom mi ga je čak drkala u zadnjem redu bioskopa. Na moj znak na brzaka je nagnula glavu nad moje prepone i isisala i poslednju kap iz njega. Bioskop je istina bilo skoro prazno… Kurac sam joj zabio nakon godinu dana veze iako sam mogao da je kresnem već nakon nedelju dana. Bila je spremna odmah da raširi noge ali ja sam odlučio sići polako, ipak sam joj bio prvi dečko pa sam želeo da je što laganije uvodim u svet seksa. Možda sam želeo da što duže bude neiskusna i nevina devojka.

VESTI DANA

VUČIĆ UPOZORIO SVE: Nema zaštićenih ni u SNS-u!

NASTAVLJA SE! Đerlek: U "Belekspo centru" danas vakcina za 2.200 ljudi

MEŠANJE STRANIH SLUŽBI? Izbor patrijarha podgrejalo razne teorije

PREPODOBNI ISIDOR PELUSIOT: Danas treba ispoštovati važno pravilo

Nakon što sam je razdevičio polako je postajala sve otvorenija i spremnija na seks. Kada sam god hteo bila je raspoložena za seks, a posebno je volela pušenjem da me dovode do vrhunca. Pušenje joj i sada predstavlja najveći doživljaj. Ali u globalu mogu da kažem da je s vremenom postala pomalo nezainteresirana te uvek ja moram da podstičem naše odnose. Napalim je u određenom položaju, kada je "uzeta" ili "prisiljena" na seks. Verovatno je to taj ženski mentalitet da samo zločesete devojeke (kurve) traže seks. Retko kada se oblači izazovnije i seksi. Uglavnom ni ne pokušava da istakne svoje telesne lepote kojima je bila obdarena. Želeo sam da bude malo vatrenija, željnija seksa i spontanija, ali sam je voleo pa se nisam bunio.

Rano sam počeo da joj mazim dupe, jer ima predivno okruglo i čvrsto dupe. Moje maštarije uvek su se oslanjale na njemu. Želeo sam da je kresnem u šupak na što je ona nevoljno pristala. Anal je za nju bio krajnji tabu i nešto krajnje neprijatno te bi mi davala dupe samo u retkim prilikama. To je obično bilo kada je nešto zgrešila i trebala se na poseban način iskupiti. Jednom, prošloga leta, isplanirao sam romantičnu večeru i rezervisam sam sto u jednom skupom restoranu i uz to joj kupio ruže. Trebali smo da se nađemo u restoranu, jer je ona imala posla. Čekao sam je više od sat vremena, nadajući se da će doći. Zvao sam je, ali je mobilni bio isključen.

Nisam se ljutio već sam bio istinski zabrinut. Kada sam konačno uspeo da je kontaktiram ispostavilo se da je potpuno zaboravila na randevu jer za svojega šefa u bolnici u kojoj je počela da radi pred godinu dana, htela je nešto da dovrši. Uvek je bila marljiva, ali ovo je bilo previše. Bio sam stvarno ljut. Propalo mi je brižno pripremao veče. Sutradan kada je navratila do mene bio sam iznenađen njenom pojavom. Došla je predivno obučena u svoj novi drap komplet. Usko krojeni sako imao je dublji izrez koji je pokazivao dekolte. Šos je pripijeno ležao na njenim kukovima i završavao tik iznad preplanulih koljena. Noge su joj bile gole, sjajne, a oko članaka je imala zlatni lančić. Da stvar bude gora, obukla je crne salonke na visoku petu.

Moja devojka nema velike sise, ali su joj zato noge prva liga, pogotovo kada ih potpetice istegnu. Čim je ušla u stan, bez reči je zatvorila vrata i pala ničice na kolena. I dalje bez reči spustila mi je mahnito trenerku i bokserice te se kao gladna bacila na kurac.

Mogao sam da svršim samo na prizor tako elegantne devojke kako na kolenima puši, ali nisam

Primila ga je duboko u grlo bez puno okolišanja, kako ona to obično radi kada se treba iskupiti jer tada nastoji da me što pre zadovolji. Kada ga je dovoljno zaslinila, uhvatila ga je u svoju malu šaku i počela da drka, gledajući me vragolasto u oči.

- Znaš ljubavi, dok sam čekala na stanici, pokupio me je jedan frajer kolima i prebacio do centra. Jako je simpatičan. Sve vreme mi se nabacivao. Nije ni skidao pogleda s mojih nogu. Uzela sam njegov broj mobilnog telefona kako bi mu se mogla zahvaliti na prevozu.

Kada je to rekla oblizala je usnice polagano, sve vreme me gledajući, te se ponovno bacila na kurac. Baš je bila vražja. Dobro zna koliko me pali pomisao na nju s drugim muškarcima. Zamislio sam kako je stranac tuca u autu te sam skoro svršio, ali sam u zadnji moment izvukao batinu. Uhvatio sam je za kosu i odvukao u trpezariju. Odlučio sam da je jebem na stolu. Izvadio sam jedan kondom i dao joj ga. Ponovno je klekla, postavila ga na pravu stranu u usta i ustima mi srolala kondom celom dužinom penisa do korena. Bila je majstorica u tome. Zgrabio sam je za kosu i hteo da je podignem.

- Ne još. Čekaj.

Iz torbe je izvukla tubu lubrifikanta. 

- Otišla sam u seks šop i kupila ovo.

Bio je to nekakav analni lubrifikant. Kurac mi se propeo još dva centimetra pri pomisli kako je ovako elegantna kupovala analni podmazivač. Nakapala je gel na ručice te ga polako premazala preko kurca. 

- Gore! - naredio sam, što sam mogao grubljim glasom.

Glas mi je zapravo bio promukao i drhtav od uzbuđenja. Nikada je nisam video toliko spontanu. Podigla se na sto, legla na leđa i raširila noge. 

- Gde su ti gaće?

Nikada nije išla bez njih. 

- Ostavila sam ih šoferu kao zalog.

Rekla je to takovim glasom da više nisam znao zeza li se ili ne. Bio sam napaljen kao nikada pre. Odlučio sam da je divljački pojebem, tačno onako kako je i sama to tražila. Uhvatio sam je za članke, raširio noge i pritisnuo kolena prema grudima. Čmar joj je sada bio ispupčen. Njena mala stopala izgledala su jebozovno izvijena u nalakiranim salonkama. Otkopčala je sako, ispod kojega se nalazio samo grudnjak, zatvorila oči i rukama čvrsto uhvatila iviu stola, iščekujući nalet.

PROČITAJTE JOŠ

RASULO KOD MILA U STRANCI: Incidenti pred izbore u Nikšiću!

Posle praznika ponovo GUŽVE na ulicama!

JOŠ JEDNA KORONA ŽURKA: Priveden vlasnik objekta na Novom Beogradu

HIT HITOVA! Bakice se sankaju (VIDEO)

Zabio sam ga nemilosrdno, odmah celom dužinom. Ušao je lako, bez otpora. Rupica se otvorila i glatko progutala moj glavić, a onda i ostatak kurca. Kod prvoga naleta primetio sam bolni grč na njenom licu. 

- Tako ti i treba - pomislio sam.- Kad me izazivaš.

Jebao sam joj šupak celom dužinom kurca - vadio bi ga skroz napolje i ponovo ga uterivao do korena unutra. Bio sam na sedmom nebu. Sve je bilo tako glatko i usko. Na moje zaprepašćenje bolni grč na njenome licu pretvorio se u izraz užitka. Počela je da se namešta pa čak i sama nabijati na kurac. Uživala je (posle sam saznao da joj je glavić u tome položaju nadraživao matericu). 

- Hajde još! Jebi me! Jače! Još! Još! Daj! Još malo! Molim te! To! Tooo! Toooo…

Svršila je kao nikada pre. Znao sam joj obrađivat klitoris, znao sam da joj jebem pizdu, znao sam joj jebem pizdu i da je obrađujem prstom klitoris istovremeno, ali ni jedanput, ponavljam, niti jednom, nije svršila tako gromoglasno i s tolikim užitkom kao taj put kada sam je jebao u čmar.

Od toga dana nekako se promenila. U seksu je i dalje bila dosta zatvorena, ali se nešto kod nje promenilo što nisam tada još shvatao. Na pitanje što je bilo s onim šoferom dobio sam nejasan odgovor, a na moje fantazije o jebačini u troje više nije odgovarala negativno već je uglavnom zagonetno ćutala i smejala se. Moja Jagoda se uistinu promenila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti