24°C

Beograd

Photo: pexels

Izvor: happybsc

PAO SAM, MLAD I NAIVAN Uhvatila me raspuštenica i njena ćerka, a ja sam se tresao u eksploziji semena

Prodaja osiguranja sigurno ne spada u glamurozne poslove, a ni naročito plaćene. Ali kad si student ne biraš poslove zbog glamura, već one koji ti odgovaraju po radnom vremenu i koji nisu prezahtevni. I tako sam ja već nekoliko meseci prodavao osiguranja u popodnevnim satima po gradu, pa sam naučio i skoro sve ulice po gradu. Upoznao masu ljudi, visoko obrazovanih, ali i onih sa osnovnom školom, te one bez škole, ali široka srca.

Bilo je tu svega i svačega. Nekad bi prodao na jednoj adresi polica koliko ih prodam za ceo mesec, a opet bilo je dana kad ne bi prodao ništa. Nisam se razočarao, jer sam barem upoznavao ljude. I onda mi moj šef prodaje kaže da bih mogao malo i na periferiju da odem. S obzirom na mesto, to su većinom bila sela i zaseoci gradskog prstena. Meni je bilo svejedno, samo da prodam nešto. I tako sam nakon par dana došao u jedan zaseok od svega par kuća, udaljenih par stotina metara kroz šumu. Ova kuća je bila nekako na kraju puta, a delovala mi je nekako sumorno. Svejedno sam pokucao.

Otvorila mi je vrata gospođa od kojih četrdesetak godina, duge izblajhane kose vezane u rep, bujnih sisa koje nije pridržavao grudnjak, te poveće guzice u nekoj roza trenerci od pliša. To je valjda moderno sada. Predstavio sam se i ona se nasmešila, jer su kolege juče dogovorile da ću doći, pa me pustila unutra. Seli smo u kuhinju, a ona je skuvala kafu i ponudila me sa domaćim kolačima i rakijom, te smo razvezli priču.

VESTI DANA

EVO ZA KOLIKO DANA "Fajzer" stvara antitela!

UPOZORENJE DR JANKOVIĆA O VAKCINI: Jednu stvar ne smemo da zaboravimo

DA NE POVERUJEŠ! Novi slučaj bekstva iz kovid bolnice u Srbiji!

OBRATITE PAŽNJU! Znaci koji upozoravaju na nedostatak vitamina D

Zvala se Nada i htela je da napravi osiguranje za svoju ćerku i unuku. Nije mi se činilo tako stara, pa sam joj dao kompliment za to, a ona se zacrvenela kao paradajz. Tad se nekako otvorila i saznao sam da joj ćerka ima 20 godina, a tip koji joj je napravio dete je zbrisao čim je saznao da je u drugom stanju. Svejedno je uspela da natera ćerku da nastavi sa fakultetom, a ona je pazila na unuku. Tad me odvela do dečje sobice u kojoj je jednogodišnja devojčica spavala u krevetiću. Tiho smo se vratili nazad, a ja sam sve više osećao kako me privlači, ali nisam znao kako to da pokažem. Nakon toga smo razgovarali o osiguranju, a kad je rekla da bi ćerka bila korisnik morao sam da je prekinem.

Naime ćerka je lično morala da potpiše to, jer se osigurava maloletna osoba, pa treba potpis roditelja, a ne bake. Nada se malo snuždila, a onda se ozarila shvativši da je sutra petak i da će njena Sonja sutra biti kod kuće popodne, pa smo sve prebacili za sutra, a ja sam morao da popijem još dve rakijice i da pojedem još par kolača pre nego sam otišao.

Drugi dan sam ostavio njih za kraj i oko 18 sati sam se nacrtao na njihovim vratima. Pokucao sam, a otvorila mi je Sonja. Ostao sam zabezeknut. Sonja je bila kopija svoje mame, ali manje guze i tamnije kose. Bila je prelepa i osetio sam žmarce u svom kurcu koji već duže nigde nije bio na ronjenju. Predstavio sam se i samo se nasmešila, pa me pustila unutra. Osetio sam miris nekog slabašnog parfema i poželeo da je sama kod kuće, jer se ne bih libio da navalim na nju. Imala je velike sise kao i njena mama, ali su njene bile obuzdane grudnjakom. Seo sam u kuhinju, pa je stavila kafu i malo smo pričali, pa sam saznao da joj je mama sve rekla, ali je malo prepustila to koliko sam zgodan. Sad sam se ja crveneo dok mi se kurac sve više nudio u gaćama uz nadu da bih joj ga mogao zabiti među noge ili slatke guzove. Taman sam mislio odgovoriti sa komplimentima kad se pojavila Nada.

Sva nasmejana i crvena u licu, odmah je izvukla kolače, ne one od juče, već je nove ispekla danas. Sonja i ja smo je malo gledali zbunjeno, ali se nije dala omesti, a onda je potiho Sonju pozvala na stranu, pa su otišle do dečje sobe. Nije ih bilo jedno pet minuta, a kad su se vratile je Sonja bila crvena u licu. Nisam znao o čemu su pričale, ali smo prešli na posao. Dok sam Sonji objašnjavao polisu osetio sam kako je stavila ruku na moju nogu i kako polako klizi prema mom kurcu sa njom. Nisam ništa rekao, a onda je Nada sela sa druge strane i počela da zapitkuje za ovu stavku, pa ovu, a ja sam uredno objašnjavao dok mi je Sonja milovala kurac preko pantalona. 

Utom sam osetio i Nadinu ruku na drugoj nozi, pa sam malo zastao, a onda nastavio sa objašnjavanjem, dok su se njihove ruke srele na mom kurcu i to bez ikakve nervoze. Više nisam mogao da pričam i samo sam se malo odmaknuo od stola, a njih dve kao da su to čekale i brzo su mi iskoprcale kurac iz pantalona. Sonja se prva sagnula i počela da mi liže kurac dok mi se Nada primakla i na uvo mi šapnula da ako budem dobar jebač da će uzeti više polisa. Nisam ništa rekao već sam im se prepustio i sad su obe lizale moj kurac, dok sam ja uhvatio svakoj po jednu sisu i počeo da ih mesim. Nada bez grudnjaka i Sonja sa grudnjakom, ali bile su mi pune šake toplog mesa.

Mesio sam ih čvrsto i Nadi uhvatio bradavicu pa počeo da je trljam između palca i kažiprsta, a Sonji sam počeo da zavlačim ruku ispod majice na leđima kako bi joj otkopčao grudnjak. Čim sam to uspeo ispravila se i skinula majicu i grudnjak i ugledao sam dve bele rukometne lopte koje su mamile usne da ih ljube i jezik da ih liže. Zatim se ispravila i Nada, pa se cela skinula i video sam njenu pičku sa finom frizuricom od tamnih dlačica, a jednu sisu mi je ugurala u usta da je nisam. Za to vreme se i Sonja skinula, a njena pička je bila obrijana. Zatim su me odmakle od stola i skinule me, a onda me povele u Nadinu spavaću sobu.

Bacile su me na krevet koji je bio prilično širok i udoban, pa se Sonja popela meni na glavu nabivši mi svoju pičku na lice, a Nada je još malo lizala kurac i onda se nasadila na njega. Samo je zastenjala kad joj je došao do jaja unutra, a imam poprilično debeo kurac, pa je malo zastala i onda je počela da se diže i spušta po njemu. Sonja se dotle trljala po meni i ja sam samo isplatio jezik koji joj je prolazio od klita do šupčića, a ona se uhvatila za gornji deo kreveta i samo se micala napred-nazad. Ja sam rukama uhvatio njene sise i mesio ih dok je Nada skakala po kom kurcu.

Imala je prilično usku pičku, a i znala je znanje, pa me uskoro dovela do vrhunca, baš kao i sebe i nekako smo istovremeno svršili. Propisno sam joj napunio pičku spermom, a ona se tresla u orgazmu na meni. Posle sam saznao da se nije jebala već tri godine. Nije imala sa kim. Kad se malo smirila digla se sa mene i počela ponovo da mi puši i drka kurac kako bi se ukrutio za Sonju koja se već digla sa moje face. Čim je bio dovoljno tvrd naskočila je na njega i odmah se nabila do kraja. Uzdahnula je duboko komentirišući njegovu debljinu i tvrdoću, a onda započela divlji ples na njemu.

PROČITAJTE JOŠ

SENZACIJA! Nadal ispao sa Australijan opena (FOTO)

BUROVIĆ O GOLGOTI KOJU JE DOŽIVEO U ALBANIJI: U zatvoru su me redovno MUČILI I TUKLI

NEMA GDE DA SAHRANE NAJMILIJE: Meštani Brodareva u ozbiljnom PROBLEMU

NOVI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U ŠVAJCARSKOJ: Htela da se razvede zbog nasilja!

ŽESTOK SUKOB: Vožač i carinik se potukli (VIDEO)

Nada se legla kraj mene i milovala mi grudi sa noktima dok sam je ja zagrlio i mesio jednu njenu sisu. Gledali smo kako se Sonja euforično nabija na moj kurac dok nije stala i zamolila da sad obe bude dole. Nisam imao ništa protiv, pa smo promenili pozu i sad sam ja bio između njenih nogu zavijajući kurac u njenu pičku, a ona je zabijala nokte u moja leđa. Povremeno bi Nada stiskala moja misa ili trljala njen klit, a sam ga instinktivno zabio Sonji do jaja, a ova je zastenjala glasno jer je zabolilo. Sonja se već tresla u orgazmu.

Nada je nastavila da me masira i uskoro sam se opet praznio, ali ovaj put u Sonjinu pičku. Trzao sam se kao da mi je struja spojena na jaja i istresao sam sve u njenu pičku. Nakon toga me Nada pustila, a ja sam izvukao sad opušteni kurac iz Sonjine pičke iz koje su cureli pomešani sokovi. Malo smo odmorili, a onda nastavili. Posle se Nada povukla, radi unuke, a Sonju sam sad jebao u šupak. Bilo je već skoro 22 sata kada sam potpuno iscrpljen otišao kući sa napravljenim polisama osiguranja i dogovorom za jebačinu sledeći vikend. Ionako nisam imao drugog posla.

Od tada je prošlo već deset meseci. Jebeno se svaki vikend, u troje, a Sonja i znamo da se nađemo u gradu posle njenog faksa ili ako klizne sa predavanja, pa se jebemo u mom uznajmljenom stanu. Čak se i malena navikla na mene, pa me ne skrivaju iako mala ne shvata šta radim njenoj mami i baki. Barem ne još…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti