19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

BILA JE BESNA! Postavila se na kolenima, prislonio sam ga i krenuo da rovarima

Sreli smo se na netu a upoznali u gradu jedne aprilske večeri. Ona ima 30 godina, fakultetski obrazovana, zaposlena, samostalna. Ima lepu plavu kosu, lepe plave oči, ženstveno telo sa nekoliko kilograma viška i izrazito belu put koja joj daje neku dodatnu lepotu. Ima posebno lepa stopala, nežna. Zove se Katarina. Pričajući sa njom shvatio sam da nije iskusna nego da je imala dugo jednog muškarca i na kraju su raskinuli. Klasična priča. Ona se nadala ali se razočarala onako kako to već biva.

Počeli smo našu vezu i ona je spoznavala sebe i ja sam je upoznavao i proširivao granice. U svojoj biti je ona prava nazasita drolja, koja misli na kurac i jebačinu ali se kontroliše jer bi ludovala svaki dan. Ali u suštini je divno pervezna i seksualna na onaj najlepši način. Ima blag pogled, pomalo setan ali kada sam je dobro upoznao videh da je željna. Veza nam je imala uspone i padove, kako to već biva kada neko uđe u nešto novo posle toliko godina. Ja sam bio u svom filmu a ona u svom. Ali mnogo smo pričali i postali bliski i shvatili koliko volim seks, i koliko se ložimo. Na početku je bila stidljiva u vezi sa svim ali na kraju se opustila jer joj godilo, a u njoj ima hrabrost da uzme ono što želi.

IZABRAN PATRIJARH 

ZVONA OGLASILA IZBOR NOVOG PATRIJARHA! Evo ko je Porfirije, novi poglavar SPC!

SPC IZABRALA POGLAVARA! PORFIRIJE NOVI PATRIJARH! (FOTO, VIDEO)

OBRT NA SABORU! Ovo su nova imena budućeg poglavara SPC

ZVONA OGLASILA IZBOR NOVOG PATRIJARHA! Evo ko je Porfirije, novi poglavar SPC!

EVO ŠTA KAŽE PORFIRIJE O KOSOVU: Ovo je stav novog patrijarha SPC o našem najvažnijem pitanju

Uklopili smo se jer nisam ljubomoran i volim da eksperimentišem, a ona zna da uživa i da se podaje. Kurva je to prava, ona koju samo treba redovno tucati dok god joj pička prima kurac. I to me jako loži. To sam oduvek voleo. A tek njena stopala… Mmmm… Opisaću sta smo radili poslednji put. Došao sam s posla u stan i čekao nju da dođe s posla. Tog dana je imala obaveza posle posla ali nije htela da propusti našu seansu (tako mi to zovemo). Znali smo da nemamo mnogo vremena. Dok sam tako razmišljao čulo se da neko kuca na vrata. Bila je to Katarina. Otvorio sam vrata i pustio je da uđe. Nismo rekli ni reč.

Odmah sam uzeo njenu crvenu torbu i stavio ja na sto, a nju doveo do kreveta na koji je sela. Stao sam pored nje, ćutke, i izvadio kurac, uzela ga je odmah u usta. Stavio sam joj ruke na glavu i počeo da je navlačim na kurac. Taman kada je ustalila ritam odmaknuo sam se od kreveta i pokazao joj da mi priđe, da klekne na pod i nastavi. Nije odmah reagovala pa sam joj prišao i povukao je dole na pod. Nastavila da je puši kurac. Opet je ustalila ritam i kurac je počeo da dobija punu snagu. Tada sam je podigao i otkopčao joj farmerke, skinuo joj sandale i farmerke.

Polegao sam je na krevet a ja kleknuo na pod. Raširio sam joj noge, naslonio na sebe. Dao sam joj telefon da gleda snimak koji sam ranije pripremio gde dvojica muškaraca slatko jebu jednu plavušu. Počela je da gleda a ja sam pomerio gaćice u stranu i počeo da ližem klitoris, da ga sisam. Bila je već uveliko vlažna, a ja sam osetio njene sokove po licu. Ložio me je njen miris. Nisam hteo da joj gurnem prste, nego sam samo jezik koristio.

Ona je sve više i više bila uzbuđena, i počele je da uzdiše, a njeni uzdasi su se mešali sa glasovima sa snimka koji je gledala. U jednom trenutku sam prestao, bukvalno joj oteo telefon, i nimalo nežno popeo sam je na krevet, i prislonio kurac od nazad. Katarina je bila na kolenima a ja iza nje. Nabio sam joj kurac do kraja, držeći je za ramena. Ostao sam u njoj nekoliko sekundi i onda počeo da je tucam. Da je ubadam. Uzeo sam njene do malopre nošene gaćice i počeo da ih mirišem dok je jebem. Rekoh joj: volim ovaj miris jedne drolje i njene pičke! Samo je uzdahnnula! To me je razdražilo još više.

VESTI DANA

GLAVAŠ za Happy TV: Proces vakcinacije i problemi nakon primljenog cepiva (VIDEO)

ZEMLJOTRES U HRVATSKOJ! Osetio se i u BiH

- Droljo jedna, obična, vidiš da si stvorena za kurac. Razvaliću ti ovu slatku pičku, ima da bridi posle jebačine. Priznaj da voliš kurac, i da si ceo dan bila vlažna - rekao sam joj.

- Da, kurva sam, jebi me, razvali me, jače! Molim te jače - izgovorili je između uzdaha Katarina.

Onda sam prekinuo to, čini mi se onda kada joj je bilo najlepše. Okrenuo sam joj na leđa a ona je sva treptala jer je bila uspaljena i želela je orgazam da je smiri. U tom trenutku zazvonio je njen telefon. Ustao sam i našao telefon u njenoj tašni i pružio joj. Pisalo je: Zoran. Nije htela da se javi ali sam joj odsečnim tonom rekao:

- Odmah se javi!

Poslušala me je! Ležala je na leđima a ja sam na kolenima došao iznad njene pičke i polako joj je uterao kurac. Do kraja ali nežno. Počeo sam da joj sisam prste na nogama dok se tek polako pokrećem u njoj. Ona je pričala na telefon a gledala u mene. Gledala je šta radim i trudila se da sagovornik ne čuje disanje. Legao sam na nju i tucao je a ona je i dalje pričala. Očigledno je pričala sa nekim momkom koji želi da je vidi i koji je gugutao njoj preko telefona a ona odgovara sa da ili ne. Pomislio sam a ovaj bi da je jebe, od toga mi se kurac ukrutio još jače, postao je kolac. A ona je to osetila i stegla me nogama. Čuo sam šta Zoran priča dok je jebem. Ludeo sam od zadovoljstva ali se kontrolisao, a i ona je počela da bude nemirna.

PROČITAJTE JOŠ

GAZI ZVEZDO GAZI: Crveno-bela mašinerija SPREMNA za Milaneze!

Dr Kisić poručuje: I posle vakcinisanja MOŽEMO prenositi virus!

VUČIĆ razgovarao sa šefom diplomatije Severne Makedonije: Teme dijalog i ekonomija!

Onda je rekla da joj je baterija prazna i da će mu se javiti. Prekinula je vezu i ostavila tel. Tada sam je pogledao u oči i uhvatio za ramena i počeo da navlačim na kurčinu koja je bila u punoj snazi. Kurvetino! Dogovaraš se sa drugima dok se jebeš. Baš si prljava drolja. Pičku ću ti razvaliti! Ona je postajala sve glasnija i glasnija a ja sve tvrđi i sve bliže kraju. Navlačio sam je beskrupulozno želeći da svršim, nije me bilo briga za njen orgazam. Nije tu bilo nežnosti nego čista jebačina nezasite kurvetine, i moja želja da se zadovoljim. U jednom trenutku sam je pitao: Sada bi dobila Zoranov kurac u usta! Tada je počela da svršava, počela je da ječi. Stavio sam joj svoju bradu u usta da ne vrišti. Ubo sam je još neliko putaa onda sam izvadio i prosuo spermu po njenom stomaku. Posle 20 sekundi sam legao pored nje zadihan. Samo smo ćutali i uživali.

- Katarina, hoćeš li kafu? - progovorio sam.

- Može, samo na brzinu jer žurim… Imam obaveza… - i nasmešila se.

I ja sam se nasmešio i pomislio: Niko osim mene ne zna da je ovakva kurvica! I kurac mi je opet reagovao na tu misao…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti