21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

ZAGORELU LEKARKU OBRAĐUJE CRNOGORAC Pocepao joj čarape, uhvatio ručerdama za kukove i nabio ga do korena

Zovem se Irena i po zanimanju sam lekar. Prošle jeseni sam se obrela kod rođaka u Švajcarskoj. Bilo je ekstra, uživala sam u svakom trenutku provodeci vreme u toj uređenoj zemlji. 

Tokom boravka sam se sprijateljila sa jednom devojkom iz mesta gde žive moji rođaci. Imala je godina kao i ja, bila je iz Srbije, na privremenom radu u Švici i upražnjavala je vrlo dinamičan životni stil. Obično smo se viđale u dnevnoj varijanti na kafici, jer sam ja kao neka baba već oko deset obično bila u krevetu. Jednom prilikom moja nova prijateljica me ipak ubedi da izađemo u lokalni noćni klub, gde je bilo prženja do ranih jutarnjih časova.

Brižljivo sam se pripremala za prvo iskustvo u noćnom životu zemlje Viljema Tela. Dok sam navlačila izazovne tamne čarape sa likrom i kratku pripijenu svetlo plavu haljinu, osetila sam da će predstojeće veče biti jako uzbudljivo. Ionako visoka natakarila sam se na elegantne cipelice sa visokom štiklicom i bila vrlo zadovoljna svojim odrazom u ogledalu. Dugo nisam imala dečka i osetila sam strasnu potrebu za kurcem, dok sam slavodobitno posmatrala svoje visoko i provokativno telo u ogledalu. Drugarica je ubrzo naišla sa dečkom njegovim "mercedesom SLK" i munjevitom brzinom smo se zaputili ka klubu. Bilo je oko jedanaest kada smo stigli na odredište. U klubu je već vrilo od dobre atmosfere i razvrata. Seli smo na braske stolice kraj šanka i naručili vidki. Flaša se praznila neslućenom dinamikom, tako da je prvu ubrzo zamenila druga. Moji prijatelji su već ustali sa stolica i počeli da igraju u ritmu glasne muzike strasno se vaćareći. 

VESTI DANA

ESKLUZIVNO! Srpski patrijarh biće jedan od trojice ovih episkopa!

(UŽIVO) SPC DANAS BIRA PATRIJARHA: Počelo glasanje u Hramu! (FOTO, VIDEO)

GLAVAŠ za Happy TV: Proces vakcinacije i problemi nakon primljenog cepiva (VIDEO)

ZEMLJOTRES U HRVATSKOJ! Osetio se i u BiH

U tom trenutku već dobro pripita, iako iskusna sa alkoholom, gledajući njih osetila sam još snažniju potrebu za nekim razbijačem i njegovom debelom nabreklom kurčinom u odnosu na trenutak dok sam se spremala za izlazak. Onako izazovno obučena još izazovnije sam prekrštala svpje duge noge, otkrivajući veći deo butine znatiželjnim pogledima frajera. Moralne ograde su potpuno nestajale pred velikom količinom alkohola u meni i još većom požudom. Ubrzo sam primetila da me posmatra jedan dasa, obrijane glave i debele vratine, dimenzija dva sa dva. Bio je u društvu nekoliko likova i stalno im je nešto šaputao značajno se okrećući ka meni i šeretski se osmehujući. Verovatno je u sebi pomisilio: 

- Ova je spremna da ga primi.

I bila sam. Kad se onako robusan na udaljenosti od par metara okrenuo ka meni i uputio iskusan pogled pravo u oči, podigla sam čašu i nazdravila kurvanjski se osmehujući. Moji prijatelji su mi tada saopštili da idu kući, jer sutra imaju mnogo obaveza. Ponudili su mi pare za taksi, a ja sam ih ljubazno odbila znajući da neću brzo domu svojih rođaka. Lik je prišao i učtivo pitao da sedne. Posle par rečenica na engleskom, skontala sam da je Crnogorac i nastavili smo konverzaciju po naški. 

Rekao mi je da je veliki avanturista i svetski putnik, ali i da nigde nema tako dobrih riba kao kod nas na Balkanu. Tada se nadovezao rekavški da i ja potvrđujem to pravilo. Tada sam počela vrlo slasno da se osmehujem i ovlaš u stilu iskusne zavodnice zabacujem pramenove kose, jasno mu stavljajući do znanja da je put do moje pičke večeras otvoren.

Bio je sirovina, prilično neobrazovan i neelokventan, što potvrđuje izjava da je diplomirao na fakultetu ulice i da se bavi velikim biznisom

Ja sam već bila mrtva pijana i napaljena i nije me bilo briga što se možda muvam sa mafijašem. Jedino što sam tada primećivala bila je njegova nabrekla kurčina, koja se ocrtavala ispod pantalona. Više me nije sprečavala nikakva moralna kočnica da se večeras pojebem sa tim pastuvom sa asfalta. U jednom trenutku mi je saopštio da bi voleo da se proluftira na svežem vazduhu i zamolio me da mu pravim društvo. 

Jedva sam čekala i kao neka curka klimnula pijanom glavom. Kazaljka je već prešla dvojku i njegovi ortaci su već našli pičke za privođenje. Nesumnjivo, našao je i on. Pošto je bila prilična gužva u klubu, bez pogovora sam mu dozvolila da me držeći za ruku sprovede kroz buljuk pijanih i drogiranih gostiju. Ljubazno se pozdravio sa obezbeđenjem kluba i vrlo mi je imponovalo kad me je predstavio kao gospođicu Irenu, mladu doktorku. 

- Vodiš doktorku da ti leči nejebicu - reče tip iz obezbeđenja, Srbenda iz Šumadije, i poče grohotom da se smeje.

Onako mortus nacirkana počela sam i sama da se kikoćem, što bi u redovnim okolnostima bilo nezamislivo. Naime, važila sam za osobu sa visokim kriterijumima kada je obrazovanje, ponašanje i ophođenje muškaraca u pitanju, ali ovo veče je bilo izuzetak, što zbog alkohola, što zbog želje za dobrim iskusnim kurcem. Iako sam se uvek vladala smerno kad su muškarci u pitanju, potajno sam maštala o nekom uličaru, krimosu, koji je pojebao nebrojeno pičetine i koji zna znanje. To veče je bilo moje razotkrivanje. Moj smeh je ubrzo prekinuo neprijatan prizor izbacivača koji je popio patos. 

- Nemoj da vređaš damu, koja je u mom društvu, avetnjo, ajde marš - grmeo je moj novi poznanik, a ja sam bila jako ponosna što sam pod zaštitom takve fizičke gromade. 

Naterao ga je čak i da mi se izvini, prenoseći preteće poruke njegovom gazdi koji mu je navodno dugovao neku kintu.

Osećala sam se kao na sedmom nebu, jer me je sve vreme držao za ruku svojom snažnom šaketinom

- Meni se dopada da se držimo za ruke, stoga da neću ispuštati - rekao je, a ja sam već bila gola voda među nogama i samo sam klimnula glavom pohotno ga gledajući. 

Posle kraće šetnje, koje se nisam bojala, jer nas u tri ujutru ne može videti nijedan od mojih rođaka, ubrzo smo se našli pred njegovim "lambordžinijem".

- Meni se ne ide kući - rekoh mu mazno.

- Mene se ide kući, a posebno u tvome društvu - reče i spretno mi otvori vrata svoje limuzine. 

Kao razuzdana nimfomanka sam uletela u skupoceni auto, koji se ubrzo obreo pred njegovim stanom. Stan je bio luksuzno, ali funkcionalno opremljen. Seli smo na masivni kožni kauč i počeli da ispijamo nove čaše "džeka". Ponudio mi je neke zabranjene supstance, na čemu sam mu se ljubazno zahvalila. Ubrzo mu je da deluje kao nehotice ruka ovlaš dodirnula moje koleno. 

- Ju, što si temperamentan - rekla sam poželevši da to učini još odlučnije. 

Za par sekundi su nam se sreli pogledi i mamac njegovih krupnih plavih očiju me je prepustio njegovim usnama. Žvalavili smo se na kauču dobrih deset minuta. Ja sam ga snažno masirala po ćelavoj glavudži, dok mi je on slobodnom ručerdom vaćario po butinama i dupetu. Bila sam na korak od neobuzdanog svršavanja, kada se on odjednom trgao, uspravio pored mene strgavši pantalone i gaće. Njegov kurac od dobrih dvadeset pet centimetara se našao u ravni mojih ustašca i znala sam šta mi je činiti. Pušila sam mu strasno i nezasito ispuštajući krike neizmernog zadovoljstva u pauzama. Posle pušenja tokom kojeg mi je zarivao celu kurčinu u grlu, olizala sam mu glavić i jaja, što mu se jako dopalo.

- Doktorka, Vaša terapija je nezamenljiva - rekao je stari lisac, potom me pridigao onako obamrlu sa kauča, zadigao haljinu, rukama rastrgao čarape da napravi prorez i zario mi kurčinu iz sve snage. 

Urliknula sam tako da me je verovatno čulo pola kantona, ali jebe mi se, ali stvarno.

Skladnim i ritmički ujednačenim pokretima me je tucao sa guza, dok sam povremeno izazovno mešala i cijukala od neopisive sreće

- Zato se žale na lekare, doktorka, a ne nosi gaće, sramota - šaljivo je prokomentarisao, dok me je tucao muški i iskusno. 

Nisam obukla gaće, jer sam krenula sa namerom da se sa nekim posle dugog uzdržavanja pojebem. Odlučio je da me kazni što sam nevaspitana, naravno, šalio se. Kazna se sastojala u tome što me je prilično blago lupkao po guzi svojim sredstvom za rad, da se malo našalim. Toliku količinu adrenalina mislim da ne dožive ni oni koji se bave najekstermnijim sportovima. Umesto da opali njegovo sredstvo za rad, opalila je moja raskantana pizdurina prosuvši sve zadovoljstvo i požudu pritajenu poslednjih meseci. Čim sam tako strasno svršila, ščepao me je svojim ručerdama i podigao u vis. Kao da sam perce, tako me je lako nasadio na svoj nabrekli kurac da sam posle par minuta njegovom mešenja moje guze i nasađivanja na njegov tuki ponovo burno svršila.

Raširio mi je noge, već pocepane čarape jos više proširio i počeo da mi znalački liže pičku. Dok je ujednačenim i veštim pokretima jezika obrađivao moj klitoris, osetila sam se kao u ekstazi, kao da sam zaista uzela onu supstancu koju mi je nudio. Posle burnih seksualnih vratolomija i mojih višestrukih i neobuzdanih orgazama, usledio je specijalitet kuće, pravi dezert. Dobro mi isisavši ribicu i olizavši sav ejakulat, počeo je da mi maže neko prijatno, blago i mirišljavo ulje u predelu analnog otvora. U jednom kratkom trenutku sam osetila strah, jer sam se u dupe jebala samo dva puta pre toga. Ipak strah je nestao, jer je tako spretno ubacio kurac u moje dupe, da sam imala utisak da može da stane još jedan. Žena koja nije pojebana u dupe od strane iskusnog jebača, ne zna šta propušta.

PROČITAJTE JOŠ

GAZI ZVEZDO GAZI: Crveno-bela mašinerija SPREMNA za Milaneze!

Dr Kisić poručuje: I posle vakcinisanja MOŽEMO prenositi virus!

VUČIĆ razgovarao sa šefom diplomatije Severne Makedonije: Teme dijalog i ekonomija!

Mislim da mi je nivo hormona sreće bio u rangu onog sa diplomskog ispita. Posle dvočasovnih vratolomija najzad je svršio i on napunivši mi dupe čini mi se sa pola litra sperme. Onako odvaljena od kurca, već sam bila malo rastrežnjena. Pitala sam se koju priču sad da složim rođacima. Vratila sam se. naravno taksijem, i odmah otrčala u krevet. Moj jebač mi je, naravno, poklonio drugu haljinu i čarape. Hteo je da me časti i sa petsto evra, što sam ga tako dobro zadovoljila i pohvalio me kako se odlično tucam. 

- Šteta je da se ne jebeš, jer nemaš dečka, znaš znanje - rekao je pre rastanka. 

Zahvalila sam se na novčanoj ponudi rekavsi mu da sam se sa njim jebala iz zadovoljstva i požude, a ne zbog para i da nisam prostitutka i sponzoruša. Rođaci su izgleda premoreni od rada, rano bili zaspali i nisu ni primetili da sam stigla pola sata pre njihovog buđenja. Dobro sam prošla u tom smilsu, moji roditelji misle da sam i u Švajcarskoj čuvala imidž njihove fine i smerne ćerke. Poslušala sam mog najboljeg jebača u životu i više nisam puritanac ni u Srbiji. Dečka i dalje nemam, ali jebem se sve češće. Kad god osetim požudu, ne hvatam se vibratora, nego kurvanjske čarapice, štiklice, suknja do dupeta i pravac neko popularno mesto u potrazi za lovinom. Ne uči se sve na fakultetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti