20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

OBRIJANA NAPALJENICA! Navukla me u sobu, usisavala ga odmah i spremila za noćno cepanje

Često se nađem u situaciji da radim sa strancima, ali dobro govorim tri strana jezika, pa se nekako snađem. Ali dođe i ta situacija da osoba koju sretnem ne govori ili se pravi da ne govori, niti jedan od tih stranih jezika, pa se stvori jezična barijera koju je ponekad teško preskočiti ili zaobići. Kako je kod nas sve više turista iz Koreje, tako sam i ja naleteo na Quong Li.

Nekako se izdvajala iz te grupe koja je došla kod nas u hotel. Em je bila najviša sa svojih 175 santimetara visine, em je bila najzgodnija, a to veče kad smo se detaljno upoznali, te najpijanija. Naime, jedna od žena u grupi je slavila rođendan, koliko sam shvatio, pa su nakon celodnevnog izleta došle nazad u hotel, a tu su zauzele šank i pravile žurku. Nekako ne očekujemo to od njih, ali i oni se znaju sasvim dobro zabaviti, a znaju i dobro popiti. Naše vino ih je fasciniralo, čak su neke i kupovale vino da nose u Koreju.

Ali to nije toliko bitno za ovu priču. Ja sam preuzeo smenu u 22 sata na recepciji, a u lobiju ionako nije bilo više nikoga, osim te vesele ekipe za šankom u baru. Malo po malo su dolazile na recepciju po ključeve kezeći se kao lude i pokušavale da mi se naklone, ali je problem bio u ravnoteži, pa sam se suzdržavao od smeha trudeći se da ostanem ozbiljan, ali čim bi nestale u liftu prasnuo bi u smeh. Uskoro je buka sasvim prestala, te sam zaključio da su sve otišle, ali mi je ostao još jedan ključ na recepciji, pa sam otišao do bara gde je samo Branko spremao inventar i završavao posao. Rekao je da su sve otišle, a na moj zaključak da je jedna otišla bez ključa samo je slegnuo ramenima i rekao da proverim po toalaetima. Duboko sam uzdahnuo i krenuo.

NAJVAŽNIJE OVOG PETKA

Loznica: Uhapšen NARKO BOS Naser Keljmendi!

PATRIJARH PORFIRIJE ZVANIČNO USTOLIČEN! Sabornom crkvom odjeknule OVE REČI! (VIDEO)

KRIZNI ŠTAB OTKRIVA: Ukoliko cifre budu rasle moguće je ODLAGANJE IMUNIZACIJE

TO, SRBINE! Jokić starter na Ol staru u Atlanti, u petorci sa Dončićem i ovim aždajama!

PRVI PUT PRED VERNICIMA: Porfirije pozdravio narod s balkona Patrijaršije

U barskom toeletu nije bilo nikoga, pa sam otišao do onog u lobiju i tu sam je našao kako sedi u nezaključanoj kabini na šolji dignute suknje i spuštenih gaćica. Pevušila je neku pesmicu na korejskom, pa nisam kurca shvatio, a kad sam joj se obratio na engleskom samo se iskezila i promrmljala nešto na korejskom. Samo sam duboko uzdahnuo i shvatio da će ovo biti duga noć.

Otišao sam van do recepcije, uzeo telefon i sve pozive preusmerio na njega, pa zaključao vrata jer je Branko već otišao, a onda se vratio sa njenim ključem sobe do toaleta i pomogao joj da ustane, a kako su joj se gaćice petljale oko članaka samo sam ih skinuo. Pritom sam video ispod podignute suknje da ima obrijanu picu, ali nisam razmišljao o tome. Nekako sam je dovukao do sobe uz njeno stalno pipkanje po meni i mrmljanja nečega na korejskom, a čak je htela i da me poljubi.

- Srećo, da si trezna nema problema, ali ovako - tiho sam joj rekao u liftu, a pod rukom sam osećao njenu čvrstu sisu gde sam je pridržavao.

Razmišljao sam kako je jako zgodna i da nije toliko pijana možda bih i pokušao nešto, ali ovako... Utom smo stigli na njen sprat i krenuo sam da jeizvlačim iz lifta kad me uhvatila za kurac. S obzirom da sam sve vreme osećao njenu toplu sisu u svojoj ruci i da sam joj pre video obrijanu picu, mališa mi se malo digao, pa ga je sad zgrabila u svoj stisak, a od nje se samo čulo:

- Uoooooouuuu... - i još nešto na korejskom što sam mogao da shvatim i kao divljenje ili oduševljenje mojim alatom, koji nije bio baš mali, ali ni nekakav grdosija, već sasvim solidnih dvadeset centimetara tvrdog mesa.

Uspeo sam nekako da je uguram u sobu, a onda se ona zakačila za mene kao prilepak za stenu u moru, a pritom je kopala da mi izvuče kurac iz pantalona. Branio sam se, jer u ovom poslu nikad nisi siguran kad ćeš dobiti prijavu za neko seksualno zlostavljanje, ali se ona nije dala. Valjda se malo i otreznila, pa je uspela da izvuče moj kurac iz gaća, pa se našao u njenim ustima. Zatim se samo čulo njeno mumljanje i onaj zvuk kao kad se gaca po mokrom.

Usisavala je moj kurac bolje od nekog usisavača. Pritom je slinila i pokušavala da ga proguta do kraja nekako se gušeći

Bojao sam se da se ne ispovraća po meni. Ali zato je moj kurac stajao kao jarbol, a ova se sa pušenja kurca prebacila na lizanje mojih jaja. Činilo mi se da se otreznila i da jako dobro zna šta radi. Ja sam sad došao u onu situaciju kad sam sam sebi rekao:

- Jebi ga Marko, šta ćeš sad, opusti se i uživaj dok možeš.

A kad mi je pustila kurac i skinula suknju naguzivši se prema meni znao sam dobro šta hoće i nije nam trebao prevodilac, pa sam otkopčao svoje pantalone i spustio ih sa gaćama do članaka zadigavši košulju do brade polako sam naciljao u njen razrez od pice i samo joj ga sjurio u nju. Zastenjala je glasno i zacvilela, jer je bila neočekivano uska, a ja joj nisam dao da predahne, već sam se uhvatio njene mišićave guze i počeo da se zabijam u nju. Stenjala je na svaki moj ubod i udarac mojih prepona o njenu stražnjicu, a kurac je ulazio do jaja u nju.

Gledao sam je kako se hvata za čaršav onim svojim krvavo crvenim i lepo manikiranim noktima pokušavajući se zadržati da ne odleti na drugi kraj kreveta. Nije joj trebalo dugo da svrši i iz nje je počelo špricati, pa sam pomislio da se upišala, ali kad sam video njene grimase shvatio sam da je doživela orgazam. Nastavio sam da je i dalje jebem u njenu usku picu osećajući kako se i meni približava orgazam.

NE PROPUSTITE

NOVAK JE DOBIO RIVALA U FINALU! Spektakl za kraj Australijen opena!

BORJAN HVALI PAVKOVA ZA NEBESKI SKOK: Bili smo hrabri protiv Milana, sjajno veče na Marakani

UPALIO SE ALARM! Stevanović: Kovid bolnice uskoro sve pune, postoji mogućnost pooštravanja mera!

Čim sam ga osetio izvukao sam kurac iz njene pice i okrenuo je, te joj ga zabio u usta, na što se uopšte nije bunila i nakon još par poteza zabijanja u njena usta počeo sam da svršavam puneći joj usta svojom spermom. Kako već duže nisam ništa pojebao, a nisam se baš ni izdrkavao, sad je bilo dosta toga u jajima i uskoro joj je sprema izlazila u uglovima usta. Malo se i zagrcnula ali je sve pokupila prstima i oblizala ih nakon toga. 

Zatim mi je oblizala kurac, a onda brzo odskakutala u kupatilo odakle se uskoro čuo jaki mlaz kako je pišala, a onda, nakon što je pustila vodu, pojavila se na vratima kupatila sa blaženim izrazom na licu i savršenom engleskom mi se zahvalila na veličanstvenom završetku ove večeri. Nasmejao sam se i navukao gaće, te pantalone uguravši košulju u njih, prišao joj i poljubio je uvalivši joj jezik u usta, a tako sam mogao da osetim i ukus svoje sperme na njenom jeziku, pa joj rekao:

- Drugi put ne moraš da se napiješ, samo pitaj - namignuo sam joj i otišao na recepciju.

Ujutro je došla na recepciju pre nego što sam predao smenu i tutnula mi papirić na kojem je bila njena e-mail adresa, instagram i fejsbuk profil, te tviter adresa i neka joj se javim. Samo sam kimnuo sa smeškom i gledao kako nestaje u pravcu restorana dok njena mišićava guza napinje pantalonice.

Da li sam joj se javio? Hmmm... recimo da sad razmišljam da bi mogao na godišnji u Koreju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti