18°C

Beograd

Photo: pexels/RODNAE Productions

Izvor: happybsc

LARA JE ŽELELA CRNCA U SEBI Bio je mnogo duboko u maloj sa tankim strukom, kidao ju je iznutra

Zdravo. Moje ime je Lara. Imam 23 godine, živim u Beogradu. Zbog izuzetnih oblina, tankog struka i fazona uvek sam bila omiljena među strancima. Ljudi iz Srbije gotovo da me nisu primećivali. Kako zbog mog arogantnog, pomalo aristokratskog stava, tako i ponašanja. U klubu ili bilo kom drugom javnom mestu niko nije imao priliku da me vidi u zagrljaju bilo kog muškarca. Čudno za jednu Beograđanku, ha?

Uvek sam bila na neki način neosvojiva, za muškarce sa naših prostora potpuno atipična. Imala sam samo jednu slabu tačku. Crnci. Slušala sam hip hop od kada znam da postojim. Kada sam počela da izlazim u klubove, to su bili upravo oni na kojima se puštala ta vrsta muzike. Moj masterkey (kako se kaže u žargonu za prvog crnca u životu) je bio izuzetno poseban, dovoljno dobar da me natera na tu ludost. Pre njega su mi bili kao vrsta za proučavanje, ali da mi se ne približavaju.

Prošlo je vremena od kad sam ga prebolela, nastavila sa životom koji se svodio na klubove, restorane i trošenje para bogatih roditelja. Dolazimo do momenta ostvarivanja kontakta sa specifičnom osobom u specifičnoj situaciji na specifičan način. Dečko koji se preko poruka činio poverljiv, pametan i zanimljiv. Nije trebalo dugo vremena da me ubedi da odemo na piće. I eto, spremam se, oblačim haljinu koja se pripija uz telo ističe moj uzan struk, široke kukove i nepreglednu zadnjicu.

VAŽNO!

Premijerka potvrdila: NEMA ZATVARANJA studentskih poliklinika!

SKANDAL U SOPOTU: Medicinskom radniku zabranjen rad, razlog je ovo!

Dr Ostojić: Sve više DECE zaraženo koronom!

Napravili haos pa pobegli: TINEJDŽERI IZAZVALI UDES!

Bio je očaran onim što vidi, ali se nije nametao. Naprotiv. Veče smo proveli uz veoma prijatan razgovor koji nije imao nikakvu seksualnu konotaciju. Pozvao me je kod njega na nastavak druženja uz čašu vina. Rekao mi je da vuče poreklo sa Jamajke. Tada sam se prisetila jednog lika sa kojim sam bila, i osetila blagi bol u leđma kao podsetnik na njegovu veliku alatku i razvaljivanje po celu noć. Veče je teklo normalno, pristojno. Iskreno, nije me toliko fizički privlačio, i nisam želela seks te večeri. Mislila sam da sam previše vredna i da moja pička nije baš za svakoga. Vreme je prolazilo, a ja sam ga gledala zamišljajući šta bih mu sve radila. Nekako smo se fizički približili, pokušavala sam mu pokazati nešto na telefonu. 

Sela sam mu na krilo. Osetila sam njegov kurac na mom dupetu, ali nije mi nešto bilo jasno. U tom položaju nisam mogla da shvatim gde to počinje a gde se završava. Nakon par minuta sedenja, odlučila sdm da se pomerim i pokušam da sagledim iz drugog ugla. On je bio polu ukrućen. Nikada do tada nisam osetila strah od kurca. Dečku je doslovno kurac išao u nogavicu kroz široke pantalone se spuštao do malo iznad kolena. Želela sam da pobegnem. On je tada uhvatio moj začuđen pogled koji se zadržao na njegovom međunožju.

- What?

Samo sam se blago nasmejala. U meni je proradilo ono što sam celo veče želela da ugasim.

Droljasta Lara, Lara koja želi kurac od 30 santimetara u sebi, Lara koja želi da je boli utroba, a ne samo da ne može da sedi

- I want it - samo sam mu rekla.

Nije oklevao. Dok me je dodirivao po telu šaptao je kako mu se snovi ostvaruju, kako će me rasturiti. Lizao me je po vratu… Ja sam raširila noge da bih ga što bolje osećala na mojoj pičkici koja je već natopila crne čipkane gaćice. Ali osećam zver i strah me je. On to vidi i kaže da će biti nežan. Ali stavlja Plus Size kondom i ne dopire mu ni do pola uda. Strah i ogromna želja za seksom su se mešale, ali želela sam to da probam. Polako ali sigurno me je skidao, divio se mom telu, zanosnoj lepoti, gustoj kosi. Želeo je da me ima na pravi način, nije želeo da ima divljački seks.

Poneo me je u sobu, legao na krevet i uronio u moje međunožje. Dug jezik i spretnost su me doveli do orgazma za par minuta. Ali ja sam čekala taj momenat. Zeljela sam kurac od skoro 30 santimetra i dve šake u obimu. Kada je prvi put ulazio osećala sam se kao kada sam nekad davno gubila nevinost. Vlažila sam kao kučka želela sam ga u sebi. Nije ušao ni do pola a ja sam već osetila da je probio sve granice onih prethodnih. Bio je mnogo dublje, kidao me iznutra, mislila sam da ću ostati bez organa, da neću preživeti.

Bolelo je ali je uskoro bol počeo da prerasta u zadovoljstvo. Kada je ušao celi videla sam na svom stomaku kako se nešto unutra pomera. Neopisiv osećaj. Strašno a nemoguće odoleti. Malo po malo, počeo je sve jače da me nabija, podigao noge na gore dok nisu stigle do njegovih ramena. Tada sam počela da svršavam. Prskala sam u naletu tog ludila kao nikada do tad. Sve je bilo mokro oko nas a njega je to samo dodatno zapalilo.

NOLE VLADAR PLANETE

ĐOKOVIĆ: STANJE POVREDE POGORŠANO, čeka me period mirovanja

SRĐAN ĐOKOVIĆ ZA HAPPY: Nek budu svesni - najbolji je i gotovo!

KAKVO SRCE IMA NOVAK! Odrekao se nagrade od MILION dolara!

309. NEDELJA VLADAVINE! Nole obara još jedan rekord 8. marta

Negde mi je rekao da mu treba dugo vremena da svrši ali meni ni to nije bilo bitno. Bitno je bilo samo da je u meni, da rovari po utrobi, da umirem na njegovom kurcu. Želela sam da se dokažem, jakim stiskom i gotovo borbom, preskočila sam preko njega. Mogla sam da se krećem a da je taj monstrum i dalje u meni. Nabila dam se na tu kurčinu do kraja, na preponama sam osećala njegova jaja, bilo je fantastično ali nikako nežno. Nisam ja taj tip. Ubrzavala sam, videla sam da je blizu. Oduševilo ga je moje umeće i mumlao je nešto u bunilu ali mene ni to nije zanimalo. Želela sam samo orgazam za orgazmom.

Valjda slučajno ili da ispita situaciju povukao me je za kosu. Mislio je da ću se uvrediti. Mene je to dodatno uzbudilo. Uspela sam da se okrenem na suprotnu stranu, dok je još uvek bio u meni, pa je sada imao besprekoran pogled da moje predivno dupe. Udario me je po dupetu a ja sam samo više i više vlažila. Dirala sam mu jaja dovodila ga do ludila. Uzeo me je za kosu, vratio u nazad i za tren sm bila na kolenima a on je odpozadi ulazio u mene. U ravni kreveta bilo je ogledalo.

Gledala sam kako me drži za kosu, bukvalno me jaše kao kobilu, parimo se kao psi a mene sve to dodatno loži. Mogla sam da vidim kako mi ta kurčina ulazi u pičku. Taj momenat ću pamtitu do kraja života…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti