31°C

Beograd

Photo: pexels/murat esibatir

Izvor: happybsc

EKSTAZA U ČAST MAME MARIJANE Devojka je otišla u prodavnicu, a ja sam dohvatio MILFARU!

Priča se odigrala pre otprilike dve godine i potpuno je istinita. Naime sa mojom devojkom sam otišao na aerodrom da sačekam njenu majku koja se vratila sa dalekog puta. Sa aerodroma smo direktno otišli u stan od moje devojke koja je imala nameru da napravi večeru u čast majčinog dolaska, to je inače bio moj prvi susret sa tom ženom koja je za svoje godine oko 45 izgledala izvanredno.

Srednje visine, plavuša, divne grudi i telo na kojem bi joj pozavidele i mnoge 20-kinje. Kada smo došli u stan ona je otišla u kupatilo da se istušira a ja sam sa sa Majom (ime moje devojke) seo u dnevnu sobu i čekao Mirjanu (Majina majka) da izađa i popijemo jedno piće pred večeru. Kad je izašla iz kupatila zaprepastio sam se njenim izgledom. Pre svega mokru kosu je pustila preko lica što joj je dalo pomalo divlji i seksi izgled, obučena u šorts i majicu ispod koje su se jasno ocrtavale grudi i bradavice koje su odmah u meni probudile interesovanje, što se jasno moglo videti prema reakciji mog prijatelja koji se digao i napravio veliku izbočinu na mojim pantalonama.

Mirjana je sela do mene i nazdravila gledajući me pravo u oči. U tom momentu kada je podigla ruku sa čašicom podigla se i majica koja je bila bez rukava i ja sam jasno ugledao njenu sisu čija je bradavica strčala gotovo uspravno naravno. Nazdravili smo i započeli priču o putu i ostalim događajima. Nakon desetak minuta Maja je otišla u kuhinju i počela da priprema večeru a Mirjana i ja smo nastavili upoznavanje kroz priču i piće.

VAŽNO

DRŽIMO REKORD! Srbija PRVA u Evropi, a druga na planeti: Drugu dozu primilo već 430.000 građana!

ĐERLEK ZA HEPI TV: Do juna blizu kolektivnog imuniteta!

Od DANAS i vakcina AstraZeneka u svim opštinama!

Pili smo prilično brzo i počeli sve više i više da se naoko neobavezno dodirujemo i sve srdačnije nazdravljamo jedno drugom. Ja sam već bio dobro napaljen njenim izgledom, srdačnošću i pre svega tako jebozovnim pogledom da sam počeo sve slobodnije da pričam sa njom, naravno sve to je bilo uz komunikaciju sa Majom koja je iz kuhinje budno pratila šta pričamo i uključivala se u razgovor. Za to vreme, ja sam onako neobavezno spustio ruku na njenu i nastavio normalno da pričam ali u sebi sam goreo od želje da vidim njenu reakciju koje uopšte nije ni bilo.

Dakle nesmetano mi je ruka bila na njenoj i priča je tekla dalje ja sam malo pojačao pritisak na njenu ruku i ona je blago otvorila prste tako da su nam se sada delimično isprepletali prsti našta sam ja naravno konstantno pričajući počeo da povlačim ruku gore-dole između njenih prstiju na šta je ona reagovala blagim pritiskom na moju ruku. To sam shvatio kao ohrabrenje. Ponovo smo nazdravili i u taj čas je došla Maja, a ja sam brzo povukao ruku na naslon fotelje. Maja je rekla da ćemo morati da je izvinemo na neko vreme jer mora otići do samoposluge da kupi neke začine koji joj nedostaju tako da mora da nas ostavi na petnestak minuta.

Mirjana joj je rekla da nema problema i da mi imamo zanimljivih tema za razgovor i pogledala me tako da sam odmah u stomaku osetio skoro bol od napaljenosti. Moj ud je pretio da iskoči iz pantalona. Ono što se desilo od momenta kada je Maja izašla pa dok se nije vratila teško je opisati. Samo što su se zatvorila vrata Mirjana mi je bila u zagrljaju divljački gurajući njen jezik u moja usta, a ja sam odgovorio još žešće - ruku sam zavukao ispod njene majice i počeo da dodirujem možda najlepše sise koje sam do tada video.

Podigao sam je i namestio meni u krilo, a ona je počela da se nasađuje na moju kurčinu onako preko odeće

Počeo sam da osećam bol od trenja i stao sam, skinuo pantalone do kolena, i ponovo seo. Ona me je ponovo zajašila ali sada sam samo malo pomerio njen šorc u stranu i moja kita je skliznula u njeno vlažno međunožje. Počela je divljački da stenje i nabija se, ljubeći me i grizući moje usne, jezik…

Nakon minut ili dva u ovom položaju podigao sam se i stao iza nje. Nisam je skidao. Imao sam strah da se Maja ne vrati brže nego što sam očekivao i ponovo odnazad ne skidajući joj šortc samo ga pomerajući u stranu, naslonio sam kitu na njeno dupe. Počela je da se meša nabijajući se sve više i više dok na kraju nisam ušao u nju svom dužinom. Lagano se naslonila na fotelju rukama i ja sam počeo žestoko da je tucam zguza što je ona propratila stenjanjem i snažnim trzajima zadnjice nabijajuci se na moj kurac. Nakon minut ili dva došla je do vrhunca i ja sam po njenim trzajima i vrisku shvatio da je doživela snažan orgazam. Nastavio sam da ulazim, ali još jače i brže. To je rezultiralo još jednim pa još jednim njenim orgazmom. Bilo je divno osećati grčeve njene pičke na mom kurcu i gledati odnazad uvijanje njenog tela propraćeno stenjanjem i vriscima. Sve to nije trajalo duže od pet minuta i onda me je pitala:

- Koliko Maji treba do samousluge?

- Možaa još pet do deset minuta, ne više - odgovorio sam.

- Onda imam vremena.

Uhvatila me je sa obe ruke za dupe i klekla ispred mene i stavila moj kurac duboko usta, imao sam priličan broj veza i vrlo sam iskusan što se seksa tiče ali pušenje koje je ona priredila u narednih dva tri minuta nikada neću zaboraviti. Naime, držeći me za dupe nadrazivala me je pipkajući me oko čmara i zavlačeći prste pomalo u njega a istovremeno je glavu pomerala ritmično levo-desno tako da je moj kurac bukvalno leteo iz jednog kraja usta u drugi.

PROČITAJTE JOŠ

SEDNICA PREDSEDNIŠTA SNS ZAKAZANA ZA DANAS: Vučić sa vrhom stranke o VAŽNIM temama!

Petković: Kurti zloupotrebljava decu u političke svrhe

HAPŠENJE U BEOGRADU:Pretio policajcu pištoljem

KOLAPS U CENTRU BEOGRADA: Ogromna rupa na sred ulice!

Radila je to zaista umetnički još uvek mokra kosa joj je letela tamo amo a izraz lica joj je bio tako uzbuđujući da sam ubrzo u velikim mlazovima punio njena usta spermom koju je ona prihvatala i lizala stenjući od zadovoljstva. Osećaj koji sam doživljavao ne može se opisati kombinacija zadovoljstva, straha da svakog časa može naići njena ćerka i njen izgled načinili su da sam imao jedan od najlepših orgazama u životu.

Nakon svega brzo je ustala i otišla u kupatilo dok sam ja samo uspeo da navučem pantalone i odem o prozora da uzmem svežeg vazduha kako bih se što pre smirio… Minut-dva nakon toga došla je i Maja pitala me je ulazeći gde joj je majka.

- Otišla je u kupatilo verovatno malo da predahne od pića - odgovorio sam.

Nakon nekog vremena pojavila se Mirjana sveza, mirna i raspolozena ljubeci Maju rekla joj je da joj je bilo malo muka od pica ali da je sada sve u redu. Nastavili smo druzenje uz veceru i pice a Mirjana se ponasala kao da se bas nista nije desilo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti