24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

KONAČNO SAM PRIMILA VELIKO KOPLJE Svakim ubodom sve je više širio, bio je singerica koja me je rasturila

U meni je svaki mišić treperio dok sam prilazila kafiću gde je trebalo da se nađemo. Nisam mogla da verujem da sam preletela okean da se vidim s njim. Došla sam mnogo ranije i pijuckajući kafu i tonik, razmišljala sam kako je taj muškarac postao moja jedina preokupacija i želja u zadnje 2 godine, kako ga nikad nisam dotakla ni osetila, a znala sam njegov miris, negde duboko u sebi sam znala na koji način vodi ljubav, šta ga uzbuđuje, šta mu je važno, šta ga fascinira. Čekajući ga, pitala sam se da li ću uopšte da mu se dopadnem, da Ii će osećati onu glad koju je osećao zamnom sve ovo vreme, da li ću osetiti isto, da li će stvari da se odvijaju među nama kao u našim fantazijama ili će sve biti mnogo blaže i bljutavije.

I pre nego što smo jednom priznali neke seksualne maštarije i snove, zamišljala sam ga i osećala upravo takvim kakvim mi se opisao, ali mnogo brutalnijim u pozitivnom smislu te reči. Sedela sam u zadnjem separeu na dnu kafića i iz prikrajka posmatrala sve koji su ulazili i izlazili. Trebalo mi je 2 godine da se odlučim na ovaj korak i nakon više od 2 godine, nakon pokušaja da svako krene sa životom na svom kontinentu, ipak nas je splet okolnosti podsetio na postojanje onoga drugoga i probudilo u nama onu staru, dugo zatomljavanu želju za susretom. Sad sam bila tu, povratka više nije bilo.

Videla sam ga kako ulazi i umesto da istrčim pred njega, ja sam se sakrila za naslon klupe u separeu. Prišao je šanku. Na sebi je imao farmerle koje su bilo poprilično napete i stajale mu baš onako kako sam ga i zamišljala. Njegova kosa je bila skupljena u repić. Imao je velika stopala, velike šake. Na njemu kožna jakna, mada je napolju bilo poprilično toplo i sunčane naočare koje je pri ulaksku u kafić, podigao na čelo. Seo je na barsku stolicu za šankom. Bio mi je okrenut profilom i naručio piće. Nisam mogla da čujem šta je naručio, ali sam u sebi mislila: ”pivo”. U tom času, konobar je stavio pivo ispred njega.

VAŽNO

Dr Danica Grujičić upozorava: Ne kupujte ovaj LEK, to je čista PREVARA!

DRŽIMO REKORD! Srbija PRVA u Evropi, a druga na planeti: Drugu dozu primilo već 430.000 građana!

Đerlek za "Dobro jutro Srbijo" sigurno NEĆE biti popuštanja mera

LEKARI UPOZORAVAJU: Kreće NOVI talas korone, a BOLNICE SU već PUNE!

“Oh, Bože! Zašto sam došla? Zar nisam mogla da ostanem tamo gde sam bila i volim ga kao i do sada, na daljinu”. Ovako, postojala je mogućnost da nije ono što sam mislila da jeste, postojala je mogućnost da mu se ne dopadnem, postojala je mogućnost da ću u njegovim očima, umesto pogleda pantera punog seksipila, ugledati nezadovoljstvo ili možda ravnodušnost. Kako bih rado kukavički pobegla ali da bi to učinila, trebalo je da prođem pored njega. On se nije ni okrenuo prema meni već je uporno gledao prema ulazu, prema svakom novopridošlom gostu. Nakon 10 minuta, konobar mi se približio i pitao da li želim još nešto da popijem.

Rekla sam mu da mi donese isto, da donese još jedno pivo i da muškarcu za šankom kaže da ga S. ovde očekuje. Dok sam to govorila, moje srce je pretilo da će iskočiti. U glavi sam osećala pritisak, bubnjalo mi je u usima. Pre nego što se konobar udaljio, stigla mi je poruka i umesto objave za poruku, sa mog telefona su se začulo:

- Ljubomoran sam na vetar što ti kosu dira…

Na tih par stihova, nama oboma najdraže pesme, njegovo telo se vidno ukočilo i on se okrenuo. Pogledi su nam se sreli. Ustala sam i stajala pored stola. Polako je prilazio. Gledali smo se u oči. U vazduhu se osećala napetost, strah od reakcije onoga drugoga. Stajao je ispred mene, konobar se izvinuo i otišao. Gledali smo se, ćutali. Prvi je progovorio.

- Tvoj telefon… znao sam da si ti… kako si prošla a da te nisam video - mucao je.

Bože, kako je bio sladak u svoj toj svojoj zbunjenosti. Pružio je ruke, uhvatila sam ih. Povukao me k sebi. Stajali smo tako u zagrljaju, oboje napeti. Konačno se snašao i rekao:

- Pa, da sednemo.

Obožavala sam njegov glas, njegov naglasak je bio tako simpatičan. Seli smo jedno pored drugoga. Stavio je ruku na naslon klupe, iza nas. Konobar je prišao i doneo naručeno piće, kao i pivo koje je njemu ostalo za šankom samo načeto. Nervozno je vrteo flašu slobodnom rukom. Nisam mogla na njegovom licu da pročitam šta misli i to me izluđivalo. Moj telefon se ponovo oglasio porukom. Pogledali smo se smešeći.

- Pa ti imaš ton za poruke s tom pesmom - rekao je.

- Da! Pa znaš da mi je to najdraža - rekla sam u sebi prekoravajući sebe za neopreznost, jer time sam mu dala do znanja da mi je stalo.

- Biće me sramota kasnije kad mi kaže kako osećaji nisu onakvi kakvim se nadao - mislila sam.

Polako, počeli smo da se opuštamo i pričamo neusiljeno. Otišli smo dase prošetamo. Bio je moj vodič kroz svoj grad. Dok smo hodali, svako malo bi me dotaknuo preko leđa, oko pojasa.

JASENOVAC, USTAŠKO STRATIŠTE SRBA

EKSKLUZIVNO OTKRIĆE NA HAPPY TV! Jelena Puhač: JA SAM DARA IZ JASENOVCA!

EKSKLUZIVNO! IVICA DAČIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJIO": Moramo da se borimo za istinu o ubijenim SRBIMA u Jasenovcu!

GOJKO RONČEVIĆ PREŽIVEO JASENOVAC: Pakao ustaškog kazamata gori nego na filmskom platnu

- Koliko ostaješ? - upitao me.

- Pa, idem predveče nazad!

- Kako nazad? Pa zašto tako brzo?

- A šta bih? - sagnula sam glavu da ne vidi kako mi se suze skupljaju u očima.

Nisam mogla dokučiti ništa u njegovom ponašanju da bi mi rekao:

- Drago mi je da si tu! Ostani!

- Ostani još malo, molim te - tiho je rekao povukavši me prema sebi.- Molim te.

- OK! Hajde onda da mi nađemo hotel.

Želela sam apartman umesto samo sobe. Nazvao me razmaženom, šaleći se samnom. Znao je da sam po malo klaustrofobična i da se prijatnije osećam u većem prostoru. Pronašli smo odgovarajući hotel u blizini, nakon toga otišli na rucak uz koji smo vrlo prijatno ćaskali potpuno opušteno. Upitao me da li sam umorna. Bila sam. Rekao je da će da ode i ostavi me na par sati da se odmorim, a on će za to vreme obaviti neki posao koji je planirao da odradi jutros kada sam ga nazvala da sam došla, pa će se vratiti. Otišli smo po moju torbu na stanicu, vratili se u hotel, popili kafu sedeći na podu moje sobe i onda je otišao utisnuvši nežan poljubac u moj obraz, ponevši sa sobom karticu za vrata moje hotelske sobe.

Kada je otišao, razmišljala sam zašto sam tako ukočena, šta je to što me sprečava da budem spontana i opuštena, zašto mu nisam prišla, zašto ga nisam potucala onako životinjski kako sam želela. Stvar je bila u tome što sam ja tog muškarca osećala svakom svojom ćelijom, a ne samo picom. On je u meni budio sva moja čula, želela sam njegovu dušu, njegovo srce, a ne samo njegovo telo. Svaka ćelijica u meni je treperila. Istuširala sam se, pripremila šta ću da obučem i legla ali nisam mogla da zaspim. Zatvorila sam oči i kao nebrojeno mnogo puta pre toga, zamislila da vodim ljubav s njim, da me uzima na način na koji sam oduvek želela. Zaspala sam snom pravednika nakon toga. Budeći se, osećam ruke na svom telu, osećam kako je nečije telo pripijeno uz mene, osećam topao dah na mom vratu i strah me da otvorim oči kako predivan osećaj ne bi nestao. Ipak ih otvaram i susrećem se sa najjebozovnijim pogledom na svetu. Smešim se. Uzvraća mi osmeh, privlačeći me još bliže sebi.

- A, kad si se vratio? Što me nisi probudio?

- Uh, tako si slatko spavala, nisam imao srca da te probudim. Došao sam pre sat i po.

- Pa, šta si radio za vreme dok sam ja spavala?

Privukao me bliže sebi, pomerio kukove prema meni i pogledao prema pokrivačima. Širom sam otvorila oči razmišljajući.

- Zar je moguće da nisam ništa osetila - a onda je on prasnuo u smeh.

- Uh, jbt, al’ si me prepao! - rekla sam smejući se i osećajući se postiđeno što sam mu na trenutak poverovala.

- Zar bi to bilo tako losš da se kojim slučajem desilo? - upitao me.

- Ne! Ali bih volela da sam potpuno svesna i budna za tako nešto s tobom.

Do tog trenutka je ležao na pokrivačima kojima sam ja bila pokrivena. Zadigao je pokrivač i primakao mi se još bliže stavljajući svoju toplu ruku na moj kuk i povlačeći me k sebi.

- Jesi li sad budna i svesna? - pitao me promuklim glasom spuštajući usne na moje. 

Ni predivan miris kolonjske vode nije mogao da kamuflira miris njegovog tela koji sam udahnula punim plućima. Bio je to upravo onaj miris koji sam zamišljala kad god sam mislila o njemu. Sva ta želja za njim koju sam tokom čitavog dana sakrivala, pretila je da eksplodira. Bila sam potpuno gola ispod pokrivača i željan sam da osetim njegovu kožu na sebi. Podizala sam njegovu majicu jednom rukom dok sam drugom rukom i noktima prelazila preko njegovih grudi i stomaka.

Naglo me pustio i ustao, svukao u trenu majicu, otkopčao farmerke i povukao ih na dole zajedno sa boksericama

Njegovo veliko koplje je strčalo ubojito prema meni mameci na blud. U trenu je bio pored mene, njegov jezik je prodirao u moja usta. Jezici su nam se isprepleli, naše ruke, naše noge… potpuno smo bili isprepleteni, zamršeni. Počeo je da se spušta prema dole grizući mi grudi, ližući stomak. Moja pica je pulsirala u svoj svojoj vlažnosti. Liznuo me jezikom preko klitorisa, zavukao 2 prsta svoje ogromne šaketine u moju picu potpuno otvorenu i spremnu da bude pokidana od tucanja. Dok mi je žestoko nabijao prste u picu, lizao mi je i grizao klitoris. Uhvatila sam ga za kosu i povukla ga na gore, a zatim se sagnula da primim njegov predivni kurac u usta. Zaustavio me je rekavši:

- Nemoj! Svršiću tako za čas!

Ponovo smo se ljubili, grizli jedno drugo. Uhvatila sam njegov kurac u ruku i divlje ga povlačila stenjući:

- Tucaj me! Tucaj me!

Njegov pogled je bio pogled divlje zveri, dok mi je grizao grudi, njegovi veliki prsti su ponovo ispunili moju mokru picu i grubo me počeo tucati njima.

- Daj mi ga! Uzmi me!

Naglo je izvukao prste, začuo se zvuk mokre pice, zgrabio je moje ruke i razapeo ih na krevetu iznad moje glave. Bez usmeravanja kurca u moju picu rukama, samo se primakao i uklizao u mene, kao da je tu rođen. Uskliknuli smo oboje od slasti. Kao što ruka paše u po meeri rađene rukavicu, tako je njegov kurac pasao u moju picu. Ispunio mi je svaki ugao pičke, nije bio ni prevelik ni premali. Podigao mi je noge na svoja ramena i počeo da me jebe manijačkim udarcima. Svaki njegov pokret me vodio ka zvezdama. Grizla sam mu grudi, podigla sam se na laktove i gledala. Obožavam da gledam kad mi kurac ulazi u picu.

Njegov je bio kao melem za moju pičku, za moje celo telo, za moje srce, svakim ubodom me imao sve više i više. Pogledi su nam se sreli. Oh, taj pogled divljeg pantera me izluđivao. Tako je i jebao. Parili smo se kao dve životinje. Počela sam da svršavam. Orgazmi su se nizali jedna za drugim, a on je nastavljao da me jebe. Okrenuo me na kolena, zabio mi kurčinu do kraja i ostao tako zariven duboko umeni.

Osećala sam da je probio do dna. Počela sam da mesam i kružim guzom zvačući mu kurac pičkom koja se nekontrolisano grčila

- Polako lutko! Svršiću tako - rekao je i pokusao da uspori.

Nisam mu dozvolila. Još sam žešće zamešala kukovima i zastenjala:

- Oh, napuni meeeee, svrsi u meneeee.

Sledećeg trenutka je zabio kurčinu do jaja, izazivajući slatki bol u mojoj utrobi, moja pička je pulsirala kao singerica. Osetila sam kako mu je kurac postao još deblji. Duboko zabijen, nije se pomjerao unutra-napolje, već samo kružio u meni tako duboko zabijen. Zajedno smo počeli da svršavamo. Moja pička je pulsirala kao luda. Svršila sam nekoliko puta, ali sam želela još. Odmakla sam se od njega i njegov kurac je ispao iz moje pičke. Bio je već poprilično omekšao, potpuno mokar, ni trećina od onog kurca koji me upravo rasturao, ali pogled da njega je izluđivao. Morala sam da ga imam u ustima. Uvukla sam ga celoga u usta i počela da ga sisam kao majčinu sisu. Inače mi baš nije činilo zadovoljstvo staviti u usta mlohavi kurac, ali njegov je bio tako predivan, tako ukusan, tako poželjan, tako ubojit. Samo bi ga na trenutak pustila iz usta i usisala njegova jaja sva mokra od naših sokova. 

Bio je sav izdepiliran kao i ja i bilo je pravo zadovoljstvo da ga “zadovoljavam”. Dok bi lizala jaja, nadrkavala bih mu kurac čvrsto ga, ni malo nežno stežući među prstima, a onda bih ga opet sisala. Celoga sam ga uvlačila u usta, a onda je ponovo počeo da očvšnjava i raste. Ispružila sam jezik i sisala, tako da mi je ipak ceo ulazio u usta. Toliko mi je prijao da sam počela da ga primam u grlo. Gledala sam to u pornićima i uvek me fasciniralo, pokušala sam i uvek mi je to izazivalo nadražaj na povraćanje kada bi mi kurac dodirnuo resicu u grlu.

Njegov kurac, ne samo da mi nije izazivao povraćanje, nego me izluđivao svojom ukusnošću, tako mi je lako, onako ogroman ulazio u grlo. Najednom, i on zavuče svoje ogromne šaketine u moju kusu i povuče me u sedeći položaj a on klekne ispred mene. Držeći me tako za kosu, nabijao me na svoju ogromnu kurčinu. Ostajala sam bez daha jer ga je tako bez prestanka nabijao u moje grlo. Najednom ga je izvadio, uhvatio me za lice i prostenjao:

- Moramo da prestanemo!

- Neee! - vrisnula sam.

- Moramo! Neću moći da se zaustavim! - promuklo je govorio.

- Ne želim da se zaustaviš! Ne želim da prestanemo!

- Bojim se da te ne povredim - prošaputao je, ali nisam dozvolila da završi.

- Povredićeš me ako me ne pojebeš ponovo. Molim te, ne sputavaj se! Uradi mi sve što želiš! Želim da oslobodiš tu zver u sebi!

PROČITAJTE JOŠ

MALI: Od ovog datuma Srbija okreće novi list! USVAJA SE ZAKON O POREKLU IMOVINE!

SEDNICA PREDSEDNIŠTA SNS ZAKAZANA ZA DANAS: Vučić sa vrhom stranke o VAŽNIM temama!

RUSIJA NA NOGAMA: Putin slavi veliki istorijski dan!

OTKRIVENO TAJNO ORUŽJE FUDBALERA MILANA Ovom bombo su hteli da iznenade Zvezdu

KOLAPS U CENTRU BEOGRADA: Ogromna rupa na sred ulice!

Rekavsi to, ponovo sam usisala njegov kurac. Tog trena, povratka više nije bilo. Ta ogromna kurčina me rasturala, bacao me po krevetu, zabijao je kurčinu u moju guzu, dok mi je rovario po pički svojim ogromnim ručerdama. Nabijao ja prste u mene, zatim bi ponovo počeo da me nabada na kurčinu, utroba mi se kidala od brutalnog jebanja. Shvatila sam šta je mislio kad je rekao da ne želi da me povredi, ali ja sam uživala u bolu koji mi je izazivao tim brutalnim rasturanjem pice.

Ne znam uopšte koliko sam puta svršila jer su mi se orgazmi ređali jedan za drugim. Kada me napunio treći put, klonuo je preko mene, a nakon što smo konačno došli do daha, okrenuo se na stranu povukavši i mene, tako da je njegov kurac još uvek bio u meni. Ležali smo postrance, gledali se u oči. Mazio me nežno svojim velikim rukama po licu. Lagano sam pomerila kukove prema njemu. Njegov kurac je bio mlohav u meni, ali sam ga još uvek predivno osećala. Lagano sam se pomerala i moje uzbuđenje je ponovo raslo, a i njegov kurac.

- Bože, ovaj čovek je kao mašina! - mislila sam.- Odakle mu toliko snage?

Nasmešio se i prošaputao:

- Mmmmm, ja nemam snage za više.

A kurac mu je bio već u skoro punoj erekciji.

- Ti se dušo samo opusti! Ne moraš ništa da radiš - rekla sam nabijajući se polako na njegov kurac.

Ljubili smo se i mazili, istraživali smo telo jedno drugome s puno nežnosti i ljubavi. Njemu je trebalo dugo vremena da svrši ponovo, što je pomoglo da upoznamo svaki milimetar tela jedno drugome.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti