22°C

Beograd

Photo: pexels/ikon republik

Izvor: happybsc

RAZORNI SENDVIČ Drug mi je razvaljivao vilicu a kum je samo pumpao

Izlazim iz kuće, došla sam kod roditelja prvi put posle razvoda. Ima tome već skoro godina, tu sam već celu nedelju. I da nisam imala obavezu da završim papire oko odlaska iz zemlje, verovatno ne bih tražila da se sretnem sa kumom mog muža, da mi nesto pomoge. Treba zagristi i izdati dokument koji mi otvara vrata Amerike.

Našli smo se u gradu oko 11 sati, danas, svratila piće i ja sam mu izložila problem, normalno, pri tom samu rekla da mora to da mi obezbedi, da ja znam šta to vuče za sobom, i da on mora to da mi učini jer ja time rešavam svoju egzistenciju i egzistenciju svog deteta. Obećala sam da ću mu se odužiti, samo je mahnuo rukom, posle podužeg razmišljanja, reče:

- Učiniću ti to.

Ciknula sam i izljubila ga, negde sam to i očekivala. Mada tražiti nešto od čoveka zbog čega on u najmanju ruku može da izgubi posao je ludo. Bio je to za mene očajnicki potez, jesmo on ij bili bliski, i on meni ma neki način drag.

Moj muž i ja smo probali da svingujemo, on je bio jedan od pokušaja, više, ali nikad to nije bilo ljudski do kraja, uglavnom je to bila neka žešća vatačina i jednom oralni seks. Sve je to ništa, mada sam ga uvek palila maksimalno i uvek ga zajebala. Posle smo prešli na priču o razvodima, i on se skoro razveo, pa pošto je morao da se vrati na posao dogovorili smo se da se vidimo u gradu u 20 sati. Inače sving i te fore sve je to moj muž naučio od njega, i ono što im nisam nikad poprostila godinama da su svingovali njih troje a meni nikad nisu priznali.

VAŽNO

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA U petak o merama za vikend, pojačan nadzor u školama (VIDEO)

EKSKLUZIVNO za "Dobro jutro Srbijo" Zorana Mihajlović: Za DVE godine NOVI izvori gasa za Srbiju!

Samo za "Dobro jutro Srbijio" Nenad Čanak poručio: Odvojite PRAVE SRBE od zločinaca, a ova imena NEĆU da spominjem!

Stiže zakon od kojeg mnogi STREPE: Ministarka najavila detaljan plan!

Našli smo se u restoranu, gde on redovno izlazi, gde ga svi poznaju na kraju dosta ljudi i ja poznajem iz tog kruga. Doduše nisam bila tu deset godina, i nije isto kad si tu u dvadesetim i kasnim tridesetim. Seli smo za sto i uz večeru, neizbežno posle priče o našim razvodima, o kojima inače znamo sve, uz vince nastade atmosfera gde smo se sećali ranijih ludosti koje su obično i započinjali u ovoj kafani. Smejali se nekadašnjim glupostima kompleksima, i raznih situacija, koje su se uvek vrtele oko seksa. Uvek se u tim situacijama sazna i nešto novo, što sam saznala da se moj bivši muž, tajno viđao sa njegovom ženom, kao i da, neke nazovimo slučajne stvari je stvari režirao moj muž. Zaista je počelo da bude zabavno. U jednom momentu, alokohol me uhvatio pod svoje, ne mnogo ali dovoljno da se u jednom momentu nagnuvši se prema njemu, kao da mu šapnem rekoh:

- Hoću večeras da me jebeš.

Malo se trgao ali nije rekao ništa, a ja sam se odmah pokajala, ne znam sta mi je bilo ali o tome pre nego što sam rekla nisam ni razmišljala.

Negde na pola večeri se pridruži se njegovi prijaterlji Rade i Miša, ja se pomerih i sedoh pored njega na klupu, na kojoj on sedi celo veče. Zezanje se produžilo i bilo mi je zaista lepo, osećala sam se odlično i raspoloženje mi se povratilo posle ko zna koliko meseci depresije. Negde kad se već nazirao kraj druženja, kad se meni vratilo u pamet da se uskoro razilazimo, osim da odemo u neki kafić, potpuni šok, osetih ruku visoko na butini, sa šakom na unutrašnjoj strani, trgla sam se, to je bio njegov fazon od pre destak godina, raširila sam noge kao i pre deset godina, onda sam ustala otišla do toaleta i tamo skinula gaćice, kao pre deset godina. Sela na svoje mesto i diskretno vratila njegovu ruku, na moju butinu.

Odmah je počeo da mi miluje brazdu koja je neverovatno ovlažila, bila sam spremna i iznenađena sopstvenom reakcijom. Misa je otisšo, ostalo je nas troje, sapnulasam muovsaj put ozbiljno, idemo kod tebe, OK, promrmlja, hoces da idemo sami ili da pozovem Radeta. Novi sok, to nism ni u snu ocekivala, čuh sebe, pa dobro reci mu da krene poa sata posle nas. Ustala sam I obukla jaknu, pozdravih se sa Radetom, sacekam, dok su se njih dvojica dogovarali. Izađosmo Napolje, cuteci, svako u svojim mislima krenusmo prema njegovoj kuci kao dase nista nije promenilo, vreme je stalo, ja nisam imala pojma zasto je ouopste doslo do toga da pozovemo Radeta, nikad sa covekom nisam bila, nikad nasmo u drustvu.

Bio je pravi švaler starinskog tipa, upeglan, ružnjikav, zabavan, vrlo omiljen među ženama. Znala sam da zna za sving seme odavno, nikad nije to pokazao. Ražmisljajući o tome. I o tome kako me je obuzelo neprimereno uzbuđenje. Nisam bez seksa od razvoda, to je daleko od potrebnog ali je OK, ljubavnik mi je mlađi od mene 10 godina, ali ovo što mi se večeras događa deluje potpuno normalno. Podigla sam noge na tablu, suknja se sama podigla, ne previše ali dovoljno da kum stavi ruku na šumicu i da me mazi do kapije svoje kuće. Ušli smo u kuću, dok je on otišao u kupatilo ja sam se već skinula i legla u krevet. Bila sam potpuno gola i opuštena, kao da sam to radila bezbroj puta, bila sam par put sa njim i mužem, ali sam ga mnogo puta ispalila. Brzo skinuo i prvu stvar koju me upitao bila je:

- Nećeš da me ispališ.

Počeli smo da se ljubimo, i milujem. Kao stari znanci. Počelo je da se zahuktava uzela sam njegov kurac i krenula da ga obrađujem, pošteno sam se unela u to, kad su se lagano otvorila vrata spavaće sobe u kojoj smo bili, na vratima je bio Rade, go golcat, pogledala sam ga ispod oka, bio je mršav, sa velikim kurcem. Ha pomislih, nije loše to mu je pored sarma očigledno drugi adut.

Kum mu je samo mahnuo, što bi trebalo da znači uđi ovde, međutim on mi nije reagoavo tako, lagano nadrkavajući svoj kurc prišao je krevetu, odmah sam ga prihvatila i onako ogromnog, ližući ga sa posebnim zadovoljstvom strpala usta. Tu nastaje problem kad staviš u usta glavić veliki kao jabuka, vrlo malo možeš bilo šta da radiš, sem da nastaviš da ka usisavaš, jedva sam uspela da ga izvadim. Razvlio mi je viicu, zato sam krenula da ga ljubim ližem, sve vreme kum je vredno punio moju picu svim kurcem.

PROČITAJTE JOŠ

OKONČANA ISTRAGA Glumac optužen za silovanje!

Nije mogao da izdrži: NIKOLA JOKIĆ JURIO SUDIJU PO TERENU!

DANAS JE SVEŠTENOMUČENIK VLASIJE: Narod mu se moli za napredak!

PROBUDIO SE Ovo je stanje čuvenog golfera posle nesreće

Trajalo je to neko vreme, a onda su oni očekujući moj orgazam. Dok sam se ja bacaka, vrištala, nisam ni primetila da su se zamenili, samo sam osetila strasan bol. Kad mi je na brzinu energično uvalio glavić od čudovišta, imala sam strasnu potrebu da se skinem, svučem sa njega, međutim, nije mi dao držao me čvrsto govoreći, sada će da prođe, brzo će, posle par minuta bola osetih da bol popušta, počela sam sama da se navlačim narednih dvadeset santimetar. Nisam verovala, osetila sam jaja na guzi nisam mogla da verujem da sam primila 25 santimetra kurca, gde je to u meni stalo.

Bilo mi je prelepo, jebali smo se lagno i pažljivo, dok nas je kum gledao nadrkavajući svoj kurac koji samo što nije eksplodirao. Jebala sam se, vreme kao da je stalo sa usporenim ritmom naišli su dugotrajni spori orgazmi. Bilo ih je bezbroj. U jednom trenutku sam zgrabila kuma koji je prsnuo kao iz vodoskoka, sve sam pokupila ustima, uživajući i dalje. Trenutak Radetovog orgazma se poklopio sa mojim ko zna kojim, kad ga je naglo izvadio pička je samo uradila, “plop”, a neusmeren mlaz završio je po mojim sisama. Dok su njh dvojica razmazivali spermu po celom telu, ja sam svršila po ko zna koji put. Ostatak noći proveli smo u seksu. Sutradan je odlazak iz kuće na ručak, svo troje bio ujedno i vreme koje su posvetili razgovoru.

Od tog dana, povremeno organizujem odlazak kod roditelja ili njihovo zajedničko i pojedinačno druženje, a ponekad me iznenade pa dođu za Beograd i tako. U Americi nisam ostala, kum je sačuvao posao i nije imao nikakvih neugodnosti, oplemenila sam svoj seksualni život. Jedino je moj bivši muž ima neke primedbe ali je sestra to rešila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti