28°C

Beograd

Photo: pexels/wr

Izvor: happybsc

RAZBIJAČINA ZA SEĆANJE DUGO Mešala je vrhunski dok nije iscedila svo seme iz mene

Bližio se dan kada sam prestajao sa radom na mom poslu kao recepcionar hotela pošto sam bio sezonac. Za vreme mog boravka još sam nekoliko puta izjebao moju gazdaricu u apartmanu. Došao je i dan kada se moj posao završio i pozdravio sam se srdačno sa svima u hotelu sa kojima sam radio osim sa mojom koleginicom sa recepcije Ivonom.

Pošto je nije bilo mislio sam da se neću ni pozdraviti pošto je trebalo da putujem rano ujutru, kada me je negde oko osam sati nazvala i upitala kada putujem. Rekao sam joj rano ujutru a onda mi rekla da obavezno svratim do nje i da će mi spremiti večeru.

Za jedno pola sata sam bio ispred njenog stana pozvonio sam na vrata koja je otvorila ona. Na sebi je imala čipkasti donji veš sa halterima crne boja i seksi crni grudnjak. Od tog prizora moj kurac se odmah podigao. Primetila je i ona to upitavši me da li sam joj nedostajao. Pitao sam je gde su joj deca a ona mi odgovorila da su kod njenih. Odmah sam sa vrata počeo strastveno da je ljubim svuda po telu. Uhvatio sam je i podigao na sebe i doneo do kuhinjskog stola. Polegao sam je na sto i počeo joj lizati ogromne sise. Dok sam ih lizao i grickao bradavice ona je samo stenjala i uzdisala. Govorila mi je da nastavim ih lizati da su joj jako tvrde, dok je rukom mrsila moju kosu.  

VAŽNO

EKSKLUZIVNO za HAPPY TV! Dr Snežana Jovanović: ZIMOVANJA NAM DOŠLA GLAVE? (VIDEO)

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA U petak o merama za vikend, pojačan nadzor u školama (VIDEO)

ZORAN MIHAJLOVIĆ GOST "Dobro jutro Srbijo": Za DVE godine NOVI izvori gasa za Srbiju!

Samo za "Dobro jutro Srbijio" Nenad Čanak poručio: Odvojite PRAVE SRBE od zločinaca, a ova imena NEĆU da spominjem!

ZATVARANJE SKIJALIŠTA U RAZMATRANJU: Tržni centri takođe na udaru

Polako sam se sa sisa spuštao do njene pice. Skinuo sam gaćice sa nje i počeo da je ližem već sada jako vlažnu pičku. Lizao sam je sisao joj klitoris a ona sve više stenjala i jaukala. Nakon par minuta samo se zgrčila i počela jako da svršava. Njeni sokovi su potekli iz pice. Svršila je kao luda. Skinuo sam šorc sa sebe i prineo moj sada već tvrdi kurac otvoru njene pice i počeo da je jebem. Dok sam je jebao stavio sam njene noge na moja ramena da bi je jače i dublje mogao jebati. Rukama sam mesio njene sise, štipao joj bradavice a ona je mesila svojim guzovima želeći što dublje da se nabija na moj kurac.

Sada sam ja legao na sto a ona je legla preko mene. Centrirala je njenu picu na moj kurac a onda se spustila u jednom potezu na njega. Malo je počela da meša guzom a zatim jako da se nabija na njega. Jednostavno obožavala je da se nabija na moju veliku i tvrdu kurčinu. Skakala je na njemu kao da je na rodeu. Moja sperma se spremala da krene iz jaja i ja sam joj to rekao. Ona je samo nastavila da se nabija još jače na kurac rekavši da želi da joj svršim u picu. Nakon par minuta počeo sam da je punim. Punio sam je vrućom spermom njenu vlažnu pičku.

PROČITAJTE JOŠ

ISPOVEST PREVARENOG MUŽA Provalio sam da me vara sa kolegom, a onda je usledilo poniženje

STUDENT VELIKOG SRCA Osvojio 30.000 dolara pa oboleloj deci kupio igrice

OKONČANA ISTRAGA Glumac optužen za silovanje!

ANASTASIJA NAPRAVILA SELFI ISPRED OGLEDALA Pratioci mlade pevačice, ipak, gledali u JEDAN DETALJ

Izvadila ga je iz pičke i polizala svu spermu sa njega do zadnje kapi a zatim počela jako da ga puši. Pušila ga je divljački, uvlačila ga je do krajnika a zatim bi ga vadila pa se ponovo jako nabijala na njega. Lizala mi ga je od korena do glavića i za par minuta moj kurac u njenim ustima je ponov bio jako tvrd i podignut do maksmimuma. Ustala je sa njega i naguzila se prema meni. Rekla je da želi za kraj da je pamtim i da želi da je jebem u guzu.

Rekla je da budem jako pažljiv jer se nije se nije nikada jebala u guzu. Izvadila je kremu iz police i namazao moj kurac a onda otvor njene guze. Prineo sam kurac njenom otvoru i počeo polako da ga guram. Išlo je jako teško ali nakon par uboda moj glavić je bio u njenoj guzi. Bolelo je jako ali nije htela da odustane već me je hrabrila da nastavim da je i dalje jebem. Uhvatio sam je rukama za kosu i povukao galvu da vidim njeno lice koje se grči dok je jebem u guzu. To me je jako palilo i počeo sam da je jebem divlje. U tom trenutku počela je da jauče od bolova moleći me da usporim ali ja nisam više obraćao pažnju već sam počeo da je jebem iz sve snage.

OVO MORATE ZNATI

NISTE ZNALI? Ovo je crni horoskop

OVO MORATE ZNATI Evo kada je pravo vreme da izgovorite "VOLIM TE"

NOVI HIT MEĐU BOGATAŠIMA Plutajuća vila kao tropsko ostrvo (VIDEO)

Urlala je, drala se dok je moj kurac širio njenu usku guzu. Pošto joj je guza bila jako uska za moj kurac sperma je krenula ranije nego što sam hteo. Izvadio sam ga iz guze i rekao joj da klekne i otvori usta što je ona i uradila, i za par sekundi počeo sam da punim njena usta vrelom spermom. Sve je progutala a onda oblizala moj glavić rekavši mi da nisam normalan kako sam joj guzicu razvalio. Poljubila ga je i rekla da je ovo samo jedan u nizu daljih naših neprospavanih noći.

Otišli smo pod tuš i tu mi ga je još jednom dignula a zatim se vratli na krevet u sobu gde smo nastavili da se jebemo do jutra kada sam morao nazad kući. Bila je to nezaboravna noć za mene ali početak naše veze koju krijem i danas i koja i dalje traje. I dalje dolazim ja kod nje ili ona kod mene i jako se dobro jebemo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti