24°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: happybsc

JA JE CEPAM OTPOZADI, A MUŽ GLEDA Očuvana milfara primala je u sve rupice, a njen dragi je bacao u ćošku

Već nekoliko godina radim u jednoj inostranoj banci u Beogradu. Nazalost suočen sam sa velikim brojem putovanja po celoj Srbiji. U početku je to bilo i zanimljivo ali ubrzo je preraslo u veliko mučenje. U decembru prošle godine šefica me pozvala u kancelariju i saopštila da se spremim za putovanje u Nemačku.

Iako sam se u prvi mah bunio, posle kratkog razmišljanja shvatio sam da to i nije tako loše. Cilj putovanja je ionako bila neka dosadna edukacija. Određeno je da iz naše banke pored mene idu još ona i jedan stariji kolega. Moje saputnike je verovatno lično birao neki moj neprijatelj, jer su oboje bili užasno dosadni.

Prvi dan u Nemačkoj je protekao dosta drugačije nego što je planirano. Moja ideja je bila da se samo potpišem na toj edukaciji i da krenem u obilazak grada i šoping. Umesto toga sam ostao na toj konferenciji do 6 sati uveče. Pošto sam bio skroz umoran odustao sam i od šopinga i od zajedničke večere sa kolegama, i odlučio da iskrotistim velnes ponudu hotela. Spustio sam se na prvi sprat i ušao u takozvanu "oazu mira“. "Oaza mira" su činili nekoliko prostorija za masažu, dva parna kupatila, dve saune, zajednički tuševi i nekoliko manjih i većih bazena sa termalnom vodom. U svim prostorijama čula se neka vrsta azijske muzike, koja je doprinosila opustajućoj atmosferi. Iako nemam problem sa svojim golim telom, bilo mi je drago da osim mene nema skoro nikoga. Skinuo sam se i ušao u parno kupatilo ispunjeno parom sa jakim mirisom jabuke. Ležao sam u ćošku na vrućim pločicama i razmišljao o svojim planovima za sledeću godinu.

UDARNI ČETVRTAK

INTERVJU! MARKO PIPIĆ (14), DARIN BRAT: Naš narod ne sme da zaboravi Jasenovac

HOROR U RAKOVICI! Jeziva scena: Devojka (20) pronađena mrtva na ulici

EKSKLUZIVNO za "Dobro jutro Srbijo" Darija Kisić: Vakcina bitna za sve! Nema još opuštanja!

DRUGI U EVROPI, PETI NA SVETU! Srbija prestigla Ameriku po broju vakcinisanih (FOTO)

Moja razmišljanja su iznenada prekinuta zvukom da neko ulazi u kupatilo. Brzo sam se trgao i iz izvaljenog sedećeg položaja prešao u kulturno sedeći. Prvi je ušao muškarac od nekih 40 godina, krupan i jak. Iza njega devojčica od nekih 15, 16 godina, totalno vitka ali iz lica moglo zaključiti da je ovaj muškarac njen otac. Na kraju, ušla je i majka u u tridesetim godinama, koje je bila bucmaste ali nežne građe. Seli smo tako da je klinka bila do mene a roditelji prekoputa. Nasmešili su se, pozdravili i počeli pričati nekim čudnim dijalektom na nemačkom, koji ja nisam skoro uopšte razumeo. Dok su oni pričali i delovali kao srećna porodica, ja sam se trudio da ne buljim u njih, pogotovo ne u klinku, ali prostorija je bila mala i bio sam primoran da gledam u roditelje. Hans (otac) je bio baš krupan čovek, grubo građen i svetle puti.

Tipičan Nemac iz naših filmova. Imao je ipak blage crte lica i činio se kao dobar i neiskvaren čovek. Ja sam to povezao i sa njegovom vrlo malom kitom koja je tek izvirivala ispod stomaka. Iznad ogromnih obrijanih jaja visio je kurčić od neka 3-4 santimetra. Njegova žena je primetila gde gledam i odmah bacila pogled u moje međunožje. Ja nisam imao nikakav buzdovan, ali ipak moj spušteni kurac je u odnosu na Hansov izgledao barem duplo duži i nekoliko puta deblji. Vizuelnom utisku je sigurno doprineo moj relativno istrenirani stomak i uopšte sportska građa. Naravno, mahinalno sam i ja odmerio Judit (majku). Ona je bila jako crne puti, imala je crnu kovrdžavu kosu do pola leđa.

Bila je debeljuca, sa velikim sisama koje nisu visile već su ponosno strčale u mene sa velikim nadutim bradavicama. Imala je i pirsing u stomaku, koji je i pored toga što je podsećao na šlauf bio vrlo seksi zbog njene glatke kože. Bila je baš rasna žena i moglo se pretpostaviti da voli da se jebe. Kada je moj pogled došao do njenog međunožja ona je izazivački polako i dalje pričajući sa ćerkom raširila noge. Ukazala se najmesnatija pička koju sam video. Usmine su bile ogromne i visile na obe strane, a klitoris se mogao videti čak i pored sve pare. Iznad potpuno izbrijane pičke bila je i tetovaža sa nekim datumom.

Sedeli smo tako oko 15 minuta i počeli pričati prvo o hotelu i hrani u istom, a zatim smo se i upoznali, nakon čega su me oni počeli ispitivati o životu u Beogradu. Hans je prvi napustio kupatilo. Judit je prešla na njegovo mesto i počela očigledno flertovati i pored toga što je ćerka još uvek bila tu. Čak sam osećao pomalo nelagodno zbog toga ali sam prihvatio igru za početak odgovarajući na sva njena provokantna pitanja. Dok sam joj pričao o beogradskim devojkama i našim klubovima, ona je kupila rukom kapi znoja sa sebe i otresala.

U jednom momentu je uzela svoje ogromne sisetine i svom snagom ih stisla i obrisala. Stalno je prelazila rukama preko tela, pogotovo velikih butina koje iako su bile baš velike nisu imale celulit

U jednom trenutku je raširila noge i malo se izdigla, tako da joj se video i obrijani čmar, a zatim prešla rukom kao da skine znoj sa njega i debele pičke. Kupatilo je potom napustila i njena ćerka. Judit je tu situaciju iskoristila i pitala me da li sam sam ovde i broj sobe. Onda sam izašao i ja i odmah otišao pod tuš. Samo par trenutaka kasnije stigla je i Judit za mnom. Bili smo sami i znao sam da će nastaviti sa flertom. Gledala je zavodljivo u mene i počela sa tuširanjem. Stavila je puno šampona i ubrzo je bilo jako puno pene po njenom telu. Počela je da se trlja po celom telu i dalje gledajući u mene.

Ja sam nastavio igru i počeo lagano prevlačiti koziću preko modrog glavića sada već poludignutog kurca. Malo kasnije sam ga uzeo za koren i počeo pljaskati po svom dlanu pritom gledajući u njene obline. Ona je uzela ogroman komad pene u ruku i počela jako da se trlja između svojih nogu. Bilo je jasno da drka svoju ogromnu pizdu sa barem 3 prsta. I baš kada je bilo najzanimljivije ušla je neka baba pod tuševe i prekinula našu igru, buljeći u moj kurac i Juditine velike bradavice. Judit mi je prišla kao da sam joj ja muž, zagrlila i šapnula da je čekam u sobi za 10 minuta. 

JASENOVAC USTAŠKA KLANICA

OVA PRIČA O USTAŠKIM ZLODELIMA ČUPA SRCE! Časne sestre su nam u dečjem logoru davale hleb sa tucanim staklom

Rođak srpskog genija za Hepi TV: Nikola NIKADA nije rekao da je HRVAT, pa ubili su mu preko 90 članova porodice!

INTERVJU! MARKO PIPIĆ (14), DARIN BRAT: Naš narod ne sme da zaboravi Jasenovac

Tu me je ipak iznenadila, jer nisam očekivao da će ići toliko daleko. Brzo sam se obrisao i pojurio u svoju sobu. Posle 20 minuta čekanja čuo sam da neko kuca. Na sreću je stvarno bila samo ona. Dok sam čekao prolazila mi je misao šta ako se pojavi ogromni Hans. Bila je samo u hotelskom belom baden-mantilu i belim papučama. Ušla je u hodnik i ispustila baden-mantil na pod. Ja sam joj prišao i zagrlio. Gurnula mi je jezik u usta i počela se trljati svojim stomakom od moj kurac. Osetilo se da je napaljena.

Dok smo se ljubili mešao sam njene ogromne i nežne guzove, što nije bilo lako jer se ona čitavo vreme uvijala i trljala od moje telo. Stegao sam je jako uz sebe i počeo da joj ljubim vrat. Bradavice su joj bile sasvim podignute i imao sam osećaj da me bodu dve olovke u grudi. Odmaknuo sam se korak i počeo ih ljubiti i sisati. Ona je tek tu počela dahtati. Jednom sam je rukom držao za vrat a drugu sam gurno ka nabujaloj pičketini. Bila je potpuno sluzava i mirisala na jebačinu.

Provlačio sam prste između ogormnih usmina. Ona ih je želela u sebi tako da se spuštala u kolenima ne bi li se nabila na moje duge prste. Ja sam svaki put spuštao ruku niže. Uhvatila me za kurac i počela ga nadrkavati. Nisam više hteo da je mučim i gurnuo sam joj tri prsta u pulsirajuću pičketinu. Počela se nabijati jače i cela soba je odjekivala šljapkem njene pizde. Prešli smo na krevet. Ona je legla na leđa sa glavom na ivici kreveta. Shvatio šta hoće, da je jebem u usta. Prišao sam ivici kreveta i zario joj nabrekli kurac u vrela usta. Ona je sam zinula koliko je mogla i čekala da je moja jaja udaraju po licu.

U sobi se naizmenično čuo zvuk njene mokre pičke i zvuk ulaska moje kite u njena usta. Izvadio sam kurac iz njenih usta, zamazan sa puno njene sline i pljuvačke, koja joj je sad padala po licu. Malo sam se još izdigao, da bi mogla da mi liže jaja. Dok je jezikom palacala po njima ja sam joj počeo uvrtati velike bradavice. Bile su barem 2 santimetra duge i boje kao da su otekle. Predivan je osećaj kad ti neko liže jaja. Rekla je da je jebem odmah ili će početi da vrišti. Okrenula se, i isprčila ogromnu guzu. I pička i čmar su joj pulsirali i stiskali se.

Kurac sav sluzav od njenih sokova je skliznuo u njenu jamu. Stvarno je bila ogromna rupa. Međutim počela je da me steže sa svojim vaginalnim mišićima

Imao sam osećaj kao me njena pizda muze. Uzeo sam malo sline sa kurca na palac, a zatim lagano gurnuo u njen čmar. Bio je to najlepši šupak što sam do sada video kod neke žene, potpuno izbrijan i zategnut. Judit se nije zbunila nego je počela lagano stenjati. Osetio sam da se pre svakog mog udara od njene masovne guzove i ona sama pomera ka meni i nabija. Uskoro je počela baš jako da vršiti.

U sobi do moje u kojoj je bila šefica, čulo se kucanje u zid. Znao sam da ona sve čuje ali bilo mi je svejedeno. Problem je nastao kada sam čuo kucanje na vratima. Izvukao sam kurac iz Juditine pizde, koja je ostala da zjapi kao tunel dok se već razrađeni čmarčić od mog palca brzo skupio. Ona se pokrila, a ja obukao baden-mantil i krenuo da otvorim vrata. Rekla je da se ne uplašim ako je Hans i da ga samo pustim u sobi. Znači o tome se radi. Voli Nemac da gleda kako mu drugi karaju ženu. Nisam imao problem sa tim, dok god ne pokuša bilo šta što vuče na pederluk.

Pustio sam ga u sobu. On se samo nasmešio i produžio u sobu. Seo je u ćosak na stolicu, skinuo i počeo drkati svoj kurčić sa dva prsta. Tražio je da nastavimo ali da upalimo svetlo. Judit je legla na stranu prema njemu, a sa guzom prema meni, dok joj je sisa upala u moju ruku. Čim sam osetio njenu debelu guzicu u svom krilu, kita je bila u punoj snazi. Video sam i da Hans zagleda i procenjuje kolika je. Judit sam šapnuo da ću joj sad razvaliti "Arschloch“ i da će me se setiti svaki put kad ode u WC. Ona je pljuvačkom malo namočila svoj guzni otvor, uzela je moj glavič i trljala ga o svoje usmine. Hans je klimnuo glavom i ona je polako primila čitav kurac u guzu. Počeo sam da je divljački jebem.

NE PROPUSTITE

AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE! Uhapšen osumnjičeni za uzgoj marihuane u ilegalnoj laboratoriji

ŠEST UDESA TOKOM NOĆI: Hitna pomoć imala pune ruke posla

AMSS: Jutros umeren saobraćaj, opreznija vožnja na mestima gde su radovi u toku

Ovaj put nije bilo kontra reakcije, već se izmicala da joj ne uđe ceo. Oboje smo gledali Hansa u oči. On je gledao u pravcu ženine pice i frenetično drkao svojih par centimetara. U glavi mi se pojavila misao kako bi bila dobro da je i ćerka ovde, i da gleda kako joj tata drka kao jadničak dok joj mamin šupak razvaljuje nepoznati stranac. Počeo sam da je pljeskam iz sve snage po guzi, ona je na to poludela i počela da svršava. Ja sam isto osetio da sam blizu. Zabijao sam se kao pravi pastuv u njenu analni kanal.

Hteo sam da joj svršim u guzu, ali glupi Hans je video da ću svršiti, ustao i izvadio kurac iz ženinog šupka. Svršio sam joj masivno po pici, koja se sada sva belila. Hans je lizao ženinu glatku picu. Judit je rekla:

- Hvala što si nas oboje zadovoljio.

Bilo mi ga je gadno gledati ali bio sam klonuo i nastavio da ležim dok je on i dalje lizao nju. Hans koliko sam video nije svrsio. Posle smo popili vino u sobi i popričali. Hans je bio svestan da će mu se sa ovolikim kurcem žena sigurno jebati sa strane, a on to nije mogao podneti jer je mnogo voli. Tako su odlučili da ona može da švrlja ali pod uslovom da on zna sa kim i da gleda. Bilo mi ga je stvarno žao. Otišli su kasno u noći, a ja sam ostao razmišljajući kako sam srećan što ne moram patiti kao Hans, ni kriv ni dužan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti