24°C

Beograd

Photo: instagram prinskrin

Izvor: happybsc

VLAŽNO SNIMANJE Zanosna plavuša htela je da obraduje dečka, ali je usrećila mene

Biti fotograf za mnoge zvuči sjajno, ljudi ma napamet padaju sportski automobili, Sejšeli, manje ili više gole, lepe devojke, džet set i luksuz. Za većinu fotografa stvarnost izgleda prilično jadno. Fotografije za pasoše, krštenja, venčanja i porodična okupljanja. Aktovi i erotske snimke ređe su tražene. Ako u izlogu fotografa u vašem komšiluku vidite takve slike, verujte mi, ne radi se o pravilu nego o izuzetku.

Dobijam i ja, povremeno i uglavnom od žena, zahteve za erotskim fotografijama. Često sve ostaje samo na tome. Ipak, nedavno sam dobio zahtev i dogovorili smo sastanak u mom studiju. U dogovoreno vreme pojavila se atraktivna žena, negde u ranim četrdesetima. Gledala me pravo u oči i imala je čvrsti stisak ruke, što mi se, moram priznati, dopalo. Predstavila se kao Ana. Naravno da mi rad, kada radim s osobom koja mi je simptična, čini zadovoljstvo. Kad je skinula kaput, zagledao sam je malo bolje - kratka, plava kosa, plavo-sive oči, blago otvorena usta s punim usnicama. Ispod bluze primetio sam ne velike grudi, mali stomačić, malo šira u kukovima, jače butine. Nije izgledala baš kao fotomodel, ali mi se dopala.

Dok je pregledala albume s uzorcima, napunio sam šoljice za kafu. Seli smo i ona mi je rekla da poznaje moje radove s interneta, da joj se sviđa moj način fotografisanja i da joj je prijateljica, koja je bila u mom studiju s porodicom, rekla da sam opuštena i dobra osoba. Želela je svom dečku da pokloni foto kalendar koji bi trebao biti malo neozbiljniji, slobodniji i drugačiji od onoga što sam pokazao na mreži i u studiju. Pitala je bih li učinio tako nešto? Odgovorio sam joj da slikam ono što kupci žele, ali da joj, na žalost, ne smem pokazati takve fotografije jer kupci, zbog zaštite privatnosti ne žele da se slike prikazuju.

NE PROPUSTITE U PETAK

SEVERINA SNIMILA NOVI FILM Pogledajte vrele scene hrvatske pevačice (VIDEO)

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Evo do kada će raditi UGOSTITELJSKI OBJEKTI I TRŽNI CENTRI ZA VIKEND! (VIDEO)

HOROR KOD KRČEDINA: Telo ženske osobe pronađeno u Dunavu

SRBIJA LIDER! Prvi smo u Evropi po broju onih koji su dobili drugu dozu vakcine!

DABL-DABL JOKIĆA: Ne pomaže ni Srbin, novi poraz Denvera (VIDEO)

Pitao sam je da li bi ona prihvatila da njene fotografije iz te serije pokazujem drugima i odgovorila je da će se o tom izjasniti kada budu gotove i kada ih vidi da su gotove. Dogovorili smo se za cenu i termin, a još sam joj rekao da na slikanje dođe u laganijoj odeći kako ne bi bilo na telu bilo nikakvih znakova od lastika, kopči ili sličnih predmeta koji ostavljaju na koži trag. Još sam dodao da može sa sobom dovesti i neku svoju osobu od poverenja kao pratnju. Rekla je da će videti.

Nešto pre dogovorenog termina uključio sam grejanje, jer ako bude hladno guščja koža se vidi na slikama i izgleda glupo. Pripremio sam i par lepih peškira, prekontrolisao kameru i osvetljenje. Zazvonilo je, stajala je preda mnom, kofer u jednoj, a velika "Ikejina" torba u drugoj ruci. Ogrtač koji sam već poznavao, ispod njega šira, malko labava obična T-majca. Stajala je sama, bez pratnje. Nema pratnje, pitao sam i odgovorila je da ima poverenja i da je uverena da joj neću učiniti ništa što ona sama ne bi htela, jer bih time narušio svoj ugled i reputaciju. Ušla je i spustila prtljagu.

- Počinjemo s pantalonama i bluzom, gde mogu da promenim odeću? - pitala je i pokazao sam joj put do kupatila i pripremio se za prvi set. 

Nazad je došla plavim trapkama, beloj, blago providnoj bluzi, ispod koje se nazirao crveni čipkasti grudnjak. Stala je uz moje lepe, stare drvene merdevine. Malo sam popravio njeno držanje i sam i snimio prve slike. Zatim sam joj rekao neka otkopča par gornjih dugmića i raširi bluzu. Grudnjak je bio jasno vidljiv. Okrenula se malo postrance i ocenio sam da je grudnjak veličine dobar B ili čak C, u svakom slučaju veličina koja mi se sviđa. Nakon još nekoliko snimaka rekao sam joj: 

- A sada isto, ali bez grudnjaka. 

Prošla je u kupatilo i ubrzo se vratila bez grudnjaka, ali još uvek s poluraskopčanom bluzom. Kad se vratila na svetlo, mogao sam da vidim njene svetlo smeđe areole s malim bradavicama koje su se nazirale kroz bluzu. Nekoliko puta sam pritisnuo okidač. Rekao sam joj da se malo predigra s bradavicama kako bi se malo jače istaknule. Licem joj je preletio vragolast smešak i rekla je da to obično radi neko drugi gledajući prema uglu studija, našto sam odgovorio da ja to ne mogu jer moram da snimam, a i predaleko sam.

Stavila je desnu ruku ispod leve dojke, pritisnuo sam okidač. Pažljivo je palcem i kažiprstom uhvatila bradavicu i počela je da je stiska i valja među prstima. Gledala je pomalo zastrašeno prema meni stiskajući jače bradavicu koja je postajala sve veća i sve tamnija. Cijelo to vrijeme nisam prestajao fotografirati. Pogled joj je postao izravniji, usne je lagano rastvorila i izgledalo je da joj se to sviđa.

- Dakle - rekoh.- Baš kako treba.

Objasnio sam joj kako da ustane, zgrabio sam špricalicu za vodu i smočio je spreda. Njene bradavice su se stisnule, stajale su kao jedna i štrčale kroz bluzu. S obe ruke je prekrila dojke, što je takođe dobro delovalo na slikama. 

- Sada, podigni ruke i zahvati kosu - naredio sam.

Učinila je to, stajala je s štrčećim bradavicama u gotovo prozirnoj bluzi. Izgledala je u početku pomalo iritirano, ali je onda njen pogled u kameru odjednom postao provokativan. Napravio sam još nekoliko i dao joj ručnik da se obriše i rekao joj da sada može obući nešto drugo. Skinula je svoju vlažnu bluzu, rekavši sada si ih i onako vidio. Ostala je stajati ispred mene, gola do pasa, a bradavice su joj i dalje štrčale.

A sada polako povlačite patentni zatvarač pantalona. Primetio sam mali trzaj na njenom licu no onda ga je uhvatila i povukla prema dole. Rekao sam joj da sada rukama uhvati ivice pantalona i lagano ih povlači prema dolje, sve vrijeme sam fotografirao. Rekao sam joj neka gurne lijevu ruku u prednji dio hlača, koje su skoro pa bile malo ispod bokova, kao da se sprema dirati  mačkicu. Oči su joj postale svjetlije. Onda sam joj naredio da se okrene guzom prema meni i stavi ruke u stražnje džepove hlača i pogleda me preko ramena.

Žestoki pogled poleteo je prema meni, a punačna guza se protezala prema meni. Poželeo sam da je dotaknem, pomilujem, ali morao sam da se suzdržim. Rekao sam joj da sada nastavi da spušta pantalone i nastavio sam daa snimam pantalone koje se sve više spuštaju i stražnjicu čekajući da se pojave gaćice. Pitala je koliko još mora spuštati pantalone i odgovorio sam joj dak se ne vide gaćice. Odgovorila je, pocrvenjevši, da nema gaćice i ja sam onda rekao da ih spusti dok ne vidim sve.

- Stvarno sve? - pitala je.

Odgovorio sam joj da sigurno želi da posmatraču fotografijama pokaže kako je seksi i zavodljiva.

- U redu - odgovorila je i spustila je pantalone do članaka, nagnula se raširenih nogu prema napred, naguzila se i prema meni su bljesnule njeni predivni, glatki guzovi, obrijana mačkica, stisnutih, ali jasno vidljivih stidnih usana.

Da je moja kamera mogla gristi ugrizla bi je za guzu. Onda je sledilo nešto što nisam očekivao. Dovukla je stolicu i sela na nju prekrštenih nogu. Rekla je da je do sada sve vreme slušala moje upute, ali da će od sada ona meni davati uputstva što ću fotografisati. Uzeo sam kameru i čekao uputstva. Počela je da mazi svoje grudi. Jednom rukom je masirala bradavicu, a drugu je gurnula između svojih lagano raširenih nogu, uskoro je i drugu ruku spustila na butine i onda ih je obema rukama milovala i sve više širila, a ja sam sve snimao. Dok su joj prsti razdvajali stidne usne, prva je kapljica kapula na stolicu. Bila je i te kako mokra.

Gurnula je prste u svoju mokru maca. Nekoliko puta gurnula ih je unutra, pa van. Drkala se je prstima, disala je sve teže, gotovo hvatajući vazduh. Zatvorenih očiju s olakšanjem je uzviknula. Nakon nekoliko teških udisaja, pogledala me, sada s jasnim, čeznutljivim pogledom. Odloži ovu kameru, skini odjeću, sada trebam muškarca. Nije mi trebala dva puta reći, kamera je bila odložena, a ja gol dok si rekao keks.

PROČITAJTE JOŠ

BORJAN POENTIRAO! Naterali smo Milan da se BRANI NA SAN SIRU!

BAJDEN NAREDIO BOMBARDOVANJE: Američki vazdušni udar na mete u istočnoj Siriji

AMSS: Vozači budite oprezni zbog kolovoza

Ljubio sam, lizao i usnama cuclao njene bradavice, pritiskala mi je glavu na svoje grudi i uzela moju ruku i gurnula ju u svoje međunožje. Milovao sam je, skliznuo niz njene vlažne usmine, našao njen klitoris, osećajući njen dah na glavi. Moj penis je buktio, hteo je da iskoči iz kože i učestvuje u tome, ali ona je gurnula moju glavu među svoje noge . Klečao sam ispred stolice, moj ukrućeni ud je štrčao u prazno, a ja sam lizao ono što je curilo iz njene mačkice. Lizao sam ju, gurao jezik u nju, cuclao njen klitoris. Onda sam gurnuo spojeni kažiprst i srednjak u njen otvor i jebao je prstima, lizajući istovremeno klitoris. Radio sam to sve brže i sve jače. Osetio sam grčenje u njoj, glasno je uzdisala, mrdala je guzom po stolici, nabijala se na moje lice, a onda sam čuo:

- Da, da to, to, jeaaaaaaaahh!

Moje je lice bilo mokro od njenih sokova, usta puna njenog ukusa dok je svršavala. Kad je malo došla sebi rekla mi je bolje ližem nego što fotografišem. Onda je ustala i rekla da je sada opet dovedem do svršavanja. Uzela je moj kurac u ruku, prevukla kožicu, ogolila glavić i stavila ga u usta i malo ga pocuclala i polizala da bi zatim rekla da je vrlo ukusan, ali da ga više želi tamo gde pripada. Seo sam na sto, lagano raširenih nogu, a ona mi je sela na uzdignuti kurac koji je glatko skliznuo u nju. Stavila je ruke na moja ramena i počela da skače po meni nabijajući se na njega.

Bio je nezaboravno prijatan osećaj biti u njoj, vlažnoj, masnoj, uzbuđenoj, punoj sokova. Bila je uska i dobro sam je osetio oko sebe. Jahala je po meni, skakala, ljubio sam je, ljubio sam joj grudi, drpao rukama njene guzove, razvlačio ih i navlačio na sebe. Hteo sam da ga oseti do maternice. Tresla se, vrtela guzom po mojim guzovima, nabijala se, znoj je curio s nas, bila je van sebe. Odmaknula je glavu od mene, zabacila ju nazad i držeći se jednom rukom za mene jahala me je kao divljeg konja. Oboje smo bili divlji, ništa nisam video, ni osećao osim nje na sebi i želju da to nikada ne prestane. Vikala je:

- Jebi me, jeeeebi me, to, to!

Uzdisala je, režala, cvilela. Stisnuo sam njene čvrste kukove, nabijao je na sebe, već sam bio u transu, a ona je već bila van kontrole, grčila se, pritiskala se na mene, bradavice su joj se stisnule i postale tamno ljubičaste, lice joj je bilo u nekoj grimasi, u grču, kao da je ostala bez zraka, svršavala je, a onda je iz mene prokuljalo i sperma je pljusnula duboko u nju, osećao sam talas strasti i miline od vrha glave do duboko u jajima. Ostala je na meni, naslonila je glavu na moje rame. Osetio sam moju spermu kako se toči po mojim butinama, nije me smetalo, ništa sada nije bilo važno, samo ona i ja zagrljeni, umorni, zadovoljni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti