30°C

Beograd

Photo: instagram prinskrin

Izvor: happybsc

STRAST SE BRZO RASPLAMSALA Gutala ga je duboko, pripremala za žestoki nastavaka

Druga smena na poslu i usput se pokvari auto. Kasno je i ne zna koga da zove. Uspela je da parkira na parkingu neke kafane pored koje se nalazi bus stanica. Javila se konobaru i ostavila auto, a potom otišla na stanicu. Već dugo nije bilo nikakvog busa i počela je da gubi nadu da će bilo šta i naići. Peške nije mogla jer je daleko. Sačekaće još malo. Ako ništa ne naiđe, zvaće taksi.

Ubrzo se tu parkirao kamion. Iz njega izađe visok, zgodan muškarac i uljudnim glasom uz osmeh je upita za jednu firmu koja se nalazi nedaleko od njene kuće. To pitanje je malo poremeti. Otkud baš tu da ide. Ona mu nesvesno reče da zna jer je to blizu nje i pojasni mu. On u prvi moment krenu pa se zaustavi i okrenu. 

- Zašto ne pođeš samnom i pokažeš mi, a ja ću te onda odvesti kući koliko je moguće bliže. Znam da o nama kamiondžijama svašta pričaju, ali ne boj se - reče uz osmeh.

Prvo nije znala šta da kaže. Nepoznat muškarac, a ipak je već jako kasno i mora kući. S druge strane je imala želju da se bar jednom poveze u kamionu. Sve joj se pomešalo u glavi. Na kraju je ipak pristala i ušla. Unutrašnjost kamiona joj se jako svidela. Bilo je i jako udobno. On otpusti ručnu kočnicu i krenuše.

NE PROPUSTITE U PETAK

SEVERINA SNIMILA NOVI FILM Pogledajte vrele scene hrvatske pevačice (VIDEO)

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Evo do kada će raditi UGOSTITELJSKI OBJEKTI I TRŽNI CENTRI ZA VIKEND! (VIDEO)

HOROR KOD KRČEDINA: Telo ženske osobe pronađeno u Dunavu

SRBIJA LIDER! Prvi smo u Evropi po broju onih koji su dobili drugu dozu vakcine!

DABL-DABL JOKIĆA: Ne pomaže ni Srbin, novi poraz Denvera (VIDEO)

Vožnja joj se jako svidela i ona se malo raskomoti. Ubrzo je on uz malu dozu šale na svoj račun otpočeo razgovor. Kako su dalje odmicali, tako se i ona opuštala i sve više ulazila u priču s njim. Ubrzo je shvatila koliko je zapravo srećna. Počela je kiša. Gledala je kako brisači rade u jednakom ritmu i uživala u toplom vazduhu koji joj je milovao noge. Malo po malo, opustila se i uživala u udobnoj vožnji. Kako je vreme odmicalo shvatili su da imaju dosta dodirnih tačaka i priča se sve više razvijala između njih. Šaljive i ozbiljne teme su se mjenjale. Odjednom ugledaše policijska svetla na putu. Radilo se o saobraćajnoj nesreći. Sreća da nije bilo nastradalih već samo lakše povrede. Ali dalje se nije moglo. Rekli su im da će stajati neko vreme.

Automobili su se mogli okrenuti ili da se provuku, ali kamion ne. Morali su da sačekaju. Kiša je sve jače padala i ona nije imala izbora već da ostane tu gde jeste. U nekom vidu romantične atmosfere, počeli su polako da dodiruju i ozbilnije teme. Na njemu se primetilo da je jako zagrejan za nju. Veoma mu se dopadala. Ni ona nije bila baš ravnodušna prema njemu, jer se radilo o jako godnom i šarmantnom muškarcu. Jako joj je prijao njihov razgovor. Rekao joj je da pređe na krevet ako želi, a on će im sipati piće i skuvati kafu. Prvo je odbijala, a potom pristala. Zanimalo ju je kakav je to krevet. Ustanovila je da i nije tako neudoban kako je mislila. Sedela je tako da ju je on par puta dodirnuo tokom pripremanja kafe i rada po kabini. Njegov dodir joj je prijao.

Bio je neobično topao i prijatan. Primetio je da se ona i ne pomera na njegove slučajne dodire, pa je to počeo češće ponavljati dok je jednom nije dlanom dodirnuo po kolenu i na kratko zaustavio ruku i pogledao je pravo u oči. Uzvratila je pogled i samo se blago nasmejala. To je bilo dovoljno da krene u akciju. Zgrabio ju je požudno, oborio na krevet i počeo da ljubi. Miris sveže okupanog muškarca ju je zaneo i ona poče da mu uzvraća istom merom. Poljupci su bili sve strasniji i on je počeo da je miluje po sisama i stomaku. Smetala joj je odeća i on joj je košulju povukao na gore da bi zavukao ruku i počeo da je mazi po finoj mekoj koži. Strast se sve brže rasplamsavala i on joj stavi ruku u gaće i poče da mazi već vlažnu i vrelu pičku. Nakon toga, kurac mu se toliko digao da ga je boleo koliko je bio tvrd. Ona mu zavuče ruku u gaće i stegnu ga, a zatim poče lagano drkati od čega je on načisto poludeo.

Odjednom se začu kako kolona kreće i on je morao dalje. Nisu mogli da veruju da moraju da prekinu u trenutku tolikog zanosa. Prvi put u životu mu je bilo drago što je zaglavio u gužvi i sad ovo. Ufff kako mu je bilo teško. Kolona se polako kretala i onda se put nastavio. Vozio je polako i oprezno. Kurac mu nikako nije spadao. I dalje je stajao kao kamen. Ona ga je gledala i nije znala šta da radi jer je i sama bila jako napaljena. Jednostavno više nije mogla da čeka. Ovakvo uzbuđenje nikad nije doživela. Rekla mu je da vozi polako i oprezno te da gleda put. Otkopčala je sigurnosni pojas, prišla mu i kleknula pored njega.

On je naštimao volan i sebe, a ona mu je polako smakla trenerku. Kurčina se praćaknu iz gaća ko velika riba u jezeru. Ona ga zgrabi i poče polako da ga drka. Ruka joj je polako klizila gore-dole niz kurčinu koja je kuckala u ujednačenom ritmu. Nakratko su se pogledali i razmenili osmehe. Gledala ga je i drkala još kratko, a onda se obliznu i poče da ga obrađuje. Prvo je lickala glavić odozgo i sa strane, a onda počela pomalo ga da stavlja.

Lagano ga je trpala i jezikom lickala. Obuzeo ju je prelep osećaj i ona poče sve dublje u grlo da ga trpa

Izmenjivala je trpanje kurca polako i duboko u grlo, a onda bi odjednom počela žestoko da ga puši. Kao da je želela da joj ga on sam trpa, odnosno da je jebe u grlo. On je dahtao i sve žešće stiskao volan. Mislio je da je zamoli da prestane jer sve teže upravljao kamionom, ali jednostavno nije mogao. Neverovatna milina se prožimala kroz njegovo telo.

Vozio je uživao i patio. Nije znao šta da radi dok u jednom momentu nije uočio proširenje pored pored. Rekao joj je da na trenutak prestane i parkirao kamion. Brzinom su navukli zastore u kabini i bacili se na krevet. Brzo i nespretno su skidali odeću sa sebe. Njeno lepo građeno telo ga je oduševilo. Velike sise su mu pružale poseban užitak i on se odmah baci na njih. Izgledalo je kao da želi da ih pojede u momentu. Grabio ih je rukama, mesio i halapljivo trpao u usta. Lizao bradavice i pomalo ih grickao. Onda je počeo da se spušta niže. Lizao je stomak, milujući je po već vlažnoj pički.

Ona mu se sva predala. Dahtala je i lagano mešala kukovima uživajući u slatkom milovanju. Mrsila mu je kosu željno čekajući da joj poliže pičku. Osetio je njeno drhtanje i spustio joj se u međunožje. Tiho je kriknula kada joj je jezikom dotakao pičku. Širokim, dugim jezikom obrađivao ju je po celoj pički i dovodio je do ludila veštim radom jezika. Ljubio joj je usmine, stavljao jezik u pičku i lickao klitoris. Kad je osetio da gori od želje za kurcom, podigao se i ušao joj u međunožje.

PROČITAJTE JOŠ

BORJAN POENTIRAO! Naterali smo Milan da se BRANI NA SAN SIRU!

BAJDEN NAREDIO BOMBARDOVANJE: Američki vazdušni udar na mete u istočnoj Siriji

AMSS: Vozači budite oprezni zbog kolovoza

Lagano joj je stavio kurac na pičku i počeo polako da ulazi. Kao da ju je izazivao. Polako ga je strpao do jaja i zastao. Jeknula je lagano. Laganim radom kukova ulazio je u nju do kraja i izlazio iz nje. Imao je osećaj da ona gori. Tad je počeo žešće da je nabija. Jače i jače je udarao dok se to nije pretvorilo u nabijanje na kurac. Ječala je sve jače i jače. Stiskala je usne i dahtala. To nabijanje joj je jako prijalo. Štimala se tako i radila kukovima da omogući kurčini da uđe što dublje. 

- Jebi me s guza - odjednom reče. 

- Nabijaj ga, ispuni je tom tvrdom kurčinom. 

Rado ju je poslušao. Ona se okrenula i naštimala, a on ju je prihvatio za kukove i duboko joj ga nabio. Od starta je krenuo žestoko. Udarao je kao lud i punio joj pičku. Stiskao je zube, dahtao i udarao dok su jaja plještala po pički. Krivila je glavu od užitka i lagano stenjala.

- Puni mee, puni jeeee. 

Stenjala je. Tad ju je čvršće stisnuo za kukove i ludački nabijao. Sve se treslo a zvuk jaja koja udaraju se glasno čuo. Odjednom je usporio i ludački jako je nabio na kurac do kraja i zaustavio na moment. To je ponovio par puta. Svršavali su oboje uz glasno stenjanje. Topla sperma se razlivala po pički dok je ona uživala nabijena na kurac. Ostali su tako dok se svaka kap nije istresla u pičku. Umorni od jebačine padoše na krevet. Nisu imali puno vremena za uživanje. Obukli su se i krenuli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti