31°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

TAKSI VOŽNJA JOJ JE BILA PRIJATNA! Pokazala mu je kako i ona zna da barata MENJAČEM!

Maju sam upoznao slučajno jedne večeri nakon njenog povratka iz noćnog izlaska. Odnosno, bilo je već jutro. Naime, ja radim kao taksista. Imam 45 godina, oženjen, jedan bilmez od 19 godina koji kuburi sa školom i kojeg praktički i ne viđam zbog ovakvih noćnih smena. Život taksista nije glamurozan, pati nam brak, stalno fali novca, a stalno se moliš da auto ne rikne. Međutim, meni su nekako bile najdraže te noćne vožnje, pogotovo vikendom iako su ih neke kolege izbegavale, jer kao uništiti će im auto, opljačkati će ih neko i slično. Mene nije to opterećivalo ni najmanje.

I tako jednu subotu oko pola četiri ujutro, dok sam čekao ispred jednog kluba na neku vožnju i čitao krimić od Džo Nesbea, doslovno je upala u auto Maja. Brineta sa tamnocrvenim pramenovima i solidnim peticama, sa nekom kožnom ogrlicom oko vrata, nešto u stilu gotike ili nekog miksa grungea koji je bio popularan u mojim mladim danima. Bademaste oči i tamno crvene usne koje su otkrile biserne zube pogledala su me i promrmljale adresu. Shvatio sam da je to dobrih dvadeset kilometara samo u jednom smeru. Uključio sam taksimetar, ugasio lampicu i krenuo. Vozili smo se u tišini, a ona je buljila napolje i nešto valjda mrmljala sebi u bradu. Uspeo sam da shvatim "glupača", "kreten" i još par opisnih prideva u negativnom smislu. Nisam imao običaj da se mešam, ali mi se nekako sviđala.

- Nadam se da je sve u redu? - upitao sam tiho, a od nje se čuo duboki uzdah i samo sam uhvatio njen natmuren pogled u retrovizoru, ali sam svejedno nastavio.- Valjda nije ništa što jedan razgovor sa potpunim strancem ne može da reši?

Nakon toga sam se široko nasmeješio, a ona mi je nekako nevoljno uzvratila. Bilo je dovoljno da se otvori i uskoro smo razgovarali. Ona je govorila, a ja slušao. Ponekad bi samo dodao nešto što je nju potstaklo da govori. Saznao sam da je zatekla dečka, odnosno sad već bivšeg dečka, kako se hvata u WC-u kluba, pazi sad, ne sa nekom devojkom, već sa nekim tipom koji mu može biti tata.

Pokušao je nešto da joj kaže, ali ga je samo odvalila nogom u jaja i istrčala, ugledala taksi i samo sela u njega. Nije imala pojma da li ima dovoljno za platiti i sve drugo. Nije ni primetila da sam ja ugasio taksimetar već kod devetog kilometra. Nije ni shvatila da stojimo već par minuta na njenoj adresi, a kad sam joj rekao da smo stigli, na njeno pitanje koliko je dužna samo sam rekao:

- Ništa, nikad lepšu i slađi putnicu koja ima problema nisam imao na vožnji, pa zato ništa.

Nije znala šta bi rekla, pa se samo nagnula između sedišta i poljubila me u obraz, a onda brzo brisala ruž sa obraza. Samo sam se nasmejao. Zatim me tražila broj mobilnog kako bi mogla uvek mene zvati za vožnju iako sam rekao da nije baš svaka besplatna. Nije joj bilo važno. Od tada svaki vikend je vozim iz kluba kući i uvek dugo razgovaramo. I sad je uredno plaćala, nije htela ni da čuje da ne uzmem novac. Tako je bilo sve do prošle subote.

Zvala me već pre ponoći i čim sam stigao sela je, za promenu, na prednje sedište. Bila je u nekoj ultra mini haljini boje crnog vina, štiklama boli glava i u crnoj kožnoj jakni. Duga kosa je još mirisale na šampon, ne na cigarete, a i ona sama na neki parfem. Zavalila se u sedište, spustivši naslon malo i samo rekla da vozim kuda god hoću. Osećao sam njen pogled na sebi dok smo kružili gradom, a onda sam samo skrenuo van grada na neki pusti parking gde se obično održavao sajam, ali sad je bio potpuno prazan i u mraku. Zatim sam ugasio auto i pogledao je. Tiho je rekla:

- Želim stariji kurac u svojim ustima, pici i guzi - malo je zastala i nastavila nekako promuklo kao da se boji moje reakcije.- Želim tvoj kurac.

- Zaista to želiš? - upitao sam je promuklo, a ona je samo klimnula potvrdno glavom i povukla me na sebe.

Osetio sam njene tople sise na svojim grudima, a kad je zadigla nogu uz mene samo sam rukom ušao ispod njene haljine i pomilovao joj picu preko najlonki i gaćica. Prigušeno je uzdahnula, a ja sam nastavio da je trljami dok nisam osetio da najlonke i gaćice postaju sve mokrije. Zatim sam se odmaknuo, a ona je krenula za mnom i pritisnula me na naslon sedišta, pa je počela da me ljubi dok mi je jednom rukom otkopčavala pantalone ispod kojih je bio poludignuti kurac. Nisam već dugo ništa pojebao, osim neke starije Čehinje pre mesec dana nakon što sam je vozio na aerodrom i pomogao joj sa koferima, pa me na brzaka pozvala u WC gde sam je s guza napunio.

Otkopčavši pantalone polako je izvukla mojih 19 centimetara dužine i 6 širine, pa se sagnula i sad mi je pušila kao luda. Samo sam sklopio oči i prepustio joj se. Mazio sam joj guzu i zadizao sve više haljinu, pa sam uskoro došao do ivica najlonki i povukao ih zajedno sa onim tangicama niz stražnjicu. Pomerala se da mi pomogne oko toga i uskoro su bile spuštene do kolena. Milovao sam joj guzu ulazeći prstima u njene rupice, a onda je prestala sa pušenjem i samo rekla:

- Idemo otpozadi.

Pomerili smo prvo njeno sedište, da se provuče, a onda sam se i ja provukao, pa sam pre nego sam se smestio spustio pantalone do kraja, a sa njima i bokserice. Ni Maja nije gubila vreme, pa se rešila najlonki i tangice, a i haljine, pa sam sad uživao u pogledu na njene velike i čvrste sise. Čim sam seo odmah mi se smestila u krilo i polako ugurala kurac u svoju picu. Spustila se do kraja uz glasan uzdah, a onda počela sa polaganim jebanjem. Ljubio sam joj sise dok se ona nabijala na moj kurac koji već dugo nije osetio mladu picu. Ljubila me i stenjala dok je iz njene pice lagano curili sokovi i močili mi jaja.

Nakon desetak minuta je počela da svršava, a ni ja nisam bio daleko od toga. Hteo sam da joj ga izdrkam po stomaku, ali nije htela ni da čuje i samo je nastavila da se nabija, pa sam se nakon par minuta počeo prazniti u nju. Sperma je šibala u mlazovima u njenu unutrašnjost. Stenjala je zadovoljno privukavši moju glavu među svoje sise, pa sam osjetio kako joj jako srce kuca.

Polako se skinula sa mene, pa iz torbice izvukla one vlažne maramice, a ja sam dok mi je ona brisala kurac uzeo cigarete i sad smo oboje zapalili i zavalili na zadnjem sedištu. Spustili smo malo prozore i jedina svetlost je bila ona od zvezda i naših cigareta. Povremeno bi niže niz put prošao koji auto i to je sve. Kad je popušila cigaretu opet se sagnula prema meni i počela da mi puši kurac. Milovao sam joj kosu dok mi ga nije potpuno digla. Zatim je ponovo posegnula u svoju torbicu i izvukla kremu za ruke, pa istisla na moj kurac i počela je razmazivati. Uskoro se kurac sjajio, a ona me poljubila i počela mazati čmar, pa se onda okrenula meni leđima i prekoračila me, uhvatila kurac i polako ga namestila na ulaz u svoj šupak.

Malo je klizio u stranu, ali je uskoro kurac ušao u nju. Zastenjala je lagano, a onda se sve više zabijala na njega. Uskoro joj je ceo ušao u šupak i sad ju je širio dok je ona sve jače dahtala i stenjala. Ja sam je uhvatio za sise i mesio ih dok se ona nabijala, a onda sam spustio ruku na njenu picu i počeo joj žestoko trljati klitoris. Čuo se samo duboki ‘Aaaaahhhhh.. ‘ i počela je da svršava. Stisla se na meni i nisam mogao nikuda sa kurcem dok se nije opustila, a onda se samo spustila na sedište i rekla da pričekam malo. 

Obrisala mi kurac vlažnom maramicom i počela je ponovo da ga puši. Milovala je i jaja, stiskala ih, gutala kurac do kraja sve dok nisam eksplodirao i napunio joj usta spermom. Malo se zagrcnula, pa je deo završio na njenoj bradi, ali je sve pokupila prstima i nakon toga mi oblizala kurac do kraja. Nakon toga smo se obukli i odvezao sam je kući. Na rastanku me je upitala da li bi imao šta protiv da se nastavimo ovako da se i dalje nalazimo. Naravno da nisam imao ništa protiv, a ko bi. Poljubila me i otišla, a od tada se nađemo barem jednom nedeljno da se dobro izjebemo. Nisam plaćen kako bi htela supruga, ali meni ne smeta. Maja je rekla da neće više imati dečka dok ne završi medicinu do kraja, ali nisam baš bio siguran u to, jer ljubav ne pita.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti