17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

SHVATIO SAM! Moja draga je teška perverznjakuša!

Ležimo jedno pored drugog, goli smo i zadihani. Ona voli da je diram po pici i da joj šapućem bezobrazne stvari. Drži me čvrsto za kitu i drka je. Dahće mi na uvo, stalno ponavljajući:

- To, to pričaj mi mmmmm!

Ja joj milujem kliću i guram prste u picu,koja neprestano vlaži i šapućem joj na uvo:

- Oćeš nešto bezobrazno da ti pričam?

- Mmmmmm daaaaaaa, pričaj mi molim teeeeee!

I ja je ponovo pitam:

- A o čemu da ti pričam?

- Nešto perverzno….mmmmmmmmmmmmmm

- OK, slušaj:

- Zamisli nas na nekoj žurci, kod nekih prijatelja. Ti na sebi imaš suknju do iznad kolena, i mrežaste čarape. Gore košulju na kome su ti otkopčana tri dugmeta, tako da ti ove tvoje dinje izazovno štrče, ni preterano mnogo, a ni malo. Taman da te šacuju tipovi iz polumračne atmosfere koja vlada na žurci. Ubrzo se rastajemo, Ti sa svojim drugaricama, a ja sa prijateljima se bacam na alkohol. Naravno meni ne treba puno pa da zazujim,ali ne želim da ti kvarim veče. Odlazim malo na svež vazduh da dođem sebi.

Vraćam se unutra, a žurka u punom jeku. U vazduhu se oseća da će biti ove večeri mnogo jebačina. Moram priznati da ni ti nisi u ništa boljem izdanju od mene. Znam to po tvom smehu i načinu kako se razuzdano smeješ, i kikoćeš. Odlazim da se još malo promuvam po kući. U nekim mračnijim čoškovima, parovi se vataju, žvale. Neki ih samo posmatraju, dok drugi navijaju…

Smorilo me. Želim da se izgubimo i da se negde u kolima kresnemo. Obožavaš seks u kolima. Voliš tesna mesta, pogotovo ako nas neko može videti. To te još više pali. Tražim te. Nema te. Nalećem na jednu tvoju prijateljicu. Kaže da ste gore u toaletu. Čekam neko vreme, pa krećem gore da te nađem i da idemo. Na prvom spratu ogromne kuće, muzika je nešto tiša.

Dok idem hodnikom imam osećaj da sam u nekom hotelu. Hiljadu vrata. To je sve zbog alkohola. Dolazim do kupatila, prislanjam uvo i čujem neko stenjanje. Pokušavam da pogledam kroz ključaonicu ali ne vidim ništa. Srce mi lupa kao da sam pretrčao kilometre… Lagano ih otvaram i zavirujem. Tvoja drugarica kleči na pločicama, a neki tip je rastura od pozadi.

Ne vide me koliko su zaneseni. Nisam ni znao da ima tolike  sise. Sise koje mlate od siline nabijanja kurca. Ostavljam ih da uživaju. Prilazim jednim vratima i naslanjam uvo. Ništa se ne čuje osim žestoke škripe kreveta. Na sledećim nisam ni morao da naslanjam uvo, neka se dere kao da je kolju. Kod sledećih vrata se čula neka graja, kao da ih je puna soba. Lagano ih otvaram i vidim da je zaista gužva. Nekih pet šest muškaraca ispred mene stoje i navijaju dobacuju, smeju se. 

Prilazim lagano i ukočih se od prizora. Tvoja drugarica Senka nabija se na kurac. Potpuno je gola. Malo se nabija, pa meša,i sve to uz dahtanje i stenjanje. Tip ispod nje je drži za kukove i navlači je žestoko na kitu. Druga ženska je nagužena, tip je navlači na kitu i povremeno pljeska po guzovima. Nevidim koje ona, jer su nam okrenuti leđima. Drugi tip stoji ispred nje i drži je za kosu, nabijajući joj kitu u usta. Ne vidim ko je ta osoba, ali znam ko nosi mrežaste čarape. Tip koji je guzi se pomera i propušta sledećeg koji bez milosti se nabija do jaja i udara ko životinja. Ona samo nešto mumla. Tip joj još više nabija kitu u usta. Redom se u krug svi ređaju. Sav drhtim, što od uzbuđenja, što od neverice da me varaš. Jedan tip mi prilazi i kaže:

- Brale, ti si na redu…

Kao u groznici obuzima me strast i bes u istom trenu. Svlačim pantalone i nabrekli kurac oslobađam iz gaća. Prilazim ti lagano hvatam za kukove jednom rukom, dok drugom ti ga namešatam na ulaz, iz kojeg se cede sokovi. Zatim te i drugom rukom hvatam za kukove i svom silinom te navukoh na kitu a u istom trenu i sam se nabih do korena. Kita ti je ispala iz usta. Vrisnula si. A ja slep od napaljenosti i besa navlačim te sve žešće. A onda ga izvukoh iz pičke i krenuh da ti razvalim usta. I tada doživeh šok. U polumračnoj sobi tada kada te uhvatih za kosu i nabih kitu u usta, tada shvatih da to nisi ti, već tvoja prijateljica Sanja.

- Tooooooooooooooooooo svršaaaaaaaaaam toooooooooo!

Nabijam joj prste u pičku, iz koje cure sokovi

- Zamisli da tebe tako karaju!!

- Aaaaaah daaaaaaaaa to žeeeeeliiimmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…

Ležimo goli na krevetu, jedno pored drugog. Lickaš mi i grickaš uvo. Rukom mi miluješ nabreklu kitu, i tikaš jaja, šapućeš mi na uvo:

- Uh kako bih volela da mi jebeš tetku…

Ja počinjem ubrzano da dišem zamišljajući te velike sise kako ližem, dok me jaše.

- Oćeš da čuješ šta bih sve volela da joj radiš?

- Daaaa!

Zamisli vas dvoje idete autom. Ona vozi. A ti joj lagano miluješ nogu koja je u crnim najlonkama i lagano rukom se krećeš ka njenom međunožju. Ona je od prvog tvog dodira vidno uzbuđena, i maksimalno se skoncentrisala na vožnju. Ipak širi noge i dozvoljava ti da zađeš među njih. Kada joj dodirneš pičkicu preko gaćica, sva se strese i noga se sama otkači i pritisnu gas. Sve te to veoma zabavlja. Sada joj guraš prst u picu preko gaćica. Mokra je a usta su joj polu otvorena. Teško diše i sve teže je skoncentrisana na put. Vadiš rukuku i daješ joj prst, ona ga usisa i stade ga sisati i lizati. Usporava. Želi da je jebeš sad tu nasred puta. Odmah.

Ipak nastavljate. Mesiš joj sise i povremeno guraš prst u usta. Konačno stižete do jednog skretanja ka nekom šumarku. Ona skreće bez migavaca. Vozila iza vas trube čujete po koju psovku. Ali nemarute za njih, bitno je samo ono što će se desiti.

Nije puno zašla u šumarak. Zadiže suknju i zajaši te, i stade da te balavi. Uvlači ti jezik u svoja usta isve cokće koliko ga sisa. Uzima ti i prste gura ih u usta grize, sisa liže. Prvo jedan pa dva tri, pokušava celu šaku da strpa u usta. I sve vreme vrti guzicom u tvom krilu. Kita hoće da ti eksplodira. Spuštaš sedište. On se spušta takođe i otkopčava ti pantalone. Vadi tvoju napetu kurčinu i trpa je u usta. Ništa ne pričate samo dahćete i stenjete.

Ti je hvataš za kosu i nabijaš joj glavu na kitu, ali i ona ti u tome pomaže, nabija ga u samop grlo. U kolima ne možete da se tucate, pa zato izlazite napolje i ona ti se naguzi preko haube. Zadižeš joj haljinu cepaš najlonke i pomeraš gaće ustranu, nabijaš se svom silinom u nju. Ona vrisnu i poče stenjati.

- Tooooo tucaj me zlato moje toooo tucaj meeeeeee!

Osećaš da ti dolazi svršavanje, vadiš ga napolje i okrećeš je prema sebi. Ona kleče i stade da ti ga dudla i guta. Pomažeš joj, čupaš je za kosu i nabijaš na kitu. Niz bradu joj se sliva pljuvačka. Ona samo koluta očima……

Zatim sede na haubu raširi noge, a ti klekneš i nabiješ joj glavu među njih. I tek tada vidiš kolika je to pička. Ogromna… Ustaješ i nabijaš joj ga do korena. I tada spaziš da niste sami. Jedan klinac stoji iza nekog drveta i drka kurac gledajući vas. To te još više pali i još žešće jo ga zabijaš.

Ona urla koliko joj je lepo. Vadiš joj ga i ona ponovo kleknu i počneš je zalivati sa spermom. Sve po očima faci kosi, sva je umazana. Pogledaš prema klincu a on i dalje drka gledajući vas.

Tetka ne vidi ništ6a samo palaca jezikom. Pozivaš klinca i ona kao u transu prilazi i drka. Ti hvataš tetku za ruku i ona hvata klincovu pozamašnu kurčinu i stade je drkati. I dalje ništa ne vidi. Ti joj glavu guraš i ona uvlači kitu u usta a klinac istog trena svršava i to u mlazevima. Tetki se niz bradu sliva sperma. I dalje ne vidi i ne zna šta joj se desilo. Klinac se nasmeja i ode. A ti joj daješ maramice da se obriše.

- Uh, tooooooo ljubaaaaaviiiii, svršaaaaaaavaaaaammmmmm tooooooo!

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti