16°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

IZNENADA SE VRATIO SA SLUŽBENOG PUTA! Nahvatao ženu na BATINI NEZNANCA!

Marko se s veseljem spremao da iznenadi Marinu vrativši se sa službenog putovanja dan ranije. Planirao je da se ne javi svojoj ženici već da upadne nenajavljen u stan i odmah s vrata da je odvuče u spavaću sobu. Tiho, što je tiše mogao otključavao je vrata u prizemlju njihove kuće. U malenom hodniku spretno je odložio kofer i aktovku i izuo cipele pa otišao u kupatilo.

Marina sigurno već spava, a on će iskoristiti priliku i istuširati se, a zatim posve go banuti u zajedničku spavaću sobu na spratu. Od pomisli da će jebati svoju zgodnu mladu suprugu i vruće vode iz tuša digao mu se nevelik ali tvrd kurac. Jaja su mu bila prepuna iako je juče u hotelu imao kratak seks sa jednom od kolegica što su s njim pohađale seminar.

To jebanje na stoječki na vratima njene sobe nije računao kao čin prevare već kao kolegijalnu saradnju. Marina je bila domaćica i njoj, po Markovu uverenju nikada ne bi palo nešto slično na pamet. Bila je osam godina mlađa od njega, odrasla u konzervativnoj familij, a izgledom je mogla da konkuriše bilo kojoj lepotici sa stranica muških magazina. Duga kosa, velike čvrste sise, skladna figura u čijem se međunožju nalazio izvor slasti - Marinina obrijana, glatka, uska pičkica koju nije imao niko pre Marka.

Osvežen vodom, još mokar i ukrućena uda potrčao je go uz stepenice umalo se prihvativši za kvaku sobe. Sprečilo ga je dahtanje i čudni ali poznati zvukovi iz sobe. Provirio je kroz ključanicu koja je kao naciljana gledala na njihov bračni krevet. Imao je št i da vidi! U njegovoj postelji Marina je nagužena primala u sebe mladog muškarca dahčuči i cvileći od zadovoljstva koje joj je pružao jebući je snažno kao mladu ždrebicu. Marko se skamenio. Nije znao šta da učini pa je nastavio go da čuči pokušavši što više i bolje vidi svoju nevernicu kako ga besramno vara s neznancem.

Kada je mladić izvadio svoj kurac ležećii u položaj u kojem će ga Marina zajahati Marko ugleda debelu dugu kitu kao u konja. Glavić veličine šake na vrhu oko 25 centimetara dugog penisa nestajao je u Marininoj pički, rastvarajući rascvetale usmine i prodirući duboko u njenu utrobu. Nabijala se Marina na tu zver od kite vrišteći od sreće kao da svake sekunde svršava. Sise su joj letele po vazduhu, a mladić se svim silama trudio da ih rukama polovi i poigra se s njenim velikim i napetim bradavicama.

Nije moga više da izdrži pa Marko ulete u sobu sa svojim uzdignutim mališanom odlučan da prekine ovu farsu. Kada se susreo s Marininim očima koja je u taj čas upravo svršavala kao i njen partner oseti kako je i njegov mali kurac počeo ejakulirati bez ijednog dodira. Dok je Marinin ljubavnik zadavao poslednje ubode u njenu pičkicu što se stezala u grču orgazma Marko je stajao nasred sobe mokar od sperme i - zbunjen. Potrčao je nazad u kupatilo, na brzinu se obukao, a zatim provirio kroz odškrinuta vrata. U krevetu su se nežno ljubili Marina i njen pastuv. Marko vođen instinktom kao hipnotizovan priđe Marini.

Kurac mu je bio tvrd i žestoko joj ga zabio. Nije mu dugo trebalo da svrši. Srećan zbog najvećeg uzbuđenja koje je doživeo nakon desetak minuta napusti sobu odlučivši dati neznancu vremena za odlazak, a supruzi da se obuče. Bez reči je poljubi kad su ostali sami i nastavi razgovor baš kao da se nije ništa dogodilo. U sebi je odlučio njenom prijatelju da poveri na čuvanje svoju suprugu kad god je on na putu, i naravno, vratiti se uvek bar jedan dan ranije.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti