31°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

MLADA USPALJENICA NAŠLA ŠTA JE TRAŽILA! Preko interneta do šume i ŽESTOKE JAHAČINE!

Ana je mlada i lepa Beograđanka od dvadeset i pet godina i vrlo voli seks. Često preko interneta traži zrele muškarce željne divljeg seksa, javlja se na sve moguće seksi oglase i jednom rečju u stalnoj je potrazi za dobrim seksom. Ona se već dva meseca dopisivala sa Bojanom iz sela Barajevo i napokon je rešila da se vide. Barajevo je blizu Beograda i Ana nakon dvadesetak minuta vožnje stiže ispred Bojanove kuće. Bojanova kuća je blizu obližnje vrlo guste šume, uvučena je s puta i nekako je skrajnuta zabačena.

Ani je već nakon prvog pogleda zastao dah jer ono što je videla prevazišlo je sva njena očekivanja. Zaista Bojan čvrst, mlad, lep muškarac, markantnih crta lica. Nakon što su se pozdravili, Bojan joj je objasnio kako kod kuće ima staru majku i kako će zbog toga morati imati seks u obližnjoj šumi. Ana je to s oduševljenjem prihvatila, jer ju je i sama pomisao na prljavi divlji seks u šumi neobično palila.

Dok su išli kroz šumu, Ana se osećala kao prava jebulja, dojke su joj se ukrutile, međunožje joj je gorelo a u vazduhu se naprosto osećao miris seksa. Nakon desetak minuta laganog hoda Bojan se napokon zaustavi, okrete se ka njoj i naglo je privuče ka sebi. Ana raspomamljeno oseti kako joj kroz pantalone ogromni kurac dodiruje stomak, od čega zadrhta. Bojan joj svuče majčicu i otkopča brus, a pred njegovim očima zabeleše se dve predivne dojke u obliku suze. 

Bojan ih mahnito ščepa i stade ih snažno divlje mesiti, ljubiti, lizati im bradavice. Ana mu je za to vreme lagano otkopčavala pantalone a kada dođe do zadnjeg dugmeta pred nju iskoči ogroman nabrekli kurac. Ani se naprosto činilo kako će batina eksplodirati od erekcije, a na njenom vrhu, na crvenom glaviću belela se kapljice sperme. Ana ga lagano uze u ruke i poče da ga drka, od čega Bojan zadrhta i od silne želje načisto pomahnita. Raspomamljeni Bojan je zgrabi, podiže je poput kakve lutke, prisloni na kurac i glatko je nasadi do muda. Dok je polako klizio do kraja, Ana se naprosto topila od zadovoljsta, a kada dođe do balčaka ote joj se dug jecaj: 

- Aaaaahhhhh ddaaaaaaa!

Bojan je spusti na tlo i stade je divlje tucati, mahnito ga je vadio do glavića a zatim divlje nabijao do balčaka. Nabijao ga je iz sve snage, snažno divljački ju je tucao upirući se u nju iz sve snage, sjurivao bi se pritiskajući ga svom snagom tela. 

- Boli me, boli me - ječala je Ana, uživajući u mešavini bola i zadovoljstva, jer Ana je prava jebulja, voli da se jebe kao zver i traži životinju. 

Ana je Bojana obuhvatila nogama i pri svakom ubodu ga je snažno pritiskala ka sebi, a kada bi kurac najdublje bio u njoj Ana je izvodila kružne pokrete mešajući stražnjicom. Bojan je ubrzavao ritam, a Ana oseti kako joj se ugodna milina razlia čitavim telom, stomačni mišići su joj se ritmički trzali u ritmu jebanja zapljuskujući čitavo telo grčevima. Ana začu sebe kako ječi, vrišti, ispušta neke neartikulisane krike i kako stenje, a zatim oseti kako joj utrba načisto gori, kako joj se telo uvija grči i topi od miline. Sa svakim ubodom kurca bilo joj je sve slađe i slađe, vrhunac se neumitno bližio i Ana napokon oseti udar, najljepša slast joj prođe telom, stomačni mišići joj se žestoko zgrčiše, ruke i vrat joj se ukočiše, grudi joj se skameniše, nogama ga žestoko nabi u sebe.

Grč ju je držao dobrih tridesetak sekundi, a Bojan se nepopuštajući zabijao u nju. Kada joj najlepši treptaji prođoše utrbom Ana se opusti, odsutno čekajući da Bojan svrši. I Bojan ubrzo svrši, dugim drhtavim pokretima isprazni se zasipajući njenu utrbu čitavim mlazevima uzavrelog semena požude. Nakon što svrši Bojan se potpuno smlavljen strovali na nju. Ležali su tako zagrljeni neko vreme, a onda se obukoše, Bojan otprati Anu do kola, a usput je natera da mu obeća kako će sve ovo još jednom ponoviti. Naravno nikada je više nije video, jer Ana je takva, nezasitna jebulja uvek u potrazi za drugim muškarcem…

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti