24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

DRUŠTVO OKRUTNIH BATINA Ređali smo devojčice, pravili od njih razvaljene pohotnice

Poznavao sam Ivana od najranije mladosti. Družili smo se još kao dečaci, a naše prijateljstvo opstalo je i kroz pubertet, pa sve do danas, kada smo oboje polako zašli u srednje godine. Ipak, Ivan je svoju najveću strast dugo sakrivao predamnom. Sve do jednog vikenda koji sam proveo kod njega, kada sam, sasvim slučajno, otkrio njegov dnevnik. Mala, prašnjava knjižica, pokazala mi je kakav je zapravo on čovek. Čitao sam sa znatiželjom, a kasnije i sa zgražavanjem, mada, moram da priznam da mi je to zabranjeno štivo razbudilo kurac. Već na prvoj stranici Ivan se razotkrio kao čudak.

“Kao i svakog dana kada su nam to obaveze dopuštale, moje društvo i ja seli smo u moj kombi i krenuli prema periferiji grada. Naš cilj bila je autobuska stanica koja se nalazi van centra, pored parkova, daleko od suvišnih znatiželjnika. Sreća nas je pratila i, kada smo došli do stanice, na njoj nije bilo nikoga osim mlade devojke od kojih devetnaest godina. Čekala je autobus. Gledao sam je i kurac mi se odmah digao. Bila je visoka i vitka, duge smeđe kose, s velikim grudima zategnutim u usku belu majicu. Bradavice su joj se nazirale pod finom tkaninom, nije nosila grudnjak. Osim majice, a na sebi imala je još samo vrlo kratke džins pantalonice i platnene patike. Stali smo na stanici i moj suvozač, Marko, pozvao ju je:

- Hej, mala, treba ti prijevoz?

Ozarila se i prihvatila:

- Da, hvala.

David, koji je sedeo iza, otvorio je zadnja vrata kombija i doviknuo joj:

- Uskači.

Vedro se popela u vozilo i zatvorila vrata za sobom. Gledao sam njeno lice u retrovizoru i naslađivao se. Mala nije imala pojma da će uskoro biti pojebana. Čim je sela, David je izvadio novčanicu od sto evra i rekao:

- Želiš li ovo?

VESTI DANA

NOVI RAZGOVORI O DIJALOGU: Danas sastanak Vučića i Lajčaka

UHAPŠENO PET KOMUNALACA: Akcija policije i dalje u toku!

Čulo se kao udarac i onda je POČELO DA SE LJULJA: JAK ZEMLJOTRES U HRVATSKOJ

HITNA NOĆAS IMALA MNOGO POSLA: Direkta posledica KORONA žurki!

Začudila se, ali joj je brzo postalo jasno.

- Nisam na prodaju - odgovorila je.

David se nasmejao i izvadio još jednu.

- Evo ti obe, samo da nam pokažeš sise.

Obožavao je da govori sa ženama na taj način, da ih pretvara u kurve. Mala je duboko uzdahnula. David je bacio novčanice na pod. Nećkala se, pa podigla majicu. Zaustavio sam kombi kraj puta. Imala je sjajne grudi. Velike, ali čvrste, s napetim, rumenim bradavicama. David je bacio na pod još jednu novčanicu.

- Da vidimo kako ih mesiš.

Podigla je novac i ugurala ga u džep, pa počela da trlja grudi dlanovima, gnječeći ih jednu uz drugu. Digao mi se.

- Koliko tražiš za pušenje? - pitao sam.

Sklopila je oči, pa odmahnula glavom.

- Neću da pušim. Nisam kurva.

Povukla je majicu nazad, preko sisa. Uzeo sam iz novčanika, nekoliko velikih novčanica i bacio ih prema njoj.

- Da li će ovo biti dosta? – upitao sam samouvereno.

Gledala je pohlepno u novac. Grizla je donju usnu i premišljala se, pa sam dobacio još nekoliko novčanica. Video sam kako se znoji i steže šake.

Nema boljeg prizora od tog - gledati kako dobra devojka postaje potrošna kurva. Brzo je sakupila novac

U sledućem trenutku, sva smo trojica klečali u pozadini kombija, s isukanim kurčevima. Ona je čučala pred nama i zurila u napeta, tvrda mesa. Konačno, polako je uzela moj ud u usta. Prvo je pušila nesigurno i loše, ali s vremenom je zaboravljala na okolnosti i počela da sisa ud kao porno zvezda. Pušila nam je svima dugo, sve dok nije i Marko progovorio:

- Koliko za pičku?

David se brzo nadovezao:

- A koliko za šupčić?

Video sam kako mala drhti, nesigurna i prljava u sopstvenim očima, ali iznad svega - pohlepna. Nanjušila je lovu i nije mogla protiv toga. Bacili smo novčanice po njoj, a ona je stisla zube i svukla vruće pantalonice, a zatima i bele, svilene gaćice. Bez reči je klekla četvoronoške i izbacila guzu prema nama. Imala je pravu, prejebanu pičku, to se videlo iz aviona, ali i uzak, verovatno nevin anus. Pustio sam da se Marko prvi osladi. Malo je prošetao kurčinom kroz njenu pičku, pa pljunuo na njen šupak i bez premišljanja zario kurac unutra. Bio je zaista surov i neoprezan, pa je mala zajecala i zgrčila se, ali je njegovo silovito rasturanje šupka brzo proširilo tu rupicu taman koliko treba. Stenjala je i trpela udare njegovog velikog kurca. Svršio joj je po leđima.

Nakon njega uskočio sam i ja. Nisam se obazirao na picu, odmah sam nasrnuo na šupak. Stezala je guzne mišiće i pružala instinktivan otpor, ali Marko joj je fino proširio čmar, pa me je primila bez problema. Jebao sam dugo i žestoko, pa prosuo vruću spermu doboko unutar njene guze. David je obavio svoje na kraju, mrcvario je njen šupak, prckao ga, širio prstima, pljuvao u njega, pa ševio dalje, sve dok konačno nije eksplodirao i zalio joj guzove svojim semenom. Kada smo sva trojica ostali bez daha, mala je pokupila novac i obukla se. Marko je sve vreme vređao:

- Kurvo. Sada si zauvek obeležena, tri kurca su pojebala tvoj šupak, zauvek si označena. Kurvice pohlepna.

Devojka je ponizno sagnula glavu, pa otrčala, stavljajući novac u džepove.”

Kada sam to pročitao, nisam mogao da dođem sebi. Kakva svinja! Ipak, znatiželja me dovela u napast, i okrenuo sam stranicu. Novi datum i nova ludost.

“Danas smo otišli na novo mesto - u studentski kamp. Kamp se nalazio uz more, sakriven šumom sa svih strana. Sunce je fino grejalo, pa smo se svukli u kratke pantalone i krenuli u šetnju kroz šumarak. David je tvrdio da ćemo naići na nekoga, na neku kurvicu željnu lake zarade. Ipak, koračali smo između visokih stabala gotovo sat vremena, ali ništa. Samo tu i tamo poneko društvo okupljeno oko šatora. Kada smo već ispsovali Davida naišli smo na mali proplanak. Onde u po bela dana, dve devojke su ležale gole na peškirima i sunčale se.

Proplanak je bio dobro sakriven, gotovo sasvim izolovan, pa su se osećale sigurnima. Čučnuli smo u grmlje i gledali. Činilo se da spavaju. Njihovi obli, preplanuli guzovi, strčali su iz trave, presijavajući se na suncu. Kada smo odlučili da im priđemo, pojavio se još jedan lik. Izronio je iz šume sa suprotne strane do nas i vedro mahnuo devojkama. One su se podigle u sedeći položaj i uzvratile mu pozdrav.

- Evo me, doneo sam vam sokove kao što ste želele - rekao im je.- Da li mogu sada da ližem vaše slatke pičkice?

Bio je to nizak muškarac, mlad, pomalo komičan i nespretnih pokreta. Za razliku od njega, devojke su bile sjajne. Rasne plavuše, s velikim, preplanulim sisama i izbrijanim pičkama.

- Ne još - odgovorila mu je jedna od njih.- Još nas malo zabavljaj.

- Šta da radim? - upitao je nedužno, sa smeškom.

Odgovor je stigao brzo, popraćen glasnim smehom obe devojke:

- Svuci se i pokaži nam svoj pederski čmar.

Dečko je tužno pognuo glavu, ali je poslušao. Svukao se, pa kleknuo na sve četiri, i podigao guzicu. Devojke su se smejale i pljeskale ga po guzovima. Nakon nekoliko trenutaka, jedna ga je uzjahala i počela da ga bodri:

- Hajde, konjiću, u galop.

Dečko se ponizno počeo kretati kroz travu, dok ga je plavuša lupala petama po kukovima. Kada joj je dosadilo, vratila se na svoj peškir.

- Mogli li sada dobiti pičke? - pitao je.

Jedna od njih nevoljno je raširila noge, a on je pohlepno zario u njenu izbrijanu picu i počeo halapljivo da liže.

- Kako si loš - podbadala ga je.- Nemaš pojma, ližeš kao peder.

Nakon nekoliko minuta poterale su ga da im donese sladolede. Otišao je. David me pogledao i šapnuo:

- Kurve su prave sadistkinje. Moramo da ih naučimo pameti.

Složio sam se i i došapnuo to isto Marku. Znali smo šta nam je činiti. Dok su bezbrižno ležale u travi prišuljali smo im se, polako i oprezno. Pre nego su nas primetile, zaskočili smo ih. Munjevito sam se uspeo na jednu od njih i čvrsto joj stegao zapešća svojim šakama. Koprcala se, istovremeno zaprepašćena i prestrašena. Marko i David su uhvatili drugu i brzo joj začepili usta maramicom. Isto sam učinio i ja svojoj. Ritale su se i izmicale, ali uzalud. Brzo smo ih savladali. David im je brzo pojasnio stanje stvari.

- Kurve male, hteli smo da vam dobro platimo da nam popušite, ali kada smo videli šta činite onom jadnom debilu, odlučili smo da isto treba postupati i s vama. Jebaćemo vas i zaliti svojom spermom.

PROČITAJTE JOŠ

DETALJNA ANALIZA VAKCINA: Fajzer najbrže razvija imunitet, onda Sputnjik i Sinofarm!

DA TE DUŠA ZABOLI: Mali Lazar rasplakao Srbiju kada je patrijarhu Porfiriju otkrio ŽELJU

VREMENSKA PROGNOZA ZA 3.MART: Ujutru slab mraz, tokom dana sunčano i toplije, do 18 C!

Gledale su u nas molećivim pogledima. Ja se nisam puno obazirao, legao sam na svoju devojku i tako je prekrio svojom težinom, razmakao joj butine šakama, i utrpao kurac bez oklevanja. Trznula se i zastenjala. Krajičkom oka motrio sam drugu. Marko je držao za ruke, a David je raširio njene noge i uvalio ud u tu nastranu pičkicu. Osećao sam kako moja plavuša steže vaginalne mišiće, ali to me samo dodatno napalilo. Dobro sam preorao njenu picu svojim iskusnim, tvrdim kurcem, pa zatim prešao na čmar. Odmah sam osetio da je već dobijala u guzicu, jer je moj ud s lakoćom prodro u nju.

Gledao sam je u lice i uživao. Pre samo nekoliko trenutaka nadmoćno se cerila, maltretirajući jadnog dečkića, a sada se u njenim očima mešalo gnušanje i očaj. Njena prijateljica, koja je jahala dečkića, dobila je Marka ud u šupak i koprcala se kao ulovljena zver. Bilo je to sasvim dovoljno za mene i eruptirao sam u stražnjicu svoje žrtve. I moji prijatelji su brzo svršili. Kada smo okončali jebanje, bacili smo par novčanica na te kurvice i otišli.”

Ova pripovetka dodatno me potresla. Kakve zmije. Ševili su mlado meso do besvesti. Osetio sam zgražanje, ali mi se kurac digao i pozivao na drkanje. Nasmešio sam se i odlučio što treba da činim. Trebalo je da ih zamolim da prime u društvo okrutnih jebača i četvrtog člana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti