21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

DRAGI, JOŠ NISMO ZAVRŠILI Napaljena, puna požude, samo sam se podala gospodaru

Želela sam da taj dan bude poseban, nezaboravan, da ti pružim apsolutni užitak. Godinu i po dana strasti. Oblačim crveni veš sa crnom čipkom, a zatim lagano najlonke i haltere. Gledam svoj odraz u ogledalu. Plava duga kosa, velike prirodne grudi i tetovaža na dnu stomaka koju toliko voliš. Umeš da kažeš da sam tvoja Jelena. Odlučujem u poslednju momentu da skinem veš. Želim da osetiš moje željne tvrde bradavice i vlažnu picu čim ih dotakneš, da te izludim. Čujem zvono na vratima. Vreme je.

Puštam muziku, navlačim malu crnu haljinu i otvaram vrata. Pružaš mi cveće i vino. Snažno me privlačiš sebi i ljubiš, jednom rukom me grleći, a drugom stiskajući moju guzu. Osećam da on raste. Ne dragi, nećeš me dobiti tako brzo, hoću da me želiš do granica izdržljivosti! Počinjem da se krećem u ritmu pesme. Gledam te u oči i dodirujem se lagano. Vrtim kukovima i sisam srednji prst. Polako se mazim po sisama i stavljam ruku u gaće. Znam tvoj pogled kad me želiš. Vidim ti u očima da ti se digao. Govorim ti da legneš na stomak i uzimam mirisno ulje.

Masiram te laganim pokretima od vrata, pa niže, niže. Zavlačim ti ruku među noge i lagano ljubim unutrašnjost butina. Osećaš moj vreli dah na jajima i uzdišeš. Jezikom kružim oko njih. I sama počinjem da vlažim, već te želim! Okreceš se na leđa i gledaš me u oči. Opet taj pogled, još jači. Hvataš me za grudi i osećam još jedan priliv krvi u tvoj kurac. I moje bradavice su tvrde od želje. Skidaš mi haljinu i kružiš jezikom po njima.

VESTI DANA

NOVI RAZGOVORI O DIJALOGU: Danas sastanak Vučića i Lajčaka

UHAPŠENO PET KOMUNALACA: Akcija policije i dalje u toku!

Čulo se kao udarac i onda je POČELO DA SE LJULJA: JAK ZEMLJOTRES U HRVATSKOJ

HITNA NOĆAS IMALA MNOGO POSLA: Direkta posledica KORONA žurki!

O Bože, kako me to samo izluđuje! Osećam kako vlažim, kako curi iz mene! Trljam se o tvoj nabrekli kurac. Želim te! Lagano se spuštam ka njemu. Ližem jezikom stomak i prepone, znam da te moj vreli dah i usne izluđuju. Opet te ljubim i žestok, seks, jebanje, odpozadi pružam sise da ih ližeš. Kako ti je tvrd, kako sam vlažna! Počinjem da ti ga drkam polako. Zastenješ od užitka i želje. Spuštam se i nežno kružim usnama po glaviću. Na njemu je već jedna kap muške požude. Promuklo govoriš:

- Uzmi ga u ruke!

Ne još dragi. Jezikom ga ližem od korena do vrha i uzimam celog u usta. 

- To, puši ga! Jače, jače!

Hvataš me za kosu i nabijaš mi kurac duboko, duboko u grlo. Gutam ga, ližem glavić. Drkam ga jako, brzo i ližem jaja. Stenješ, a ja te želim do bola, počinjem da se trljam o tvoju nogu od neizdržive želje. Znala sam da moram da se nabijem na tvoj veliki tvrdi kurac, da ne mogu više. Bacaš me pod sebe i nabiješ mi ga jednim trzajem duboko u pičku! Otima mi se vrisak od strasti. Kreceš da me jebeš brzo, duboko, osećam da ću da svršim svakog trenutka. Zaustavljaš se i bezobrazno me gledaš u oči. 

- Ne dam ti još da svršiš.

Jebeš me lagano, prodirući tek do pola, a ja ludim. Kako te životinjski želim! Molim te da me jebeš jako, jako, divlje! Opet mi silno i duboko nabijaš kurac. Osećam pulsiranje svoje vlažne picke. Drhtim, gorim, borim se za dah. Prvi talas eksplozije prolazi od moje pičke kroz telo telo! Pulsiram, vlažim, nogama te nabijam najdublje što mogu! Prvi orgazam večeras. Nisam gotova, nisam ni blizu. Opet uzimam tvoj kurac u usta. Drkam da i ližem jezikom.

- Kako pušiš, joj Bože!

PROČITAJTE JOŠ

DETALJNA ANALIZA VAKCINA: Fajzer najbrže razvija imunitet, onda Sputnjik i Sinofarm!

DA TE DUŠA ZABOLI: Mali Lazar rasplakao Srbiju kada je patrijarhu Porfiriju otkrio ŽELJU

VREMENSKA PROGNOZA ZA 3.MART: Ujutru slab mraz, tokom dana sunčano i toplije, do 18 C!

Noge ti se grče, jaja nabrekla od sperme. Uzimam i njih u usta, ližem, ližem, pa ga pušim i drkam. Kako je tvrd! Opet osećam vrelinu u pički. Sedam na njega i lagano idem gore-dole. Ti uzdišeš, mučiš se, želiš da ubrzam. Stenješ i hvataš me za guzove, podižući me i spuštajući u divljem ritmu. Klitoris mi je nabrekao, spremna sam za još! Počinjem da se trljam o tebe, dok mi ti sisaš bradavice. Kako me to pali! Trljam se sve jače, sve brže mi ližeš sise. Ne mogu da izdržim, ne mogu! Svršavam toliko dobro i jako da vrištim! Nežno me ljubiš u usta, a zatim se spuštaš dole. Lagano mi grickaš spoljašnje usne, ne dodirujući klitoris. Osećam tvoj vreli dah na njemu i nove talase požude. Kako sam napaljena, nije mi dosta! Guraš mi prst u picu i kružiš, a jezikom prelaziš po njoj. Noge mi se grče, ludim! Kružiš jezikom po mom klitorisu polako, pa sve brže i brže. Sise su mi nabrekle, pica pulsira, drhtim. Guraš prst sve dublje, ližeš sve brže. Silovito svršavam! Još sam van sebe od užitka.

- Hoću da te jebem odpozadi!

Poturam ti svoju vlažnu pičku koja još pulsira od divljeg orgazma. Nabijaš ga u mene. Kako je tvrd, kako je duboko! Jebeš me sve brže i jače. Vučeš me za kosu i nabijaš mi ga tako duboko brzo da mislim da će mi pička pući! Drugom rukom mi trljaš pičku. Drhtim, vrištim, van sebe sam! Svršavam opet, najjače u životu. Eksplozija užitka, borim se za dah! Opet me bacaš pod sebe. Osećam da se boriš da izdržiš. Znam da umireš da svršiš! Jebeš me polako boreći se sa željom. Ne vredi, već se treseš, ne možeš više. 

- Klekni na kolena!

Slušam svog gospodara. Pušim ti ga dok sediš. Kurac samo što ne pukne, jaja potpuno nabrekla, drhtiš ceo. Skupljam usne i pušim ti kurac, sisam, gutam ga. Uzdišeš, stenješ, drkam ga jako, sisam ti jaja. Grčiš se, drhtiš! Uzimam tvoj kurac u usta i sisam drkajući jako, nabijam ga u grlo, ubrzavam ritam. 

- Ne staj, ne staj!

Drkam sve brže, sisam sve jače. Svršavaš mi u usta, a ja se trudim da isisam svaku kapljicu, da progutam do poslednje kapi. Kakav seks! 

- Ljubavi, ovo mi je bio najbolji seks u životu!

Gledam ga bezobrazno i požudno.

- Hehe, dragi, sačekaj malo, nismo još završili…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti