18°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

NEMA BOLJEG PARTNERA OD OŽENJENOG PASTUVA Raširio mi je noge, počeo da je obrađuje i doveo me do vrhunske ekstaze

Njegova meka, smeđa kosa i napućene, pune usne dovodili su me do ludila dok sam se pretvarala da slušam ono što govori. Jer ustvari, sve što sam želela bilo je da se nagnem prema njemu, pritisnem svoje usne na njegove i uvučem svoj jezik u njegova usta. Pogledi su nam se sreli i znala sam kako on zna što mi je na pameti. Nastupila je tišina. Već sam ga neko vreme viđala na poslu ali do sada mi se nije predstavio. Njegov venčani prsten blistao je kao podsetnik da on predstavlja zabranjeno područje. Ali, nije me bilo briga. Tada je upitao:

- Da li biste proveli sa mnom sutrašnji dan?

Upravo beskrajno zainteresovana, teško sam mogla da zadržim mir, a moje gaćice namočile su se u iščekivanju. Nisam mogla da poverujem da me zaista pitao to što me je pitao.

- Može - odgovorila sam totalno nevinim tonom.

Gledala sam kako se zagledao u moje grudi, naglo ukrućenih bradavica, koje su izbijale kroz tanku tkaninu moje bluze. Žudela sam da osetim njegov dodir, ali znala sam da će to ipak morati da pričeka. Noć nikako da prođe. Bez prestanka sam se prevrtala po krevetu ne mogavši zaspati;, nisam ga nikako mogla izbiti iz glave. Tražio je da se susretnemo na parkingu supermarketa. Nisam znala kuda ćemo od tamo i ta tajna dodatno je pojačavala moju žudnju. Razmišljala sam o nadolazećoj avanturi, opuštajući se u vrućoj kupci. Taj muškarac bio mi je gotovo potpuni stranac ali, dok sam zamišljala intimni susret s njim, na pamet su mi padale sve moguće seksualne maštarije. Uronila sam rukama u vodu i gurnula ih duboko među noge. Lagano sam zatim raširila noge i namestila se pod mlazom vode. Pomerala sam se gore-dole, kako bih što bolje uhvatila pritisak mlaza na drhtavo međunožje. Snažni mlaz vode pljuštao je po mome telu, dok sam zatvorenih očiju zamišljala kako me on posmatra. Vrućina vode milovala je moje telo, donoseći smirenje u snažnom orgazmu.

VESTI DANA

SUTRA KRIZNI ŠTAB! Šta čeka Srbiju, pooštravanje mera, ili ne? "Građani neka ne brinu"!

SRBIJA UBEDLJIVO PRVA! Nema nam premca u regionu, a u Evropi smo DRUGI!

KATASTROFA U PODGORICI: Svaki treći nastavnik ZARAŽEN, studenti drže časove!

VERNICI DANAS SLAVE SVETE APOSTOLE ARHIPA, FILIMONA I APFIJU: Bog deli darove, ovo je molitva za izlazak iz nevolja

BJELICA I KINGSI UBILI ŠAMPIONA! Triler u Kaliforniji, Sakramento srušio Lejkerse (VIDEO)

Jutro je konačno stiglo. Dok sam sedila u kolima na parkingu, čekajući da se pojavi, počela sam da se pitam šta ja to zapravo radim. Zašto sam sada ovde? Konačno, on je oženjen. Od toga ne mogu očekivati ništa ozbiljno. Znala sam i da ima decu, ali zapravo, kad se ukupno sagleda, nisam znala ništa o njemu. Sve što mi je bilo sasvim jasno je da svaki put kada uđe u kancelariju želim biti s njim. Pomislila sam već da se neće pojaviti, a provela sam sate u pripremama, depilirajući se, lakirajući nokte, izabirući najbolji parfem. Kad sam ga konačno ugledala kako izlazi iz svojih kola i prilazi mi, setila sam se zašto sam ovde. Bio je božanstven i želela sam ga. Zapitala sam ga:

- Kamo ćemo sada?

- Mojoj kući - odgovorio je sa smiješkom.

Zaista je nameravao da me odvede do svoje kuće i spremi mi ručak. Očarao me taj opasni čin, jer, spomenuo je i sam da je srećno oženjen. Pomislila sam kako je to izazivanje sudbine ustvari veoma seksi i uzbuđujuće. Čim smo ušli, okrenuo se prema meni i poljubio me prvi put, kao uvod u ono što je tek trebalo da usledi. Usnama sam obuhvatila njegov jezik i počela nežno da ga sisam. Kesa s namirnicama pale su na pod trenutak pre nego što me je rukama privukao na svoje grudi. Izgledalo je da mu se sviđa kako svojim usnama natežem njegov jezik, posve jasno mogla sam da osetim njegov penis kako se pomera i ukrućuje. Bila sam spremna. Nevoljko se povlačeći, rekla sam:

- Što je s tim jelom koje si mi obećao?

Nasmejano me upitao:

- Ti to ozbiljno? - podignuo je kese s poda i krenuo prema kuhinji.

Zbacila sam cipele s nogu i osvrnula se po sobi. Glasno sam rekla:

- Tvoja žena ima stila za dekoraciju.

U tome trenutku, telefon je zazvonio. Čula sam ga kako razgovara upravo kada sam krenula prema kupatilu, želeći se malo osvežiti. Po delićima razgovora koje sam mogla da čujem shvatila sam da razgovara sa svojom ženom. Glas mu je postajao sve dublji dok sam prilazila otvorenim vratima i dala mu mogućnost da me posmatra kako stojim pred velikim ogledalom, češljajući kosu.

Još uvek razgovarajući, prišao mi je i počeo da otkopčava moju bluzu. Zavukao je ruku do mojih dojki i počeo mi prstima zaigrano stezati bradavice

- Volim te, dušo. Ćao.

Više nisam niti primećivala da još uvek razgovara na telefon. Spustio je slušalicu. Bila sam već toliko narajcana da nisam mislila na telefon, njegovu hranu, pa niti na hranu. Otkopčala sam mu pantalone i izvela njegov raskošni kurac na svetlo dana. Nežno me spustio da kleknem na kolena i približio kurac mojim rastvorenim usnama. Nestrpljivo sam ga prihvatila. Pomerao se napred-nazad, a ja sam uživala u očaravajućem ikusu. Gurnuo ga je dublje, ispunjavajući mi usta sve do grla, a rukama me pograbio za glavu. Ovo sam čekala od prvog trenutka kada sam ga srela. Ali povukao me za kosu i podignuo na noge, rukama je istraživao pod mojom suknjom kako bi pronašao vlažni, zapravo mokar izvor.

- Promočila si. Vrijeme je da se pobrinem za tebe - rekao je.

Poveo me uskim hodnikom do spavaće sobe i polegao me na krevet. Počeo me ljubiti, pazeći da ne propusti bilo koji djelić moga tijela.

- Je li ti itko pokazao kako se sama možeš najbolje pomaziti? - upitao me.

Pomalo iznenađena tim pitanjem, odgovorila sam. Nastavio je:

- Vidiš, trebalo bi da uzmem tvoj prst i da počnem da crtam njime daleko van tvoje vagine široke krugove. To moramo da radimo jaaaako sporo i nežno, ocrtavajući pune krugove, pomerajući se sasvim malo bliže svaki put kad iscrtamo puni krug.

Svojim prstom počeo je da pokazuje kako bi to trebalo da radi, a ja sam ga samo gledala. Bilo je veoma erotično. Znao je da ima punu kontrolu i koristio je to saznanje u potpunosti. Pogled mu je stalno bio uperen među moje noge. Doveo me do ekstaze i pre negoli je stigao do moje unutrašnjosti. Bila sam spremna da eksplodiram u klimaksu, a tada je odjednom stao.

- Čekaj malo. Nismo gotovi. Ne još - progovorio je, šireći moje noge, kako bi potpuno otvorio moj potopljeni ulaz.

Prineo je lice mom klitorisu i počeo da liže sokove kao što pas lapće vodu po vrelom danu. Klonula sam na čaršave, tresući se od strasti. Ponovo je zastao. Mislim da mu je namera i bila mučiti me na taj način, a činio je to tako dobro.

- A sad mi pokaži što si naučila.

Poljupcima sam skinula svoje sokove s njegove brade, a zatim sam se nagnula prema napred, stimulirajući klitoris kao što mi je pokazivao.

- Jesam li dobra? - zapitala sam.

- Jesi, ali ne poput mene - odgovorio je, uhvativši me otpozadi i zabijajući svoju batinu u mene.

Probijao se sve čvršće i čvršće, sve žešće. Kurac mu je bio toliko krut i tvrd da sam to jedva izdržavala. Gurao ga je sve dublje i dublje. Nastavljao je bez prekida, ubrzavajući u kontinuitetu tempo, sve dok oboje iscrpljeni nismo klonuli na krevet. Osim nas, činilo nam se, nije više nikoga bilo na ovome svijetu. Znoj je tekao našim tijelima. Obrisao je malo znoja sa svojih prsiju i nanio ga na moj trbuh. Njegov prodorni pogled spojio se s mojim. To je bio trenutak koji sam željela zauvijek zadržati. Odvezao me je natrag na parkiralište. Opraštajući se, poljubio me je kao i kad me poljubio prvi put. Željela sam znati:

- Kad ću te opet videti?

- Ubrzo - rekao je gotovo odsutno.

Sledećeg jutra nestrpljivo sam krenula na posao. Tek što sam se koncentrisala na projekt pred sobom, začula sam njegov glas.

- Dobro jutro - rekao je.

Podigla sam pogled s papira pred sobom, a on je bio onde. Bez dodatnih reči, spustio je zatvorenu fasciklu ispred mene i nestao brzo kao što je i došao. Poruka je glasila: “Ono što možeš da uradiš svojim usnama me izluđuje. Tvoje oči, lice, telo, strčeće bradavice i divna pička ne izlaze mi iz glave. Možemo li da se sretnemo posle posla?”. Toga trenutka definitivno sam znala da sam se nepovratno zakačila za oženjenog muškarca. Duboko uzdahnuvši, krenula sam za njim. Uhvatila sam ga na ulasku u njegovu kancelariju. Diskretno sam prebacila fasciklu s odgovorom na poruku i svojom adresom u njegovu ruku.

Kad sam se uverila da nas niko ne posmatra, stegnula sam rukom vidljivu izbočinu pod njegovim pantalonama, zatim sam prosto odjurila na svoje radno mesto

Otvarajući vrata stana, začula sam poznate zvukove iz dnevnog boravka. Provirivši kroz staklena vrata, ugledala sam svoju cimerku i njenog momka u ljubavnom zagrljaju. Iznenađena, nastavila sam da ih posmatram. Još je nikad nisam videla potpuno golu. Duga, sjajno plava kosa, delomično je prekrivala njene savršeno čvrste, okrugle dojke. Spustila sam pogled preko ravnog stomaka do gustog grmlja među njenim nogama. Frajer je stajao iza nje, ljubeći joj vrat i milujući joj leđa jednom rukom. Ona se naslonila leđima na njega, trljajući se o njegove grudi, a zatim se sagnula prema napred, gotovo se prelomivši u struku, šireći noge.

Obema rukama razvlačila je svoje usmine u drhtavom iščekivanju. Nije mu trebalo dugo da prihvati poziv. Jednom rukom uhvatio ju je za guzu, drugom nameštajući čvrsti kurac za ulazak. Prihvatio ju je i drugom rukom, a zatim se silovito zabio u nju. Toliko silovito da je glasno kriknula, zabacivši glavu, tako da sam se pribojala da će slomiti vrat. Nastavila je glasno da stenje dok se momak sklopljenih očiju, napetih mišića, divlje zabijao u nju. Odlučila sam da odem pre nego se osveste i primete me. Istoga trenutka kad sam izišla iz zgrade, pojavio se i čovek kojega sam očekivala.

- Ne možemo unutra - rekla sam razočarano.

- Nemoj mi samo reći da je to zato što neko već vodi ljubav u tvome stanu?

- Pa, moglo bi se reći da ima neke veze s time - odgovorila sam začuđeno.

I tada mi je nešto palo na pamet. Uhvatila sam ga za ruku i povela prema garaži koju smo koristile kao skladište.

- Hm, i ovo je nešto - prokomentarisao je.

Provukli smo se uz naslagane kutije. Stajala sam pokraj njega.

- Predivna - progovorio je.

Njegovi prsti dotakli su moje usne, nežno je prstima pratio prstima njihove ivice. Nisam mogla to mirno da izdržim. Rastvorila sam usne, pozivajući njegove prste unutra, palila ga jezikom.

- Sećaš se, zadnji put kad smo se videli, stegla si mi jaja pre odlaska. Imaš li štogod protiv da nastaviš gde si stala? - rekao je.

Raskopčao je pantalone i pojavio se njegov već okamenjeni kurac. U radosnom iščekivanju počela sam da se skidam. Gledao je pun žudnje. Polako, izazivajući ga, svukla sam gaćice ispod svoje kratke suknje i prinela mu ih pred nos. Pohlepno je onjušio moj miris na njima, liznuo trag vlažnosti. Uzverala sam se na njega. Njegova batina ispunila je u trenutku moju unutrašnjost dok mi je pritom žestoko sisao bradavice. Čvrsto sam stezala njegov kurac svojim butinama. Ritmički se pomerao kako bi olabavio moje mišiće koji su ga čvrsto i sigurno držali u zarobljeništvu. Mogla sam sasvim da osetim svoju vlagu kako mi se sliva niz butine. Istovremeno, dok je zabijao svoj debeli kurac u mene do krajnjih granica, povukao me za kosu.

PROČITAJTE JOŠ

EVAKUISAN TADŽ MAHAL! Akcija kao iz filma, specijalci pretražuju mauzolej! (VIDEO)

BRAZIL ZAVIJEN U CRNO: Drugi dan zaredom rekordan broj umrlih od korone

SRBIN SE VRATIO, ATLANTA POBEĐUJE: Hoksi ugasili magiju, Bogdan 9 poena (VIDEO)

- Zadovoljava li te ovo? - upitao me.

Uhvaćena u klimaksu, nisam mogla da odgovorim. Osećala sam njegovo seme kako brizga u meni, a tada je ritam počeo da splašnjava.

- Zaljubljujem se u tebe - prišapnula sam mu.

Pogledao me rekla bih sažalno i odgovorio:

- Znam.

Posegnuo je za mojom bluzom i navukao mi je na ramena. Čovek komu sam upravo otvorila svoje srce i dušu, počeo je da me oblači. Bez reči, navukao mi je gaćice i popravio mi suknju.

- Mislim da moramo napraviti pauzu u svome viđanju - rekao je.

Prihvatio me za ruku i pokrio njome svoje grudi na mestu gde sam jasno mogla da osetim otkucaje njegovog srca.

- I ja se zaljubljujem u tebe - rekao je.

Završio je sa oblačenjem mene i nežno me poljubio u sam vrh glave.

- Ne smemo nastaviti ovako - bile su poslednje reči koje mi je uputio.

Ostala sam sediti na kutijama suznih očiju dok je on odlazio. Intenzivni osećaji razarali su me ali znala sam da je u pravu barem zasad. Nadam se ne i zadugo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti