19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

KOMŠIJA JE OMASTIO BRKE Neugledan, nikako građen, ali me je odradio profesionalno

Doselila sam se u tu zgradu sa 19 godina kad sam počela da studiram. Nije prošlo mnogo, upoznala sam par komšija i nešto se desilo sa vodom u kupatilu, pa sam pozvala komšiju vodinstalatera koji je živeo par spratova niže da popravi.

Posle 20 minuta sam otvorila vrata krpunom muškarcu, ružnjikavom ali privlačnom na neki životinjski način. Imao je oko 50 godina i imao trbušinu i mišićave ruke. Nosio je kombinezon. Kao i obično i njega sam zagledala u međunožje ali se nije dobro videlo ništa zbog njegovog povećeg stomaka. Kako je frka u kupatilu nastala kad sam krenula na tuširanje, bila sam u bade mantilu a ispod gola. Bade mantil mi je dosezao do kolena, ali se jako dobro videla moja figura i moje obline.

KOVID 19 U SRBIJI

KON O TRENUTNOJ EPIDEMIOLOŠKOJ SITUACIJI: Nije dobra, postaje povremeno i KATASTROFALNA!

APEL DR LAĐEVIĆA: Kovid bolnice u Beogradu su skoro POPUNJENE, među pacijentima i oni koji su primili PRVU DOZU vakcine!

DR STANKOVIĆ O VRANJU: Situacija je izuzetno teška!

Primetila sam da me zagledava na isti način kao i većina muškaraca, ali nisam htela da od sebe pravim budalu dok baš ne vidim da bi me jebao. Ostavila sam ga na miru da radi i posle kad je tu završio s poslom, pozvala sam ga u kuhinju da popijemo po pivo da ga častim jer nije hteo da mi naplati. Tu smo počeli nešto da pričamo neobavezno i on me pitao da li me strah da živim sama i da treba da nađem neko muško da me štiti. Tu se nacerio a ja kao slučajno napomenem da sam probala sa momcima i da nisam baš zadovoljna onim što moji vršnjaci mogu da mi ponude i da od sada samo dolaze u obzir zreli muškarci koji znaju šta hoće. Širom je otvorio oči i pogledao me:

- Pa je l imaš već nekog takvog?

- Iskrena da budem, nemam, jer nikog još ne poznajem, ali mi baš fali.

Ostavila sam nedorečeno, ali on nije odmah skapirao.

- Pa teško je kad si sam u novom gradu.

- Pa i to, ali mi više fale one stvari - rekla sam i nasmejala se da oteram nervozu.

Te reči su na njega delovale tako snažno da sam po njegovom izrazu lica shvatila da, ako mu do sada nije bio, da mu se sada sigurno digao. Obliznula sam usnu i rekla mazno.

- Baš se dugo nisam. A treba mi.

Ustala sam i došla do njega, on je sedo na stolici i sela mu u krilu gde sam odmah osetila da mu je dignut. Kružila sam dupetom po njegovom krilu, dok nije skontao, zgrabio me i krenuo da me vaćari gde je stigao. Ustala sam, zbacila bade mantil sa sebe, on je brzo izašao iz kombinezona ispod kod je nosio neke male gaće. Njegov se kurac jasno video, bio je nabrekao, ne mnogo dugačak ali tako prokleto debeo. Nije mu dugo ostao u gaćama, jer sam ga dohvatila i izvukla. Dok smo se ljubili krenula sam da mu ga drkam, uživajuću u toj debljini.

PROČITAJTE JOŠ

SRBIJA UBEDLJIVO NA VRHU U REGIONU: Prvom dozom vakcinisano gotovo 1,6 miliona građana

DANAS SE SLAVI VELIKI PRAZNIK: Na dan Svetog Lava, zaštitnika BOLESNIH i SIROMAŠNIH, čuvajte se JEDNE STVARI

DENVER U SERIJI POBEDA: Jokić i Bjelica SJAJNI!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 5.MART: Kiša i sneg, PAD TEMPERATURE!

Pogledala sam ga dole, uh kako je bio jebozovan i dlakav! Odvaćarili smo se do sobe gde smo pali na krevet i on ga je odmah uterao u mene. Ispunio me je tako dobro, kao da je bio stvoren za moju pičku. Jebali smo se misionarski, on se zabijao u mene a ja se uvijala, dok mu je sisao grudi a ja mu gnječila jaja. Orgazam ga je uhvatio iznenada dok je još bio u meni, pa ga je hitro izvukao i stigao na vreme da svrši po spoljašnjem delu moje pičke.

Dlačice su mi bile bele od njegove guste sperme a on se praznio tako dugo uzdišući i psujući dok je svršavao. Ja sam takođe bila veoma blizu i gledajući kako bljuj spermu, razmazivala sam je po usminama i glavići i i sama svršila.

- Komšija, mnogo se profi jebeš. Od sad, čim mi se nešto pokvari, da znaš - namignula sam mu dok se on brzo oblačio, smešeći se kao neko ko je upravo omastio brke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti