19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

DAO SAM MU SVOJU ŽENU Bože, šta joj je uradio, i hoće još!

Zamisli situaciju: Dolazimo u neki kafić da se upoznamo sa tobom i tamo sedamo da popijemo piće i da popričamo. Ti si seo do nje i posle nekog vremena provedenog uz ležernu priču primećujem da ti se ruka spušta do njenog kolena, pa polako kreće na gore, zavlačeći se ispod njene haljinice. Malo u čudu gledam moju ženicu, koja je posle 2-3 pića poprilično pocrvenela u licu i opušteno se smeje tvojim dvosmislenim šalama i vidim da ne da nema nameru da ti skloni ruku, već i uživa u tvom pipkanju.

Ruka ti je toliko otisla ispod njene suknje, da ti šaku i ne vidim, ali primećujem u jednom trenutku kako je ona blago udahnula i počela da skoro neprimetno mrda bokovima. Ukapirao sam da si joj došao prstima do piće i da diraš kliću mojoj ženi tu, ispred mene, da ona uživa u tome a da ja to gledam kao hipnotisan. Njeno njihanje postaje sve brže, a ti mi kažeš:

- Bio si u pravu, ženica ti ima bas usku pičkicu.

Na to ti ja ništa ne odgovaram, koliko sam zbunjen celom tom situacijom, što tebe ohrabruje da mi bezobrazno kažeš:

- Sada ćemo mala i ja poći na sprat lokala, u poslednju sobu u hodniku. Vodim ti ženicu da malo proba pravu kurčinu. Ti sedi tu, popij još jedno piće, pa posle dođi ispred vrata. Biće malo odškrinuta i ako budeš imao sreću, ukapiraćeš šta se dešava ovoj tvojoj droljici. Ne ulazi ako te ne pozovem. Ona može da te zove koliko hoće i da jauče i da cvili. Zato je i došla ovde. Je li tako mala?!

PROČITAJTE JOŠ

PRVOSTEPENA PRESUDA: Nasmejani ubica Čaba Der osuđen na doživotnu robiju!

PREDLOG GO SNSD-a: Aleksandar Vučić počasni građanin Banjaluke

DEČAK (16) UDARIO AUTOMOBILOM U KUĆU! Hitno prebačen u prokupačku bolnicu

Specijalni sud danas donosi odluku o produženju pritvora za grupu Velje Nevolje

Ja pogledam zbunjen u nju i vidima kako ona od napaljenosti ne zna za sebe, već odgovara:

- Dddaa, aahh...

Utom ti ustaješ, uzimaš je za ruku i odvodiš na sprat, dok ja ostajem i primećujem sažaljiv pogled konobara koji nas je usluživao. I bez moje porudžbine on mi donosi piće. Kapiram da nisam prvi koji je doveo dragu na upoznavanje sa tobom u taj lokal i da je konobar bio svedok mnogih zanimljivih dešavanja u tom kafiću. On mi se obraća tihim glasom:

- Pretpostavljem da znam zašto si ovde. Ako ti je lakše, dođi u ovu sobu, pustiću ti jedan filmić, čisto da znaš šta se dešava gore.

Ja naravno polazim za njim i on mi pušta film u kome vidim kako ti odvodiš neku ženskicu u jednu sobu, a kamerman ide za vama i snima sve. Vidim u uglu snimka da je datum star desetak dana. Vidi se da ti ulaziš sa curicom u sobu, naređuješ joj da klekne, što ona bez pogovora sluša, i potom vadiš svoju kurčinu kojom je udaraš po obrazima, sve dok joj ga naglo ne nabiješ u usta. Mala je iznenađena i uplašena kada je videla tvoj komad, a i meni je proletelo roz glavu misao - Kako li će moja ženica da se snađe i da se izbori sa ovakvom komadinom. Nije navikla, ovaj će je rasturiti skroz. Dalje vidim kako ti se mala, kada se nagutala tvoje kare trti i poslušno očekuje da joj ga nabiješ odpozadi. Snimak je taman počeo da me pali, kada ga konobar gasi i podrugljivo mi kaže:

- Mislim da je vreme da odeš na sprat i da vidiš šta je sa ono tvojom, a ne da gledaš kako je prošla ova mala od pre neki dan. Dobila je što je zaslužila. A i tvoja će…

Zbunjeno ga gledam, ali ipak polazim na sprat, zabrinut i zamišljen. Šta li me tamo očekuje? Da li će moja mala ženica smeti i moći da te zadovolji? Šta će biti ako se bude protivila? Tako zamišljen dolazim do vrata iza kojih čujem neko mumlanje. Stajem i stavljam uvo na njih. Čujem tvoj glas:

- To mala, dudlaj ga… Zini malo jače, kurvice! Sigurno nisi ovakvu kamadinu imala skoro u svojim krvinskim ustima, jel da?

Cujem moju dragu kako se gusi u tvom kurcu:

- Mmmm… mmhmm, daa…

- Voliš da te neko jebe u usta, je li kurvice? E, sada ću da ti ih ispunim mojim glavićem. Ovako ću da ti ulazim i u pičkicu tvoju malu, je li jasno?

- Mmm… ahh... veliki ti je… kako ću?

- Ma okreći se mala, naguziću te kao niko pre!

Vidim da su vrata malo odškrinuta, kao što si i rekao da će biti. Pomeram ih još malo i imam šta i da vidim. Moja fina ženica kleči ispred tebe, bori se za vazduh dok joj ti nabijaš glavu na tu tvoju komadinu od kurca. Puštaš je da malo udahne vazduha a ona te moli da je ne jebeš, da se predomislila.

- Nemoj da me jebes, povredićes me tvojim kurcem. Pusiću ti kad god pozelis, samo nemoj da ulazis u mene, molim te.

Vidim da je ti pomalo ljutito bacaš na krevet na koji ona pada na stomak, da je hvataš za ruke i vezuješ ih za ivice kreveta, dok se ona bespomoćno otima i cvili, moleći te da je poštediš i da joj ne radiš to. Pokušava da skupi noge, ali ti si već postavio svoje koleno između, pa potom i drugo i bez problema joj širiš noge. Tako staješ i gledaš u njenu ribicu, koju i ja vidim. Vidim da joj je sva nabubrela i toliko je vlažna da je čaršaf ispod nje ovlažio. Pitaš je:

- A što si toliko vlažna, ako nećeš da se karaš, mala? Mislila si da te dovede muzić na zezanje, a? E, pa ne može? Sada ćeš da osetiš kako je to kada neko dubi tvoju pičkicu a ti ne možeš da ga sprečiš! Nema mužića da ti pomogne, sada si skroz moja!

KOVID 19 U SRBIJI

KON O TRENUTNOJ EPIDEMIOLOŠKOJ SITUACIJI: Nije dobra, postaje povremeno i KATASTROFALNA!

APEL DR LAĐEVIĆA: Kovid bolnice u Beogradu su skoro POPUNJENE, među pacijentima i oni koji su primili PRVU DOZU vakcine!

DR STANKOVIĆ O VRANJU: Situacija je izuzetno teška!

- Nemoj, molim te, nemoj!

Ti ležeš na nju, jednom rukom je držiš za rame i ne daš joj da se odmakne na gore, a drugom nameštaš svoju kurčinu na njenu malu rupicu. Vidim da ti je kurčina još veća uživo nego na slikama i prolazi me jeza. Pa on će je skroz pocepati. Razbiće mi ženicu i tako razjebanu će da mi je vrati! Vidim kako ti u jednom cugu nabijaš skoro celi kurac u nju. Čujem kako ječi i vrišti, otima se ispod tebe ali bez uspeha. To tebe samo više pali i onda vidim kako počinješ da je jebeš bez imalo misli, kako odskačeš od nje i nabijaš joj ga sve dublje.

- Agghh, aaahh… Ne… AggAghh...Ohh...

To je sve što čujem od nje. Posle par minuta takvog silovanja, svaki njen otpor je polomljen i ona se više ne otima. Čak šta više, vidim da počinje da stenje i da se polako sama nabada na tvoju karu. Ti to isto primećuješ i govoriš joj:

- Što je bilo, droljice? Počinje da ti se sviđa to što ti radi moja kurčina, a? Ipak ti voliš da te neko izbuši skroz i da ti razradi te rupice koje nije mogao tvoj muzić, a?

- Jooj, ahhh… Dddaaa…

- A jel znaš da ti je muzić sada iza vrata i da sluša kako se ti jebeš. Ostavio te je meni i nije ti pomogao kada si se branila. A znao je da ti neće biti lako. Da će pička da te boli. Jesi li svesna da si od sada moja kurvica?

Ona ti napaljeno odgovara:

- Dddaaa... ohhh...

Sve to vreme ti je trtiš. Pogledaš ka vratima iza kojih ja slušam to vaše rasturanje i nabijaš joj ga odjednom jako do jaja. Ona jauče, a ti ostaješ u tom položaju, zaboden skrozu u moju ženu i govoriš joj glasno, da i ja dobro čujem:

- Sada kad je jasno čija si drolja postala, hoću da dolaziš kod mene kad god te pozovem. Kada ja budem naredio muž će da te dovede na razbijanje i da te ostavi tu, a ako budem dobre volje moći će i on da gleda. Ima da radiš šta ti ja naredim, je li ti jasno?

- Daaa... jasnooo mi jeee... aaghh!

- Kad ti budem rekao da se karaš sa drugim tipovima ima da me slušaš. Ja ću da te raširim, pa ćeš moći svakog da primiš u tu kurvinsku pičku!

- Daaa... Slušaću te… ahh... Karaćeš me... kad god hoćeš…

- Hajde sada klekni, da te počastim spermom što si bila poslušna.

Vadiš svoju kurčinu iz nje i ja vidim da joj je pička sada raširena neverovatno. Mislim: Bože, ovaj mi je raširio ženicu skroz. kolika joj je sada rupa dole, može tri moja kurca da primi. Postavljaš je da kleči i počinješ opet da joj se nabadaš u usta. Držiš je za glavu odpozadi, jebeš je u usta i gledaš prema meni, koji virim iza vrata, dok mi ti karaš dragu u usta. Po tvojim grčevima vidim da počinješ da se prazniš. Mislim. 

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

ODMOR U GRČKOJ: Tri moguća scenarija za prelazak granice, a jedan bi po osobi koštao 10 evra

VAKCINACIJA ŽIVOTINJA: Devetoro majmuna iz zoo vrta primilo cepivo!

PROGRAM KOVAKS: Prva evropska zemlja dobila vakcine!

- Neće mu valjda dati da joj svrši u usta. Meni nikada nije dala to.

Ali vidim da je kuronja ne pušta i da moja fina ženica guta koliko može njegovog semena, ali i da joj curi sa strane.

- Šta je droljo puna su ti usta? Sledeći put će ti biti puno dupe te sperme! - vičeš.

Odvajaš se od nje i ostavljaš je da leži na krevetu sva razvaljena i umazana. Ustaješ, brišeš kurac papirnim maramicama, oblačiš se, okrećeš prema njoj koja još nemoćna leži i govoriš joj glasno:

- Nadam se da ti je jasno ono od malopre i da nećeš da se zezaš pa da probaš da me ne poslušaš!

Ona poslušno klima glavom. Otvaraš vrata, prolaziš pored mene i ležerno mi govoriš:

- Nije loša ova tvoja mala. Moraćeš da mi je redovno dovodiš, jer sam taman počeo da je širim. Imaće tu posla i za neke moje ortake. U svakom slučaju, napraviću ti od ženice prvoklasnu drolju. Ali, MOJU drolju, koja će da opslužuje mene i moje društvance. Možeš i ti da je karaš, ako bude imala snage posle svih nas. Dok smo dolazili ovde mala se zeznula i dala mi broj njenog telefona. Tako da, budi uveren, ima da vas zovem kad god mi se prijebe neka mlada ženica. Čujemo se!

Odlaziš uz smešak, dok ja gledam za tobom. Okrećem se i ulazim u sobu. Ona, jadna, još uvek leži na krevetu. Pizdica joj je još uvek poluotvorena i sve još miriše na vaše nedavno parenje…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti