24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

BILA JE NEVINA OTPOZADI Gurnuo sam ga, osetio lagani otpor, a ona se samo izvijala i grčila

Sreli smo se u likovnoj radionici. Došla je negde sredinom kursa, pomalo sramežljivo ušla i pozdravila samo predavača. Stajala je platno ispred mene i mislio sam u početku da me nikada neće primetiti. Nosila je ležernu odeću, ispod koje su se jasno nazirale tanga gaćice, i nikada nije nosila grudnjak. Voleo sam da gledam njene guzove i gustu crvenu kosu, nedeljama sam drkao i maštao kako svršavam po njenim leđima. Jednog dana okuražio sam se i prišao joj. 

- Ja sam Boris. 

- Milena, drago mi je 

- Vidim ide ti - započeo sam neobavezan razgovor nakon kojeg je usledio poziv na kafu. 

Prihvatila je sa smeškom i tad primetih da ima predivne usne i kurvinjski pogled. Otišli smo do obližnjeg kafića, popili piće i u razgovoru izvrteli sve informativne teme. Na sledećim časovima pozdravljala je i mene i redovno posle kursa odlazila je sa mnom u kafić. 

VESTI DANA

VUČIĆ O JEZIVIM SNIMCIMA: Ima MLAĐIH ekipa koje su već SPREMNE da NASLEDE BELIVUKA!

KISIĆ TEPAVČEVIĆ O KOVIDU: Ključ leži u OVOME!

(VIDEO) CRTEŽ DEČAKA (7) OTKRIO STRAVIČNU ISTINU: Majka za dva sata uhapšena i OSUĐENA NA DOŽIVOTNU!

- Ja sam David. 

- Milena, drago mi je. 

- Lepo slikaš. Dobro ti je ispala ta banana. 

- Hvala - odgovorila je sa smeškom.- Volim to da radim. 

- Ja više volim aktove, nego li mrtvu prirodu. Volim tela. Recimo volio bih nacrtati tvoj akt, vrlo si lijepa. 

Ona se zavodljivo smeškala. Nastavili su da pričaju i nešto su se kikotali. Od besa nisam više mogao da slušam pa sam izašao napolje da zapalim cigaretu. Nakon desetak minuta kad sam se vratio, shvatio sam da je zbario. Govorio sam joj je šapatom nešto na uvo, ona je gledala u mene svojim kurvinjskim pogledom i samo se smeškala. Potom je sela na sto na kojem je stajalo voće, skinula pantalone i majicu i zauzela poluležeću pozu. Tip je stajao iza platna i pripremao boje. 

- Borise, David će da me slika. Hoćeš li i ti? 

- I ja bi te - rekao sam i mislio sam upravo to, a po njenom smesku video sam da joj nije krivo. 

- I David bi me - rekla je u šali.

- Pa, Davide hoćemo li je. 

Ostavio je boje i prišao. Kurac mi se već hajdučki pobunio. Izvadih ga i ona ga odmah uze u ruke, lizala mi je jaja i lagano se jezikom približavala glaviću kojeg potom pohlepno proguta. Pušila je tako dobro, kao da je barem deset godina zarađivala na tome. Stenjala je, uživala i gledala me pravo u oči. Tada se uključio David, skinuo joj gaćice i pohotno počeo da ližem njenu napaljenu pičkicu. U njenim očima zabljesnula je strast i poče mi ga još vatrenije sisati. David se sve jače palio. Napokon, njegov je kurac izgubio strpljenje. Izvadio je svoju batinu - uistinu vrednu ženskog divljenja - raširio joj noge i stao da se trlja o njen klitoris. 

SAZNAJTE JOŠ

UŽAS NA ZVEZDARI: Migrant oskrnavio crkvu! Pogledajte šta je rekao ženi koja ga je snimila! (VIDEO)

SKANDAL U HRVATSKOJ ŠKOLI: Ismejavanje srpskog vojnika, oglasila se direktorka!

STRUČNJACI OTKRIVAJU Ova deca imaju veliku šansu da postanu hiperaktivna

Čitav vazduh je mirisao na ševu i tempere. Ona se pohotno uvijala i stenjala. Ona se puteno predavala tom užitku. Nakon njenog žestokog grča David je izvadio svoju batinu i zamenismo mesta. Uhvatio sam je za kukove i okrenuo je potrbuške. Stavio sam kitu na njene vlažne guzove i lagano je palio po drugoj rupi.

Gurnuh joj svoju kitu i osetih lagani otpor - bila je nevina otpozadi. Podigoh je od stola i nabih joj kitu svom snagom u njenu mačkicu. I pičkica joj je bila savršena - mokra, vruća i izgleda večno spremna. Nabijao sam joj kurac do jaja, pridržavajući je za kukove. Ona je u ritmu moje jebačine pušila Davidu. Tada su se njegovi sokovi počeli prelivati preko njenih čulnih usana. Napalih se na to kao zver i počeh se još žešće nabijati u nju, dok se ona grčila i izvijala. Kurac mi je pucao od zadovoljstva i napokon svrših po njenim leđima.

Posle toga vise nisam viđao Milenu, nije dolazila na kurs. I David i ja bili smo pomalo tužni zbog toga. A, onda jednog dana došao je David. 

- Borise, da te upoznam ovo je Ana…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti